icon

Čo robí muža atraktívnym a žiadaným?

Dnes o 10:07

Čo robi muža atraktivnym, pri ktorom si poviete, že ho chcete

anonym_eee962
Dnes o 10:08

Inteligencia, osobna hygiena a uprava zovnajska.

anonym_4e47d8
Dnes o 10:08

@anonym_autor oci usmev charizma

anonym_0894f7
Dnes o 10:09

@anonym_autor zase ty? Teba neurobí atraktívnym nic

anonym_4e47d8
@anonym_eee962

Inteligencia, osobna hygiena a uprava zovnajska.

@anonym_eee962 tak ano , to su samozrejme veci 🙂 smradlaveho nikto nechce

anonym_e53d04

1.Vyska 2m, vlasy, 2.100mega na ucte a pristup na jeho ucet. V druhom pripade nastupi kompromis a moze mat aj 1,6m a hlavu ako koleno...

muz26

@anonym_autor Na prvý pohľad je to výška. Bez výšky 90% žien nedá mužovi ani len šancu, je to ako vstupná brána. Potom už rozhodujú ďalšie faktory.

anonym_8ff92a
Dnes o 10:11

Ked nema ucet na MK a nezaklada kazdy den traposske temy

crazy_cat_lady
Dnes o 10:36

Ked ma zaluby a nezaklada kazdy den rovnake ty na MK 🤦

anonym_3f43eb
Dnes o 10:36

Hlavne nesmie to byt uplakany Nestastnik, ktora 3x za den zalozi debatu na MK

anonym_7d8ceb
Dnes o 10:43
@muz26

@anonym_autor Na prvý pohľad je to výška. Bez výšky 90% žien nedá mužovi ani len šancu, je to ako vstupná brána. Potom už rozhodujú ďalšie faktory.

@muz26 u mna vyska vobec nehra hlavnu ulohu, skor naopak, pacia sa mi stihli muzi, ktori sportuju, ale ziadny s velkymi svalmi, vyska tak do 170 cm (ja mam 166), vyssi muz ma skor odradi.
No a potom samozrejme charizma, povaha, inteligencia. Hygienu a zdrave zuby ani nespominam, to beriem ako samozrejmost

anonym_871bd2
Dnes o 10:55
@muz26

@muz26 ja tiež neriešim výšku.. mám 168 cm a mala som 2 chlapov, ktorí mali 172-175

anonym_a28fac
Dnes o 11:00

Výška, oči, pery, zuby, ruky, voňa, zmysel pre humor, proporčne rovnomerná postava. Musí tam byť iskra a chémia.

midka
Dnes o 11:16

vysoky, stihly, sympaticka tvar, vzdelanie .... a potom vsetko dalsie, humor, vyjadrovanie, nazory....

anonym_af6ea0
Dnes o 11:21

Vzdelanie a kariéra, ktorú dosiahol, peniaze, ktoré zarobil a k tomu adekvátna prezentácia - starostlivosť o seba,vkvalitné oblečenie, dobré auto, moderné bývanie. Výzor nie je až taký podstatný.

doriiis
Dnes o 11:49

Môj muz je pre mňa atraktívny aj po 20 tich rokoch svojou výškou, modrými očami, dlhšie husté vlasy,brada,zdravé zuby,kludnou až flegmatickou povahou. Dokáže ma rozosmiať, počúva keď treba, vyrieši keď treba, mlčí, keď treba.
Nekrici, nepije, nefajčí. Je na neho 100% spoľahnutie, chodí načas, je zručný, je starostlivý.Splni všetko, co mi vidí na očiach aj deťom.

midka
Dnes o 11:55
@doriiis

Môj muz je pre mňa atraktívny aj po 20 tich rokoch svojou výškou, modrými očami, dlhšie husté vlasy,brada,zdravé zuby,kludnou až flegmatickou povahou. Dokáže ma rozosmiať, počúva keď treba, vyrieši keď treba, mlčí, keď treba.
Nekrici, nepije, nefajčí. Je na neho 100% spoľahnutie, chodí načas, je zručný, je starostlivý.Splni všetko, co mi vidí na očiach aj deťom.

@doriiis pekne 🙂

ivicatolic
Dnes o 12:02

@anonym_autor pajšle 😘

anonym_6dec40
Dnes o 12:04
@doriiis

@doriiis taky existuje? Kazdy ma chyby... kazdy...

rozculena
Dnes o 12:09

no teba rozhodne nič.

doriiis
Dnes o 12:27
@anonym_6dec40

@doriiis taky existuje? Kazdy ma chyby... kazdy...

@anonym_6dec40 ... Ale samozrejme, že áno. Aj on, aj ja. Ja viacej určite ako on, lebo som overthinker jak hovado. 😊
Ale oproti niektorým mužom je fakt poklad.
Ja si na ňom najviac vážim, že je perfektný otec

anonym_e53d04
Dnes o 12:40
@midka

vysoky, stihly, sympaticka tvar, vzdelanie .... a potom vsetko dalsie, humor, vyjadrovanie, nazory....

@midka :vysoky, stihly, sympaticka tvar, vzdelanie ...." takeho hlada asi kazda mala, pribrata, upratovacka s priemernou tvarou . 🙂

anonym_46769c
Dnes o 13:13

@anonym_autor u teba len peniaze, vela penazi, co dokazu prebit to tvoje otravne mrncanie ako chces zenu a ony ta nechcuuuuu.

kirin95
Dnes o 13:19

To vazne ides robit tieto temy kazdy tyzden?

anonym_842660
Dnes o 13:28

funkcie a slušné finančné zabezpečenie

anonym_76b51d
Dnes o 14:00

Dalsia tema ach jaj....Zacinam mat tusenie, ze MK skapina, tak treba vymyslat temy...

midka
Dnes o 14:51
@anonym_e53d04

@midka :vysoky, stihly, sympaticka tvar, vzdelanie ...." takeho hlada asi kazda mala, pribrata, upratovacka s priemernou tvarou . 🙂

@anonym_e53d04 ano jasne,, aj my dievcata s dobrou postavickou, VS a celkom slusnou prof. poziciou, mame navlas rovnake priority... 🙂.....ano je skvele, ze sa prienikovo stretame -.... 🙂

iv007
Dnes o 15:00

Mne sa pacia vysoki a inteligentni muzi, ale nie taki ti mudrlanti co kazdeho len poucuju, ale s prirodzenym prehladom. Tiez je dolezity humor, spravit si srandu a zasmiat sa aj na sebe. Co sa tyka vyzoru skor tmavovlasi, so zvladnutymi hygienickymi navykmi a idealne ked vonaju.

anonym_a04e1e
Dnes o 15:20
@anonym_e53d04

@anonym_e53d04 ono sa stačí poobzerať okolo seba, ženy aj muži, nehovoriac o zoznamkách, aká je realita. A potom kriticky zhodnotiť aj samu resp. samého seba.

zamin
Autor odpoveď zmazal
midka
Dnes o 16:26
@anonym_e53d04

@anonym_e53d04 mily anonym, netusim, ci si muz a ci zena , teda neviem, ci sme sa na rovnakej lodi, alebo si z ineho protilahleho spektra,, ,,,neviem, teda presne urcit dovod, tvojej ustipacnej poznamky, co ta na tom tak poburilo ......v kazdom pripade ma tesi,, ze nas je viac s rovnakymi poziadavkami .....