Prečo je dnes také ťažké nájsť normálneho partnera?
Ahojte baby,
mám otázku, ktorá ma už fakt žerie. Je normálne, že dnes sa chlap po štyridsiatke nevie zoznámiť s normálnou ženou, ktorá má vysporiadanú minulosť?
Mám 42 rokov, som rozvedený, deti sú veľké a samostatné. Bývam sám, mám stabilnú prácu, slušný príjem, cvičím, starám sa o seba, chodím medzi ľudí. Baby mi hovoria, že som sympatický a nemám problém sa prihovoriť.
A napriek tomu — vždy skončím pri tom istom: „riešim bývalého“, „ešte som sa z toho nedostala“, „neviem, čo chcem“.
Keď je žena zadaná, neriešim. Ale keď je voľná, tvári sa, že chce normálneho chlapa… a nakoniec aj tak rieši exa, ktorý bol alkoholik, gambler alebo ju roky ťahal za nos.
Skúsil som aj appky. Výsledok rovnaký.
Príklad: mesiac písania, dve super rande, všetko sedelo — a ráno správa, že vlastne chcela len niekoho, aby zabudla na bývalého.
A teraz úprimne:
Je dnes normálny chlap len „prechodná stanica“, kým sa žena spamätá z toxického vzťahu?
Alebo len ja mám takú smolu?
Fakt ma zaujíma váš pohľad. Ako to vidíte vy, ženy? Čo sa dnes vlastne deje so zoznamovaním?
Keby som sa rozviedla, tiez uz mam vyssie naroky. Nebrala by som to, co mi prislo schodne v 20tke (vtedy aj malo staci na pocit, ze dievca vyhralo prvu cenu).
@anonym_a38028 necitis sa sama?
Ano je skvele mas domacnost len podla seba, cas atd
Ja mam sice male dieta tazke vsetko sa toci okolo toho ale pre mna je niekedy ta samota az ohlusujuca hlavne vecer ked je v byte ticho
Mne je napriklad smutno..ale nemienim sa ani zmierovat s omrvinkami, ktore mi niekto hodi, uz nemam 15..
Najst muza s EQ aj IQ je tazke , toboz ked uz mam dieta , ktore je pre mnoho muzov prekazkou.. ja svoje dieta milujem ale tiez nemienom svoj zivot zit len pre moje dieta, nechcem byt len mamka, chcem byt pre niekoho aj zena, objekt zaujmu, milenka, partnerka do zivota
Som byk.. to vsetko vysvetluje
@anonym_8761fd ja vôbec nie. Mne je takto veľmi dobre. Ale ja mám veľa koníčkov, kamarátov.....
Keď chcem idem na tréning, do sauny, von s babami a keď chcem byť sama, som sama. Samozrejme mám deti, takže sa nenudim, ale máme striedavku a keď som týždeň bez nich, není den, čo by som išla po práci domov, stale niečo mám, niekam idem.....a keď som aj sama doma, užívam si to.
Ľudia mi to ale vacsinou neveria že je mi takto dobre 😅 myslia si že je to neprirodzene byť sám a že klamem aby som zakryla zúfalstvo 😅
Ale mne je naozaj veľmi dobre. Zatiaľ je to 2 roky čo takto fungujem, ktovie čo bude. Ale neviem si predstaviť už s niekM žiť, zdieľať domácnosť, mne už popravde stačilo chlapov.
Mala som nejakých frajerov, ale len tak na zábavu, ukončila som to.
Kedysi som nevedela byť sama, do 44 som bola stále v nejakom vzťahu, nedokázala som byť sama. Ale po rozvode sa vo mne niečo zlomilo.
@anonym_8761fd ja vôbec nie. Mne je takto veľmi dobre. Ale ja mám veľa koníčkov, kamarátov.....
Keď chcem idem na tréning, do sauny, von s babami a keď chcem byť sama, som sama. Samozrejme mám deti, takže sa nenudim, ale máme striedavku a keď som týždeň bez nich, není den, čo by som išla po práci domov, stale niečo mám, niekam idem.....a keď som aj sama doma, užívam si to.
Ľudia mi to ale vacsinou neveria že je mi takto dobre 😅 myslia si že je to neprirodzene byť sám a že klamem aby som zakryla zúfalstvo 😅
Ale mne je naozaj veľmi dobre. Zatiaľ je to 2 roky čo takto fungujem, ktovie čo bude. Ale neviem si predstaviť už s niekM žiť, zdieľať domácnosť, mne už popravde stačilo chlapov.
Mala som nejakých frajerov, ale len tak na zábavu, ukončila som to.
Kedysi som nevedela byť sama, do 44 som bola stále v nejakom vzťahu, nedokázala som byť sama. Ale po rozvode sa vo mne niečo zlomilo.
@joannita ja mam dieta v osobnej starostlivosti, otec sa do vychovy velmi nezapaja, staci mu hodinka raz za 3 mesiace , vsetko je na mne
Mam len 33.. ja sa obcas citim sama, dost ma to este zranuje..nemam vela kamaratov, zaujmov, mam len 3 rocne dieta
Ale mozno ked budem mat tolko co ty budem spokojna aj sama , neviem… chcela som od zivota viac
@anonym_a38028 necitis sa sama?
Ano je skvele mas domacnost len podla seba, cas atd
Ja mam sice male dieta tazke vsetko sa toci okolo toho ale pre mna je niekedy ta samota az ohlusujuca hlavne vecer ked je v byte ticho
Mne je napriklad smutno..ale nemienim sa ani zmierovat s omrvinkami, ktore mi niekto hodi, uz nemam 15..
Najst muza s EQ aj IQ je tazke , toboz ked uz mam dieta , ktore je pre mnoho muzov prekazkou.. ja svoje dieta milujem ale tiez nemienom svoj zivot zit len pre moje dieta, nechcem byt len mamka, chcem byt pre niekoho aj zena, objekt zaujmu, milenka, partnerka do zivota
Som byk.. to vsetko vysvetluje
@anonym_8761fd takisto som byk, predstav si ze som mala vztah s levom, ten ia bral nic nedava, sebec neskutocny, presne kto si zasluzi iba omrviny, snad ti co podvadzaju, nie my, asi jedne verne znamenie zverokruhu, pravda
@joannita ja mam dieta v osobnej starostlivosti, otec sa do vychovy velmi nezapaja, staci mu hodinka raz za 3 mesiace , vsetko je na mne
Mam len 33.. ja sa obcas citim sama, dost ma to este zranuje..nemam vela kamaratov, zaujmov, mam len 3 rocne dieta
Ale mozno ked budem mat tolko co ty budem spokojna aj sama , neviem… chcela som od zivota viac
@anonym_8761fd ked sa sklames raz premyslas takto ale po sklamaniach dajme tomu ze trvaju 8 rokov, budes rada ze nemusis nikomu vyvarat, mam 39, v minulosti som mala v predstave ze stretnem pana dokonaleho (dokonaleho pre mna), ale boh sa smial mojim ideam 🙂
@anonym_8761fd takisto som byk, predstav si ze som mala vztah s levom, ten ia bral nic nedava, sebec neskutocny, presne kto si zasluzi iba omrviny, snad ti co podvadzaju, nie my, asi jedne verne znamenie zverokruhu, pravda
@lanka999 ja so skorpionom, toxicky vztah, tuzba po moci a kontrole, nedajboze nebolo po jeho uz som si vypocula ale na neho nieco sedelo a nieco nie
Oddanost, lojalnost to nepoznal
@anonym_8761fd ked sa sklames raz premyslas takto ale po sklamaniach dajme tomu ze trvaju 8 rokov, budes rada ze nemusis nikomu vyvarat, mam 39, v minulosti som mala v predstave ze stretnem pana dokonaleho (dokonaleho pre mna), ale boh sa smial mojim ideam 🙂
@lanka999 mam 33 a veruze som od zivota cakala viac ako byt jednorodic a mat expartnera debila, co si nevidi dalej ako od vlastneho nosa..
Niekedy ma to frustruje, citim sa niekedy nemilovana, neatraktivna
@lanka999 mam 33 a veruze som od zivota cakala viac ako byt jednorodic a mat expartnera debila, co si nevidi dalej ako od vlastneho nosa..
Niekedy ma to frustruje, citim sa niekedy nemilovana, neatraktivna
@anonym_8761fd ja ta chapem, druhym som radila co sa vztahov tyka, dokonca som zoznamila, klape im to, mna ked zoznamili bud to bol prvotriedny exeplarny idiot alebo ma nechcel, mozme pisat sukromne ak chces, budeme si mat co povedat :D
@petkonas “vraciam sa k bývalému/chcem mu dať ešte šancu” používam ako výhovorku keď sa mi muz nepáči a chcem sa ho zbaviť 😅
@petkonas “vraciam sa k bývalému/chcem mu dať ešte šancu” používam ako výhovorku keď sa mi muz nepáči a chcem sa ho zbaviť 😅
@anonym_4c1dd2 aj ja som používala túto vyhovorku 😃
Ak sa mozem spytat, kvoli comu skoncil tvoj vztah? Zena ti konkretne co vycitala?
Presne to ma napadlo ako prve. Zeny su praveze len zdvorile a pouzili barlicku s ex.. A slovo sympaticky muz pouzivam ked je muz neatraktivny, nezaujimavy, moc zensky ....skratka ked nic nema 🙂
@petkonas žiaľ, platí to obojsmerne. Ja som skúšala aplikácie a tiež som to vzdala. Som sama so synom a už nedúfam... Každý sa strašne ponáhľa dnes a je to naozaj náročné nájsť pekný vzťah.
to, čo opisujete, je veľmi častý jav ale nie je to len o „smole“ ani o ženách, ktoré sa nevedia posunúť ďalej....za tým, čo zažívate, je vnútorný vzorec priťahovania zranených ľudí, ktorý vzntká tam, kde sa v človeku stretáva potreba blízkosti a silná schopnosť niesť zodpovednosť....vy pôsobíte ako niekto, kto má veci zvládnuté, stabilné, vyrovnané a práve takýchto ľudí často nevedome vyhľadávajú tí, ktorí stabilitu ešte len hladajú...zvašej strany to môže byť tichá správa, ktorú si hovoríte pre seba: „ak dokážem byť pre ňu bezpečím, možno so mnou zostane dlhšie"...nnie ste partner, ale záchranné koleso a tak sa vzťah začne tam, kde má druhá strana ešte neuzavretý príbeh...skúste na chvíľu zmeniť kritériá podla ktorých hodnotíte „normálnu ženu“ čiže menej podľa minulosti a viac podľa schopnosti byť prítomná tu a teraz...pri prvých rozhovoroch nepozerajte len na to, či si rozumiete ale či má priestor aj na vás, nie len na svoj príbeh...bude dôležité pozrieť sa aj na to, čo vo vás udržiava podvedomú túžbu zachraňovať druhých ludí..
@anonym_8761fd aj ja som chcela od života viac a preto som sama 🙂
@petkonas poviem z mojho pohladu rozvedenej 40 rocnej matky 1 dietata. Kde by si ma mohol stretnut - v skolke, rano na pumpe tankovat, v praci, na obede v praci, v kauflande, na prechadzke so psom, tam kde sa chodi s malymi detmi (zoo, farma, les, ihrisko, detske podujatia, kruzky, kniznica detske oddelenie). Von tj na kavu, veceru, idem tak 3x do roka. Nemam na to ani silu ani cas. Raz za rok idem na festival. Na zoznamky nechodim. Ja som zhovorciva a vnimava voci cudzim ludom, nemam
Problem sa zoznamit doslova hocikde ale zistila som, ze by som nemala ako ist na rande, kam dat dieta. Mam VS, vybornu stabilnu pracu, auto, vlastne byvanie. To iba pre ilustraciu, v tomto veku ma vacsina ludi uz svoj stereotyp, a aj ked som sa s rozvodom vysporiadala chcem uz iba klud.
@anonym_8bb222 nic proti, ale mozno hladas muzov v zlej spolocnosti.
V kluboch, baroch, v posilkach, na internetu takeho muza nespoznas.
Neviem, ci si veriaca, ale jedno ti poviem. Ja mam vela kamaratiek a aj v rodine mam mlade zeny so stastnym manzelstvom. Oni chodia do kostola v nedelu, venuju sa sebe, priatelom, rodine a detom. Von nechodia do polnoci, do rana cavargovat. Vsak to je jasne, jaky typ ludi sa idu do klubov, barov bavit ze?
Tie zeny, o ktorych ja rozpravam ziju s mladymi muzmi, oni nepodvadzaju, ani na druhu nepozru. Vsetky zeny okrem svojej beru jak sestru.
Oni ani nepokukuju na instagrame alebo FB po zenach.
A pre svoje zeny zrobia prve a posledne, a ano aj horou pre nu pohnu. Biju sa pre nu.
Ale okrem lasky vies co je ten dovod? Strach z Boha.
V tomto svete sa maloktory normalny milujuci chlap najde v neveriacich. To by musel mat ozaj ten pud a byt velmi a velmi dobry clovek, co ja v tejto generacie nevidim, ze by taky chlap existoval, co by sa dokazal ovladat, aj keby mal vypite a vedla neho 100 zien.
Mozno je tvoj vyvolany vokol teba a ty ho ani nevidis.
@zara3 a to ty odkiaľ vieš že sa na inú ani nepozrú a dokonca ani na sociálnych sieťach? 🙈😂 A ako vieš že sú im verní? Ty ich sleduješ 24/7? A máš napuichnuty ich mobil?
Si veľmi naivná. Je to presne naopak. Takýto veriaci sú najhorší, poznám takých. V nedeľu do kostola, hrajú sa na šťastné rodinky a na sluzobke kolegyňu výprasi a cestou domov sa s kolegami v bordeli zastavi. Žene kúpi kvety lebo má výčitky a potom teta ktorá vidí len tie kvety (ty) je presvedčená že lebo je verný a miluje ju. 😅🙈
@haley7897
Haha, „WhatsLeft“ ma normálne odrovnalo 😄
To by bola asi najúprimnejšia zoznamka na trhu.
A máš pravdu — po štyridsiatke je to už taký „výber z výberu“.
Len ja som dúfal, že tam ešte niekde medzi tým všetkým ostal aj nejaký normálny človek, nie len posledné kusy zo skladu po inventúre.
Ale dobre, ak raz vznikne WhatsLeft, idem tam hneď v prvý deň, nech mám aspoň šancu chytiť niečo z „prvej várky“ 😄
@petkonas Ja napríklad nerozumiem termínu "som sám/a" 🙈 Mám kamarátku 50r., ktorá stále narieka, že je sama, že to už nedáva, že ju to ubíja. Príde z práce, je sama medzi štyrmi stenami, nemá s kým prehovoriť, je smutná a nešťastná. Ja zase oponujem, nech si cení, čo má... tú slobodu, nespovedá sa nikomu, nerieši neustále koko**ny s partnerom, lebo vekom je ich viac, než dosť. JA by som aj vraždila, len aby som bola aspoň týždeň sama, bez ľudí z práce (robím v obchode a prichádzam do styku s retardovanými ľuďmi, verte mi) a bez uhundraného manžela, ktorý vekom zrejme stráca primeraný úsudok. Takže miluj svoju slobodu a nezaves si na krk nejakú upišťanú, melodramatickú a despotickú frajerku🙈 Je ich tu viac, než dosť!
A este jeden pohlad, preco sa zeny po 40 uz nechcu viazat. Tie co maju deti uz dalsie nechcu a tie co nemaju uz ich mozno ani nemozu mat. A teda ten najvacsi hnaci motor - najst si partnera na zalozenie rodiny - uz je pasé a nerelevantny. Uz sa jedna iba o prisposobovanie, tvoje a jeho deti, ich vekove rozdiely, ci su v striedavej alebo vyhradnej starostlivosti, ako a ci si budu vychadzat alebo ci vobec novy partner chce toho druheho aj ked ma dieta. Ked ma muz dieta plati na neho zase alimenty. Prilis vela komplikacii a naco? To by musela byt osudova laska, inak neviem naco by som dobrovolne do toho isla. A preto si muzi po 40 hladaju zeny mladsie, ktorch este tlaci ten cas a rodinu zalozit chcu. Zeny po 40 su v takej sedej zone, mladsi ich nechcu a starsi tiez nie.
@petkonas úplne Ti rozumiem. Dnes je zvláštná doba a mám pocit niekedy, že do nej nepatrím 🙂
@petkonas ked si clovek nedokáže najst partnera do pol roka, treba pouvažovať, kde bude asi ten problem. Ja napríklad nechápem ľudí, ktori tvrdia, ze nikto normálny neexistuje :D ako vazne? Ja sama som sla na randiaci trh ako 33 ročná a tiez som si mohla povedať, ze vsetko schopne uz je obsadene. Omyl. Viete kolko schopnych chlapov/žien je slobodných? Tu absolútne nie je chyba v spoločnosti, ale vo vasom výbere. Kazdy si priťahuje to, co vyžaruje. Ake ma zranenia, traumy. Miesto lutovania, by ste si mali skor najst dobrého terapeuta a vyriešiť si s nim zranenia. To nie je riesenie, ako tu podaktore pisete, ostať sam a byt stastny sam. To fakt ani jedna z vas nepotrebuje vedla seba ochrancu? Takého, ktory jej pomoze, poradí? A nechcite mi nahovoriť, ze z toľkého množstva nie je ani jeden schopny. Zeny aj muži ostávajú preto sami, lebo im to vyhovuje ( maju napriklad vyhybavu vztahovu vazbu) a žijú s nou cely zivot, takze byt sam je uch prirodzená súčasť. Alebo su toxicki, dotierni, nepracujú na sebe, maju nulovú hodnotu a preto nie su príťažlivi...alebo su niektore zeny natoľko arogantne a nadradené, ze kazdy chlap, co ma mužské vlastnosti, taku zenu vedla seba nechce. Koľkokrát čítam, ja som pekna, starám sa o seba, mam skvele vzdelanie, mam prachy, byty a aj tak som sama. 90% tych žien su s prepáčením kravy a staci s nimi prehodiť par viet a vies, ze toto by si doma nechcel. Je take ťažké si pripustiť, ze jediná chyba, ze sa niekomu nedarí najst partnera je len v nom samom. Poznam x žien, mužov, ktori nemali nikdy problem najst si stabilný vztah. A potom su takí, co ten problem vkuse maju a blabocu furt, ako to je len v spoločnosti. V žiadnom pripade to nie je problem v ich výbere :D ja som si nasla zdravý vzťah do pol roka aj po 30tke. Moja kamoška v 40tke, dalsi kamarát mal 38, moja teta si nasla v 50tke po smrti manzela.A ani jeden z nich si nenasiel zufalca, akého tu vy popisujete. To, ze pritahujes emočne nestabilné a nepristupne ženské, nie je náhoda. Na 100% som presvedčená, ze aj tvoja manželka bola nepristupna skoro po cely cas a mozno tam medzi vami ani nikdy nebola hlboká laska a prepojenie. Ja ked niekomu rozprávam, ako som ja prepojená s manželom, tak niektori len ústa otvárajú, ze rake nieco nikdy nezažili. Vzťahy boli a aj budu vzdy odrazom vas. To, akého partnera mas vedla seba len zrkadlí tvoj obraz o sebe ;)
@anonym_8761fd aj ja som chcela od života viac a preto som sama 🙂
@joannita v tomto pripade niesom s tym vsak stotoznena
Nechcela som byt sama ani nechcem, dufam, vsak ze sa najde niekto kto zato bude stat
Je to sice tazke a niekedy bohuzial nemozne ako slobodna matka s dietatom ale mozno..
od zivota chcem viac , lepsieho partnera ako som mala ,avsak nebudem uz akceptovat ziadne omrvinky a toxicke osoby v mojom zivote
@joannita v tomto pripade niesom s tym vsak stotoznena
Nechcela som byt sama ani nechcem, dufam, vsak ze sa najde niekto kto zato bude stat
Je to sice tazke a niekedy bohuzial nemozne ako slobodna matka s dietatom ale mozno..
od zivota chcem viac , lepsieho partnera ako som mala ,avsak nebudem uz akceptovat ziadne omrvinky a toxicke osoby v mojom zivote
@anonym_8761fd samozrejme. Každý máme iné priority a iné predstavy o živote, je to normálne.
V tvojom veku som si ani ja nevedela predstaviť byť sama.
Potom som ale zistila, že je to všetko na jedno kopyto (chlapi) a že má neskutočne vyčerpáva a ubíja riešiť ich nevery.
Držím palce.
@petkonas ked si clovek nedokáže najst partnera do pol roka, treba pouvažovať, kde bude asi ten problem. Ja napríklad nechápem ľudí, ktori tvrdia, ze nikto normálny neexistuje :D ako vazne? Ja sama som sla na randiaci trh ako 33 ročná a tiez som si mohla povedať, ze vsetko schopne uz je obsadene. Omyl. Viete kolko schopnych chlapov/žien je slobodných? Tu absolútne nie je chyba v spoločnosti, ale vo vasom výbere. Kazdy si priťahuje to, co vyžaruje. Ake ma zranenia, traumy. Miesto lutovania, by ste si mali skor najst dobrého terapeuta a vyriešiť si s nim zranenia. To nie je riesenie, ako tu podaktore pisete, ostať sam a byt stastny sam. To fakt ani jedna z vas nepotrebuje vedla seba ochrancu? Takého, ktory jej pomoze, poradí? A nechcite mi nahovoriť, ze z toľkého množstva nie je ani jeden schopny. Zeny aj muži ostávajú preto sami, lebo im to vyhovuje ( maju napriklad vyhybavu vztahovu vazbu) a žijú s nou cely zivot, takze byt sam je uch prirodzená súčasť. Alebo su toxicki, dotierni, nepracujú na sebe, maju nulovú hodnotu a preto nie su príťažlivi...alebo su niektore zeny natoľko arogantne a nadradené, ze kazdy chlap, co ma mužské vlastnosti, taku zenu vedla seba nechce. Koľkokrát čítam, ja som pekna, starám sa o seba, mam skvele vzdelanie, mam prachy, byty a aj tak som sama. 90% tych žien su s prepáčením kravy a staci s nimi prehodiť par viet a vies, ze toto by si doma nechcel. Je take ťažké si pripustiť, ze jediná chyba, ze sa niekomu nedarí najst partnera je len v nom samom. Poznam x žien, mužov, ktori nemali nikdy problem najst si stabilný vztah. A potom su takí, co ten problem vkuse maju a blabocu furt, ako to je len v spoločnosti. V žiadnom pripade to nie je problem v ich výbere :D ja som si nasla zdravý vzťah do pol roka aj po 30tke. Moja kamoška v 40tke, dalsi kamarát mal 38, moja teta si nasla v 50tke po smrti manzela.A ani jeden z nich si nenasiel zufalca, akého tu vy popisujete. To, ze pritahujes emočne nestabilné a nepristupne ženské, nie je náhoda. Na 100% som presvedčená, ze aj tvoja manželka bola nepristupna skoro po cely cas a mozno tam medzi vami ani nikdy nebola hlboká laska a prepojenie. Ja ked niekomu rozprávam, ako som ja prepojená s manželom, tak niektori len ústa otvárajú, ze rake nieco nikdy nezažili. Vzťahy boli a aj budu vzdy odrazom vas. To, akého partnera mas vedla seba len zrkadlí tvoj obraz o sebe ;)
@anonym_d56ad1 ". To nie je riesenie, ako tu podaktore pisete, ostať sam a byt stastny sam. To fakt ani jedna z vas nepotrebuje vedla seba ochrancu? Takého, ktory jej pomoze, poradí?"
Prečo by to nebolo riešenie? Celý život v nejakých vzťahoch, všetci neverní. Načo mi je taký chlap? Taki chlapi? Taki ochrancovia? Je veľmi veľa žien po 40tke ktoré sú dobrovoľne samé, aj keď nápadníkov majú veľa. Keby som chcela, chlapa mám, bez problémov, nápadníkov mám veľa, ale jednoducho vzťah už nechcem. 🙂 Do 44 stále v nejakom vzťahu som bola, nevedela som byť sama. A teraz si to neskutočné užívam.
@anonym_c1f8e9
Ja tomu úplne chápem.
Ja mám už veľké, dospelé deti (bol som „šikovný“ – v 24 ženatý, prvé dieťa, po roku druhé 😄).
A presne preto to mám možno inak – ja nechcem byť sám do konca života.
Mám rád pokoj, ale aj tak verím, že dvaja normálni ľudia si vedia spraviť ešte krajší život ako jeden sám
@petkonas a prečo ste sa rozviedli?
@anonym_d56ad1 ". To nie je riesenie, ako tu podaktore pisete, ostať sam a byt stastny sam. To fakt ani jedna z vas nepotrebuje vedla seba ochrancu? Takého, ktory jej pomoze, poradí?"
Prečo by to nebolo riešenie? Celý život v nejakých vzťahoch, všetci neverní. Načo mi je taký chlap? Taki chlapi? Taki ochrancovia? Je veľmi veľa žien po 40tke ktoré sú dobrovoľne samé, aj keď nápadníkov majú veľa. Keby som chcela, chlapa mám, bez problémov, nápadníkov mám veľa, ale jednoducho vzťah už nechcem. 🙂 Do 44 stále v nejakom vzťahu som bola, nevedela som byť sama. A teraz si to neskutočné užívam.
@joannita mám to tiež tak nastavené 🙂 dobrovoľne sama, aspoň sa zbytočne netrápim vo vzťahu ktorý nefungoval