Prečo je kamarát u priateľa prioritou?
Baby mám pocit že sa k svojmu najlepšiemu kamarátovi správa lepšie ako ku mne... Je s ním častejšie, volá ho zdrobneninami, mňa nie. Ja niesom žiadna stíhačka aby nemal kamarátov, ale nepríde mi vhodné aby mal naozaj na prvom mieste kamaráta. Boli sme na spoločnej vikendovke, no väčšinu času kecal len s ním.
Nebyvame spolu máme 20r
@anonym_autor Nuz, pride mi, ze tvoj priatel je inak orientovany a ty si len na to aby rodicia "dali pokoj"
@anonym_autor nájdi iného partnera. Pri tomto sa budeš len trápiť
Je nezrely na vztah, môže byt, že nikdy nedozreje a kamaráti budu u neho vždy na prvom mieste.Poznam takych, jeden ma už 60+Najprv kamaráti a potom vztah.Si mlada, môžeš si vyberať, nefixuj sa na neho, lebo ti ostanú oči pre plac
Kamaráta volá zdrobneninami a frajerku nie? Hmm, naozaj nevieš čo to znamená?
@anonym_autor Podla mna je gay. Toto je velmi zvlastne spravanie z jeho strany, preto si to myslim.
Aj ja som bola na dovolenke s priatelom - vtedy cerstva znamost, a s jeho kamaratom. Ale.. zdrobneninami hovoril mne, bavili sme sa tak vyvazene.
Tiez som mala partnera, pre ktoreho boli kamarati viac nez ja. Nic dobre z toho nebude, utekaj od neho.
@anonym_autor A mali ste už sex? Lebo aj podľa toho zistíš ako si na tom
Ako dlho ste spolu ? Mali ste uz aj sex ? Boli tam aj iní ludia? Či len vy traja?
Mam pocit, že je skor gey
Sme spolu pol roka, mali sme ísť len my dvaja ale ten kamarát je po rozchode tak som ho pozvala s nami. Nemyslela som že to dopadne takto

Je jedno ci k nemu je lepší
Ale to ci tebe stačí aký je k tebe
Ak nie tak prehodnot vzťah