icon

Prečo ma partner porovnáva so svojou bývalou?

kristina98z5
3. jan 2026

Ahojte možno blbá otázka ale prečo partner spomína jeho ex?? dokonca ma pri porovnáva k nej?

sissy27
3. jan 2026

@kristina98z5 no pretoze sa zjavne cez ten rozchod nepreniesol a ty mas byt len na to, aby si trosku pohladkal svoje ubolene ego. To ti nedoslo aj samej?

anonym_ae9d5f
3. jan 2026

Nevieme preco. Skor by bolo zaujimave vediet, preco teda Ty ako jeho aktualna partnerka si s tym OK a drzis sa ho, ak vytahovanie ex nie je pre Teba (prirodzene) OK? 😃

anonym_c77e72
3. jan 2026

@kristina98z5 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
Zvazila by som ci sa ti oplati dalej s nim stracat cas

anonym_159329
3. jan 2026

lebo stále myslí na svoju ex.
mňa by to urážalo keby ma niekto porovnával.

gribka1
3. jan 2026

Možno si len náplasť. Ale keďže to nie je dobré znamenie, skús aj ty spomínať bývalého, minimálne sranda bude.

pribinak
3. jan 2026

Neodpútal sa. Možno na ňu mysli viac ako si sám sebe je schopný priznať

Upozorní ho. Povedz, že toto je pre teba znak, že je s niu stále spojený a Ty toto nechceš.
Nech si vyberie: ty alebo ona

kristina98z5
autor
3. jan 2026
@anonym_ae9d5f

Nevieme preco. Skor by bolo zaujimave vediet, preco teda Ty ako jeho aktualna partnerka si s tym OK a drzis sa ho, ak vytahovanie ex nie je pre Teba (prirodzene) OK? 😃

@anonym_ae9d5f nie som s tým ok konfrontovala som ho už aspoň 3 krát o tom 🤷🏻‍♀️

domkakvet
3. jan 2026

@kristina98z5 lebo este na nu nezabudol a ty si nahrada.

anonym_67e4d7
3. jan 2026

@kristina98z5 a vieš prečo je akože s tebou? chyba mu sex

lentakyterapeut
3. jan 2026

@kristina98z5 lebo je nezrely debil. Toto robia iba deti v tele dospeleho chlapa. Je nezrely. Nikdy som nikoho neporovnaval. Je to neslusne

rozculena
3. jan 2026
@kristina98z5

@anonym_ae9d5f nie som s tým ok konfrontovala som ho už aspoň 3 krát o tom 🤷🏻‍♀️

@kristina98z5 A? To je všetko? Čo od toho očakávaš?

peknyvladko
3. jan 2026

@kristina98z5 vyser sa nanho. Red flag jak svina.

kristina98z5
autor
3. jan 2026
@rozculena

@kristina98z5 A? To je všetko? Čo od toho očakávaš?

@rozculena očakávam?? ja neočakávam nič max pochopenie že aha mam priateľku tak nebudem hovoriť o svojej ex alebo o tom co bolo keď som teraz v budúcnosti nevraciam sa do minulosti ale ako tu čítam komentáre na načase ho nechať

biba_18
3. jan 2026

Aj moj casto na zaciatku nasho vztahu spominal byvalu. Potom prestal. Uz sme spolu milion rokov a je to jeden skvelý milujúci chlap. Na zaciatku to len potreboval spracovat. Som rada ze mi to nebolo divne a nikto mi neradil, aby sme sa rozisli, lebo 🚩

huxy
4. jan 2026
@biba_18

Aj moj casto na zaciatku nasho vztahu spominal byvalu. Potom prestal. Uz sme spolu milion rokov a je to jeden skvelý milujúci chlap. Na zaciatku to len potreboval spracovat. Som rada ze mi to nebolo divne a nikto mi neradil, aby sme sa rozisli, lebo 🚩

@biba_18 aj ťa k nej prirovnaval?

biba_18
4. jan 2026

@huxy každý porovnáva. ja som dostatočne asertívna na to aby som si to vykomunikovala. evka to robila inak? no, ja to robím tak 🤷‍♀️

huxy
4. jan 2026
@biba_18

@huxy každý porovnáva. ja som dostatočne asertívna na to aby som si to vykomunikovala. evka to robila inak? no, ja to robím tak 🤷‍♀️

@biba_18 osobne som nikdy neporovnávala, teda nie nahlas aktuálnemu partnerovi. Nemyslím, že je to úplne vhodné. A tiež by mi to nepadlo dobre