icon

Prečo je v dnešnej dobe menej schopných mužov do života?

21. feb 2025

Baby tie čo máte ešte pred 30, nepríde vám že je v dnešnej dobe málo schopných chlapov do života? Nemám nejaké ultra nároky ale mám pocit, že mám v okolí veľa schopných žien a málo schopných chlapov…

Strana
z3
biba_18
21. feb 2025

čo znamená schopný chlap, nech viem…

ahhola
21. feb 2025

No zrovna som zaostrila na DJ Vanceho... Aky zaujimavy chlap, akoby Trump robil casting hlavne podla sympatii, aj ked s Muskom je to striedavo oblacno... A onedlho sa pri Vanceovi zacala zjavovat jeho indicka zena, Usha, tiez chodiaca charizma a ich 3 deticky... No, chcelo to kus stastia, aby sa ti dvaja nasli a chce to stastie vsade na svete, pre zeny dvakrat, nakolko 4% chlapov... 🤔😅

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
biba_18
22. feb 2025

@ahhola tebe zaujímavý, mne ani na pohľad nie, a sympatický už vobec…

deti95060810
22. feb 2025

definuj čo je pre teba schopný chlap...
to isté môžu tvrdiť chlapi o ženách...

riyadh
22. feb 2025

Ja som s mm od 24r, takze ti neooradim😊a predtym jeden vazny vztah... Uz pomaly 22r spolu s mojou laskou😍2 deti pubertiaci.😊

rude_baby
22. feb 2025

@ahhola tak pre mňa Vance nie je ani sympatický, ani charizmatický, ani nič....

michaela789
22. feb 2025

No lebo tie dnešné ženy do 30 sú hotové do koča - do voza 🤣 nehnevaj sa, ale to je tak zaujatý pohľad. Schopní muži sú, v každej vekovej kategórii, a sú aj schopné ženy. Tak isto ako neschopní, taktiež v oboch prípadoch.
Zrovna nedávno som zachytila rozhovor dvoch dievčeniec pro čakaní na pokladňu v KIK (vek asi do 25?) o tom, prečo by sa mali zhadzovať s niekým kto im nebude schopný zacalovať vlasy a nechty, však pôžitok z toho má aj dotyčný.
A že ak odmieta s tým, že mu na tom nezáleží, má ísť hľadať medzi dojky na družstvo 👌🏻
Prototyp schopných a nezávislých žien, len čo je pravda 😅 že si ani kaderníčku a nechtarku nezariešia samé.
Myslím, že už je naozaj na čase zložiť zbrane v boji ženy proti mužom - debil a krava sa nájdu úplne všade.

minenkaa
22. feb 2025

Vždy boli šikovní a nesikovni ľudia, schopní žiť alebo ľudia čo len pomaličky prechádzali životom a čakali na niečo

zuzanockamt
22. feb 2025

@michaela789 Presne o to ide - schopný muž = všetko mi bude platiť a ja budem za ozdobu. Bodka. Vybavené. A za schopnú sa považuje žena, ktorá takéhoto oblbne a žmýka z peňazí 🤷

tulipanik12
22. feb 2025

Jednoznačne im chýba vojenský výcvik

basulaak
22. feb 2025

Urcite im nechyba trapny vojensky vycvik. Asi im chybal otec ktory by ich zobral a ukazal im naradie, dielnu, garaz, ako co funguje, ako sa daju veci lahko a za lacno opravit, ako varit, vykostit kura, upiect veceru pre seba alebo rodinu. Mne pridu sexi muzi co vedia tieto veci.

sima234
22. feb 2025

@michaela789 úplne si to vystihla 👍

kiki68
22. feb 2025

Podla mna absencia aktivneho otcovstva v par generaciach. Toto sa az teraz zacina menit. Proste ludia maju celkovo problem udrzat vztah. Nezalezi na pohlavi. Vela ludi odmieta zavazok, maju traumy z domu, kopec rodicov je rozvedenych a dieta v tom funguje a potom ako partner ani fungovat nechce. Dovody su rozne

marcellka32
22. feb 2025

Mám známeho, má 35 rokov, vzdelaný, slušný, pracovitý, má byt, auto, a vieš čo mi povedal? Nemám nároky, chcem len slušnú ženu, čo si ma bude ctiť a vážiť...nevie ju nájsť;)

rejka7
22. feb 2025

@tulipanik12 súhlasím, chýba im niečo, aby sa stali chlapmi, poriadna vojencina im nezaškodí😁

sense
22. feb 2025

A aký je to schopný muž do života?

marsmykkok
22. feb 2025

Ja si všímam že nie ani tak neschopný ako to, že im vyhovuje žiť nezodpovedne. Problém vidím aj v tom, že nejdú do manželstva do 20tky a nemajú hned rodinu (v 20tke je človek tvárnejší ako v 35tke ak je naučený na svoje pohodlie) a ako roky idú, zvyknú si na pohodlie, že nemajú povinností, len prácu a mamahotel poupratuje, navarí. A na čo vzťah? Ak im je smutno, na zoznamke nájdu ženu na popísanie, ak chcú sex nájdu ženu na sex alebo si zaplatia a žijú pohodlným životom. Presne ako môj ex, má 34, žije u rodičov, jeho jediná povinnosť je práca (má dobrú prácu čo mu vybavil otec) a čo sledujem jeho príspevky ani nehľadá vážnu známosť, hľadá baby do 25 na popísanie, na turistiku spoločnú a tak, v priateľoch má jednu babu čo poskytuje služby platené, takže ak má chuť, osloví ju a zjavne mu to takto vyhovuje...

sense
22. feb 2025

@tulipanik12 nemyslím že je to vojenský výcvik, skôr to že ich matky dosť ofukuju a obskakuju. Môj brat napr na vojne nebol a je schopný muž pretože mama mu neskakala kolo zadku lebo veď domáce práce sú ženská robota.
A môj chlap síce na vojne bol ale mamka mu skákala furt kolo zadku robí to aj doteraz že nemusí ani tanier od stola odniest. A keď žil sám si platil pani na upratovanie. Našťastie "tvarovatelny" a vie že pokiaľ ja budem chodiť do práce tak nehrozí aby som mu skákala kolo zadku a bude sa spolupodieľať na domácnosti. A síce mal také pokusy lebo veď mama povedala, tak som mu povedala že môže žiť s mamou a nie so mnou.

alenka58
22. feb 2025

@kiki68 súhlasím, tak je to aj so ženami aj s mužmi, nikto nechce zodpovednosť ale všetko sa rieši ľahšou cestou, dnes chce v postate každý cestovať a mať veľa peňazí a záväzky najradšej žiadne, svet sa zmenil

rejka7
22. feb 2025

@tulipanik12 na tej vojencine sa chlap naučil skladať košele a gate po sebe urobiť posteľ, zmyť podlahu a pri varení sa striedali a museli každý deň pre celú posádku navariť, žiadne ženy, čo im urobia servis. Mnoho mužov sa muselo o seba po prvý krát postarať a veľa takých bolo, čo ani nevedeli košeľu si správne zložiť do skrine. Otec mi vravel, ročník 1945, bol 2 roky na vojne a skvelý guláš sa tam naučil variť 😁

darina90
22. feb 2025

Síce som sa možno ponáhľala..ale ja som taka rada ,ze som si muza nasla uz v 15r ...
Dnešné vzťahy jednak nič nevydržia,lebo nevedia komunikovať a ľahšia cesta pre nich je lepšia..jednak sú nezodpovední ,stale si chcú len uzivat . Opravára si volaju len na vymenenie batérií do hodiniek(obrazne povedané),absolútne nesamostatní . A hlavne už ti 30+ uz majú svoj život a ťažko sa im prispôsobuje ci muži, či zeny ...Maju akési svoje štandardy a nedokazu ísť cez ne ...

Samozrejme sú aj výnimky. Nemôžem všetkých hodiť do jedného vreca .

lenkakravcova
22. feb 2025

Schopný muž si nájde schopnú ženu.
A čo je schopný muž? Ten, ktorý vie zabezpečiť rodinu, je zodpovedný a zdravo sebavedomý, rozhodný?
Potom schopná žena je v tomto modeli taká, ktorá sa postará o deti, domácnosť, ktorá je milujúca a nežná. Chcú byť takéto dnešné ženy? Ak nie, prečo očakávajú, že ich o nich daní muži prejavia záujem?

anketkarka
22. feb 2025

Asi autorka myslela zodpovedných. Schopní sú na "všetkého". Okolo 30 si chcú len užívať a žiadne záväzky a zodpovednosť. Väčšina.

marcellka32
22. feb 2025

V dnešnej dobe sa muž spamätá že je sám okolo 40. Roku..dovtedy chce užívať vsetkooooo....pracuje, ale peniaze len sebe....takto to poznám z mužského kolektívu vek 25-35 ...potom okolo 40 že aha ja som sám, chcel by som aj ženu, rodinu...a niektorí možno ani vtedy

zmrzlinka2021
22. feb 2025

@lenkakravcova no zas nerob zo žien výčitky, čo hľadajú bankomat. Je veľa vzdelaných , šikovných žien, čo sa chcú aj kariérne realizovať a nepotrebujú hľadať zazobaneho

lenkakravcova
22. feb 2025

@zmrzlinka2021 písala som tam niečo o zazobanom? Zodpovedný, schopný zabezpečiť rodinu a rozhodný znamená milionár?

kiki68
22. feb 2025

@rejka7 to ho ma naucit rodina a nie vojna, toto vie moj 4,5 rocny syn robit, muz tiez ( na vojne nebol), na vojne by sa snad mali ucit branit vlast a pomahat v tomto smere a nie skladat kosele a davat dokopy podlahy. Moje 4,5 rocne dieta uz pomaly zvlada varit, piect, lebo nechcem raz reklamaciu od jeho partnerky, ze si nevie zaviazat topanky a vsetko je len na nej. Ale toto si musia uvedomit rodicia.

sense
22. feb 2025

@zmrzlinka2021 myslím že @lenkakravcova to myslela tak ...že ak žena čaká že muž sa postará 100perc finančne o rodinu, tak je normálne že muž čaká že teda žena sa postara 100perc o domácnosť a deti ako je to v ich prípade.
Ak žena je ale kariérne založená a vie sa finančne postarať o seba sama je normálne že je pre ňu schopný chlap ktorý sa dokaze postarať aj o domácnosť a neočakáva od ženy že po šichte v práci bude ťahať šichtu doma....
A rovnako sú neschopni muži ktorý čakajú že žena prinesie aj domov peniaze ale potom čakajú že ich budú ešte aj doma obskakovať, rovnako ako neschopné ženy ktoré očakávajú že muž zabezpečí finančné rodinu a potom sa majú starať ešte aj o domácnosť a všetko lebo sa majú spolupodieľať

kiki68
22. feb 2025

@lenkakravcova tak o domacnost a deti by sa mali starat aktivne spolu, takto je ti najlepsie a majubobaja kontakt s tym realnym svetom ich domacnosti. Jasne, nepotrebujem aby muz piekol tartalettes, ked ho to vylozene nebavi ako hobby, ale mal by vediet navarit veceru, kym ja pridem z prace a naopak ja vymenit ziarovku, ked treba. My to mame takto doma a za mna je to akurat, ja ako zena nestradam s tym, ze iba otrocim pre rodinu. Rovnako on nema dojem, ze deti sa vychovaju same

Strana
z3