icon

Požičali by ste peniaze mužovi, s ktorým ste vo fáze spoznávania sa?

21. mar 2025

Požičali ste niekedy peniaze mužovi s ktorým ste vo fáze spoznávania sa? A že to fakt potreboval? Reálne sme sa ale ešte nestretli a vraj mu mali prísť dnes peniaze a neprišli. Je slobodný otec. Určite mu nedôverujem na 100% že by som to bez rozmýšľania urobila ale je tam to dieťa preto premýšľam ale veľmi váham.

Strana
z8
zazka666
23. mar 2025

Aké spoznávanie, keď ste sa ešte nestretli. Spoznávanie prebieha v prvých mesiacoch, keď sa stretávate. Pc znesie všetko, aj klamstvá. Veď si prečítaj oklamané ženy, čo uverili že im píše nejaký lekár, policajt, vojak zo zahraničia.

margotka17
23. mar 2025

Hm, určite nie. Veď ma rodinu, kamarátov, kolegov, susedov, čo by mu určite v núdzi na tie rožky požičali od hladu. Ja už ani bezdomovcom nedávam peniaze, že je hladný. Pôjdem do potravín, kúpim mu rožky, šunky, syrecky, džús, minerálku, sladkosť, pomazánky a dám mu do ruky tašku. Takto viem, že ich neprepil.

maranco
23. mar 2025

@margotka17 on tú tašku odnesie predať za polovičnú alebo tretinovú cenu len aby mal peniaze 🙂

margotka17
23. mar 2025

@maranco nie, videla som ho cestou späť, ako sedel na lavičke v parku a jedol 👍

valeri_vyklad
23. mar 2025

Určite nie ... verte mi že ich už neuvidíte späť ...

maja249
23. mar 2025

To nemyslíš vážne? Ja som starý lakomec a pre dobré vzťahy by som nepožičala peniaze ani nikomu, koho poznám 😂

jankasmejka
23. mar 2025

Nie

elenatomasova
23. mar 2025

Určite nie,nedaj sa nedajbože oklamať alebo okradnúť.

katkaa01
24. mar 2025

Už som čítala inú diskusiu kde si niečo podobne uz pisala tento týždeň.Nie nepozicala by som cudziemu chlapovi ktorého si ešte ani nevidela.Neboj keď ma dieta nenechá ho hladne

sashenocka007
24. mar 2025

nie

trisha_r
24. mar 2025

V žiadnom prípade

0silvia0
24. mar 2025

ako to pokračuje? Ozval sa znova so žiadosťou o prachy?

zub_casu
24. mar 2025

Kasli na takého, nic dobre ti v zivote neprinesie ked ani neprežije od vyplaty do vyplaty

janci299
24. mar 2025

V žiadnom prípade,ide o podvodníka,ktorý si chce získať dôveru a potom vás ošklbe

pasomnica
24. mar 2025

Haha, dobrý vtip 😃

hefo
24. mar 2025

A nie je to náhodou nigérijský princ, čo má dostať miliardu dedičstvo, ale chýba mu 5000 € na notárske poplatky?

felinda
25. mar 2025

@enmery zlateee 😍 dakujem

alickapusinka
25. mar 2025

teraz jeden taký prípad bol v Košiciach okradol ženu o tisice a tiež že potrebuje pomoc pre dcéru a ta mu akože požičala peniaze nikdy ich už nevidela.

xenia65
25. mar 2025

Odkiaľ vieš, že má reálne dieťa? Veď vymysli aj ty príbeh a pýtaj peniaze. Uvidíš, či sa niekto chytí. Takých ako ty, má rozpracovaných veľa. Si len jedna z mnohých...

Strana
z8