Prečo ma kamaráti ponižujú a opúšťajú?
Chcem sa s vami podeliť o moju včerajšiu skúsenosť. Prečo ma všetci ponižujú? Prečo nemám normálne kamarátky? Včera som išla s jedným kamošom do Pezinka. Keď sme sa vrátili, chceli sme ísť s mojimi deťmi na kúpalisko. Jeden syn nechcel ísť, ale druhý sa poobede akurát zobudil, keď sme prišli k nám. Takže bolo nad slnko jasné, že mu to trochu potrvá, než sa preberie, wc, zbalí, atď. Kamaráta vytočilo, že synov s pýtam 5x, či teda idú na to kupko a odišiel od nás, že nemá na to nervy. On deti nemá, je s detského domova. Keď odišiel, poslala som mu spravu, nech čaká, že syn je na wc, že sa oblečie, zbalí a ideme. Lenže on mi odpísal, že je už v autobuse a ide domov. Takže som zavolala druhej kamaratke, či ide s nami. Dohodla som sa s ňou, kde sa stretneme a do toho mi ten kamoš napísal, že kde sme, že nás čaká už 20 minút. Povedala som mu, či je normálny, že mi písal, že už ide domov, tak že som sa dohodla s inou kamaratkou. Dnes mi nadaval do je.nutych v správach a zablokoval si ma. Čo sa týka tejto mojej kamarátky, tak dnes sme spolu išli do obchodu. Boli sme pri pulte so salamami. Pýtala som si 10dkg jednej salámy, 10dkg syra a 7 dkg takej šunky. Tá kamarátka ma začala ponižovat, zhadzovať a zosmiešňovať, že či som normálna, ešte sa pri tom nechutne ironicky rehotala, že pýtam 7 dkg, že to ešte nikdy nevidela. Tak ja som to videla a príde mi to úplne normálne. Čo si myslíte o takýchto kamarátoch?
tiez by som si o tebe myslela ze nie si mentalne v poriadku a aj deti na mieste tych kamaratov a prerusila kontakt, skus sa obratit na odbornikov
@anonym_autor ako ten kamarát ti nemá čo písať že si jeb... Ale aj ho chápem že stratil nervy. Tak dohodnete sa na kúpalisku ale ty sa pánov kráľov 5 krát pýtaš či idú. Ja by som odišla po 3 opýtaní. Deti ťa majú za cvičenú opicu, ale nikto iný to nemá prečo znášať
@anonym_b70783 ja mám veľké deti. Starší syn je nerozhodný. Treba niekedy viackrát sa ho pýtať. Za šunku mi ironicky povedala, že ešte to nevidela, pýtať 7 dkg. Začala zo mňa robiť debila, pretože ona musí mať vždy pravdu, aj keď ju nema. Ja som jej povedala, že je to úplne normálne a že som to úplne normálne videla pýtať už veľakrát, či 5,6,7€ hocikoľko. Potom ma ponižovania, že niesom normálna, keď pytam 7 dkg, že to nieje normálne, atď. Nemalo to konca. Čo sa týka kúpaliská, tak ten kamoš mi napísal, že už odišiel, že je v autobuse, preto som volala kamoške. Aj na kúpaliská chodím v 90 % sama, alebo s deťmi a už ma to nebaví. Chcem sa tiež s niekým porozprávať, nie len ležať s kukať do blba, plávať sama.
@anonym_autor a načo sa ozyvas takej osobe a ešte ju aj nazývaš kamarátkou. To hraničí s masochizmom. A že je syn nerozhodný, veď keď ho ofukuješ a x krát sa pýtaš. Ja sa spýtam raz a buď ide alebo nejde. Prečo by si mala pozerať do blba, vezmem niečo pod hlavu, knižku a pohoda
@anonym_autor deti sú postihnuté?
@anonym_1be5a4 mladší syn.
tiez by som si o tebe myslela ze nie si mentalne v poriadku a aj deti na mieste tych kamaratov a prerusila kontakt, skus sa obratit na odbornikov
@anonym_d6d22f prečo?
@anonym_autor a načo sa ozyvas takej osobe a ešte ju aj nazývaš kamarátkou. To hraničí s masochizmom. A že je syn nerozhodný, veď keď ho ofukuješ a x krát sa pýtaš. Ja sa spýtam raz a buď ide alebo nejde. Prečo by si mala pozerať do blba, vezmem niečo pod hlavu, knižku a pohoda
@anonym_b70783 nerada čítam knihy, nebaví ma to.
Celé si to tak zvláštne opísala.
7 dkg som este nikdy nevidela pýtať, ale tak ked Ti daju v obchode, tak nie je problem.
Kamarát je asi taky jednoduhsi, ale tak snad ho poznas. Niektorí ludia sa tak bavia medzi sebou.
Tak ako 7 dkg kupovať je trošku na hlavičku to som naozaj nepočula a bolo by mi to trápne vôbec v obchode vysloviť, dieťaťa sa spýtam len raz a ide sa alebo nejde, nečudujem sa, že nemajú na teba trpezlivosť kamaráti, ja vidím chybu na tvojej strane, skúsila by som odborníkov vyhľadať
@anonym_autor odkial si? Ak blízo tak sa skamaráťme, mňa baví také že všelikam ísť, a ja by som počkal kým sa pripravíte, alebo tak. Najbližššie idem do Bratislavy na futbal. Pridáš sa? Ja vôbec neriešim kto čoho kolko kupuje. Kamaráť sa so mnou.
Kamoš je teraz v Trnave na futbale, volal ma ale ja som mal ísť do Santovky dnes, ale nevyšlo to, tak som bol s druhými kamarátmi v Galante na futbale. Bude jarmok.
@anonym_b70783 ja mám veľké deti. Starší syn je nerozhodný. Treba niekedy viackrát sa ho pýtať. Za šunku mi ironicky povedala, že ešte to nevidela, pýtať 7 dkg. Začala zo mňa robiť debila, pretože ona musí mať vždy pravdu, aj keď ju nema. Ja som jej povedala, že je to úplne normálne a že som to úplne normálne videla pýtať už veľakrát, či 5,6,7€ hocikoľko. Potom ma ponižovania, že niesom normálna, keď pytam 7 dkg, že to nieje normálne, atď. Nemalo to konca. Čo sa týka kúpaliská, tak ten kamoš mi napísal, že už odišiel, že je v autobuse, preto som volala kamoške. Aj na kúpaliská chodím v 90 % sama, alebo s deťmi a už ma to nebaví. Chcem sa tiež s niekým porozprávať, nie len ležať s kukať do blba, plávať sama.
@anonym_autor ja som tiež ešte nevidela ze by niekto kupoval 7 dkg salámy. 😂
Ale ponizovat ta zato nemala.
Kamoš je teraz v Trnave na futbale, volal ma ale ja som mal ísť do Santovky dnes, ale nevyšlo to, tak som bol s druhými kamarátmi v Galante na futbale. Bude jarmok.
@podvody a čo to má spoločné s autorkinym problémom?

@anonym_f87b17 mojich detí sa musím pýtať viackrát.
@anonym_autor deti sú postihnuté?