icon

Prečo akceptujete neochotu vašich partnerov?

fido69
26. jún 2024

Dievčatá, čítam tu množstvo vaších príbehov, ktoré si ani neviem predstaviť a niekedy je mi ťažké uveriť. Príbehy o tom aké problémy máte s vašimi frajermi alebo manželmi. Jednoducho s niekým kto by mal byť vašou oporou v živote, najmä v období materstva, keď ste vlastne na partnera či manžela viac-menej odkázané.

Pri každom jednom príbehu si kladiem rovnaké otázky. Kam dievčatá chodíte na týchto neschopných a slaboduchých jedincov? Prečo s nimi pokračujete vo vzťahu a radšej trpíte alkohol, drogy, povaľovanie, príživníctvo, neschopnosť sexuálne vás uspokojiť...? Čím vám imponujú, že to vydržíte? Ste tak žensky submisívne? Alebo radšej zlý sex ako žiadny?

Možno tomu nerozumiem, pretože som obyčajný chlap. Skúste mi to prosím vysvetliť. 😉

Strana
z3
alexis617
27. jún 2024

@bora0123 čítala som to 2× on nieje normálny je to blbec na entu je mi veľmi ľúto čo si s nim prežila

bora0123
27. jún 2024

@alexis617 dakujem ❤️ bohuzial aj takito ludia su medzi nami, casto su to prave ti na vonok oblubeni sympatakovia, preto mne vela ludi zo zaciatku neverilo, este aj vlastna mama ma presviedcala ze nemam od neho odchadzat 😅

lujza123
27. jún 2024

@fido69 veľa ľudí je spolu iba zo zvyku, pohodlnosti, strachu zo samoty….

No a často ľudia rozmýšľajú svojimi pohlavnými orgánmi, nie mozgom. …

Veľa ženám sa rozum presunie do maternice a chcu deti. To je jedno s kým, kde, ako, proste deti, deti, deti, deti. Jedno je samozrejme malo, musia byt dve, tri. Niekedy ubehne aj viac rokov kým sa dotyčnej obnoví vedomie a zisti ze žije s totálnym debilom, spláca hypotéku z ktorej financovali prerábky poschodia u jeho rodičov a jej tam nepatrí nic. Pracu nema žiadnu normálnu lebo všetko prispôsobuje deťom keďže je na ich vychovu úplne sama.

V takej situáciu ma proste smolu, môže sa akurat tak sťažovať na koňovi to je všetko 🤷🏼‍♀️

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
lujza123
27. jún 2024

@bora0123 ach bože to je hrozný príbeh, chlap musel mať ťažkú narcisticku poruchu. Najhoršie na tom je že tieto typy zozačiatku robia všetko preto aby pôsobili ako princ na bielom koni, dokonalosť sama.
Mlada zamilovana žena nema šancu rozoznať varovne signály.

alexis617
27. jún 2024

@fido69 si však

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
alexis617
27. jún 2024

Chcem vedieť prečo si sa rozviedol na tom nič nieje chcem vedieť prečo sa muži rozvádzajú

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
h2
27. jún 2024

@alexis617 Veď ti píše, že nie je rozvedený. ❓❗

alexis617
27. jún 2024

@fido69 mám s teba taký pocit čo robý ženatý chlap na fóre kde sú ženy a sťažujú sa na svojich mužov ak nás chceš pochopiť čo ťa k tomu vedie ak máš doma svoju žienku

alexis617
27. jún 2024

@h2 myslíš že ženatý muž chodí na takéto fóra môjho by to ani nenapadlo má dosť mňa čo chce pochopiť nie ešte cudzie žienky s inými by si rozum nelamal

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
h2
27. jún 2024

@alexis617 On už tu o svojej situácii písal viackrát, majú s manželkou nejaké problémy, ale rozvedený nie je.

alexis617
27. jún 2024

@fido69 tak veľa šťastia v tom a nech sa ti darí hlavne pochopiť a porozumieť tvojej vlasnej žienky nieje nič vzácnejšie v dnešnej dobe ako funkčná rodina pre deti

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3