Prečo ma priťahujú staršie ženy?
Ahojte,
Viac ako polovica mojich vztahov bola so starsimi zenami, niektore trvvali dlhsie, ine kratsie. Boli tam vekove rozdiely 10 rokov, 7 rokov, posledny vztah takmer 15 a momentalne po mne pasie opat o 10 rokov starsia. S mladsimi som vztahy tvoril zriedka a ked som si myslel, ze to klapne, nevyslo to.
Co myslite, cim to je? Prostredim, priamym zaujmom starsich zien, mojim vyzorom, vyzarovanim?
@juraj1990 Si zúfalec, ktorý si nedokáže nájsť vekovo primeranú partnerku kvôli psychickým problémom a ona je žena v blížiacom sa prechode, ktorú sex nezaujíma, zrejme ani ty ako človek nie, ale je to ten typ ženy, že musí mať pri sebe muža a to akéhokoľvek, inak by neprežila. Našli ste sa.
@juraj1990 Si zúfalec, ktorý si nedokáže nájsť vekovo primeranú partnerku kvôli psychickým problémom a ona je žena v blížiacom sa prechode, ktorú sex nezaujíma, zrejme ani ty ako človek nie, ale je to ten typ ženy, že musí mať pri sebe muža a to akéhokoľvek, inak by neprežila. Našli ste sa.
@anonym_1b37bf konkretne ake psychicke problemy mas na mysli?
Vzťah s mamou máš dobrý ?
@anonym_c54c00 definuj dobry vztah
@juraj1990 prepanajana Ty si bol s 50-tnickou? 35 rocny? Iny chlapi tuna vypisuju, ze zeny po 40tke, max 45 rocne uz nie su pre muzov v ziadnom pripade zaujimave....
Inak tiez mam v okoli zopar parov kde je zena o cca 10 rokov starsia a klape im to uz dlho. Takze proti gustu ziaden disputat.
Ak Ti nevadi, ze uz asi nebudes mat vlastne deti...
@anonym_0481ea ta 50cka vyzerala na 40
@anonym_bcfda8 to fakt taky vekový rozdiel? Akože vaša vec keď sa ľúbite ale ty za chvíľu budeš mat 60 a on 36 ( no neviem, či mu nebude vadiť ten vyzorovy rozdiel). To ti nepripadá divné? To ako keby so synom si spala v posteli.
@anonym_188586 nie som zena. Ked som bol mladsi, 7 rocny vekovy rozdiel nebol vela. A ano, teraz, ked mam 35 bol 15 rokov vekovy rozdiel do urcitej miery brzdou, aspon spociatku pre mna. Kazdopadne vztah nevysiel kvoli tomu, ze som ju nelubil a ona rychlo presedlala
@anonym_bcfda8 to fakt taky vekový rozdiel? Akože vaša vec keď sa ľúbite ale ty za chvíľu budeš mat 60 a on 36 ( no neviem, či mu nebude vadiť ten vyzorovy rozdiel). To ti nepripadá divné? To ako keby so synom si spala v posteli.
@anonym_188586 ked bude mat 60 ja 45, ona zena a ja muz, kazdopadne vztah skoncil
lebo ťa odmietajú mladšie.
Tie staršie sú asi rady že niekoho majú a ty si tiež rád že staré tetky nerobia štrapácie okolo vzťahu.
@anonym_27ec38 ked som mal 26 mal som vztah s 33, neskor romanik v 29 s 39, v 23 som zbalil 30ku, teraz, ked mam 35 som mal 50, ktora ale vyzerala na 40-45
Robia za teba aj ulohy? 🙂 Asi neoslovujes mladsie a starsie nie su tak narocne.
@anonym_119c26 na ulohy vseho druhu som si stacil vzdy sam 🙂
@juraj1990 prepanajana Ty si bol s 50-tnickou? 35 rocny? Iny chlapi tuna vypisuju, ze zeny po 40tke, max 45 rocne uz nie su pre muzov v ziadnom pripade zaujimave....
Inak tiez mam v okoli zopar parov kde je zena o cca 10 rokov starsia a klape im to uz dlho. Takze proti gustu ziaden disputat.
Ak Ti nevadi, ze uz asi nebudes mat vlastne deti...
@anonym_0481ea nevadilo by mi to a dana zena vyzerala mladsie a velmi dobre
@anonym_1b37bf konkretne ake psychicke problemy mas na mysli?
@juraj1990 Nezrelosť, nízke sebavedomie, potreba byť lovený a riadený. Správaš sa skôr ako žena, nie ako muž. Muž v tvojom veku si partnerku aktívne vyberá a chce to najlepšie, v tvojom veku a aj skôr si zakladá rodinu, selektuje teda neperspektívne vzťahy, ty ideš z jedného do druhého.
Mal si dobrý vzťah s matkou? Nehľadáš ju v partnerskom vzťahu?
@juraj1990 a je to problém?Chces detí a rodinu?
Možno v nich hľadáš podvedome mamu, kľud, prístav ochranu.Ja som mala všetkých mužov submisivnych a pritom by som chcela dominantnejsieho pevného.S každým som si mohla robiť čo som chcela tiež nič príjemné.
@anonym_63f21a mal som jednu dominantnu a v praktickej oblasti mi to vyhovovalo, ukazovala mi moznosti zivota, vymyslala program, ale po citovej a sexualnej oblasti bola ona dievcatko. V ostatnych pripadoch to bol skor romanik bez materskych potrieb a teraz naposledy som vnimal mozno urcite znaky, ale dominancia tam nebola
@juraj1990 Nezrelosť, nízke sebavedomie, potreba byť lovený a riadený. Správaš sa skôr ako žena, nie ako muž. Muž v tvojom veku si partnerku aktívne vyberá a chce to najlepšie, v tvojom veku a aj skôr si zakladá rodinu, selektuje teda neperspektívne vzťahy, ty ideš z jedného do druhého.
Mal si dobrý vzťah s matkou? Nehľadáš ju v partnerskom vzťahu?
@anonym_1b37bf neviem co je dobry vztah s matkou, ale nebol komplikovany, skor v puberte sa pretrhol pre okolnosti zivota. Podla mna problemy so sebahodnotou mam, nejaka nezrelost, emocionalna, tam tiez bude...
@anonym_1b37bf neviem co je dobry vztah s matkou, ale nebol komplikovany, skor v puberte sa pretrhol pre okolnosti zivota. Podla mna problemy so sebahodnotou mam, nejaka nezrelost, emocionalna, tam tiez bude...
@juraj1990 a ano, musim priznat, som skor zenskej povahy, aspon tak sa v medziach vnimam
@juraj1990 tak ako existuje otcovský syndróm (dievča,ženu priťahujú muži vo veku otca alebo okolo toho veku) existuje aj materský syndróm .V starších ženách vidíš rozumnosť, vďaka tej staršej vieš potom čo ako v zrelom vzťahu a doslova ju poslúchaš.Ale mne to príjde,že ty nehľadáš stabilitu ostať s jednou staršou,ale je to len ich sexuálna vyzrelosť.Inak by si už písal,že máš dlhoročný vzťah so ženou okolo veku tvojej mami.. A ešte vám to aj funguje.
Takže ty iba potrebuješ sexuálne zručné (pre teba)a skúsené (čo sa ich tela týka.)
Ale fuj,že to tu vôbec vyťahuješ a chvastáš sa tým.🤢🤮
Alebo si už nejakú omrzel a tu hľadáš nadržkanú náhradu...😖
@popcorn2myska nicim sa nechvalim, okolnosti vztahov boli pestre. V 26 to bol vztah s vydatou, ktory som ukoncil pre svoju nestabilitu. Neskor som nieco skusal s 39 roc ou ale len kvoli sexu. Moj hnus. A minuly rok sa do mna zamilovala o 15 rokov starsia, velmi pritazliva. Nic som nechcel, chcel som si najst seberovnu, mal som nedoriesene veci, ale bolo mi s nou fajn. Velmi nezrelo a neferovovsom ju drzal na pol ceste, az ju to omrzelo. Ublizil som jej a uz je inde. Zalubil som sa neskoro.
@juraj1990 z hejtov si nič nerob, tuto sú samé svätice. Pozri, keď ti to vyhovuje, nerieš. Ja mám staršiu manželku odo mňa, nie o veľa staršiu, ale staršiu. Ona je "k svetu", sme spolu dlho a klape nám to. Zamýšľaš sa nad zbytočnosťami. Nerozumiem účelu tejto diskusie. Keď to tebe vyhovuje, nie je čo riešiť. Láska má rôzne podoby. Skôr by si sa mal už nejako zakotviť, usadiť. Ale je to tvoj život. Nepremrhaj ho.
Sokuju ma tie hejty a skodoradostne komentare hned urcujuce diagnozy ( asi su tu vsetko vystudovane psychologicky a psychiatricky) Ja som mala vztah s o 12 rokov mladsim muzom.Sikovmy, sebavedomy, sexy a nebol to ziadny chlapcek, ale zrely, sebavedomy muz.Nevyzerali sme spolu divne, lebo on vyzeral starsie na svoj vek a ja zrejme mladsie.Nemyslim si ze by niekto z nas mal nejake mummy or daddy issues.Nikdy som sa pri nom necitila starsia, prave naopak, bol to chlap, ktory mi dal pocit istoty, bezpecia, staral sa o mna...bolo to peknych par rokov. A nie som na mladsich, vzdy som mala partnera starsieho, okrem neho.
@nenne27 takto to u nas mohlo byt ale zial, moj pristup k nej bol rozpacity plus nemal som v sebe doriesene urcite veci. Velmi rychlo nasla oporu v inom.
@juraj1990 z hejtov si nič nerob, tuto sú samé svätice. Pozri, keď ti to vyhovuje, nerieš. Ja mám staršiu manželku odo mňa, nie o veľa staršiu, ale staršiu. Ona je "k svetu", sme spolu dlho a klape nám to. Zamýšľaš sa nad zbytočnosťami. Nerozumiem účelu tejto diskusie. Keď to tebe vyhovuje, nie je čo riešiť. Láska má rôzne podoby. Skôr by si sa mal už nejako zakotviť, usadiť. Ale je to tvoj život. Nepremrhaj ho.
@anonym_7f748e kotvy uz veru postradam, potrebujem pokoj, emocionalnych burok uz stacilo
@anonym_7f748e kotvy uz veru postradam, potrebujem pokoj, emocionalnych burok uz stacilo
@juraj1990 hľadaj jednu. A s ňou ostaň.
Ak ta odpoveď naozaj zaujíma, tak kontaktuj psychologa. S nim prídeš na odpoveď skôr, ako my tu laicky budeme vysvetľovať prečo, pritom tvoj život ani nepoznáme.
@anonym_f206e5 uz mam termin 🙂
@anonym_f206e5 uz mam termin 🙂
@anonym_1b37bf a ty hlupana, ktorá si potrebuje kopnúť tiež to značí istu psychicku poruchu.Mam 51 r a sex pravidelne.Ak by ste ho videli s tými ženami vekový rozdiel vôbec nemusí byť vidieť.A vôbec každý hľadá vo vzťahu niečo iné čo si to dovoľujes takto súdiť človeka?Môj bratranec má 44 r a žije so ženou, ktorá má 60 už dlhodobo a majú pekný vzťah.Ma šťastie, že žije v zahraničí, lebo tu každého zaujíma vek, práca a je zaskatulkovany.
@juraj1990 ja by som si našla tiež už iba mladšieho aspoň o 10 r, keby som sa teraz rozviedla😂nie si divný to si nenechaj nahovoriť.Jedmoducho ti niečo na nich imponuje a vyhovuje, alebo ty tie vzťahy hodnotis ako toxické trápil si sa v nich?Dôležité je či chces dieťa a rodinu, lebo staršia partnerka ti ich nedá.Poznam veľa vzťahov kde sú veľké vekové rozdiely či muž, alebo zena
Ženy, prečo ste také zlé, miesto toho, aby ste boli rady, boli šťastné za tuto dobu, že aj zrela žena si môže nájsť mladého zajačika a nikto sa nad tým nebude pohoršovať? Prečo len starý 50-ročný cap môže mať 20-ročnú, alebo 30-ročnú frajerku a všetci to považujú za úplne normálne? Dobre vieme, že v tomto prípade ide skôr o to že ten 50-ročný cap si tú mladú babu vydržiava peniazmi a darčekmi. Alebo ste videli niekedy 20-ročnú kočku, aby randila s 50-ročným asociálom, alebo kuričom? Lebo ja nie. Užívajte si život s mladými zajačikmi. Život je krásny a krátky na to, aby sme si to znepríjemňovali. Co sme my ženy horšie ako chlapi? Nezaslúžime si mladého krásneho chlapa po svojom boku? Prečo sami seba degradujeme? Mladý muž to má v hlave upratané, vie že chce staršiu partnerku, nech si takú nájde a nech sú spolu šťastní. Keď stari chlapi snívajú o mladých ženách, to je akceptovateľnejšie? Aj keď si trošičku myslím, že sem zadal túto diskusiu na to, aby nejakú zrelu rozvedenú ženu z modrého koníka ulovil. Keď budú na konci dvaja šťastní ľudia, prečo nie?
To musis vediet ty. A preco tie vztahy skoncili? kolko mas rokov? Ake boli tie vztahy? zili ste spolu, alebo len sexualne?
@tenerifka asi to tak mas, lebo mas dcery. Ja mam aj syna a ja mladsich muzov mladsich o 20+ rokov vidim ako synov, nie ako sexualne objekty.
@anonym_3f5fe2 presne, ja tiež na mladších mužov nedokážem pozerať ako na objekty, vždy len z rodičovského pohľadu, mám synov aj dcéry.
Ale zase, mne sa vždy páčili len starší muži a to mi ostalo. Aj o 10rokov+ starší. Čiže keď som mala 20, tak to boli 30tnici, keď mám 40, tak 50tnici. 🤷

A prečo by ťa nemohli priťahovať staršie ženy? Kto povedal, že vo vzťahu musí byť muž starší, ako žena? Mňa napr. priťahujú jedine mladší muži, mám 55 rokov a neviem si predstaviť, že by som mala staršieho partnera. Môj partner má 31. No a čo?