icon

Pozvali by ste muža na rande?

14. máj 2025

Ahojte pozvali by ste muža prvá niekam von? Mám 1 známeho poznáme sa z videnia , prehodíme pár slov keď sa stretneme, mám ho aj na FB. Mne sa celkom páči , je sám aspoň myslím , má 50 ja 40. Bezdetný, niejedy rozmýšľam či nie je gay ..pozvali by ste ho von ? Bude mi to trápne ak odmietne, alebo možno naozaj vedie iný život, lebo je dosť fesi, nechápem že nemá rodinu 🤷

Strana
z2
alica110
Autor odpoveď zmazal
mauduska
14. máj 2025

To bolo na strednej, nebolo to celkom rande, ale dovtedy sme si len písali. Ja som sa spýtala, či nechce ísť po škole von. Dokonca dvakrát som ho ja volala, kým sa on odvážil 😅 Boli sme sa len prejsť, ale teda pre stredoškolákov to bolo niečo 😁

twinflame
15. máj 2025

Ta jeho rezervovanost asi ma svoj dovod. Nemusi navonok prezentovat svoje sukromie a zdanie moze klamat. Nemusi mat deti preto, ze ich nemoze mat a nejaky vztah mu nemusel vyjst a moze byt aktualne sam a venuje sa kariere. Alebo to moze byt vsetko len zdanie a pod povrchom je to inak ako sa navonok zda a je zadany, len nechce aby to okolie videlo.

autor
15. máj 2025
@twinflame

Ta jeho rezervovanost asi ma svoj dovod. Nemusi navonok prezentovat svoje sukromie a zdanie moze klamat. Nemusi mat deti preto, ze ich nemoze mat a nejaky vztah mu nemusel vyjst a moze byt aktualne sam a venuje sa kariere. Alebo to moze byt vsetko len zdanie a pod povrchom je to inak ako sa navonok zda a je zadany, len nechce aby to okolie videlo.

@twinflame úplne si to vystihla 👍 všetko je mozne nepoznám ho tak pracuje a je aj na cestách nie je tu v meste stále. Práci sa venuje to je pravda, ako žije keď je na cestách neviem je nedostupný moc o sebe nepovie skorsa vypytuje 🤷 Jedna známa mi vravela že kedysi tu chodila jedna ale to je také jedna baba povedala. Ktovie už sa len rozhodnúť 🤣 Už to není ako keď sme mali 20 rokov hoci ani vtedy som nevedela loviť chlapov 🤣

autor
15. máj 2025
@mauduska

To bolo na strednej, nebolo to celkom rande, ale dovtedy sme si len písali. Ja som sa spýtala, či nechce ísť po škole von. Dokonca dvakrát som ho ja volala, kým sa on odvážil 😅 Boli sme sa len prejsť, ale teda pre stredoškolákov to bolo niečo 😁

@mauduska hej to bolo iné. Už v tomto veku je to horšie. Ale dik za tvoju reakciu 😊

autor
15. máj 2025
@alica110
Odpoveď bola zmazaná

@alica110 ako dáš najavo záujem ? Bez toho aby si ho prvá oslovila s návrhom ?

mnamko
15. máj 2025

Tak medzi rečou povedz zebby si išla na kávu a nemáš skym ci nejde

Strana
z2