icon

Pozvanie na večeru

17. okt 2023

Čaute baby, idem sa podeliť s vami s mojím včerajším zážitkom. Po dlhej dobe som sa odhodlala ísť na rande. Chlap navrhol, nech sa stretneme o 18:00 a spojíme to s večerou. Tak som súhlasila. Dorazila som na rande, usadili sme sa a on sa ma pýta, budeme aj jesť? Tak mu hovorím, že ja si niečo dám, lebo som od obeda nejedla. ( keby som vedela, najem sa doma) Tak, že on nie je hladný, ale pridá sa... Ja, že ok. Opýtal sa ma čo som si vybrala.. Ja, že ešte neviem.. Pizza stangle, alebo lososa... Uzavrel to tým, že dajme si pizzastangle na polovicu, lebo ja nie som hladný... Mala som dosť, len sme sa usadili... prišiel čašnik a pýta sa, že aké? On, ze SLANINOVE.. ja, že ja slaninove nechcem, cesnakove.. a ten chlap, že tak urobte dve slaninove a dve cesnakove.. čašník, že to sa tak nedá.. tak nakoniec objednal cesnakove.. tak z večere boli dve pizzastangle z jedného košíka... 🤦🤦 Tak mi bolo trápne na úvod aj za neho. Posedeli sme dve hodiny. Pri platení som navrhla, že polku účtu zaplatím, ale nesúhlasil..Banujem, že som mu tam tých 10€ nehodia na stôl. Objednala som si kávu a džús a on sa ma spýtal, ty si si dala kávu? 😆🤦. Neviem či sa ešte ozve.😆😆.

Strana
z4
autor
18. okt 2023

@katkami123 fakt? A čo podľa teba znamenajú moje odpovede?

katkami123
18. okt 2023

Písala som o tom pánovi, že jeho odpovede. Keď sa dohodne na A a potom robí B.

kvetinka75
18. okt 2023

@hefo no vidíš, musím si zapamätať tú vetu o tom sexe. Tú som ešte nepočula 😂

hefo
18. okt 2023

@marcellka32 Ešte sa vyjadrím k staršiemu príspevku s tvrdením "20-30 roční neinvestujú do drahých večerí a rande, pretože ich majú aj 3 x za týždeň alebo mesiac"

To mi celkom neštimuje. Jednak výdaj do maximálne 400 € mesačne, ak sa to berie ako investícia do hľadania vzťahu, nemôže byť pre priemerne zarábajúceho single chlapa nič hrozné (výpočet je pre hraničný prípad, 3x rande za týždeň, t.j. 13x za mesiac a cca. 30 € za večeru pre dvoch v normálnej reštaurácii pre strednú triedu, čo bez alko nápojov musí vystačiť aj v Bratislave; v Ikei to bude za polovicu), a to sa ešte naje aj on, tak to by sme mali časť odrátať (hádam inak nežerie len špagety s kečupom).
Ale predovšetkým: ja som ženatý, ale kamarát sa pýta, akým spôsobom sa dá normálnemu chlapovi dotiahnuť na fyzické rande 3x za týždeň vždy inú babu (v kontexte tejto diskusie nedáva zmysel, že by to bolo stále s tou istou)???

kvetinka75
18. okt 2023

@hefo ale veď nemusia ísť hneď na večeru. Mne by stačila na prvýkrát aj káva v kaviarni. A ja si ani neviem predstaviť , ísť 3x do týždňa na radne s niekým iným. To kde má taký ,,zdroj,, žien? 😀

hefo
18. okt 2023

@kvetinka75 Však to píšem tej marcellke, že jej vysvetlenie mi pripadá pritiahnuté za vlasy.

marcellka32
18. okt 2023

@hefo písala som 3x za týždeň alebo mesiac...keďže v tom kolektíve boli skutočne takí čo mali to rande aj 3x za týždeň vždy s inou ženou, ako sa im to podarilo to ja netuším 🙂

autor
18. okt 2023
lenagawel
18. okt 2023

no citila by som sa presne ako ty, spravny chlap by ta nechal vybrat na co mas chut a nerobil by taketo sceny…podlamna je to zgrlos, ja by som uz s nim asi nesla lebo reagovala by som presne ako ty 💁🏻‍♀️

h2
18. okt 2023

@kvetinka75
@hefo Na zoznamkách je zúfalých žien, ktoré sa na rande s kýmkoľvek doslova trasú, celá kopa.

tiezjedna
18. okt 2023

@autorka daj sem fotku a meno pre výstrah 😂 To je dobrý pacient😎

hefo
18. okt 2023

@h2 Ja čo počúvam, tak je to presne naopak, zástupy mužov bombardujúcich stovky žien, aby im aspoň niektoré odpísali (nedajbože sa dostali k rande), lebo väčšina žien stále vyčkáva na niekoho lepšieho.
Ale praktickú skúsenosť nemám, internetové zoznamky som nepoužíval ani v časoch, keď ešte za niečo stáli (rozumej nebol tam každý blbec), tak neviem, môže to byť tak aj onak.

h2
18. okt 2023

@hefo Fakt? Ani ja nemám praktickú skúsenosť, myslela som si to na základe diskusií tu na koníku, kde aj ženatý otec rodiny si nemá problém nájsť bokovku na internetových zoznamkách.

ema22270
18. okt 2023

Ja by som tam 2.5hod asi nevydrzala sediet hladna 😅😅😅

kvetinka75
18. okt 2023

@h2 tak ja odpozorované z môjho okolia, teiž som v tom, že ženatý nemá problém nájsť bokovku. A vidím to aj v praxi

h2
18. okt 2023

@kvetinka75 Tu sú také diskusie každú chvíľu, ako si manžel a otec s nejakou dopisuje. Alebo aj s viacerými.

kvetinka75
18. okt 2023

@h2 no ja mám takých ženatých - či skôr už väčšina z nich rozvedených - v okolí.

tiezjedna
18. okt 2023

btw, @autorka, čo to je pizza štangľa?? To som nikdy nepočula🍕😕

h2
18. okt 2023
h2
18. okt 2023

@tiezjedna Ono to ani nie je bežné jedlo, ktoré by si niekto dal na večeru. Skôr si to ľudia objednávajú ako snack k nápojom, keď nie sú hladní, chcú len niečo malé na zahryznutie.

tiezjedna
18. okt 2023

@h2 díky👍 No tak to zabil fešák úplne🙈😂

hefo
18. okt 2023

@h2 Tak to skreslenie môže byť kľudne jednak tým, že na fóre predovšetkým pre mamičky sa opačné prípady veľmi nepreberajú, ako aj tým, že je iné hľadať bokovku na sex než ženu na seriózny vzťah (na tento druhý účel mi dnešné internetové zoznamky pripadajú svojou koncepciou značne nevhodné).

milos81
18. okt 2023

Dal by som si pizza štangle, ale asi nie na večeru a už vôbec nie na prvom rande 🤦
Zaujímavý prístup, ja by som bol rád, keby som mal v okolí ženu čo môžem pozvať na večeru, ak by bola fajn, trebárs aj každý deň, má to niekto šťastie...

Strana
z4