icon

Požiadanie o ruku po rokoch

29. júl 2023

Ženy ja neviem čo robiť 🙈 potrebujem sa aspoň takto anonymne vyrozprávať. Ide o to že priateľ ma požiadal o ruku a ja som mu odpovedala neviem. Sme spolu 11rokov , máme 2deti. Roky som čakala na ten moment, keď sme se o tom bavili, vždy hovoril že ho nemám do ničoho tlačiť a keď bude chcieť urobí to. Tak som tlačiť prestala, no ako roky plynuli, už som na to požiadanie aj svabu prestala myslieť. No a teraz keď ten moment prišiel, ja sa vôbec neteším 🙈 vlastne ani neviem prečo, ale nejak už tú svadbu ani nechcem, priateľ ostal z mojej redakcie sklamaný a ja neviem ako to riešiť. Máme sa radi, rozumieme si, fungujeme ako rodina. Proste sa už po tých rokoch rozplynul sen, ktorý som mala o bielych šatách a veľkej svadbe. Ja som mu povedala že už po po tom netúžim, keď celé tie roky nič a zrazu teraz si kľakne, vidím na ňom že jeurazený a keď povedal že nie a ja takú atmosféru neznesiem 🙈 neviem ako to riešiť

Strana
z2
beata_k
29. júl 2023

*svadbu

mircalla
29. júl 2023

Ber to z praktickeho hladiska, oplati sa ti byt vydata

hugger
29. júl 2023

V podstate ti chcel povedat ze ta ma rad a ty di povedala “neviem”. Ja ho chapem ze sa urazil☺️

zuwa78
29. júl 2023

@maxalla presne tak

janinah
29. júl 2023

Ja ho neľutujem,tak mu treba.Vsetko ma svoj čas a teda požiadanie o ruku po rokoch a po deťoch je dávno pasé
Už by som sa veru netesila a nečakala nijakú zmenu,teda okrem priezviska...teda mne by sa to nestalo,deti priateľovi nerodim...ale to už o inom.

cacianka
29. júl 2023

@lonely66 ty kokso, ona nebola s kožou na trhu ? Nemala na neho tlačiť , ok, ale prečo jej urobil 2 deti. - to nie je silnejší tlak a silnejšie puto ako sobáš ,?!
Teraz sa geroj uráža?! No nech , kde bol doteraz , hmmm?
Asi na tom trhu sa zabudol....

lili1313
30. júl 2023

@cacianka presne, veď ona bola vlastne celé roky v pozícii, že ho "žiadala o ruku" - lebo dala najavo, že má o svadbu záujem a čakala, kým bude mať aj on.
Ale tak autorka, ak s ním chceš žiť, tak je sobáš výhodný. Vysvetli mu, že sa tešíš a chceš byť jeho manželka, ale medzitým si zmenila priority a preferuješ svadbu len s pár blízkymi, grilovačku, atď, čo už len chceš.

vilma7
30. júl 2023

Vwd koľkí povedia áno a potom aj tak k svadbe vôbec nepríde.
Ja by som mu povedala, že sa mal rozkývať skôr. Za svoje pocity si môže jedine sám. Co čakal, že sa zblaznis od šťastia? Že huraaaa

ckocka
30. júl 2023

Povedz mu že ťa nemá do ničoho tlačiť, až budeš chcieť tak sa zoberiete. Chobot je to.

peterfeher1975
30. júl 2023

Tiež som na tom podobne. Zasnubny prsteň a nič. Momentálne mám ešte tie sny, ze veľká oslava, svadba, biele šaty atd.... tiež cítim sklamanie.

peterfeher1975
30. júl 2023

@beata_k ako ju môže chcieť ona keď on vtedy nechcel?

Strana
z2