Požičali by ste peniaze mužovi, s ktorým ste vo fáze spoznávania sa?
Požičali ste niekedy peniaze mužovi s ktorým ste vo fáze spoznávania sa? A že to fakt potreboval? Reálne sme sa ale ešte nestretli a vraj mu mali prísť dnes peniaze a neprišli. Je slobodný otec. Určite mu nedôverujem na 100% že by som to bez rozmýšľania urobila ale je tam to dieťa preto premýšľam ale veľmi váham.
@karolinakr len smutne je koľko žien sa pre takýchto dementov dokáže ešte aj zadlžiť
@sova7 toto už je ťažšia diagnoza, ešte sa ani nestretli, nepobozkali a ani sex neprebehol a zobrali si pôžičku v banke a od známych..naposledy Štefan Margita volal košičanke, že je zalubeny a po smrti Hanky Zagorovej nedokáže na nikoho myslieť, len na ňu, ked sa vrati z New Yorku, sa vezmu, len nech mu pošle 10 000, a potom 15 000 a potom sa vezmú..Prvý úver zobrala z banky, druhy požičiavala od znamych a ked chcel tretí , išla na políciu
@karolinakr 🤦
@sova7 toto bol jeden z tych komickejšich prípadov , komicky aspoň pre mňa, pre autorku už menej
@mischy00 presne, ja tiež čakám kedy mi nejaký takýto podvodník napise, že by som sa s nim krásne pohrala 😀 no a pred pár mesiacmi si ma pridal na fb nejaký americký sexos a ja som ho automaticky hneď odstránila. Až o dva dni mi došlo, že toto mohla byť tá moja dlho očakávaná príležitosť 😀😀 škoda no
@ruxandra 😂😂
na facebook ked chodim, tak oni oslovuju tymi svojimi nakopirovanymi spravami staršie, obezne, neupravene, nenamaľovné, šedive vlasy, vek tak 60_70 a proste tvrdo idú po nich
tiež na ich mieste sa zamyslim, prečo fešak z Ameriky, ktory robil doktora, chirurga, vojaka, kde su enormne vyššie platy ako na Slovensku a idu do 10 000, je tak zle na tom, že si vyhliadne Slovensku, ktora ma nizku vyplatu
@mischy00 presne to mam rozpísané
Holiday Love Gone Wrong: Women Expose Romance Scammers
https://www.youtube.com/watch?v=AT4Q4L6pyzQPodľa môjho názoru, oni maju nejaký vytypovaný typ ženy, na ktorý letia
Na mňa romantickí podvodníci nikdy, ale nikdy v živote neútočili alebo ma neoslovali...To musi mať ta žena nejake vibracie, fluidum, alebo sociálny status, podla ktorého si vyberajú obete..
Bývajú úspešní a čo považuejm za ich premakanú taktiku, že vedia vytlcť peniaze z niekoho, s kým sa ani nestretli
žiadne oblbovačky, žiadne rande, pusy, stretavanie, platenie v drahych reštauraciach, dovolenky, len zmota par sladkych slov a fraz, a žena cáluje
@karolinakr každá žena co nemá iQ vysmazaneho kuraťa musí vedieť, že prečo by sa nejaký cudzinec, ktorý podľa mňa ani nevie kde Slovensko je, písal žene ako si našiel jej profil 🫣🫣 a úplne ho očarila.
Tam už ide racio bokom a nastupuje bud túžba po bohatstve alebo ukázať okoliu, že aha co som si našla a on ma chce. Toto som videla aj na dovolenke v Egypte, každá bola habibi, a čím tlstejsia a skaredsia, tým väčšia bitka o ňu u miestnych plážových inžinierov.
Ani keby ma na kolena prosil obrovske peniaze.Ja som požičala znamej a ešte dobre že sa dcéra zaručila tiež jej matka mi 3 splátky uhradila potom jej prišiel exekutor dala som ju na súd tak vystupila s práce a išla na ID a žiaľ počas splacania zo dňa na deň zomrela.Deň predtým som za ňou bola vravela že exekutor jej bude sťahovať a ráno mi jej dcéra volala že pod rýchlo lebo som našla mamu mrtvu v posteli.Tak posplacala mi dcéra a z roka bolo nakoniec 4 roky.Nikdy viac ani na zmluvu u notára dala som ju na súd a exekutor jej sťahoval ale chcela sa tomu vyhnuť.
@mandzula sice ano, teraz som si spomenula , v 1 miestnosti sedi 10 černochov vo veku 20 rokov, ktory pišu to iste 100 ženam a ktora sa chyti, idú a ešte im tam nahe fotky a videa posielaju
a potom, ked dostanu peniaze, tak v Afrike idu s frajerkami na party, drogy, alkohol
To jak my chodime do roboty, oni sedia za počitačom a píšu starym ženám omamné básničky
@karolinakr som to zmazala, lebo to malo byt k inej teme, uz sa mi to pletie😀
ani keby som ho poznala naživo a chlap by pýtal, tak to určite nie je vhodný partner do života, pretoze jeden chlap má byť pre ženu oporou a nie este od ženy pýtať, že sa nehanbí. a o to viac, keď má dieťa, musí byt zodpovedný natoľko, aby vždy mal rezervu a vedel rodinu zabezpečiť, aj keby neviem čo sa stalo. nie od ženy brať, a ešte od samoživitelky🤦♀️
@mandzula ale princíp je ten istý, nie?
@karolinakr nie ona dostala mozgovu prihodu v spanku jej jpraskla cieva bola aj na pitve.
@karolinakr u tych FB pilotov, lekarov a spol. urcite.🙂
Ziadny normalny chlap by si nepoziciaval peniaze od nadejnej frajerky. Hovori sa tomu hrdost, tento ju nema. Prec od takeho, mne by sa hned zhnusil. Podliak.
Omg 🤦♀️😅
Už po tej správe by bol bloknuty
Keď bývate v jednom meste, by som sa spýtala čo potrebuje, jedlo, chlieb atď. kúpila by som a nech si preto príde
Tu je video v češtine ako fungujú podobné podvody.
Milionové podvody falešných vojáků
To, že má dieťa, neznamená, že peniaze od teba by minul naň a nie na seba, na automaty, alkohol alebo nejaké blbosti. On dobre vie, že cez deti sa najlepšie citovo vydiera. Ak by jeho dcéra skutočne potrebovala pomoc, tak by pristal na to, že by si jej objednala napr. nejaké oblečenie, pomôcky do školy... nie len pýtať peniaze, ktoré ktovie kde skončia.
Autorka, a ako to nakoniec teda dopadlo? Ak si mu nepísala, nesnaží sa ťa ešte kontaktovať? Či si si ho blokla? Alebo si mu napísala?

@sova7