icon

Prečo ľudia preferujú byť zaneprázdnení a sťažujú sa?

8. apr 2024

Nerozumiem tomuto asi novemu trendu, kedy je kazdy strasne zaneprazdneny, ludia si beru robotu nad dvoje moznosti a schopnosti aj ked nemusia, lebo vsak musia sa ukazat ze maju na to nove suv a najnovsi iphone a velky domisko. Akoze toto by ma neiritovalo vobec, ale preco sa sakra taki ludia este stazuju, ako nemaju na nic cas, nestihaju aji zit a podobne kecy, pre nich je volny cas a volnocasove aktivity strata casu. Poviete si co sa nad tym pozastavujem. No pretoze ja robim 8ky po-pia, bolo obdobie, kedy som vyskusala dve prace subezne, ale som si povedala ze mi to nestoji za tie peniaze. Mam dostatok casu na seba, domacnost aj konicky a casto sa mi stava, ze kamarati a znami sa mne stazuju, ze nestihaju ani zit a kolko ja mam casu a take reci. Akoby som ja mohla za to, ze maju vysoky zivotny standard. Akoby iba praca bola zmyselnou cinnoszou. Ja tomu faktnerozumiem. Fakt rozmyslam ze

Strana
z3
katka700
8. apr 2024

Autorka z toho príspevku o tej "kamoške" čo ti závidí voľný čas mám pocit že od nej tak trochu čakáš že s tým ako sa správa prestane a že uzná že aj tvoj spôsob života je cesta. To sa nestane lebo pre ňu je jej "zaneprázdnený" životný štýl jediný správny a všetci čo žijú inak sú pre ňu "triedny nepriateľ" čo jej narúša jej dokonale zaneprazdnenu realitu.

Strana
z3