Prečo ma ľudia ignorujú? Možné dôvody a riešenia
Čo by ste robili v prípade, ak sa nejaký človek prestane s vami baviť? Chová sa divne, ignoruje vás, bočí od vás aj napriek tomu, že ste mu nikdy nič zlé neurobili. A tých ľudí je viac ale neviem prečo, lebo spätnú väzbu nedá nik. Konfrontácia? Nechať tak? Bojím sa, že nikdy nezistím ,preco tento vzorec vzniká a čo zlé robím.
tiež myslím že v tom má niekto prsty. ale ja by som sa určite spýtala čo sa deje …
@anonym_autor Nič zle nerobiš. Len ťa niekto poza chrbát ohovára a osočuje.
@thirstymonk stáva sa mi to príliš často na to, aby som si nemyslela, že je chyba vo mne. Snažím sa fakt za dobre s každým, pomôžem so všetkým a nakoniec sa tá osoba aj tak správa divne a dostanem ignor v realite alebo blok na sieťach (to sa mi ale stalo len raz, z ničoho nič, daná osoba iniciovala kontakt sama od seba a na druhý deň blok). Rozmýšľam aj nad tým, či vôbec správne čítam sociálne signály, či nie som autista a pod. ale okrem toho na mňa z autizmu nesedí nič iné
tiež myslím že v tom má niekto prsty. ale ja by som sa určite spýtala čo sa deje …
@biba_18 raz som sa skúsila spýtať ale daná osoba mi nevravela vôbec nič, že "nič sa nedeje, všetko je ok" a pohľad do zeme (reč tela hovorí, že klame, a daná debata jej nie je príjemná)
@anonym_autor No možno máš len smolu na divné typy, alebo môže byť chyba aj v tebe. Tiež som pár ľudí odpísala, nerešpektovali súkromie, boli úplne vlezli, nasilu sa chceli kamosit viac ako mne bolo príjemné, alebo to boli toxicke osoby, možnosti je veľa
Neviem, že koľko máš rokov, ale z vlastnej skúsenosti napíšem, že čím skôr sa zmieris s tým, že nemusíš byť s každým kamarát,o to lepšie pre teba...
@anonym_autor tak vezmi si to naopak. Kedy sa ty vyhybas inym ludom alebo ich ignorujes,? Ja vtedy ak si s nimi nemam co povedat, maju divne nazory, su prilis negativni, hovoria len o sebe, ohovaraju inych, su prilis vlezli atd
pises ze bzdy pomozes, poradis.... vies nie každému je taka pomoc prijemna. Pomahaj vtedy, ak budes o to poziadana... Kamaratstva prichadzaju, odchdzaju...niektore vydrzia celé desaťročia
Vies mozno si len proste nesympaticka.. unavna, prilis hlbava a vycerpavajuca.. mozno sa tak velmi snazis.. aby si zapadla.. az to ludom proste vadi..ja takych ludi tiez nedavam, su stale ako struna a len cakaju na svojíu chvilu.. vies mne je napriklad uplne jedno ci sa so mnou niekto bavi.. a ani neviem koho na sietach mam.. a koho uz nie, proste ja to nesledujem.. skus to aj ty, bude sa ti zit lahsie
@anonym_autor
AJ mne sa niekoľko ľudí vyhýba a ignoruje ma.
1) Bývalý kamárat z detstva. Celé detstvo sa nado mňa povyšoval, že on je lepší, schopnejší, neviem aký. A on bude mať kariéru, peniaze, úspech a ešte mi hovoril že bude mať aj motorku "harleyku". Ja som ho však predbehol niekoľko násobne, on nemá ani vlastný byt a býva v podnájme, nemá motorku. Tak má zo mňa komplexy a totálne sa mi vyhýba. Dnes som sa ja skúšal nahodiť kontaktovo, ale nikdy nič, vačšinou sa vyhovoril že nemá čas a
2) Bývalý šéf z práce. V práci so mnou zametal, tak som dal výpoveď a povedal mu pár teplých slov, jeho neskor vyhodili. Teraz ho stretávam pracovne na ulici, robí v inej firme kúsok odo mňa. Pri stretnutí so mnou len klopí zrak a odbáča, ja by som s ním aj rád niečo prehodil, on sa podľa mňa bojí.
3) Bývalý kolega, intrigán a špinavec, ktorý v robote začal intrigovať a snažil sa ma vyštvať. Tiež som mu povedal pár teplých slov, potom ho naštastie vyhodili, čo bolo pre neho ponižujúce. Odvtedy ak ho stretnem, tak ma radšej obchádza.
Takže suma sumarum, vyhýbajú sa mi ľudia s pokriveným a špinavým charakterom čo akosi nemajú už nad vami žiadnu moc a boja sa vás.
Opytam sa mozno hlupost, ale nezapacha ti z ust? Ja od takych ludi doslova bocim
mam kolegynu. Ked sme spolu pracovali nedalo sa s nou vydrzat. nebola zla ale ta socializacia bola too much. Az som si musel odsadnut do inej kancelarie. A casto hovorila, ze sa s nou mnohi dokonca rodiny prestavaju z nicoho nic kamaratit, stykat. Ze nic zle netobila a aj tak od nej bocili, Keby som ja neziadal o preradenie tak ju zahrdusim a pritom, v podstate ozaj nic zle nerobila. Teraz uz nie sme v dennom kontakte a vychadzame super. pred dvoma troma rokmi bola diagnostikovana PAS. je velmi chytra, predpokladam, ze je asperger
Opytam sa mozno hlupost, ale nezapacha ti z ust? Ja od takych ludi doslova bocim
@anonym_fd067c to neviem, dufam ze nie
@anonym_autor No možno máš len smolu na divné typy, alebo môže byť chyba aj v tebe. Tiež som pár ľudí odpísala, nerešpektovali súkromie, boli úplne vlezli, nasilu sa chceli kamosit viac ako mne bolo príjemné, alebo to boli toxicke osoby, možnosti je veľa
@anonym_9f36bc no ved preto to riešim lebo 100% je chyba vo mne ale ja nie som vlezlý typ, ak cítim, že niekto sa necíti dobre, netlačím, ani nehovorím o sebe vkuse, skôr počúvam
Pacient: Pán doktor, všetci ma ignorujú... ako mi s tým viete pomôcť?
Doktor: Ďalší prosím...

@anonym_autor Nič zle nerobiš. Len ťa niekto poza chrbát ohovára a osočuje.