Prečo ľudia preferujú byť zaneprázdnení a sťažujú sa?
Nerozumiem tomuto asi novemu trendu, kedy je kazdy strasne zaneprazdneny, ludia si beru robotu nad dvoje moznosti a schopnosti aj ked nemusia, lebo vsak musia sa ukazat ze maju na to nove suv a najnovsi iphone a velky domisko. Akoze toto by ma neiritovalo vobec, ale preco sa sakra taki ludia este stazuju, ako nemaju na nic cas, nestihaju aji zit a podobne kecy, pre nich je volny cas a volnocasove aktivity strata casu. Poviete si co sa nad tym pozastavujem. No pretoze ja robim 8ky po-pia, bolo obdobie, kedy som vyskusala dve prace subezne, ale som si povedala ze mi to nestoji za tie peniaze. Mam dostatok casu na seba, domacnost aj konicky a casto sa mi stava, ze kamarati a znami sa mne stazuju, ze nestihaju ani zit a kolko ja mam casu a take reci. Akoby som ja mohla za to, ze maju vysoky zivotny standard. Akoby iba praca bola zmyselnou cinnoszou. Ja tomu faktnerozumiem. Fakt rozmyslam ze

Autorka z toho príspevku o tej "kamoške" čo ti závidí voľný čas mám pocit že od nej tak trochu čakáš že s tým ako sa správa prestane a že uzná že aj tvoj spôsob života je cesta. To sa nestane lebo pre ňu je jej "zaneprázdnený" životný štýl jediný správny a všetci čo žijú inak sú pre ňu "triedny nepriateľ" čo jej narúša jej dokonale zaneprazdnenu realitu.