Prečo je v dnešnej dobe menej schopných mužov do života?
Baby tie čo máte ešte pred 30, nepríde vám že je v dnešnej dobe málo schopných chlapov do života? Nemám nejaké ultra nároky ale mám pocit, že mám v okolí veľa schopných žien a málo schopných chlapov…
@kittykat22 Súhlasím, z single žien je "vadných" možno tak 5 percent, že proste ak spoznáš, vieš prečo nemá vzťah, z mužov single sú problematickí skoro všetci. Dám príklad kamošky, 35 ročná, veľmi pekná, býva sama, dobre zarobí, má koníčky, príjemné vystupovanie, fakt fajn žena. A aj tak hoci sa veľmi snaží chlapa nájsť nevie, jeden napol bezdomovec, dvaja další zistila časom že alkoholici a podobne, proste ťažko žiť s alkoholikom alebo nezodpovedným chlapom čo celý život žije na okraji spoločnosti alebo s chlapom čo sa niekde zasekol vo veku troch rokov a čaká že všetko zariadi a urobí za neho mamička a otecko alebo teda neskôr partnerka.
@alenka58 chceme :D čoby nie
@marsmykkok súhlasím
@biba_18 zhodou okolností poznám mužov, ktorí majú v starostlivosti deti, sú cez 40, vedia sa o deti postarať, partnerky nehľadajú, aj keď ich "otravujú", prihliadajú na deti prioritne a keby náhodu v budúcnosti ale nie v dohľadnej dobe, navyše mi je celkom sympatické že muži málokedy aspoň títo prenasledujú bývalé manželky kvôli alimentom, chcú mať pokoj a tie ich ženy ani nenapadne na deti platiť . osudy sú rôzne, že nie sú vo vašom okolí neznamená že nie sú
@betulinka1 my si práce delíme,zarábam veľmi dobre a vôbec mi to nevzalo nazenskosti. Predsa ženskosť nie je definovaná robením konkrétnych prác, či nižším príjmom ako má muž.
@marsmykkok žiaľ väčšina žien pred 40 stráca už hodnotu na trhu vzťahov kvôli plodnosti, ak nechcú nejakého rozvedeneho, s deťmi a pod
@biba_18 ale dokázala ich predsa viac vpratať do kože, nemali potom už toľko adrenalínu na rozdávanie = nebolo zďaleka toľko smrteľných autonehôd spôsobených chalanmi 25 -
@kittykat22 To kedy bola tá doba,že radšej ostať s rebríkom ,ako sama,lebo mám dávno po 50. ale ja som v takej dobe nežila.😉
@autorka
Tak teda problém je, že možno hľadáš na nesprávnych miestach.
S takým typom mužov sa stretneš:
1) náhodne (doslovne tam musí byť náhoda stretnutia, osud alebo si to nazvi inak 😄
2) v univerzitnom alebo pracovnom prostredí, alebo tomto type stretnutia
3) po znamostiach - odporúčanie rodiny, priateľov, známych
Lebo takíto muži netravia čas na zoznamkach, baroch, ani sa nestretávajú s desiatkami žien. Venujú sa práci a len málo z nich aktívne hľadá.. majú určitú istotu že si nejakú ženu proste nájdu. A väčšinou teda sú obsadení dosť rýchlo 😄
-
@zmrzlinka2021 Ale tu nejde o prace alebo zarábanie. Pointa bola v inom.
No ja si myslím že to je problém aj u mladých žien. Mám 28rokov. Ťažko pracujem manuálne veľa hodín. Platím hypo (nikdy som od ženy nechcel ani 1€ na hypotéku) , varím, pratam, starám sa o ženu ako sa len da. Žena 27ročna dakedy navarí aj keď málo kedy. Pracuje denná nočná 3 dní voľno. Myslím si že ten čas sa dá kľudne popratat navariť. Ja vstanem ráno k 04:10 prídem domov 17:20 z práce a veľakrát sa mi stane že musím navariť popratať. Kamarátov čo mám do 30rokov to majú podobné. A pritom veľmi dobrý muži a polovička rozidena a druhá polovička problémy vo vzťahu. To nehovoriac že 3 roky hovorím žene ako chcem deti ale ona sa ešte necíti. Ja si osobne myslím (aspoň v mojom okolí) ženy su veľmi pohodlné a nechcú mať zodpovednosť. Radšej si pozrú telku alebo dajú kávu s kamarátkou ako by mali urobiť domáce veci. Ostatné ženy čo počúvam musia mať stále kamarátov vypisovať si s nimi stretávať sa na 3 hodinových kavičkach. To je moja skúsenosť. A osobné veľakrát som uvažoval nad rozvodom ale sám viem že lepšiu ženu by som si v dnešnej dobe nenašiel aj keď nemám veľmi ideálnu manželku
@patrikjames normálne až neverím tomu čo si napísal, pretože ja a moje kamarátky sme úplný opak. Neviem odkiaľ si ale napríklad ja mám prácu od 7:30-15:00 a varím, upratujem všetko.
@patrikjames tak po nočnej ten prvý deň by som nebrala že má voľno, kedže musí si pospať po nočnej a je rozbitá. Ale ak napríklad robí tak, že pondelok ranná, v utorok nočná, v stredu je rozbitá po nočnej a má voľno ešte v štvrtok a v piatok tak ten štvrtok a piatok by mohla niečo urobiť a navariť. Ale asi ju poriadok nezaujíma zjavne, čo je nafigu. Inak prečo varíš? Však chod v robote na menučko a večer si daj nejaké párky, ona nebude mať celý deň teplé jedlo ak sa jej neuráči variť, ty môžeš mať v práci... A cez víkend si niečo navar na 2 dni ak bude v práci alebo sa jej nebude chcieť.
@marsmykkok ja vstávam 04:10 kde v mrazoch pracujem vonku na stavbe do 17:00 navarim poprípade popratam a keď mám navarené na viac dní a mám večer chvíľu čas tak pôjdem do posilňovne alebo na bojový tréning si trocha pobehať. Žena niekedy navarí poprata nevravím že nie ale malo kedy. V živote sa mi nestalo že mi urobí raňajky alebo večeru. Veľakrát sa mi stalo že som prišiel domov z práce veľmi unavený a mala voľno 2 dní a nič nenavarene to už som si zvykol ale prázdna chladnička lebo som deň predtým zabol urobiť nákup. Rozmýšľam že pokiaľ pôjdem urobiť nákup pokiaľ prídem pokiaľ navarim tak bude 22:00. Tak mladá slečna si pila kávičku na balkóne s kamarátkou a ja som len prišiel k nim a žene som oznámil že som veľmi hladný a unavený že idem do mesta si niečo kúpiť aby som mal večeru aj niečo do práce či si náhodou niečo neprosí. Čakal som reakciu že sa mi ospravedlnili že ona si pije kávičky a muž príde domov z práce vymrznuty a nemá sa čo najesť tak ona na miesto toho mi povedala aby som jej kúpil cigarety už keď budem v meste. Ale ja sa nechcem sťažovať. Svoju manželku milujem a milovať budem. Sme spolu od mojich 18ctich (ona mala 17) a nikdy by som ju nevymenil 😊 ❤️
@patrikjames tak toto je dobrý extrém :D ale nieje mi ťa lúto kedže to toleruješ
@patrikjames a mozem sa opytat co na nej milujes?
V akej skupine / bubline sa pohybujes takých ľudí "pritahues" a stretávaš. A viac menej je to aj tvoja vizitka.
Ja napríklad v živote mam pocit ze všetci z môjho okolia sú normálny. Vyrovnaní, zabezpečení, kariéra, ak majú partnerov tak im to funguje ak sú sami tak im to tiež funguje.
Kým bola moja bublina ľudia s ktorými som sa stretával v rokoch 20-24 rokoch tiež to bolo všelijaké. Niekto by povedal ze to bolo vekom ale videl som kde boli a kam smerovali a tak aj skončili

ale ženy dominantných mužov už nechcú, oni sa chcú samy podieľať na všetkom, rozhodovať takmer o všetkom