Požičali by ste peniaze mužovi, s ktorým ste vo fáze spoznávania sa?
Požičali ste niekedy peniaze mužovi s ktorým ste vo fáze spoznávania sa? A že to fakt potreboval? Reálne sme sa ale ešte nestretli a vraj mu mali prísť dnes peniaze a neprišli. Je slobodný otec. Určite mu nedôverujem na 100% že by som to bez rozmýšľania urobila ale je tam to dieťa preto premýšľam ale veľmi váham.
Myslím je že úplne jedno koľko potrebuje ak ma potrebuje namotat aj nabudúce asi si hneď nevypyta veľkú sumu. A áno je to nezodpovedné nemať nič bokom a pred výplatou nemať nič ešte k tomu keď má dieťa. Ono už pred večerom mi písal že mu zmizlo 5000€ z účtu a ani banka netuší kam. To tiež neviem ako je možné 🤣
Ja neviem, ako je možné že aj po tej info s bankou si s ním píšeš. 🤷♀️ toho by neošťal ani môj pes.
@zuzubb007 áno tú správu kde žiada som ani neotvorila už lebo on má furt niečo s peniazmi
@enmery však to je nemožné to som mu aj napísala
VYHĽADAJ psychológa! Nemôžeš byt psychicky ok, keď po takýchto veciach s tým mužom stále píšeš!Samota sa nerieši takto. A to nemyslím ako urážku.
@mischy00 tu je otázne či ja sa chcem ešte spoznávať s človekom ktorému príde úplne vhodné požičiavať od človeka s ktorým si iba píšem
@enmery ďakujem za úprimnosť
ženy, seriozne, prestaňte živit podvodnikov, vychcancov, flákačov..ak máte dost peňazi posielať vyžirkam, dajte peniaze radšej nejakej babičke čo predáva pri trhu kytičku, alebo koláče..podporíte ju k biednemu dôchodku alebo pomôžte nejakej single mamičke .svet bude hned krajši..ked si predstavim, že niekto da šmejdom státisice a zdráhame sa pomáhat pracujúcim chudobným, je to tragedia..ja som tiež kedysi bezďakov podporovala, už som to prehodnotila..jedna mila pani predavala kvety pri Priori v Bratislave, na rohu pri Vubke stávala, doteraz ĺutujem, že ochlastovi bezďakovi som pomohla a jej nie..doteraz mám jej milý úsmev pred očami..🌻
Tiež máš taký,,POCIT"??? Rada by som ta poznala, aby som vedela aký typ ľudí dokáže byť tak (prepáč) naivne hlúpy že nad tým vôbec uvažuje...
Neľutujem takých ľudí ako si ty lebo ak na toto v dnešnej dobe niekto naleti tak už mu niet rady ani pomoci.
nemusiš psychiatra navštevovať, ale ako pišem hore, radšej daj nejakej babke na trhu, budeš sa mat lepšie na duši 🙂
@karolinakr Je takých veľa. V podcaste som počúvala sú toženy väčšinou osamele, poriadne nezazila lasku otca/partnera, nízka sebahodnota, sebavedomie. Ony to nerobia naschvál-ženie ich roky nenaplneny pocit byť milovaná mužom.Keď v takom pocite roky žiješ, proste to nevypneš a čau. Preto autorke radím,nech sa zamyslí, prečo si s ním po týchto info ešte vôbec píše-lebo so zdravou sebalaskou to ma pramálo spoločné.
Ešte by som dala ruku do ohňa za to, že ma fotky ako Alan Delon a ty totálne zúfalá o ktorú už dávno nikto neprejavil záujem.
Presne takéto ženy ti podvodníci vyhľadávajú.
@simona20201309 Zúfalka nie. Je to psychologický problém a často začína v detstve. Plus pár zlých vzťahov a katastrofa je na svete. Väčšinou sú to veľmi citlivé a silne emparické ženy.
Niesom zúfalá ani naivná som len matka ktorá sa tiež snaží dať svojim synom všetko. Keby nemal dieťa tak sa nad tým ani nezastavím verte mi
Tak dávaj svojim deťom a nie cudziemu čurakovi...vo štvrtok bola taka relacia Koniec hry - pre vnucata nemala ani cent ale virtualnemu Johnovi poslala vyše 20000 eur
Odkial vies ze ma dieta,videla si ho? Ty mu tiez mozes napisat,ze ich mas 6 a nevychadza ti na poziciavanie 🤷♀️ Prepac,ale ak naozaj chces pre svoje deti dobreho partnera,mala by si sa zbavit tej naivity.
A ako vieš, že to dieta v skutočnosti má? Či ma jednu fotku s hocijakym deckom? Nieže niesi naivná na toto je ešte horšie slovo čo si, to vážne tak blba môžeš byť prepáč, vieš koľko žiadosti mi prišlo,.že chlap odfotený a jedna fotka s dieťaťom zablokovala som to už len pri žiadosti ani by ma nenapadlo písať cudziemu taká zúfalá niesom
Počula si podcast Kövesovej?Ma asi 3 o takýchto debiloch. Tie ženy zničené psychicky do konca zivota-aj fibančne. A to sa reálne s mužmi aj stretávali. Wake up!
Ak je odkazany pytat peniaze od slobodnej matky tak je to riadny zufalec. Ziadna istota ani zodpovednost ta pri nom necaka. Takze nepokracuj v spoznavani.
Ak ti je luto dietata ( kedze sa osobne nepoznate, takze ktovie ako je to vsetko naozaj) uvedom si, ze nejaka jednorazova financna pomoc im nepomoze a ty sa zamotas do kolotoca.
A nakoniec to vsetko moze byt klamstvo a len vytiahne peniaze od teba.
Dieťa má na 100% to viem naisto ale toto čo tu popisujete je už extrém 🤣 taká hlúpa niesom ale cítim v kostiach že máte pravdu asi by vybabraval so mnou aj ďalej keby to urobím raz už by to neskončilo
Nie, nie, nie
Red flag je slaby vyraz v tomto pripade. Utoci ti na city. Nebude to nejaky “africky princ”?
@basulaak nie bývame v jednom meste
@lienka.7 😀😀 tiež ti neprišla výplata?

Dúfam, že si po otázke pozicania peňazí prestala s ním komunikovať úplne