icon

Pozor na nastavenie hodnôt vo vzťahu

25. sep 2024

Vždy keď som bola s niekým vo vzťahu, tak sme chodili fifty - fifty. Nedeli sme si pokladničné bloky, ale raz platil jeden a raz druhý, stále som rozprávala o tom ako nechcem darčeky a pod. Mám to nastavené tak, že čo chcem si kúpim, jednoducho za svoje vlastné peniaze. Nemám nič proti tomu, keď iný ľudia to tak nemajú, ale voči sebe som mala vždy taký prísny pohľad na to, že nemôžem nikomu dovoliť, aby si ma vydržiaval. Nikomu som nechcela byť nič dlžná. Veľa kamošiek dopadlo tak, že najprv sa muži tvárili, že to boli láskavé zdvorilostné gestá a keď to krachlo, tak šíri o nich reči ako keby si samé nemohli ani chleba dovoliť. Teraz, keď už mám dlhší vzťah, tak sa mi to trochu vypomstilo. Tak nízko som nastavila svoju hodnotu, že môj priateľ si myslí, že naozaj nič nepotrebujem, tak nič ani nedostávam. Ja len že si dávajte pozor, čo chcete. :D Veľmi ľahko sa to dá získať. :D

anjelicek26
25. sep 2024

No tak sa porozprávajte.. ja si to neviem predstaviť nedostavat kvety, darčeky a obcasne gesta 😅 Ale robím to rovnako aj ja voči manzelovi, je pekne proste prekvapit a dopriat niečo navyše... to nie je o peniazoch a ani to nie je o vydrziavani... ste tu hranicu tak blbo prekrocili medzi delenim nakladov kým nie ste manzelia a zrusenim tohoto typu pozornosti jeden pre druhého..

majlo1234
25. sep 2024

Svata pravda, ja som tiez nadmieru samostatna, a moj manzel to priam “zneuziva”.

zooeynka
25. sep 2024

Tak snad ani ty jeho nezasobujes darcekmi a nakupmi.

la_dolce_vita
25. sep 2024

Samozrejme, ved mas len to, co si chcela.. Mne uz kedysi daavno hovorila moja mamca, ze ako si to nastavim na zaciatku, tak to budem mat. Prilisna hrdost alebo co to vlastne je muzom len vyhovuje :((

1ryba
Odpoveď bola odstránená