Povyšujú sa vaše kolegyne nad vami?
Moja kolegyna vždy vie všetko najlepšie, vždy má pravdu. Raz som spomenula, že ideme s deťmi na víkend pod stan, a ona na to: „My sme boli minulý mesiac v Toskánsku, ja by som sa bála spať niekde v lese.pripadala som si ako socka z rozvojovej krajiny.
Keď som mala nové botasky, hneď na to: „Pekné, také podobné má aj moja dcéra na telesnú.“ Keď som povedala, že sme kúpili auto z bazáru, len prevrátila oči, že „no dúfam, že aspoň spoľahlivé.“
Dnes sa tu nejako roztrhlo vrece s anonymnymi temami, kde je nejakej zene zle z reci tej druhej 😅...
Aktuálnu kolegyňu vidím len online, keď treba dačo s prácou. Predtým kolegyňu mám ako soulmate. Stále sme v úzkom kontakte aj keď už spolu nepracujeme 😊
Nerozpravaj jej nic zo sukromia. To by bola moja rada..
Hovor len o práci
ona to robí pravdepodobne všetkým - hoď to za hlavu ... moje odpovede:
1. ty by si sa bála a ja sa nebojím a je to pre decká super dobrodružstvo, tak sa teším 😍
2. že sú výborné? ako papučky na nohách
3. určite je, poprezerané z každej strany ...
ona to robí pravdepodobne všetkým - hoď to za hlavu ... moje odpovede:
1. ty by si sa bála a ja sa nebojím a je to pre decká super dobrodružstvo, tak sa teším 😍
2. že sú výborné? ako papučky na nohách
3. určite je, poprezerané z každej strany ...
A toto ta trapi? Vsak ti narastli dve usi. Jednym dnu, druhym von.
Alebo ako radi @biba_18 Treba ju odrovnat.
inak, mala som takú protivnú kolegyňu a raz som sa celá nadšená chválila že ten sveter som kúpila ani nie za 100 korún že jaká super kúpa 😍 a ona na to že to vidno 😂 haha, pôvodne stál asi 600, taká šialená výpredajova zľava bola čo ona nevedela, tak som jej aj pekne povedala, že nech netrepe 😂
Nastastie taketo kolegyne nemam 🙂 necitia potrebu dvihat si vlastne sebavedomie na ukor inych 😵💫. By som jej len povedala jasne Vlasticka, ved ja viem, ze ty mas vzdy vsetko lepsie. Citis sa lepsie? Kto ti moja mila po egu slape, ze sa potrebujes vyvysovat? Doma ju mozno chlap dzube za bordel, nenavarene, zle navarene, malo sexu, kila navyse, tak si to kompenzuje.
Nerozpravam v praci nic zo sukromia, kam idem, co si kupujem a mam pokoj. Lebo u nas tiez pracuju zeny, ktore su neskutocne "prajne". Ze vsetko co mam je malo, luzerka, lebo oni chodia neviem kam, jedina v posh restikach denne, chodia do prace len taxikmi, byvaju v drahych bytoch. Ja im nezavidim, ale nepotrebujem pocuvat ich hlupe reci.
Ja neviem možno som jediná ale mňa by sa nedotklo keby mi kolegyňa povie že bola v Toskánsku, ani že jej dieťa má rovnaké topánky ako ja a ani to s tým autom. Nepripadalo by mi to asi nijako zle len že sa k tomu vyjadrila
Viem o čom píšete. Mám tiež takú.. 🙈
Naco sa s nou bavis vobec? Ja by som ju odbila uz davno s niecim takym ze sa jej nikto nepytal 😀
Naco sa s nou bavis vobec? Ja by som ju odbila uz davno s niecim takym ze sa jej nikto nepytal 😀
@aliii3 presne moj sposob riesenia takehoto “problemu”
s takou sa vobec nebav, ani nemaj nejaky pocit zeby zo slusnosti by si sa mala, kvoli tomu ze je to kolegyna. prd na taku ....
Ja mám úžasne kolegyne, pomôžu, poradia, pochvália, a to si hovoríme naozaj všetko 🙂
..nie..ja mám zas takú, ktorá je vždy najviac narobená,dopachtená,dopotená,unavená...lebo ostatní sedia celý deň na <>
Tiež na nervy počúvať,aj keď sa jej človek snaží vyhýbať
Dokáže viesť taký monológ, že dovidenia 😵
Ja sa s kolegami bavim o praci a neutralnych temach, nerozoberam s nimi ziadne sukromne veci, ani nakupy, dovolenky. Zivot ma naucil, ze je lepsie, ked nic nevedia, nemozu ublizovat. Lebo nie kazda kolegyna je prajna, kamaratska a napomocna.
Moju kamaratku napriklad taketo zeny vystvali z prace, lebo nebyvala v luxusnom byte a nemala peniaze na high-endove znacky topanok a kabeliek.
Ja neviem možno som jediná ale mňa by sa nedotklo keby mi kolegyňa povie že bola v Toskánsku, ani že jej dieťa má rovnaké topánky ako ja a ani to s tým autom. Nepripadalo by mi to asi nijako zle len že sa k tomu vyjadrila
@nin12345 nie si jediná, mne to príde ako normálna konverzácia 🤷♀️
@nin12345 nie si jediná, mne to príde ako normálna konverzácia 🤷♀️
@sisaka aj mne ale že úplne a nechápem ze to tu takmer všetci berú ako autorka🤣🤣🤣 však na niekom zbadám rovnaké topánky ako má moje dieťa tak poviem že aj moje dieťa má tie isté no a??? Čo je to niečo ponizujuce že dieťa má rovnaké topánky ako ona? Dieťa by malo mať horšie? Podľa mňa toto celé skôr vypovedá o autorke ako o jej kolegyni. Alebo poviem kamarátke že som bola na dovolenke za menej peňazí a ona mi obratom na to povie že tiež bola na dovolenke a že sa boji v stane? Ja úprimne naozaj nerozumiem čo je na tomto povysovanie sa. Tiež sa neurazim keď poviem kamoške že som bola na dovolenke v grécku a ona mi povie že ona bola na maldivach vvsak to je výmena informácií
Ahoj, no mne tue odpovede neprisli az take hnusne.mozno len o tom aute ze prevratila oci, to nemusela.zavisi tiez ako to vravela. Ak ti to prekaza, tak jej nic nehovor abo ju uzemni
Ja chodím do práce kvôli peniazom. Z vlastnej skúsenosti nikomu z práce neverím a tým pádom nikomu ani nehovoril čo robím kam idem aké auto mám atď. Bavíme sa o pracovných veciach, maximálne sa spýtam ako sa ten človek má ale aj tak ma to veľmi nezaujíma.
Mne na tom nič povýšenecké nepríde
Ano, ale je to tym, ze kolegyna musi mat vzdy posledne slovo, skace nam vsetkym do reci, ku kazdemu pribehu a názoru musi pridat vlastny pohlad a skusenost. Je proste taka povaha. Neberiem si to osobne, pretoze to nemysli zle voci mne, ale proste je to jej sposob vyhadrovania, ktory nemusi kazdemu sediet.
@sisaka aj mne ale že úplne a nechápem ze to tu takmer všetci berú ako autorka🤣🤣🤣 však na niekom zbadám rovnaké topánky ako má moje dieťa tak poviem že aj moje dieťa má tie isté no a??? Čo je to niečo ponizujuce že dieťa má rovnaké topánky ako ona? Dieťa by malo mať horšie? Podľa mňa toto celé skôr vypovedá o autorke ako o jej kolegyni. Alebo poviem kamarátke že som bola na dovolenke za menej peňazí a ona mi obratom na to povie že tiež bola na dovolenke a že sa boji v stane? Ja úprimne naozaj nerozumiem čo je na tomto povysovanie sa. Tiež sa neurazim keď poviem kamoške že som bola na dovolenke v grécku a ona mi povie že ona bola na maldivach vvsak to je výmena informácií
@sisaka @nin12345 podla mna ak sa to stane raz za cas normalne v ramci konverzacie, tak to je uplne v pohode a nic zle na tom nevidim ale ja som to pochopila z prispevku tak, ze je to stale, ze boli sme v Chorvatsku, no a my na Maledivach, kupili sme auto, no ale ojazdene, ...poznam taky typ osoby, tak toto som si za tym predstavila
@sisaka @nin12345 podla mna ak sa to stane raz za cas normalne v ramci konverzacie, tak to je uplne v pohode a nic zle na tom nevidim ale ja som to pochopila z prispevku tak, ze je to stale, ze boli sme v Chorvatsku, no a my na Maledivach, kupili sme auto, no ale ojazdene, ...poznam taky typ osoby, tak toto som si za tym predstavila
@petamich ja som to tiež presne tak pochopila…
@petamich Když oni brizolit, tak my kachličky! 🤣🤣🤣
Ja mam takych kolegov, presne ako podla tej filmovej hlasky co napisala @janickacrazy. Jedneho dotuju svokrovci, druheho rodicia. A co ma jeden, musi mat aj druhy. Jednemu kupia byt, druhy dostane dom. Jeden dostane nove auto, druhy musi mat tiez. Lebo sa len tromfuju navzajom, kto dostane viacej....take malomestiacke a u nas v praci aj smiesne uz.

no mne je super..žiadnu kolegyňu nemám 😀