Poznámky okolia na počet detí
Ahojte… chcem sa spytat, ci ste ako mamicky, ktore maju tri a viac deti niekedy zazili ci uz pohorsujuce alebo posmesne poznamky na pocet deti? Poznamky typu „Naco ste si ich tolko robili? A to nemate doma televizor, ked robite stale deti?” a podobne a pohlad, ako keby ste nieco menej alebo z blazinca…Ak ano, ako ste na ne reagovali, prosim vas? …
Mám tri deti a nie, nikto takto nereagoval. Mrzí ma, že máš takých chrapúňov okolo seba, lebo ináč to nazvať neviem. Ale moja odpoveď by bola "lebo sme ich chceli".
4 deti(posledné dvojicky)ale doteraz sme sa nestretli s poznámkou na počet deti iba na to ako som reagovala keď som sa dozvedela že budeme mať dvojičky😁
@yoxinka ja som neriešila materiálne veci niekto si môže dovoliť jedno dieťa niekto pat ,ja mám dve a mám čo robiť 🙂 pisala som že osobne sa mi paci veľká rodina kde je veľa detičiek ak si to samozrejme rodičia môžu finančne dovoliť 🙂 lebo niekto rodí deti ako hruska a deti trpia biedov.
Poviem,že plánujeme ďalšie.Ale zamrzí to,zvlášť svokrine poznámky čo majú byť akože vtipné.Robim sa že nic a cudziemu tresnem čo ma prvé napadne a je mi jedno či sa urazí.On moje deti neživí.
@marianarem ani to nepomôže, mám dve, prvorodený syn, druhé sme čakali plánované a vytúžené dievčatko a exsvokra sa ma pýtala, či si to nechám, lebo že ako to chceme s dvoma deťmi zvládnuť. Mali sme 35, obaja slušný plat s vlastné bývanie…

Hej, klasická hláška s telkou. Používajú ju tí istí ľudia, čo sa rehocú pri pokladni, ak niečo nemá cenovku, že to isto dostanú zadarmo. Väčšinou im stačí povedať, že sex je príjemnejší ako telka a je ticho. 😂