icon

Prečo ma ľudia hejtujú a robia si žarty?

15. máj 2024

Ahojte,v poslednom čase mám problém...hejtujú ma a vravia,že sa im nepac.Aj nana nejaký výrastok hvizdal.Len už to robia skoro všetci.Najrafsej by som sa odsťahovala na Pustý ostrov..Kto?Veľa ľudí,už sa bojim chodiť na miesta,kde to hrozí...

egonsk
15. máj 2024

no sikana v skolach prekvita, lebo ucitelia maju zviazane ruky, lebo rodicia im daju pocitit akekolvek snahy o vychovu...

autor
15. máj 2024

@egonsk áno,cítim sa
sikanovana

egonsk
15. máj 2024

v skole mate skolskeho psychologa, mozes ho navstivit a hodit s nim rec. On potom musi zabezpecit napravu.

autor
15. máj 2024

@egonsk chcem mať kľud na svoj rozvoj a nie si stále klásť otázky,ako sa zachrániť,aby som vyviazla bez ujmy.Aj takéto veci pomáhajú rast,no už sa to kopi

autor
15. máj 2024

@egonsk uvažujem nad psychológom..

autor
15. máj 2024

@egonsk ďakujem❣️

thirstymonk
16. máj 2024

Aj mňa v škole hejtovali a robili si žarty. Poviem ti len jedno - urobilo ma to silnnou osobnosťou, "tvrdým chlapom", ktorého len tak niečo nerozhádže.

autor
16. máj 2024

@thirstymonk ďakujem,rozumiem.Tiez to tak beriem.No včera som mala slabú chvíľku,človeka toho veľa a nemá čas na nejakú seba reguláciu vnútornú.Potrebovala som sa vyrozprávať a ďakujem Vám za reakcie,užitočné rady.

autor
16. máj 2024

@thirstymonk niekedy príde tá slabá chvíľka.Vtedy sa snažím z toho nejak vyviaznuť bez zbytočného trápenia a otázok,čo som komu urobila.Pretoze odpoveď je,že nikomu nič.