Prebolí to?

21. feb 2024

Dobrý deň, prosím ak by ste mi pomohli vašimi myšlienkami, skúsenosťami....cítim smútok a bezmocnosť keď si spomeniem, na to celé, čo sa mi stalo. Už prešlo pár mesiacov čo sa skončil môj vzťah, bol mojím prvým, prvýkrát v živote som cítila, že som skutočne niekoho milovala.

Z jeho strany som tiež cítila spojenie, bolo to niečo zvláštne...aj keď cítila som, že si zvykol, že som pre neho už samozrejmosť, neprekvapil ma skoro žiadnym darčekom, využil moju dobrotu a venoval pozornosť druhej, ktorá bola pre neho vraj len kamarátka. Neuniesla som to, dala som na výber, ktorým väčšinu lásky k nemu vo mne zničil. Čas beží, najhoršie obdobie myslím, skôr dúfam, že mám už za sebou. Niekedy je to plne nenávisti, niekedy smútku, niekedy sa spomienky plne vynoria.

Posledný mesiac som sa cítila už konečne dobre, ale ozval sa s otázkou, že by či by som mohla byť s ním v kontakte, že on by to chcel. Bavili sme sa aj o ostatných mužoch, z jeho strany som cítila žiarlivosť a urážlivosť. Ja som sa na to necítila s ním komunikovať...vo mne sú stále nejaké city. Zablokoval ma, že mi už nebude dávať šance. Vzťah obnovovať nechce. Potom sa mi ešte pripomenul a ja zase reagovala a potom on už nie. Ľutovala som, že som mu na to odpovedala a myslela, že keby sa neozvem už vôbec, došlo by mu čo mi spôsobil a začala mu chýbať. Posledné tri dni mi myšlienky znova tiahnu za nim, je mi z toho celého znova zle, trocha sa mi aj cnie. Prebolí to niekedy, alebo myslíte, že sa za nejaký čas spamätá? Máte niečo podobné za sebou? Budem vám za všetko vďačná.

sheila121
21. feb 2024

Nič také som nezažila, ale chlapa, ktorý rieši dve ženy, nechcem. Môže ísť za tou druhou. A ty nebuď jeho druhá možnosť.

taynee
21. feb 2024

Odporúčam neobnovovať kontakt, musíš sa z toho dostať. Ja som po prvom rozchode v 17tich rokoch mala totálny chaos v hlave. Bola som nešťastná, myslela som si, že už nikdy nikoho takého nestretnem, tiež ma vymenil sa inú, lepšiu kamarátku, ktorá nevynechala žiadnu chatu a príležitosť zastať moje miesto, keď som ja nemohla niekam ísť. O nič som neprišla. To som zistila časom. Prebolelo to, o pol roka mi prišiel do života môj osudový muž. Toto je život a toto všetko nám prináša. Prvé lásky, prvé rozchody, sklamania, radosti. Zvyčajne to takto býva. Prvá láska je prvá, budeš na ňu v spomienkach spomínať, ale tá spomienka časom vybledne. Čaká ťa toho ešte mnoho a stretneš toho pravého, keď príde správny čas.

mabenn
21. feb 2024

pokial ste nevedeli a neviete nijak fungovat, kazdy pokus o kontakt ti otvori ranu, ktora by sa inak uz casom hojila...len tolko k tomu...ano, preboli samozrejme, ale ty sa potrebujes posunut od cloveka, ktory nie je na tvojej emocnej urovni

rorino
21. feb 2024

Neboj prebolí,venuje sa koníčkom,niečomu čo ťa baví,a kašli na neho.Ak sa ti aj ozve,neodpovedaj očividne s tebou manipuluje.

viestta
21. feb 2024

Nikdy by som nechcela byt nahradnicka. Panovi to s tou druhou asi nevyslo, tak si spomenul. A este ziarlivost na nieco co ani nie je. Nie si s nim vo vztahu, nema pravo ziarlit na kohokolvek z tvojho okolia. A este ti chce davat sance? Co je toto za blba?
Vykasli sa na neho aj na jeho doliezanie a konecne sa vyber inym smerom.

h2
21. feb 2024

Za-blo-ko-vať!!!

katkaseiner
21. feb 2024

Do rovnakej vody 2x nevstupis. Na to aby si sa posunula dalej je najlepsie prerusit kontakt, zablokovat

deti95060810
21. feb 2024

jasné že prebolí.... možno o pol roka, možno o rok...
takmer každá z nás to pozná.

autor
21. feb 2024

@taynee Nikdy neoľutoval, pre čo sa rozhodol?

autor
21. feb 2024

@katkaseiner On to uľahčil, zablokoval ma ale tel. nie. Akokeby si to nechával v zálohe.

katkaseiner
21. feb 2024

tak blokni ty jeho. On si ta nechava akoby na poslednu kolaj...caka ze ked sa ozve tak budes vrtiet chvostom...ulahci mu to tym ze si bloknes jeho telefon. Viem o com hovorim, sice ovela kratsiu dobu som riesila exa. Ten bol vzdy po ruke ked som potrebovala...ale ja som vedela ze ho nemilujem a ze ho nechcem ani ranit. Bol fajn, ale nie dostatocne. Vzdy to bolo o nom, s nim alebo bez neho. Ja som sa odstahovala (bolo to lahke kedze som planovala ist do zahranicia) a to bola najlepsia volba. V čase ked som absolútne nikoho nechcela sa mi priplietol do cesty moj terajsi manzel

vorkola
21. feb 2024

Zablokuj.Akonahle sa vynori myslienka, zacni citat,hoci nasilu,praca,pri ktorej musis rozmyslat.Ruttinnu pracu ako napr hackovanie, strikovanie, nie,tam ti bude stale chodit na mysel.pomaha aj beh,,pri nom zhlboka dychat,dobre sa vysilit ,zalahnut a spat,Vaz si svoje ego .nepoddavaj sa mu,uz ti dal najavo ze si druha.len si ver, sebe,ze to dokazes Hlavu hore ,a zivot ide dalej.Nechci ho, aj keby sa on chcel.nemas v nom zaruku.

taynee
21. feb 2024

@autorka jasne, o dva roky si ma vyhladal, zistil cislo, aj sme sa stretli. Ale uz nic, z mojej strany to bolo pasé.

karolinakr
21. feb 2024

z toho čo pišeš, bohužial asi si bola v zalohe, že chce ti dat druhu šancu ( načo, aby si onho bojovala?) a ešte ta zablokuje..takto sa milujuci muž nespráva
cele mi to pride z jeho strany ako hra a vydieranie zaroveň
vykašli sa na city a pozri sa na to realne, že aku hru on s tebou hra?
ja viem, ze sa to zle počuva, ale tie jeho reakcie nesvedčia o osudovej laske

danica2711
21. feb 2024

jasné, že to bolí, ale je rovnako jasné, že to prebolí, chce to len čas. Hlavne ale preruš všetky kontakty s idiotom, čo ťa nechal kvôli inej a teraz je taký veľkorysý, že chce ON TEBE dať ešte šancu!

riesska123
21. feb 2024

Koľko mesiacov ubehlo? Ja som zažila/zazivam niečo podobne. Tiež som sa ozvala, dokonca viackrat a vždy som to oľutovala. Teda sama som sa mu neozvala, on sa ozýval a aj keď som sa držala, skôr či neskôr som odpísala po mesiacoch a potvrdilo sa mi to, že je stále rovnaký a mňa to stále rovnako bolelo. Túto v mojej aj v tvojej možnosti je najlepšie sa pohnúť ďalej a zabudnúť na toho človeka. Aj keď to nejde tak ľahko keď tam stále city sú, ale uvedomiť si, že určite nechceš človeka ktorý dal iným prednosť pred tebou. Určite si ho zablokuj ty aj na telefóne. Časom prejde aj smútok, no netreba doma sedieť a premýšľať, ale tvoriť si zážitky vonku, venovať sa niečomu. Prirodzene, že budeš nad tým premýšľať, ale nevenuj tomu toľko času aby ta to ovládalo

karolinakr
21. feb 2024

hrá sa s tebou

autor
21. feb 2024

@riesska123 Už 3 mesiac pôjde. Mrzí ma, že sme takto podobne dopadli. Asi sme si to spravili aj sami tým, že sme boli príliš výborne a chápavé...