Pozvanie na večeru
Čaute baby, idem sa podeliť s vami s mojím včerajším zážitkom. Po dlhej dobe som sa odhodlala ísť na rande. Chlap navrhol, nech sa stretneme o 18:00 a spojíme to s večerou. Tak som súhlasila. Dorazila som na rande, usadili sme sa a on sa ma pýta, budeme aj jesť? Tak mu hovorím, že ja si niečo dám, lebo som od obeda nejedla. ( keby som vedela, najem sa doma) Tak, že on nie je hladný, ale pridá sa... Ja, že ok. Opýtal sa ma čo som si vybrala.. Ja, že ešte neviem.. Pizza stangle, alebo lososa... Uzavrel to tým, že dajme si pizzastangle na polovicu, lebo ja nie som hladný... Mala som dosť, len sme sa usadili... prišiel čašnik a pýta sa, že aké? On, ze SLANINOVE.. ja, že ja slaninove nechcem, cesnakove.. a ten chlap, že tak urobte dve slaninove a dve cesnakove.. čašník, že to sa tak nedá.. tak nakoniec objednal cesnakove.. tak z večere boli dve pizzastangle z jedného košíka... 🤦🤦 Tak mi bolo trápne na úvod aj za neho. Posedeli sme dve hodiny. Pri platení som navrhla, že polku účtu zaplatím, ale nesúhlasil..Banujem, že som mu tam tých 10€ nehodia na stôl. Objednala som si kávu a džús a on sa ma spýtal, ty si si dala kávu? 😆🤦. Neviem či sa ešte ozve.😆😆.
@chodec15 tak asi iniciatíva išla z jeho strany. On si to mal premyslieť. Raz keď ma niekto pozve na večeru, tak očakávam aj tú večeru a nenadlávim sa predtým. Ja jedávam okolo 12 obed a ptom okolo 17 hod. TAkže tú hodinu už by som nejako vydržala, príp. dala si niečo ozaj drobné a áno rátala by som s tým, že keď som pozvaná na večeru, tak tá večera aj bude. Či sa už poznáme alebo nie.
@chodec15 a kde uvadza, ze naposledy jedla 11:30? Ja napr tiež iba obedujem a následne veceriam.. Nevidím zmysel najesť sa doma pred večerou a potom ísť večerať.. Keď mám dohodnutu veceru... Myslim, ze autorka nebola odkazana na 'jedlo grátis' ale logickejsie mi príde prísť na večeru primerane hladný ako niečím sa vopred natlacit a na dohodnutej večeri uz nejesť, lebo nevládzem.. A este jej pomaly diktovať, co a koľko môže zjest..
@chodec15 Ale ona sa nespoliehala, že on jej to zaplatí. Chcela prispieť na účet. Navyše ON JU pozval na večeru. Keď idem na večeru do reštaurácie, nenajem sa doma a nedám si potom v reštaurácii len zmrzku. Máš pravdu v tom, že na prvé rande nemali ísť na večeru, ale len na drink, na kávu... Ale keď už idú na večeru, tak sa očakáva, že na nej budú aj jesť.
@tamta myslím, že ten čas bol niekde uvedený
Tak toto nevymyslis to musíš zažiť 🤣😂🤣😂pozve ta na večeru a spýta sa ci budete aj jest.. uz to bol brutal začiatok 😁
@chodec15 panebože ty toho nahovoríš 😂. Nevidím dôvod, prečo neísť na večeru, keď ma niekto pozve a je mi sympatický
@chodec15
Môžeš mi teda ako chlap vysvetliť, že čo u teba teda znamená pojem/ pozvanie : “Pôjdeme na večeru?” Keď to povieš potencionálnej partnerke?
Lebo ja som síce, holt, žena, ale pod pojmom “pôjdeme na večeru” presne chápem jedine - pôjdeme na večeru.
Rada sa dozviem nové utajené významy tejto vety.
Vopred ďakujem za objasnenie.
@katkami123 tak to aj ja. To mi pripomenulo rady pre mužov: Ak žena povie nie, znamená to nie, ak povie áno, velakrát to znamená nie, ak povie možno, znamená to nie. Tak sa možno niečo nové dozvieme. A ako má niekto na raňajky iba kávu, tak možno aj na večeru máva iba niečo malé
@chodec15
A dáš mi aj link na tú prípadovú štúdiu tých 50%. Či to si len tak z prsta vycucal, nech máš to svoje tvrdenie na oko podložené. 🙂
Takze odpoved na otázku som nedostala… 😓
@chodec15 ty si dobre mimo. Kde ho roznáša na sieťach? Iba sa chcela podeliť so skúsenosťou.
@chodec15 nevieme meno ani mesto obidvoch zúčastnených tak asi ťažko to môžeš považovať za roznesenim na sieťach.
Pozvanie na večeru - pôjdeme na večeru, najeme sa a pôjdeme domov. Tento typek zo seba urobil blbca.
nejes od 11.30 do 18.00 a potom dalsie 2,5 hodiny si na 2 pizastanglach? vidim ze mas vydrz nielen v nejedeni ale aj s nevychovancami...ani jedno zene neprospieva😉...
@kvetinka75 nenadlavim 🤣 to slovo som dávno počula ale trefne
Mňa by zaujímalo pokračovanie príbehu....
@marcellka32
V tomto prípade dúfajme, že nebude, lebo autorku ešte trápi, že sa jej ten “sympoš” neozval 😀
@katkami123 jaaj, vôbec ma to netrápi.. že sa neozval. Nebola to láska na prvý pohľad.. 😆😆.
Ďakujem baby, že ste si ma tu zastali pred @chodec15nase stretko malo byť iba káva, 2x sme ho zrušili kôli práci.. Medzi tým sa oň vôbec neozval a ja som mu logicky nevypisovala. Nebol prena nejak dôležitý.. Pozval ma na kávu a ja som tomu dala šancu. Pri druhom zrusení sme sa dohodli na pondelok. To bolo v stredu... V nedeľu večer sa ozval, že teda pondelok o 18:00 s tým, že to spojíme s večerou. Povedala som ok. Ale úprimne som sa zamyslela nad tým, že čo ak si nrsadneme, budeme tam hodinu sedieť pri večeri...
Na obed som mala normálny obed polievku a druhé. V pohode som vydržala do konca pracovnej doby.. A áno. Domov som prišla okolo 17, prezliekla som sa a šla som teda späť do mesta. Kôli pankovi... 😆. Cítila som už hlad, nie vlci, tak som narýchlo zjedla milkoveho brumika.
@chodec15 nie, nečakala som, že zatiahne večeru, nemám problém si ju zaplatiť sama.. a presné som si spomenula na príbehy z MK... A veru bolo mi smiešno.
No, že bude trepať o motorke celý čas ma nenapadlo. Nepoznám ho. Ale motorka vyšla ako najlepšia kamoška a frajerka. Ohovaral tam exmanželku, exftajerku, jej deti, svojho otca.. Tak som si obraz urobila.. Pri platení som vytiahla peňaženku, že polku zaplatím.. Nechcel.
A viete čo bol najväčší gól? Priniesli tie stangle s jednou omáčkou.. Hovorím mu daj si.. On, že nieee... Tak som si odlomila ztej stangle.. a namočila do drezuingu.. on si chudák myslel, že asi si odhryznem a omocim ju tam.. 😆. Tak to pekne odkukal a pridal sa.. 😆😆.
Už sa nebudem k tomu vracať. Dala som dve stangle, hlad ,,umlčali,, doma som sa najedla, mala som navarené... )
@chodec15 A ešte by ma zaujímalo, ako si myslel to, že "ho roznesie na sieťach"? Ty si v anonymnom príspevku autorku spoznal ako Eriku Malú z Partizánskeho a ten motorkár bude isto Robo Uličný z Trenčína, že? Chudák Robo, takto ho rozniesť na sieťach! Teraz každý vie, že Robo rád pozýva ženy na večeru, ale v skutočnosti tým myslí iba pohár vody...
Ty si fakt neuveriteľný 🙄
@kvetinka75 takí sú bohužiaľ aj v 30-tke.
Moja zlata, mrzí ma Tvoja strata casu… zvládla si to super (nabudúce sa pokojne rozlúč aj skôr), a hlavne dá takýmto exemplárom nedaj odradiť. 🙏 Držím palce ďalej 💕☺️
Za mna tak isto mega trapne a ani ho netrklo, ze si hladna, ked si povedala, ze si od obeda nejedla, viac by ma nevidel.
@kvetinka75 "Ak žena povie nie, znamená to nie, ak povie áno, velakrát to znamená nie, ak povie možno, znamená to nie."
V skutočnosti je to tak, že ak žena povie čokoľvek, môže to znamenať čokoľvek (a treba sledovať, ako sa tvári, ako sa pohybuje, čo ešte iné robí, a ďalších 65533 parametrov. A ani tak by som si nebol istý) 😉
A ešte iná teória (o sexe) je, že keď dáma povie nie, myslí tým možno, keď povie možno, myslí áno, a keď povie áno, nie je to dáma...
@hefo
No myslím, že pri tomto pánovi s ktorým bola autorka tie odpovede tiež nebudú jednoznačne znamenať to, čo hovorí.

@chodec15 ty bežne chodievaš na večeru najedeny?