icon

Pozerajú sa vaši muži po iných ženách?

20. jún 2021

Myslim, ze spolu niekde ste a postrehnete, ze sa Vas muz/priatel pozrel po inej
Ako to vnimate a znasate? Ste s tym ok?

Dik

Strana
z2
viestta
Odpoveď bola odstránená
kisskiss
20. jún 2021

@kiwi3 OK, tak ešte sa tu na MK dozviem, že som neslušná osoba z BA, keď mi pohľad zavadí o pekného človeka a prizriem sa mu viac, než iným náhodným okoloidúcim 😂 zas odtiaľ potiaľ.. podľa mňa ani si väčšinou nevšimneme navzájom na sebe takéto veci, keďže ani ja, ani môj muž predsa len nerobíme toto:

ivangeline
20. jún 2021

Myslim,ze niekedy sa stane. Automaticka reakcia. Neustriehne sa to. Ci muz ci zena.. Pride mi to prirodzene. Je to len obzretie sa. Sme ludia.

vierocka888
20. jún 2021

Môj sa za zenskou neobzrie, krk si ide vylomiť skôr za autami co sa mu pacia🤣 za ženou sa skôr ja otočím,ako on🙈🤷‍♀️🤣

beata_k
Odpoveď bola odstránená
kikaaa444
20. jún 2021

Áno pozera a keď je fakt že krasna žena pozriem sa po nej aj ja a ešte mu ju aj ukážem že pozri aká nadherna žena 🙂

banderaska29
20. jún 2021

ja som jeho a on je môj. 🙂 to je základ. veríme si to je základ číslo dva. takže pokojne sa može pozrieť a môžem sa aj ja ... ale musím povedať, že môj muž to nerobieva. fakt len občas si všimnem že mu uletí oko 😀 mne asi lietajú častejšie po chlapoch 😀 ale neriešime to absolútne ani jeden

kisskiss
20. jún 2021

@beata_k tiež som pozerala, že čo.. šak toľko očumovania a catcallingu, či ako sa to teraz volá, som nezažila inde ako v BA :D a to naozaj nemyslím len stavbárov z lešenia..
Teda ešte v Ríme som zažila pískanie a výkriky typu bella a to aj, keď som išla s mojim mužom po ulici 😂🤷‍♀️

ninusa221
20. jún 2021

Hej pozrie poviem mu klasika pekna riťka čo? Potom sa kuknem ja a poviem si jooj jaky pekny chlapec a už vidim že ma nervy🤣

vendulka80
21. jún 2021

Exmanzel mal takýto “zlozvyk”, doslova civel na druhe zeny, čím vulgárnejšie oblecena tym dlhsie cumel. Dokonca sa otáčal. Myslim, ze je to svojim sposobom ponizujuce pre zenu. A ked to vezmem z druhej strany, mne ako zene je nepríjemne, ked po mne zíza chlap, ktorý ma vedla seba partnerku. Pride mi to voči nej vrchol neslušnosti a neúcty.

july0
21. jún 2021

@vendulka80 no chvala bohu že je už exmanžel.

vilma7
21. jún 2021

Je rozdiel pozrieť a očumovať. Záleží od toho. Pozeranie mi nevadí, očumovanie by mi určite nebolo príjemné.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
judar
21. jún 2021

Ocumovanie vninam v pohode ale to kukal po zenskych a vynucoval si ze aby som aj ja si kupila take leginky, take saticky... ako ma tamta, henta, ona....to bol pre mna klinec do rakvy

vendulka80
21. jún 2021

@elizabet173 no to veru… a uplne top bolo, ze som sa podla neho mala tak obliekať. Ani za boží svet nemohol pochopit, ze ja sa vulgárne obliekať nebudem a sietkovu sukňu 3 cm pod šuškou si proste nedám😂
Ja som konkrétne toto jeho ocumovanie strasne tazko znášala lebo bolo mi nepríjemne pocuvat, ze akú ma doma peknu zenu a preco cumi po druhých. Ale chvalabohu zazvonil zvonec a trápeniu bolo koniec😂

sunshine_18
21. jún 2021

Občas

riderka1
23. jún 2021

Juuuuj, veď tie ženy trávia niektoré hodiny pred zrkadlom, jasné že sa človek musí pozrieť, keď je pekná.. 😉
Ten môj to robí veľmi diskrétne, keď je so mnou, nikdy som si nevšimla, že by sa nejak okato pozeral alebo otáčal... Zrejme z úcty ku mne a tak je to aj správne 👌🏻
Čo robí keď je sám, má nezaujíma.. Dôverujem mu a on mne, toto našťastie riešiť nemusíme....

barborachors
28. júl 2021

Kukne sa, ale ja som aj tak najlepsia takze neriesim. A vie to aj on a este sa na tom aj zasmejeme. Ale mala som takeho co si krky siel vykrutit, co sice nebolo pricinou rozchodu ale sudeni sme si neboli - z jeho strany som nebola pre neho ta naj. Tak sa kukal jak pripeceny na drzovku. A potom aj podvadzal. Moj terajsi sa kukne ale nie okato a ked ho nahodou akoze pristihnem tak si v duchu poviem ze henta mi ani po clenky nesiaha a je to. Som vzdy sexi upravena, takze skor na mna chlapi pokukuju, takze ked on sa nahodou aj kukne tak som s tym ok. Vsak sa nahod aj ty a bude. Ver si trochu neni to nic tazke!

nikyball
28. júl 2021

Môj pri mne nikdy nepozerá na ženy tak, že by som si to všimla. Ale je trápne a sedliacke ak muž má pri sebe frajerku a ide oči nechať na inej. Je to podľa mňa nepríjemné pre obidve.

vanda323
28. júl 2021

Áno obzrie sa, a ja si to všimnem, a poviem pekná bola?😄 A on že noa že bola, tak mu poviem, choď za ňou, nech ti perie trenky 😄😄😄A už sa smejeme

riderka1
29. júl 2021

@vanda323 pobavilo ma to, máte super vzťah, humor je najviac.. 😁👌🏻

Strana
z2