Prečo komentujú postavu žien po pôrode?
Som 2mesiace po porode a od kazdeho pocuvam ci som uz schudla,ci uz cvicim , alebo ze som pribrata atd.. obcas ma tieto reci zabolia ..kedze sportovat este nemozem nakolko som po sekcii… stretli ste sa s takymi recami ako ste reagovali ??
Tiež som rodila sekciou, v tehotenstve som pribrala 30 kg, nikto neriešil moju postavu ... a keby aj, vôbec by ma to netrápilo ... jediná vec, ktorá ma zaujímala bolo spokojné dieťa.
Keby sa každý viac staral o seba a menej o ostatných svet by bol hneď krajším miestom 👌🏻
A áno, stretla som sa s takými rečami, áno, zamrzeli, ale určite do toho nikoho nič nie je, môj život, moje telo.. 🙂 každý má svoje tempo, ktorým sa dostane do normálnu, nerieš
Lebo ľudia radi riešia iných a nie seba!! To je vo všetkom nie len po pôrode. Tiež som sa napočúvala celé roky na postavu. A už sa s tým evidentne zmierili 😁😁 Už riešia iné, ale vždy riešia iných.
Keby si aj nerodila sekciou, aj tak je to skoro nieco take riesit. Ja som napriklad v 2 mesiacoch deti bola rada, ze volaco ppspim, nie este cvicit. Prvy syn sa mi prisal na prsnik po 6 tyzdnoch, dovtedy len s klobucikom a odsavat a davat flaskou. Nakrmit dieta bola priprita, nie cvicenie, ludia uz nevedia pouzivat zdravy rozum.
Zabolelo Ta to? Treba sa ozvat a daconstavnate im odpovedat a cim skor tie blbe poznamky stopnes, tym lepsie.
Hodnotenie postavy ženy po pôrode je úbohé. A svedčí to o tých ľuďoch, nie o tebe.
To čo máš za známych? Mňa sa nikto nikdy nepýtal takéto veci, ak som nezačala ja s touto témou. Mam aktívnu rodinu aj známych, žiaden antišport. No po pôrode sú predsa inde priority a to všetci rešpektovali.
@lucia13022023 horsie je snad uz iba riesit postavu zeny pocas tehotenstva 😤
Autorka, to máš naozaj veľmi zvláštnych ľudí okolo seba 🤦♀️ nikdy som na toto nepočula ani slovo, počas tehotenstva, ani po ňom ani teraz v druhom...
Z vlastnej skúsenosti si myslím, že šport ti spraví 30% váhy (pokiaľ netrenujes hodinu denne), a strava aspoň tých 70%. Takže zamerala by som sa asi skôr na toto. Ja som začala behať s kočíkom 5 týždňov po pôrode.cca 4-5x do týždňa, chudlo to samo, ale bolo to skôr kojenim a tým, že som nestíhala toľko jest a nie samotným behom. To malo dopad skôr na kondíciu ako ma váhu. Ale aj tak to trvalo skoro pol roka kým som sa dostala na váhu (chudla som kontinualne ale nie po veľa...).
Mne to príde maximálne neempaticke, pribrať po pôrode je prirodzené hlavne ak si čerstvo po pôrode.
Každý vie že žena po pôrode priberie takže mne tí známi prídu takí jednoduchší keď toto hovoria.
Mám za sebou 2pôrody a nikdy nikto moju postavu po neriešil. V akých kruhoch sa pohybuješ?
Ano riesili moju postavu vacsinou stare puchry na oslavach a rodinnych strernutiaxh. A aj ked to bolo v zmysle ze vyzeram dobre na to ze som rodila bolo to neprijemne. Vacsinou som si pomyslela ze je to stara p*** a nereagovala som.
lebo su hlupi
Ano, riesili, 7 dni po porode, vraj mam velke brucho... No diastaza, jedno s druhym, ...stale tam to brucho je... Teraz sa pytaju ci som tehotna ...
Mas ubohych ludi okolo seba. Nabuduce im povedz, ze tehotenstvo trva 9 mes a regeneracia po nom tiez minimalne tolko. A hlavne nech sa staraju o seba.
V negatívnom zmysle takéto a obdobné komentáre na postavu ženy a hlavne po pôrode má len "blbec", ktorého môžeš "bozať vriť", pretože s ním nežiješ, takže si povedz, "pche.. a maj svoju hrdosť " 😉
Ak to však okomentuje manžel... tak to zamrzí (toto nekomentujem), pretože i jemu, si "priniesla" dieťa a je to uplne prirodzené...
Hlavu hore... 😉 Máš "niečo" malé s rukami, nohami a nevinným pohľadom pri sebe a to je najdôležitejšie 😉
Nastastie nie. Ale ludia stale budu daco riesit a starat sa do druhych. Jednym uchom dnu a druhym von, tak to treba brat.
Veď čo iné majú riešiť? Mne to bolo šum a fuk. Mňa štvalo to,že mi padali vlasy a nie kto čo vraví na postavu
@brkodlak420 no pomohla si autorke teda...🙄. Nemusi sa "vyzrat", hormony su svina. Ci uz pocas tehotenstva, ci dojcenia. Ale ked prd o tom vies a mudrujes. Som zvedava, aku postavu maju komentatori. Tehlicky na bruchu asi nebudu, to som si na 99% ista.
@brkodlak420 akože toto je kus odveci. Ja som mala pred tehotenstvom tehličky na bruchu a teraz som ako kysňa však snad sa nebudem obmedzovat a najem sa keď som hladná… určite sa netreba veľmi prejedať ale najesť sa keď to telo potrebuje je úplne v poriadku 😉
Ako sa hovorí: aké požičaj, také vráť.
Pribrala si
- aj ty.
Už si začala cvičiť?
- nie, a ty? Tiež by sa ti zišlo…
Všimla som si, že ľudia, ktorí komentujú výzor druhých potrebujú počuť to isté, aby prestali 🙈bohužiaľ mám s tým bohaté skúsenosti. Keď som chudla veľmi veľa kvôli chorobe
Rodila som 3x a tie váhy som mala teda veľmi "pekné" pri pôrodoch. Nikdy nikto nič nekomentoval, neviem čo za ľudí máš okolo seba ale toto nebola ani raz téma rozhovoru. Podľa mňa to nie je normálne ani bežné. Treba asi pretriediť jedincov okolo seba.
Moju postavu nikdy nikto nekomentoval. Ani po pôrodoch, ani nikdy. Ty sa musíš pohybovať v spoločnosti "skvelých" ľudí 🙈 Uvidíš, že keď schudneš, tak to budú všetci držať jazyk za zubami a nepochvália ani za svet... No ale ako by som reagovala? Asi by som odvrkla, že mať tak tvoje problémy a plat prezidenta.
Nie len po pôrode, ale všeobecne to načo robia ľudia, nikdy to nepochopím. Myslím si, že každý má doma zrkadlo.
to je teda úbohé hodnotiť ženu a jej postavu po pôrode.🙈 Žena 2 mesiace po pôrode je rada, že zvláda dieťa a život ako taký. Viem o čom hovorím. Nech sa každý stará o seba a svoj život.
Nerozumiem tomuto komentovaniu, nikdy by som si to nedovolila. Maximalne som kamaratke navrhla, ci nechce so mnou zacat cvicit - kazda doma, z youtube, nie spolu. Po sestonedeli som zacala, potrebovala som si telo dat dohromady, neuznavam dlhodobe nosenie poporodnych kil. Ale komentovat, to je az ubohe. Aj ja som dostala raz v tehotenstve poznamku od kamaratky, ake mam stehna tlste. Nedotklo sa ma to, len ma vytocilo ze si take niekto nieco dovoli komentovat v tehotenstve, kedy je pribratie niekolkych kil prirodzene.
Jasne, ze som sa s tym stretla. Mna znama komandovala kazde tehotenstvo. Boze kolko si pribrala, som zvedava ako to schudnes. 🤦🏽♀️
Ja som jej povedala: Hlavne, ze ty mas postavu modelky a neriesila som. Cely zivot je objemnejsia. Nikdy som jej nepovedala, ze by mala so sebou nieco robit. Asi sa citila dobre, ze mam vacsie brucho ako ona. Ja som sa citila dobre a pekne. Nebola som rozkysnuta.
Ja som pribrala 20kg a v pohode to dala dole. Pri prvom az 30kg a nevedela pribrat. Tak pri druhom som si davala pozor aby som neschudla viac ako bolo treba.
Ty si este kratko po porode, vobec si to nevsimaj. To pojde postupne prec. Budes chodit na prechadzky s drobcom, budes mat par prebdenych noci a pojde to. Este je skoro to riesit.
Lebo ludia su drbnuti a vzdy si nieco najdu, co komentuju. Hlavne su vysoke naroky a ocakavania od zien. Kazdy chce pomaly, aby zena vysla z porodnice ako topmodelka s mierami 90 60 90.

Absolútne by ma netrápili tie reci… veď je to tvoje telo a sama vieš že potrebuje čas aby sa zregenerovalo. A takých ľudí by som poslala kade ľahšie aj keby mi zostane 10 kil na viac nič ich do toho predsa nie je, hlavne aby si ty bola spokojna 🙂