Prečo ma kamaráti ponižujú a opúšťajú?
Chcem sa s vami podeliť o moju včerajšiu skúsenosť. Prečo ma všetci ponižujú? Prečo nemám normálne kamarátky? Včera som išla s jedným kamošom do Pezinka. Keď sme sa vrátili, chceli sme ísť s mojimi deťmi na kúpalisko. Jeden syn nechcel ísť, ale druhý sa poobede akurát zobudil, keď sme prišli k nám. Takže bolo nad slnko jasné, že mu to trochu potrvá, než sa preberie, wc, zbalí, atď. Kamaráta vytočilo, že synov s pýtam 5x, či teda idú na to kupko a odišiel od nás, že nemá na to nervy. On deti nemá, je s detského domova. Keď odišiel, poslala som mu spravu, nech čaká, že syn je na wc, že sa oblečie, zbalí a ideme. Lenže on mi odpísal, že je už v autobuse a ide domov. Takže som zavolala druhej kamaratke, či ide s nami. Dohodla som sa s ňou, kde sa stretneme a do toho mi ten kamoš napísal, že kde sme, že nás čaká už 20 minút. Povedala som mu, či je normálny, že mi písal, že už ide domov, tak že som sa dohodla s inou kamaratkou. Dnes mi nadaval do je.nutych v správach a zablokoval si ma. Čo sa týka tejto mojej kamarátky, tak dnes sme spolu išli do obchodu. Boli sme pri pulte so salamami. Pýtala som si 10dkg jednej salámy, 10dkg syra a 7 dkg takej šunky. Tá kamarátka ma začala ponižovat, zhadzovať a zosmiešňovať, že či som normálna, ešte sa pri tom nechutne ironicky rehotala, že pýtam 7 dkg, že to ešte nikdy nevidela. Tak ja som to videla a príde mi to úplne normálne. Čo si myslíte o takýchto kamarátoch?
@anonym_autor ideme do Pezinka na vinobranie? Dojdi do Galanty aj tam je koncom týždňa jarmok. Alebo do Senca na jazerá?
@anonym_autor ideme do Pezinka na vinobranie? Dojdi do Galanty aj tam je koncom týždňa jarmok. Alebo do Senca na jazerá?
@podvody neotravuj tu!!!

To je strans eco popisujes taketo spravanie,ale myslim,ze problem zacina v tebe.Z nejakeho dovodu pritahujes typ ludi,ktorych som ja nikdy v zivote okolo seba nemala.Tipujem,ze asi nevies byt ani velmi sama so sebou,ze zufalo potrebujes cas s niekym travit a mat spolocnost a preto si nevyberava na ludi.V prvom rade sa nauc byt sama so sebou.Ist sama s detmi do mesta.Ist sama s detmi na kupko,fakt nepotrebujes stale vedla seba ludi.Je dolezite vediet travit cas sam so sebou.Radsej ziadna spolocbost ako nespravna.Dalej,akonahle sa k tebe niekto sprava neuctivo odstrihni ho!Okamzite!Tym ze taketo nechutne spravanie tolerujes a vzdy prepacis sposobuje ze nemas hranice a vzdy nakoniec vpustis spat k sebe takychto ludi.
Dolezite je vediet ze to akych ludi pritahujes nie je nahoda,hovorim ja som toto nikdy v zivote nezazila,kamarati sa podporia,nikdy neurazaju a neponizuju.Je dost mozne ze ta tito ludia maju za zufalku,handru ku ktorej si dovoluju lebo vediabze ty znesies.To aky priklad tym davas detom je dalsia vec.
@anonym_d24f99 ja chodím v 90% sama všade, alebo len s deťmi už vyše 10 rokov. A som dosť tolerantná.