icon

Pracovitý muž, ale nešikovný doma? Ako to vnímate?

Dnes o 13:18

Ahojte ženy,

Čo si myslite o takom mužovi, ktorý je pracovitý čo sa týka jeho prace, pomôže doma keď ho poprosite, či už s varením alebo upratanim, a vie čokoľvek vybaviť, ale zároveň aa vôbec nevyzna do bežných mužských prac a nevie nič z tohto spraviť. Proste nebol tak od malička vedený a sám nemal do toho nejaký chtíč. Má 29 skoro 30.. vždy som mala pri sebe muža ktorý vedel čokoľvek opraviť a doma spraviť a neviem že či by som sa nemala až tak moc na toto pozerať..

Strana
z2
sense
Dnes o 19:05

Nemyslím si nič, dôležité je že vie zarobiť toľko aby si zaplatil opravára. Pred viac ako dvadsiatimi rokmi som robila Au-Pair v rodine, kde chlap zarábal veľké prachy, ale v domácnosti bol nepoužiteľný a to doslova. Ešte čo sa týka starostlivosti o deti v pohode ale teda výmena žiarovky nehrozila. Highlight bol keď ostal zásobník na vodu v kaffestroji prázdny a on chcel volať opravára či sa to dá spraviť alebo treba kúpiť nový stroj.

anonym_5d9346
Dnes o 19:58

Takého by som doma chcela .Môj nepomôže nič absolútne.Radsej nech by bol taký ako tvoj a na opravu niečoho by som si zavolala niekoho kto sa vyzná

anonym_25ef4a
Dnes o 20:12

@anonym_autor ja mam zas muza, ktory doma mužské prace zvlada vsetky, bol odmala vedený k tomu a aj ho to bavilo. V praci to isté. Ale co sa tyka nejakých vybavovaciek, upratovania a varenia ,tam je nepoužiteľný. Sme spolu 20rokov, laska je silnejšia ako par nedostatkov u jedneho a druhého 😇

anonym_83269d
Dnes o 20:22

Pokiaľ to vie zabezpečiť inak (opravár a pod) tak nerieš. kolko chlapov takých poznám, dokonca aj môj je taký ….. ale zase ja urobím a opravím všetko ale muž je akoby mal obe ruky ľavé, aj keď ma snahu a vidím ho čo ide robiť tak ho radšej poslem preč

anonym_648175
Dnes o 20:42
@anonym_3c986c

@anonym_648175 prosím? To si ako myslela 😀? Prečo vychcaná ženská?

@anonym_3c986c Asi tak ze je jedno aky je muz klavy, hlavne aby mal peniaze 😀

anonym_0570eb
Dnes o 21:24
@morpheuss

Keď ho miluješ, nie je čo riešiť...

@anonym_autor ja,ako zena,suhlasim s tymito dvoma panmi
@patrike
@morpheuss ....Ak milujes,nie je co riesit a ocakavat od muza,ze doma bude kutil,je presne take,ako ocakavat od zeny,ze bude varit,prat a upratovat.To by tu uz ine ohne nastali o emancipacii a seberovnosti,ze domacnost je oboch a pod.V prvom rade neporovnavaj,to je najvacsia rakovina vztahov,ci uz partnerskych alebo kamaratskych.Vzdy na svete bude niekto iny,lepsi,alebo horsi.Mas doma co mas,pre nieco s tym muzom si,lubis ho,ak je len toto problem,zahod to za hlavu.

anonym_3c986c
Dnes o 22:15
@anonym_648175

@anonym_3c986c Asi tak ze je jedno aky je muz klavy, hlavne aby mal peniaze 😀

@anonym_648175 áno, hlavne keď máš ty dosť svojich 😂😂 nepotrebujem aby som mala doma chlapa čo mi bude opravovať. Dôležité je, aby sa vedel postarať a mal niečo v hlave😂 ale to som zrejme zaťala do živého

Strana
z2