icon

Povedať priateľke zadaného, že ma pozýva na sex?

22. jún 2026

Na zoznamke mi vypisuje zadaný chlap, ponuka mi sex. Povedali by ste to jeho priateľke? Poznám ju.

Strana
z2
anonym_6734a6
23. jún 2026

@anonym_autor nie, nehovor. Nestarqj sa do nich, keď nechceš, tak mu nedaj a hotovo

anonym_cd0f31
23. jún 2026

@anonym_autor nie. Keď je blbá blbá aj navždy zostane.

kassandra25
23. jún 2026

@anonym_autor vies co, aj mne pravidelne pise manzel mojej kamaratky a vselico by chcel. Aj v meste ma zastavuje a uz spriada, otazkami naraza, kam by to zaslo, keby mohlo. Ale tu kamosku poznam. Bola by som absolutne najvacsia zakerna p.ca v meste a snazila sa jej oddrbat chlapa! Viem dobre, aká je. Tak ked sa da, tomu muzovi sa vyhnem, ked pise, neodpisem, padam aj prec potom atd. Mozno nejaku ulovi a ona moze rumazgat. Velmi vela zien drzi zubami nechtami svojich muzov, pritom si uhnu vzdy radi hocikde a kedykolvek a pre nich su to absolutne najvacsie zivotne poklady nadosmrti a nadovsetko, lebo su rady, ze niekto sa zlutoval a je s nimi a ostatni su vsetci zli. Poznam take a je ich vela

autor
23. jún 2026
@anonym_1345dd

@anonym_autor Najprv píšeš, že poznám ju a potom neskôr, že nepoznáme sa...Načo si serieš do huby? Ja tieto klamstvá neznášam🙈

@anonym_1345dd áno poznám z videnia, ale nepoznáme sa osobne, nerozprávali sme sa nikdy. Také kontakty ty nemas?

anonym_5b2e29
23. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_1345dd áno poznám z videnia, ale nepoznáme sa osobne, nerozprávali sme sa nikdy. Také kontakty ty nemas?

@anonym_autor naco to cele robis, naco ho natahujes? Robi ti dobre pozornost zadaného?

anonym_8966a7
23. jún 2026

otazka je co si chces vrznut , takze vrznut a potom povedat

anonym_dba164
23. jún 2026

Ja som takto nabonzovala priatela kamaratke tiez, odpoved bola ze ona o tom vie a je tam tiez, lebo maju otvoreny vztah 😂

anonym_c261eb
24. jún 2026
@anonym_26bc87

Stalo sa mi to isté. Kamarátke som to povedala. Výsledok je, že oni sú spolu stále a so mnou sa nebaví, pretože som krava.

@anonym_26bc87 takto to dopadne v mnoho pripadoch, preto ja sa uz do nikoho nestaram, asi aj ked to uplne spravne nie je..ale co vlastne spravne je???

veroni2
24. jún 2026
@anonym_c261eb

@anonym_26bc87 takto to dopadne v mnoho pripadoch, preto ja sa uz do nikoho nestaram, asi aj ked to uplne spravne nie je..ale co vlastne spravne je???

@anonym_c261eb asi zeny potrebuju otvoreny vztah, aby sa verejne nehovorilo, ze je slapka:(

anonym_358455
24. jún 2026

@anonym_autor povedz mu,že sa najprv dohodneme s jeho priateľkou a dáš mu vedieť🤷

yollanda
24. jún 2026

Keď ju nepoznáš, tak to neries

autor
24. jún 2026

Spýtala som sa priamo jeho, ako sa ma ….ona. Zostalo ticho 🤣🤣🤣 Teraz ho nechám žiť v strachu aspoň týždeň 🤣🤣

anonym_bc40d6
24. jún 2026
@anonym_autor

Spýtala som sa priamo jeho, ako sa ma ….ona. Zostalo ticho 🤣🤣🤣 Teraz ho nechám žiť v strachu aspoň týždeň 🤣🤣

@anonym_autor dovtedy pripraví výhovorku že ho obťažuje a lepí sa naňho nejaká fúria, prenasleduje ho

anonym_f1dd53
24. jún 2026
@anonym_26bc87

Stalo sa mi to isté. Kamarátke som to povedala. Výsledok je, že oni sú spolu stále a so mnou sa nebaví, pretože som krava.

@anonym_26bc87 Také ženy len ukážu aké sú hlupane. Ani nie tak preto, že nekopli nevernika do zadku, ale ešte iný sa cítia urazene a dotknuté, že si si dovolila ich upozorniť. Ako píšem, úplne hlupane

cacianka
25. jún 2026
@anonym_26bc87

@anonym_26bc87 smeti sa vyniesli samé

anonym_26bc87
25. jún 2026
@cacianka

@anonym_26bc87 smeti sa vyniesli samé

@cacianka Áno beriem to tak. On to stále skúša na všetky strany, ona s tehotenským bruchom naivne prehliada jeho prešľapy.

cacianka
25. jún 2026
@anonym_26bc87

@cacianka Áno beriem to tak. On to stále skúša na všetky strany, ona s tehotenským bruchom naivne prehliada jeho prešľapy.

@anonym_26bc87 kto chce kam ...
Keď jej to vyhovuje, jej vec, ty si spravila správnu vec.

Strana
z2