icon

Prečo aj ženy podvádzajú?

31. okt 2025

Ahojte. Vela tem je tu kde sa prebera len muzska nevera. Poviem rovno je to nefer voci nim. Zeny su hadam rovnako neverne ako muzi. Vedia to vsak lepsie maskovat a muzi casto nemaju ani potuchy. Je tu niektora odvazna anonymne priznat ze bola neverna? Ako sa to stalo, co tomu predchadzalo, ci su stale vo vztahu alebo si sli svojou cestou? Nevera zacina na pracovisku lebo tam je priestor, alebo ked muz tazko pracuje kolko krat aj v zahranici. Preco zeny tiez podvadzaju? Co im chuba? poznam kamaratky co flirtuju nie s jednym ale hadam skazdym peknym muzom a na oko maju usporiadane rodiny. Dokonca milenci mefzi sebou ziarlia ak sa jednemu venuje a druheho odstavi. Zaujimal by ma uprimny nazor. ako maskuju odchody z domu ci to robia pocas pracovnej doby? Nechcem aby si tu ludia nadavali ale podelili sa o skusenosti.

Strana
z3
anonym_82811e
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_82811e a ako dlho. Ti to trvalo? A ked takto zena uvazuje riesi jedneho muza alebo to hlada u viacerych?

@anonym_autor nehladala som nikoho, mala som zaujem este o jedneho muza, ktoreho by som mohla mat, ale tak ma deti a zenu nebudem toto robit, tamto s mladym 22 rocnym netrvalo dlho tyzden, dva, uz nepamatam, on nebol odtial, potom sa pracovne opat vratil do mojho mesta uz bol aj zadany, pisal mi chcel sa stretnut, ale napisala som mu, ze nemam zaujem, lebo milujem svojho muza, muz sa mi potom zacal viac venovat, tak tamtoho som uz neriesila

anonym_82811e
2. nov 2025
@anonym_485fc4

Podviedla som a nie raz a čišto išlo o uspokojenie mojich sexuálnych potrieb. Síce s dlhoročným partnerom mám sex pravidelne, ale nič mi to nedáva. Slabá výdrž, orgazmus skoro vôbec, on sa odbaví a hotovo. Tak si to kompenzujem mimo vzťahu s inými mužmi dlhé roky. Nikdy na to neprišiel a dodnes o tom nevie. Myslí si, že som najlepšia žena na svete. Ľúbim ho, máme deti, máme firmu, máme všetko. Ale šikovným šťastie praje, takže takto si už užívam viac ako 10 rokov.

@anonym_485fc4 heh toto by si mali precitat vsetci samozvani alfamsaci, ktori si myslia, ze ich doma poslusne zeny cakaju kym oni su na nic, alebo taki co si myslia, ze podvadzanie je iba ich vysostne pravo

autor
2. nov 2025
@anonym_485fc4

Podviedla som a nie raz a čišto išlo o uspokojenie mojich sexuálnych potrieb. Síce s dlhoročným partnerom mám sex pravidelne, ale nič mi to nedáva. Slabá výdrž, orgazmus skoro vôbec, on sa odbaví a hotovo. Tak si to kompenzujem mimo vzťahu s inými mužmi dlhé roky. Nikdy na to neprišiel a dodnes o tom nevie. Myslí si, že som najlepšia žena na svete. Ľúbim ho, máme deti, máme firmu, máme všetko. Ale šikovným šťastie praje, takže takto si už užívam viac ako 10 rokov.

@anonym_485fc4 super pribeh drzim palce

autor
2. nov 2025
@anonym_82811e

@anonym_485fc4 heh toto by si mali precitat vsetci samozvani alfamsaci, ktori si myslia, ze ich doma poslusne zeny cakaju kym oni su na nic, alebo taki co si myslia, ze podvadzanie je iba ich vysostne pravo

@anonym_82811e kto ma rozum vie ze zeny maju viac moznosti ponuk mat milencov. Kludne sa ponukaju aj muzi kamarati bez hanby balia zeny svojich kamaratov. A zena si len vyberie z ponuky. Jedine co si myslim.davaju si pozor viac zeny ako mat vyhovorku ako sa neprerieknut. Muzi su v tomto citatelni

anonym_a47308
2. nov 2025
@anonym_autor

@nikoletta1712 skor by ma zaujimali myslienkove pochody co je to preco aj zeny takto konaju. Co mal ten milenec co nemal partner ?

@anonym_autor u nás mal milenec funkčný penis a chuť na sex, schopnosť ma vnímať ako ženu , neignorovať moje potreby a pocity. To všetko začal manžel ignorovať po rokoch manželstva. Neveru neľutujem , dala mi impulz to všetko ukončiť , po prevalení som sa absolútne neprosila o odpustenie, manžel nemal komu odpustiť , nestála som o to . Jednoducho som sa zbalila a odišla do podnájmu , o krátku dobu som podala žiadosť o rozvod a dnes síce s milencom nie som , ale som s iným mužom s ktorým sa dopĺňame. Deti sme mali už pomerne veľké , prišli za mnou , lebo otec proste to nevedel s nimi , nikdy sa moc nestaral.

anonym_4709d4
2. nov 2025

@anonym_autor mám milenca už vyše roka..našla som si ho sama cez inzerát, kde som si ho vyslovene hľadala ako milenca na zábavu. Chýbal mi sex doma, pozorný a milujúci partner, a zároveň nuda z pravidelných pracovných ciest. Sama v lobby bare ma nebavilo po voľných večeroch v cudzom meste bývať. Patrim k sebavedomým atraktívnym ženám, ktoré si muži skôr netrúfajú v pracovnom živote osloviť..ešte keď máte urcite postavenie..no v každom prípade sa mi na môj inzerát ozvalo nespočetne množstvo ženatých úspešných a aj menej úspešných mužov, prešla som si mnohými zábavnými rande, kým som po roku od inzerovania našla, čo som hľadala. Užívame si večere, spoločne weekendy, dovolenky viackrát do roka a hrozne veľa sexu. Bohužiaľ sú už v tom aj dosť hlboké obojstranne city, tak uvidíme ako to cele dopadne… výčitky nemám žiadne..skôr ma zaťažuje to neustále klamanie a hľadanie výhovoriek..o dva týždne ideme spolu na týždeň do jednej európskej metropoly, letenky už zanednane. muz ešte o ničom nevie,tak si vymyslím nejaký kongres resp pozriem čo sa tam práve vtedy deje..😅😅🙈

autor
2. nov 2025
@anonym_a47308

@anonym_autor u nás mal milenec funkčný penis a chuť na sex, schopnosť ma vnímať ako ženu , neignorovať moje potreby a pocity. To všetko začal manžel ignorovať po rokoch manželstva. Neveru neľutujem , dala mi impulz to všetko ukončiť , po prevalení som sa absolútne neprosila o odpustenie, manžel nemal komu odpustiť , nestála som o to . Jednoducho som sa zbalila a odišla do podnájmu , o krátku dobu som podala žiadosť o rozvod a dnes síce s milencom nie som , ale som s iným mužom s ktorým sa dopĺňame. Deti sme mali už pomerne veľké , prišli za mnou , lebo otec proste to nevedel s nimi , nikdy sa moc nestaral.

@anonym_a47308 vdaka za prispevok

dora281
Autor odpoveď zmazal
bruno1
2. nov 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 prečo si myslíš že je hlupák ? Čo keď len bezhranične miluje ? Veď o tom tu na MK ženy točia.Je to strašný hnus.Žiadny stud,žiadna chrbtová kosť,dokonca výsmech z podvádzaného.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
bruno1
2. nov 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 já len súdim podľa seba.Keď by mi manželka povedala ...Do vianoc ,každý veekend,idem na školenia ...vôbec by ma nenapadlo jej neveriť,ešte by som ju ľutoval.Som asi dobre naivný.🥴

autor
2. nov 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 samozrejme to je blud. Kazda ktora bola neverna vie co je to maskovat kam ide preco ako dlho atd. A zeny si davaju 100x viac pozor ako muzi

anonym_e12539
2. nov 2025

Zeny su šikovne v podvadzani, ale aj muzi ktorí majú trosku v hlave.Vedia ako na to, ako odstrániť vsetky stopy, tajne appky, dva mobily-karty, dual, mazanie a zena/muz môže byt roky podvadzana 🙂
Mám kamaratku, dve vysoké školy, ziadna mimo a predsa, 4 roky podvadzana až sa muz priznal lebo už nechcel tajiť ale odist.Dalšia známa, muž paralelny vztah 3 roky.Je iné riesit jednorazovky pravidelne a normálny vztah, paralelne kde už treba byt viac šikovnejší

lucioques
2. nov 2025
@nikoletta1712

@anonym_autor Áno, ja som bola neverná…Priznala som sa partnerovi…

@nikoletta1712 kvoli tebe ty stetka

autor
2. nov 2025
@anonym_e12539

Zeny su šikovne v podvadzani, ale aj muzi ktorí majú trosku v hlave.Vedia ako na to, ako odstrániť vsetky stopy, tajne appky, dva mobily-karty, dual, mazanie a zena/muz môže byt roky podvadzana 🙂
Mám kamaratku, dve vysoké školy, ziadna mimo a predsa, 4 roky podvadzana až sa muz priznal lebo už nechcel tajiť ale odist.Dalšia známa, muž paralelny vztah 3 roky.Je iné riesit jednorazovky pravidelne a normálny vztah, paralelne kde už treba byt viac šikovnejší

@anonym_e12539 toto su skvele pribehy. Dobre sa to cita. Ti co flirtuju po.kazdej bebate mazu komplet komunikaciu potom ale vela veci zabudnu 🙂

anonym_bc0bc7
2. nov 2025

@anonym_autor ja som síce nepodviedla, ale chýbalo tomu veľmi málo ... V mojom prípade, nechýba mi nič.mám super muža, decká, všetko priam ideálne. ALE! Spoznala som niekoho a je medzi nami taká brutálna príťažlivosť, že keby sme sa ešte raz stretli niekde v súkromí ...tak 🤷 ...

minenkaa
2. nov 2025
@lucioques

@nikoletta1712 kvoli tebe ty stetka

@lucioques ty si čo za chorú dušu

anonym_960c8e
2. nov 2025

Pracujem s vela muzmi (uniformy) a hned ako som nastupila, tak milion flirtov, navrhov a to boli takmer vsetci zenati/zadani. Neviem co na to povedat.

autor
2. nov 2025
@anonym_bc0bc7

@anonym_autor ja som síce nepodviedla, ale chýbalo tomu veľmi málo ... V mojom prípade, nechýba mi nič.mám super muža, decká, všetko priam ideálne. ALE! Spoznala som niekoho a je medzi nami taká brutálna príťažlivosť, že keby sme sa ešte raz stretli niekde v súkromí ...tak 🤷 ...

@anonym_bc0bc7 nehovor lebo sa to stane a stejne to asi v kutiku duse privolavas. Myslis nanho a kto vie ako sa vam este cesty skrizia. Ak ste v kontakte uf to moze byt len otazka casu

autor
2. nov 2025
@anonym_960c8e

Pracujem s vela muzmi (uniformy) a hned ako som nastupila, tak milion flirtov, navrhov a to boli takmer vsetci zenati/zadani. Neviem co na to povedat.

@anonym_960c8e to je v kazdej praci. Ber to tak ze clovek 8 hodin spi. 8 hodin je s rodinou a 8 hodin v praci. Je to ako druhy zivot. Obedy s kolegami, ulohy v praci spolu. Letme nevinne ale cielene dotyky. Tym ze s nimi nezijes ziaden stres len smiech. To je ako chodit so zapalkami v senniku. Nie kazdy to vie uhasit

anonym_bc0bc7
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_bc0bc7 nehovor lebo sa to stane a stejne to asi v kutiku duse privolavas. Myslis nanho a kto vie ako sa vam este cesty skrizia. Ak ste v kontakte uf to moze byt len otazka casu

@anonym_autor no práveže sme v kontakte, vidíme sa každý deň, ale iba "pracovne" .. obaja vieme, na čom sme, čo by sme chceli, a ako sa veci majú, ale ani jeden z nás nechce prísť o svoju rodinu, tak proste ...🤷 Tá ťažoba visí vo vzduchu tak či tak ..

autor
2. nov 2025
@anonym_bc0bc7

@anonym_autor no práveže sme v kontakte, vidíme sa každý deň, ale iba "pracovne" .. obaja vieme, na čom sme, čo by sme chceli, a ako sa veci majú, ale ani jeden z nás nechce prísť o svoju rodinu, tak proste ...🤷 Tá ťažoba visí vo vzduchu tak či tak ..

@anonym_bc0bc7 skusenosti z prace hovoria ze to iba oddalujete. Pozri nevera ked je premyslena sa neda zastavit. Viete si naplanovat vyhovorky alebo pol dna dovolenky ci nahradne volno a ste v tom. Tento tvoj pribeh je otazka iba casu kedy

anonym_bc0bc7
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_bc0bc7 skusenosti z prace hovoria ze to iba oddalujete. Pozri nevera ked je premyslena sa neda zastavit. Viete si naplanovat vyhovorky alebo pol dna dovolenky ci nahradne volno a ste v tom. Tento tvoj pribeh je otazka iba casu kedy

@anonym_autor čas ukáže .. my momentálne robíme všetko pre to (čo sa dá), aby sme neverní neboli ...

dora281
Autor odpoveď zmazal
autor
2. nov 2025
@anonym_bc0bc7

@anonym_autor čas ukáže .. my momentálne robíme všetko pre to (čo sa dá), aby sme neverní neboli ...

@anonym_bc0bc7 drzim.palce ale to je asi tazke. Kto ma viac rozumu? Lebo jeden by isto podlahol tomu

bruno1
2. nov 2025
@anonym_bc0bc7

@anonym_bc0bc7 v každom v zťahu jeden miluje viac,ako ten druhý .V Tom vašom to ty nie si .Nie nechcem ťa urážať ,ale keď si sama priznáš ,že by stačilo pár hodín o samote s kolegom a .....🤷

unbeholfen
13. nov 2025

Nezáleží to od pohlavia. Sú len ludia čo tomu podlahnú. Zadanej žene sa niekto zapáči tak proste chémia zaúraduje a podvedie.

anonym_bc0bc7
19. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_bc0bc7 drzim.palce ale to je asi tazke. Kto ma viac rozumu? Lebo jeden by isto podlahol tomu

@anonym_autor už nikto nemá rozum ... Žiaľ ...

anonym_bc0bc7
19. nov 2025
@bruno1

@anonym_bc0bc7 v každom v zťahu jeden miluje viac,ako ten druhý .V Tom vašom to ty nie si .Nie nechcem ťa urážať ,ale keď si sama priznáš ,že by stačilo pár hodín o samote s kolegom a .....🤷

@bruno1 neurazas ma, skôr, súhlasím. .. boli časy, kedy mi taká myšlienka ani hlavou neprebehla, nikdy by som si nepripustila, že by sa to mohlo stať, ale ... Človek nikdy nevie, čo ho v živote stretne ...a kto. A ako píše
@unbeholfen .. chémia. Brutálna.. žiaľ ...

Strana
z3