Prečo ľudia stále netolerujú dyslektikov?
Mam dis diagnozy! Neovladam pravopis. Nepouzivam ciarky miesto bodiek vykricniky! Mam problem rozoznat tvrde a make y a i ! A napriek tomu vidim, ze ked sa zapojim do diskusie ludia ma potrebuju zhadzovat kvoli tomu! Neustale ma opravuju a ja som uz z toho naozaj nestastna! Nevedia pochopit ze za to nemozeme! To ozaj potrebujete takych ludi ponizovat! Kolko krat si kvoli tomu poplacem ako dokazu byt ludia k nam hnusny to naozaj nemozete takych ludi ako ja vystat! Tolerancia vam nic nehovori! To ozaj si mam na celo napisat som dis aby ste pochopili ze nie som hlupa! Vystudovala som vysoku skolu ale ustavicne ma kazdy potrebu ma urazat lrbo neovladam pravopis
@lonely66 prepac, neviem ci si ta správne spájame, ale myslím, že väčšinou som sa s tvojimi prispevkami stotoznovala. (Teraz si fakt nie som ista)
Ale urážať človeka, nadávať mu do sprostých kvôli gramatike? Urážať ešte aj jej syna že je hlupák?
NIKDY nesud človeka podľa jeho vzdelania, či podľa pravopisu.
Možno je táto téma aj vymyslená, no ukázali ste sa tu viaceré..
Múdry človek nikdy neuraza a neponizuje slabších.
@buberova ja som jedna z nich Absolútne mi nezáleží na Tom,keď na sociálnych sieťach nedám bodku,čiarku,alebo začnem vetu s malým písmenom,nečítam po sebe,až keď odošlem text a potom sa divym,čo som vlastne napísala.Pisany text zbožňujem a tam všetko dodrzujem,ale tu je pre mňa podstatne porozumenie textu,čo vo veľkej miere prispievateliek uniká.
Je to smutne ze mate niektore potrebu urazat ale ako vravi moja kamaratka mna nemozu urazit pretoze mna mozu urazit len inteligentni ludia a oni maju od inteligencie daleko
Ahoj si inteligentná mladá žena vykašli sa na hlupákov ktorý v živote nič nedokázali nepochopia tvoju výnimočnosť VŠ nie je sranda vyštudovať kvanta materialov spracovať,prečítať a naučiť sa na skúšku
@lonely66 super že to viete, máte aj šikovnú dcéru, ale tato diskusia bola založená zrejme pre podporu ludí s dys a vy ste sem prišli hľadať chyby ktoré týto ľudia urobili?! Hanba je skôr na vašej strane, že máte potrebu sa vyjadrovať a posudzovať, to kto je a kto nie je hlupák. Človek ktorý si nevie predstaviť to ako ludia s dys vidia (nevidia) chyby, by sa k tomu vôbec nemal vyjadrovať. Namiesto toho aby ste tu poučovali ostatných, že by si mali precvičiť gramatiku skúste si vy precvičiť toleranciu. ❤️
@talia16 mne sa páči koľko odborníkov máme zrazu na diagnózy. A stačilo by úplne pochopenie, tolerancia.
Tak isto mám DIS, ešte aj na matematiku, ale snažím sa písať správne.Ak ma niekto chce opraviť tak som rada.
Nemyslím si však, že tieto veci sa nedajú doučiť, napraviť.

@guudy presne, cim viac pise, tym lepsi pravopis. Zeby to bolo tym, ze trening robi majstra? Po jej poslednom prispevku som aj ja nalomena, ci vobec je toto pravdivy pribeh