icon

Požičali by ste peniaze mužovi, s ktorým ste vo fáze spoznávania sa?

21. mar 2025

Požičali ste niekedy peniaze mužovi s ktorým ste vo fáze spoznávania sa? A že to fakt potreboval? Reálne sme sa ale ešte nestretli a vraj mu mali prísť dnes peniaze a neprišli. Je slobodný otec. Určite mu nedôverujem na 100% že by som to bez rozmýšľania urobila ale je tam to dieťa preto premýšľam ale veľmi váham.

0silvia0
22. mar 2025

Ked si len pisete, a stale toci o peniazoch, tak je to podozrive. Chlap s charakterom by si od nadejnej znamosti, ktoru osobne ani nepozna, urcite nepoziciaval, ved sam musi vediet, ako posobi v jej ociach. Ako totalny chudak.
On tie prachy od teba vyslovene ziada, ze pozicaj? Alebo len citovo brnka na tvoju empatiu? Ak neziada a nechces to hned utat, tak to nekomentuj. Takmer kazdy ma rodinu, priatelov, kolegov, nech si poziciava tam. Ak mu nepozicaju ludia, ktori ho poznaju, s chlapikom nebude nieco v poriadku (gambler, flakac, nasoska)

autor
22. mar 2025

@0silvia0 áno vyslovene mi napísal či mu požičiam že má 40 centov 😀

autor
22. mar 2025

@ruxandra nenapísala som mu vôbec nič od vtedy a ani on mne a dúfam že už nenapíše radšej nič

autor
22. mar 2025

@minka201 nemyslím si že jeho dcéra porrebuje až takú pomoc ona má všetko tu išlo len o to že mu neprišla výplata no žiť takto úplne z výplaty do výplaty není veľmi múdre

0silvia0
22. mar 2025

No zlaty... fakt. Asi by som mu napisala nech poprosi mamicku, ze jemu sice vyplata neprisla, ale ty zas mas do vyplaty daleko. Alebo mu radsej nepis nic, pre istotu.

alickapusinka
22. mar 2025

Teraz bola na čt 1 relacia 168 hodin láska s Egypťanom.Najprv tiež išla cez cestovnu kanceláriu na dovolenku a nakoniec sa za ním vrátila a obral ju o niekoľko milionov.Predala naivna byt.A druha tiež s prisľubom manželstva tiež a pisal jej že jej čech žijuci v Egypte a tiež od nej vylakal poriadne peniaze.Pozri si to na internete alebo nech sa niekto link.

svetlonos
22. mar 2025

@tundra
a hlavne keby tie zeny vedeli, ako fungujú a zarobia vojaci na misiach, hneď by ich to obdarovanie preslo!
Ale hej, samota je mrcha, jeden rodinný známy takto naleteli o 20 rokov mladšej krásnej thajke.
Skoro ma skak zrefil, ten už s nou olanoval dovolenku ako si ju on bude híckat a ona chudatkovtakvtrpi, teda si zaslúži jeho pozornosť- a peniaze. Na to koľko malo mlada zarábala, posielala pomerne dosť pekne fotky. Ten chlap fakt vzdy stal nohami pevne na zemi, vvzivote mal nemalo žien a predsa sa dokázal nechať takto opinkat.
Bohu vďaka som poznala funkciu, kde ujo Google vie vyhľadať aj fotky.
No co, mal síce slzy v očiach ale za odmenu aj prachy stále na účte.
Z chudobnej krásky sa "vyklula" modelka ako som pidla foto predpokladala. Niekto jej proste ukradol a zneužil identitu, muži dokonca o nej založili fórum ako naleteli.
Takže realne to písal bohvie kto a pekne kasiroval.

enmery
22. mar 2025

@svetlonos Aj taký dokument, že 90 dní do sobáša si treba pozrieť. Vždy stará žena- afričan, mladá ázijská, latina z chudoby a muž, ktorému ani peniaze nezabezpečili vzťah v jeho krajine. To je tiež pekná psychologická sonda.

niekto2hy
22. mar 2025

@alickapusinka Teraz to nebolo,168hodin sa uz davno nevysiela.

miroslava21
22. mar 2025

Ja by som si s nim zahrala a skusila dokial je schopny zajst, aku sumu by si pan prial 😁

cacianka
22. mar 2025

Chápem že si bola rozcitena v prvom momente keď napísal že potrebuje € pre dieťa, ale už viem že ti blikala kontrolka a tvoje rácio sa prebudilo, pochopilo že je to nejaký oj.eb. prišla si sa vypísať, pokecať aj sem a tak nejako varovať ženy, aj samu seba, aby sa nedali zvyklať. Ja by som si v kľude s ním pokračovala písať, že čo sa vykľuje z tohoto tragéda, len ako takú sondu by som sledovala, aké finty použije. A všade kam by sa dalo, by som vystríhala ženy pred takýmto, a podobnými chlapmi, hlavne v okolí, že tu manevruje geroj čo cicia peniaze ako chrapúň. Myslím že má v merítku viac namotanych žien a doji a dojí ako 🐄🐄

rorino
22. mar 2025

Teraz je to slobodný otec ,o mesiac bude dieťa vážne choré a bude potrebovať na operáciu,potom sa ťa obracia musí urobiť v inom štáte,potom sa nebudú mať za čo vrátiť a tak ďalej.

alickapusinka
22. mar 2025

@niekto2hy tak aj som to našla teraz to je jedno nie.Ja som jej chcela tým napísať aby sa nedala nachytať .Pre mňa za mňa aj keby to bolo pred 5 rokmi dôležite je o čo išlo nie kedy to bolo ked aj na sväteho dindy.

liz_lemon
22. mar 2025

uvedom si, ze to asi ani nie je realna osoba, vsetko je vymyslene, ty si ho nikdy nevidela, takze mu nemozes verit, a aj keby to bol nejaky real clovek, tak na co by ti bol taky sockar, co si chce poziciavat od teba, co ta ani este nevidel, co nema rodinu, kamosov, kolegov, susedov?

alickapusinka
22. mar 2025

@karolinakr to važne kriste pane.

alickapusinka
22. mar 2025

môžem vedieť koľko chcel požičať

minka201
22. mar 2025

Never mu. Čestný človek, ktorému náhodou nejakým omylom zmiznú z účtu peniaze a potrebuje jednorázovo požičať, si požicia od rodiny, kamarátov, kolegov, susedov, nie od cudzej ženy z internetu. Neverím, že by nemal absolútne nikoho a že absolútne nikto z tých, ktorí ho poznajú, by mu nepomohol, ak by bol ozaj čestný a fakt by sa mu stalo niečo takéto absurdné.

autor
22. mar 2025

@alickapusinka nedopracoval sa k sume lebo keď som videla správu či mu požičiam peniaze už som neodpísala a myslím že to je aj jedno koľko € potreboval tu ide o princíp a to kam až by to možno zašlo

mandarinka555
22. mar 2025

Takže od chytrosti máš predsa len ďaleko, keď píšeš, že keby si nezaložila diskusiu, tak ťa tými oj*bávačkami zlomí a dala by si mu tie prachy🙈

januska20
22. mar 2025

Možno ťa už konečne chce pozvať na kávu, tak zháňa prostriedky 💶

bambulka224
23. mar 2025

Ahoj.
Nepožičala. A ani by som nechcela s niekým takým chodiť, kto si so mňa chce požičať. Nemusí mi platiť kávu, ale nech nevycuciava.

okseen
23. mar 2025

Môžeš aj mne poslať peniaze, som chudera s dvomi deťmi a sused ide zbúrať dom. Diky

martinadomianova
23. mar 2025

Dosť blbá otázka. Hlavne, keď ste sa ešte nestretli. Určite mu nič nepožičiavaj, aby si zbytočne nenaletela. A neprišla aj o peniaze.

barborachors
23. mar 2025

Nie, nikdy, nikomu. Rozum mi zastáva z otázky. Po otrasnych skúsenostiach peniaze nepoziaciavam. Nie som banka.

priscilla07
23. mar 2025

Určite nie

priscilla07
23. mar 2025

Keď som bola na zoznamke, každý deň sa aspoň 2-3 taký našli.

betulinka1
23. mar 2025

Autorka ako si to si sa nakoniec rozhodla?

sova7
23. mar 2025

@priscilla07 tam je to už súčasť miestneho folklóru

mantilka
23. mar 2025

Už to je podozrivé, že chlap si pýta peniaze 😄...koho si vlastné hľadáš? Ak potrebuješ minúť peniaze, pošlem ti môj účet. Chlap s finančnými problémami, ktorý to prizná vo fáze spoznávania nie je terno. Utekaj...

zazka666
23. mar 2025

Nie!!!!!!!! A ani sa s ním nestretni.