icon

Prečo je môj manžel emocionálne vzdialený?

25. aug 2025

Po 13r spolu, mi denne da jednu suchu pusu, niekedy ani to nie, ked mu chcem dat pusu ja,tak sa odtahuje - ze nema umyte zuby, ze je mu teplo, ze nema naladu, proste, vzdy ma nejaky dovod. O objatiach to iste, malokedy ma obijme on sam a ked ho chcem ja, uz sa aj stalo,ze ma od seba odstrcil.
Chcela som mu dat precitat 5 jazykov lásky, povedal,ze taku hovadinu citat nebude. Preco myslite,ze je taky?
Styk mame tak raz za dva tyzdne, bez predohry, vavsinou aj bez bozkov. Smutno mi je. Aj sa bojim,ze si najdem milenca ,ak ku mne bude nadalej taky. Rozviest sa nechce ani za nič.

Strana
z2
gelifil
25. aug 2025
@anonym_c9ff37

@anonym_autor je mi ho ľúto. Ale tak hľadaj druhého, ktorý bude ťa bude ľúbiť tak silno, že ti po 14 rokoch dá ( keď príde po práci domov) 30 pusiniek a potom sa s radosťou bude venovať tvojmu dieťaťu ako vlastný otec a večer bude sex s predohrou. 🙏 Potom keď takého nájdeš, nezabudni nám dať vedieť. 😁😁

@anonym_c9ff37 pekna rozpravka...

marek775
25. aug 2025

Myslim si ze bud ma niekoho ineho, alebo chce mat niekoho ineho. Oznam mu, ze so sexom je koniec, a ze ked ti on neprejavuje city ani to, ze si tq vazi, tak mozete zostat spoluz ale kazdy bude mat svoj zivot. Toto netoleruj, pretoze ti z toho bude stale viac tazko a smutno. Pripadne navrhni rozvod. Hlavne len pasivne neprijmaj jeho zelania a vyhovorky. Ty o neho mas zaujem, on je k tebe chladny. Tak kto chce malemu "znicit detstvo". Nebudes predsa hrat spokojnu manzelku. Mas narok budovat si vlastne stastie a byt bez chlapa, ktory nevie otvorene komunikovat o problemoch, ktore ma vo vztahu a namiesto toho ti dennodenne preukazuje nezaujem.

vler
25. aug 2025
@anonym_autor

@oblaacik na tom je super to,ze si nemala taky zavazok ako ja. Mohla si sa zbalir a ist prec. Ja ked si predstavím,ze by som isla na sud je mi na grc

@anonym_autor na grc Ti nie je z toho ako zijes teraz?

anonym_bf448b
26. aug 2025
@gelifil

@anonym_c9ff37 pekna rozpravka...

@gelifil prečo by to mala byť rozprávka? To, že si to nezažila ty, neznamená, že to tak v iných vzťahoch nie je. Nie je to až také výnimočné aj v oveľa dlhších vzťahoch.

karolinakr
26. aug 2025

styk bez predohry - povedz, že na to sa mu môžeš vykašlat

anonym_c9ff37
26. aug 2025

@anonym_autor autorka, určite ťa to štve, ale kvôli tomu rozvod? A iný muž bude k tvojmu synovi lepší otec? Tvoj partner keď sa stará finančne, v domácnosti slušne sa k tebe chová, tak čo. Teraz rieši odcudzenie, chaos. Keď sa rozvedieš, ako tu múdre ženy radia, budeš v podnájme? Od výplaty k výplate a k tomu smiešne výživné. Sama na choroby dieťaťa, na výchovu. Myslíš, že je to ľahké si nájsť dobrého chlapa, čo príjme cudzie decko za svoje? Iste tu na MK ich je celá kopa, ale mňa by zaujímala skutočná realita.

autor
26. aug 2025
@anonym_c9ff37

@anonym_autor autorka, určite ťa to štve, ale kvôli tomu rozvod? A iný muž bude k tvojmu synovi lepší otec? Tvoj partner keď sa stará finančne, v domácnosti slušne sa k tebe chová, tak čo. Teraz rieši odcudzenie, chaos. Keď sa rozvedieš, ako tu múdre ženy radia, budeš v podnájme? Od výplaty k výplate a k tomu smiešne výživné. Sama na choroby dieťaťa, na výchovu. Myslíš, že je to ľahké si nájsť dobrého chlapa, čo príjme cudzie decko za svoje? Iste tu na MK ich je celá kopa, ale mňa by zaujímala skutočná realita.

@anonym_c9ff37 neviem ci bude lepsi otec niekto iny, v domacnosti neurobi nic, resp. Nieco len raz za uhorsky rok, financne sa podielame fifty fifty, v podnajme by som nebola, byvame v byte po mojich rodicoch. Sama som vlastne aj teraz, lebo on nonstop pracuje..neviem ni

autor
26. aug 2025
@anonym_bf448b

@gelifil prečo by to mala byť rozprávka? To, že si to nezažila ty, neznamená, že to tak v iných vzťahoch nie je. Nie je to až také výnimočné aj v oveľa dlhších vzťahoch.

@anonym_bf448b presme tak

autor
26. aug 2025
@vler

@anonym_autor na grc Ti nie je z toho ako zijes teraz?

@vler jasne ze je

karolinakr
26. aug 2025

o hovne sex, o hovne láska, pomoc v domácnosti žiadna, platí len svoje - ale dostala si životnú radu - drž sa ho ako kliešť, lepší už nebude

autor
26. aug 2025
@karolinakr

o hovne sex, o hovne láska, pomoc v domácnosti žiadna, platí len svoje - ale dostala si životnú radu - drž sa ho ako kliešť, lepší už nebude

@karolinakr veru, ja si neviem predstavit takto zit dalsich 5 ,alwbo 10 rokov, nehovoriac o tom,ze sme len po 30tke

hama007
26. aug 2025

@anonym_autor buď je psí čumák, alebo by som začala zisťovať či nemá nejaký iný zdroj kde "vylieva" svoju náklonnosť

anonym_bf448b
26. aug 2025
@anonym_c9ff37

@anonym_c9ff37 myslím, že tu nie je o čo bojovať, aby stratila najlepšie roky života len preto, ze ju muž finančne zabepečí? To naozaj? Radšej by som hľadala inú prácu, brigádu, ale dala by som si šancu stretnúť niekoho, kto o tie bozky a objatia stojí aj po dvadsiatich rokoch. A hlavne má o mňa záujem ako o ženu, nie ako o domáci spotrebič. Ja som si tú šancu dala, aj keď môj ex bol iný prípad a bolo to najlepšie rozhodnutie môjho života.

gelifil
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_bf448b presme tak

@anonym_bf448b Nie , to ty si vo vlastnej realite....poznas statistiky, hovoris so psychologmi, advokatmi, sudcami, ucitelmi...?
@anonym_autor tak hura do toho...hned zajtra podaj ziadost , vysnivane zastupy cakaju na teba

anonym_221e39
12. sep 2025

@anonym_autor - takéhoto mám, rokmi sa to zhoršuje. Spolubývajúci. Milenku nemá, trčí stále doma. Pracuje z domu. Som rada, keď sem-tam odíde s kamošmi večer na šport. Po narodení prvého syna som si uvedomila, že veľkú náklonnosť preniesol na neho. Dovtedy sa snažil, lebo chcel dieťa. Aj ďalšie deti veľmi chcel. Sú podľa neho zmyslom života. Tie ľúbi. Ale matka je len opatrovateľka v jeho očiach. Myslím, že on sa nedokáže pripútať. Ani k svojej mame, ani sestre. Mamu bral len ako osobu, čo sa stará, aby nebol hladný. Sestru akceptoval, že s ním býva a bral ju len ako decko, s ktorým si nemá čo povedať. Proste ženskému svetu nerozumie a ani túžba po sexe nie je a nikdy nebola uňho taká veľká, aby sa nejako oň snažil.

Strana
z2