icon

Povedať svokre, že ste ju počuli nadávať?

13. nov 2023

Dnes mi volala svokra z mesta. Mobil dlhšie zvonil, lebo som akurát vyberala mäso z rúry . Zdvihla som zrejme na poslednú chvíľu a už som len počula svokru povedať "p*ča, čo nedvíha" a zostalo ticho. Hovor nezrušila, musela som po chvíľke ticha ja, zrejme si nevšimla, že som zdvihla . Akože, týždeň je u nás, chodí mi tu za zadkom "moja sem -moja tam" večer dlhé rozhovory pri vínku a poza chrbát som p*ča 😃. Má tu byť ešte minimálne týždeň a ja teraz neviem, či jej povedať, že som ju počula aby sa už nemusela pretvarovať ako ma zbožňuje, alebo to nechať tak a tváriť sa, že sa nič nestalo. Čo by ste robili vy? Trošku ma to sklamalo, lebo som si myslela, že si rozumieme . ( Počula som určite dobre, svokra skvele artikuluje ako bývalá logopedička)

Strana
z2
maickamf
13. nov 2023

Hned by som ju konfrontovala a urcite sa s nou tyzden "nemojkala", ked ma takto nazyva.

konikmodry111
13. nov 2023

Je rozdiel povedat do p*ce alebo oznacit niekoho ako p*cu. U mna by veru už dlhšie neostala, neskutočne by ma to sralo. Ale ja sa zas nedokážem tváriť že je všetko ok, na mne to vidno že som nasrdena 😅 ja by som jej povedala ze nakoľko som pre ňu p*ca tak tam sú dvere a nech sa páči adieu

walentina7
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
13. nov 2023

V prvom rade máš môj obdiv, dobrovoľne si domov nasackovat svokru na 2 týždne, to by som ja veru nedala. Mne stačí jeden deň a dva dni ma ešte hlava bolí potom. Možno aj tvoja svokra to už nedáva a potrebovala sa vyventilovat. Veď ju pobal už domov a máš kľud.

jana_eyre_2
13. nov 2023

Inak nie je to tá istá svokra čo ukazuje fuckera vo video hovore? Či to toľko vulgárnych svokier existuje? Nová doba 🤪

mondolina
13. nov 2023

by som to obrátila na žart, ale to som ja 😉

tykat
13. nov 2023

@h2 presne tak, nic.
Jednym uchom dnu druhym von.

vroni
13. nov 2023

Nie že by to bola nejaká vysoká lingvistika, co svokre uletelo, ale mohla zabohovať proste na situáciu a vobec to nemyslieť na teba osobne. Aj ja občas hucim na telefón, ze zdvihni to, ty zmrd, hlavne keď niečo narýchlo potrebujem, ale vôbec nemyslím týmto titulom človeka na druhej strane a asi by som chvíľu chodila kanálmi, keby ma počul... (áno, tiež to nie je vysoká lingvistika, co už, občas som hulvat)

lavender94
13. nov 2023

Prekvapuje ma ako to tu hrotite po niektoré že porozprávať sa s ňou o tom. Na čo? Ak maju dobrý vzťah tak nevidím dôvod. Možno to vôbec nemyslela tak expresívne ako si myslíš. Ja ju napríklad chápem. Nie každý nadáva štyri krát za rok vo vyhrotenej situacii, niekto slovo piča použiva asi s takým emočným zafarbením ako ja neviem, slovo tanier. A možno ona je jeden z tých ľudí, aj ked si pred tebou drží nejakú úroveň

ptvw
13. nov 2023

@reddflowerlife ja to tiež používam bez tej predložky "do" čiže len "piče"... Ale teda tu je to už asi jedno keď píše v komentoch ze to počula čisto jasne

nataly420
13. nov 2023

Svokra má slabe nervy ale kľudne mohla povedať do pice čo nedviha a nie hentak. Ja by som jej to povedala ze by ju až v riti pichlo

domkakvet
13. nov 2023

Ja by som sa tvarila, ze som to nepocula a drzala si od nej odstup.

katkami123
13. nov 2023

Nie je to v poriadku a ak ťa to ťaží, povedala by som jej to. Teda, teba to očividne zožiera, založila si aj diskusiu, takze pretvarovať sa nemá význam, lebo to z dlhodobého hľadiska aj tak nedáš. Normálne sa jej opýtaj, čo to malo znamenať, to tvoje oslovenie. Na druhej strane, nechápem, prečo sa tu do teba navazaju, ze pokazíš vzťahy. Ty svokru asi takto neoslovujes, ani poza chrbát, ako ona teba. To ona kazí vzťahy ak ta takto nazýva.

Mne už príde niekedy extrém, čo si všetko máme nechať dovoliť. Už asi aj 💩 na hlave, lebo však je od zákonom chránenej svokry. Tá môže všetko. Aj pi..ou ta nazývať.
Opačne, keby sa tebe stalo, tak to by bol koniec sveta a neospravedlniteľný hriech.

vanilkovazmrzka
13. nov 2023

Mozno si zle pocula, len si zanadavala - p*e co nezdviha - ze nezdvihas. Nemusi si nutne o tebe mysliet, ze si p 🙂 vobec by som to neriesila. Kazdy si obcas zanadava.

vanilkovazmrzka
13. nov 2023

A hlavne ked jej to aj povies, nebude si ani pamatat, ze nieco take povedala, to su veci co z cloveka vyjdu uplne podvedome.

danka56
14. nov 2023

Hlava sa mi zastavuje. Toto je des, človek takto nepovie ani cudzej osobe a nieto blízkej. Choré. Úbohé.
Uricte by som jej povedala. A aká vedieť, aká bola reakcia.

jakkubova
14. nov 2023

Normálne jej povedz, že si to počula. A môžeš dodať aj to, čo si tu napísala, že ťa to sklamalo, lebo si si myslela, že si rozumiete.

Strana
z2