Prečo ma trápi minulosť partnerov?
Vždy keď sa zoznamim s nejakým chlapom a on povie že spal s nejakou kamarátkou na nejakej tak mi nejak skruti žalúdok. A ono mám pocit že to skoro každý druhý. lenze ja nejak mám v hlave že to není správne asi kvôli môjmu otcovi, on vždy hovoril že to nieje správne a pokiaľ viem tak mal len moju mamu....to už fakt nikto nieje zásadový v takýchto veciach ? Nehovorím že to není správne všeobecne ale pre mňa osobne není, to nenájdem už podobne zmýšľajúcich ľudí.
Raz v živote som spoznala jedného čo mal dve partnerky 30 rokoch. A okrem toho snikym len tak nespal. Proste pre mňa to bol poklad. Až sa z neho vyklul psychopat ktorý má chcel manipulovať žiarlil na mňa a nakoniec si vybral inú. Takže ja už nechápem fakt.
No nevien...mne by bolo asi jedno ci mal 2 alebo 10 znamosti predtym, ako prejavil zaujem o mna. Jedine co by ma zaujimalo je, ake su jeho zamery so mnou a ako sa ku mne sprava. Neviem vsak co su to za chlapi, ktori sa potrebuju na zaciatku znamosti zdoverit a pochvalit s takymito informaciami...asi to nebudu ti spravni adepti.
Keby ten vzťah beriem čisto len z rozumu že okay chcem rodinu zázemie , tak to asi neriešim. Lenže s partnerom chcem mať hlbší vzťah, rovnaké zásady a hodnoty chápete ma. a jedna ste tu spomenula kresťanskú zoznamku tam som bola a ti ma zase odradili fanatizmom, jeden mi napísal že tým že moji rodičia sú rozvedení tak prešiel na mňa hriech :D a podobne. Ja už fakt neviem kde hľadať fakt neviem. Som zúfalá už.
To čo vyžaruješ,to si aj pritahuješ. Ak tvrdíš o sebe,že si zúfalá, budeš priťahovať zúfalcov.
Chlapov na kresťanskej zoznamke považuješ za fanatikov. Ale to si aj ty. Ak čakáš, že chlap 30+ nebude mať sexuálne skúsenosti.
Budem úprimná, vadilo by mi keby chlap spomínal kde s kým spal. Je ine povedať "mal som priateľku a boli sme v Chorvátsku". A iné opisovať styk.😀 To by sa mi sprotivil.
Silou mocou hľadať vždy prináša blbé vzťahy a blbých chlapov - ver mi.😀 Ale keď som to nechala tak, zoznamila sa ale netlacila na pílu nič nečakala, len sa spoznávala a seba dala na prvé miesto, našla som normálny vzťah ktorý stojí za to. 🙂
Naozaj to začína od seba a svojho sebavedomia. Nauč sa byť sama a nie silou mocou chcieť niekoho, tvoje šťastie nemoze závisieť od chlapa.
Pre mňa počet nebol dôležitý, ale nechcela som to vedieť a nikdy sme túto debatu myslím nemali ani. Respektíve načo? Určite mu by neprešlo keby spomína mi kde s kým spal. Rovno by som zavrela za ním dvere.
@melanta nikde som nepovedala že čakám že nebude mať sexuálne skúsenosti :D ale je rozdiel mať sex vo vzťahu a rozdiel len tak s kamoskou pre zábavu.
Ale sex je zábava. Mal by byť. Okrem iného teda. V každom prípade, určite sú chlapi, ktorí majú hodnoty ako ty. Tak buď trpezlivá a netlač na pílu.
Za mna je totalne chore rozbiehat podrobnu investigativu o sexualnych partneroch. Sa skor sustred ci je dotycny vobec normalny a nie hned sudit cloveka na zaklade poctu ludi s ktorymi mal sex. Evidentne neriesis promiskuitnych chlapov ale vadia ti aj bezne pocty po 30tke.
Je mi jedno keby po 30tke mal hoci aj 15 sexuálnych partneriek :D tam ide o princíp. Že keby snimi spí preto lebo očakávajú niečo viac že z toho bude, proste že ju spoznával so zámerom že chce vzťah tak je mi jedno koľko ich mal.
Mne vadí keby môj partner dokázal mať sex len tak pre zábavu že nechce vzťah.
Je mi jasné že tu sú také ženy alebo muži čo to praktizujú a je to Okey. Ale pre mňa nejak není.
Tak v islame je rozvod povolený dva krát (nie doporučený). Takže tam tento "fanatizmus" ohľadom rozvodov a hriechov nenájdeš.. ale zase no nájdeš rôznych iných exotov. 😀 Všade treba preberať. A všade platí - čím si staršia, tým sa ti šance znižujú, lebo tí lepší budú zadaní.
Ale inak s tebou súhlasím. Ja som nemala pred mojím mužom žiadneho, a hľadala som si teda rovného. Ani on nemal žiadnu. Pre mňa je sex niečo, čo patrí do vzťahu na život, nie do vzťahu pre zábavu na pár hodín, dní alebo týždňov..
@melanta je to zábava vo vzťahu pre mňa. Nie s kamaratmi
@autorka tak to budeš mať ťažké nájsť takého muža 🙂
Alebo svoj názor na tieto veci povedz hneď, nech ti aspoň prípadne môže klamať 😅
Vieš čo ja som odsudzovala fwb. Potom som bola dlhší čas single po hroznom rozchode, kde mi to pomohlo. Mala som ale stabilného kamoša, resp za celý sex. život dvoch.😀 Takto som nebola nútená spať s xy chlapmi na rande, či rýchlo silou mocou hľadať vzťah ktorý by bol neprespektivny, keďže som mala oporu aj náklonnosť v kamošovi, bolo to veľmi úprimné. Radšej aby mal kamošku s výhodami stabilnu, než aby spal s 15 ženami počas randenia a každú hneď "spoznával".😀 Nerozumiem úplne tej logike popravde. Hlavne ak vezmem podľa mojich kamošov ako často randili na tinderi... Neviem či by som túžila po tomto 2x.😀
@mimka1402 keby mal dlhodobú kamošku s výhodami zato lebo sa boji vzťahov aj toto je samba okay dôvod.
Ale on mal snou sex len vtedy keď bola opita len tak na nejakej akcii.
Ja by som povedala, že som spala s každým susedom 😂😂😂 🙈
Tak podľa mňa spoznávas len nesprávnych chlapov, pretože normálny chlap nebude mať sex s pripitou ženou len aby si užil. To musi byť aký zufalec
A ešte ti to zavesí aj na nos
Hm cize hypoteticky, ak by chlap mal kazdy mesiac novu partnerku ale bol by s nou "vo vztahu", to je pre teba v poriadku ale ze niekto mal napr. dva vazne vztahy za zivot a k tomu dva krat nezavazny sex je problem? Mne to nejako nevychadza ale tak v poriadku, su to tvoje zasady a hodnoty.
Pre mna su dolezitejsie ine veci vo vztahu, ako si mal alebo nemal jednorazovku (pokial to nebol najvacsi dedinsky Don Juan).
Inak neviem o com ste sa bavili, kedze ta sprava je vytrhnuta z konverzacie ale na co ktokolvek citi potrebu niekomu taketo detaily pisat? A teda ano chlap, ktory ma sex s opitou zenou v polo-bezvedomi, tak ten by aj mne vadil. Na druhej strane, ja neviem kolko a za akych okolnosti mal partneriek moj manzel, viem, ze to bolo v zdravej subjektivne akceptovatelnej norme a to mi staci a plati to aj naopak. Na co by sme si take veci vesali na nos (detailne).
@autorka neviem akým štýlom bola písaná tá debata, ale odpisuje ti ako kamoske a nie osobe na randenie..
Toto býva niekedy problém, že žena sa štýlom vyjadrovania približuje na úroveň zárezu a nie na klasické rande
@misiak7777 tak na začiatku ho chcem spoznať ako človeka nie hneď od začiatku si písať v romantickom štýle .. 😀
@autorka lenže spoznávanie sa nerobí štýlom že si hneď na úrovni kamošky alebo zásunu. Správaj sa ako muž a ten muž ťa bude brať ako ženu na sex. Samozrejme že tieto témy sú dôležité, ale podľa jeho odpisovania si s ním dala štýl - čau brácho. Lebo žiadny normálny muž nebude takto odpisovať, pokiaľ má o ženu záujem alebo tá žena sa nedá na úroveň kamošky z baru
@misiak7777 Úplne súhlasím! Ja som takúto chybu robila tiež v minulosti.😀 A ak z toho bol vzťah, nebola som pre nich "vzácna, top", ale taká priam "kamoska" kým neprišla taka, kde zrazu vedeli byt gentlemani, mužmi...
Potom som na sebe zapracovala, tak bolo vidieť ako muži v okolí sa zmenili, začali sa o mňa snažiť viac a na úrovni, nemusela som dávať do toho toľko, čo v minulosti.
Ale to musí autorka samu seba si viac vážiť.
@misiak7777 správam sa na úrovni kamarastva nie ako muž. Pretože ho chcem spoznať. Nebudem si nasadzovať hneď od začiatku ružové okuliare. Keby mu hneď na začiatku poviem že som zasadova mám hodnoty a nepáči sa mi toto a toto tak jasné že to možno nepovie :D a čo mám z toho že to bude skrývat aký je lebo vie že by mi nejaké veci vadili.
Podľa mňa keď ten chlap je raz normálny tak aj keby mu napíše neviem aká žena tak ju na sex brat nebude. Pokiaľ je raz už tak vychovaný že ženy na sex nemá.
Ale asi si mu na to tiež niečo odpísala. Keď pokračuje v debate 😅
@kavasmliekom no však ja sa robím že mi to nevadí lebo som bola zvedava do kade až zájde :D ale myslím že už mám dosť, povedal až až :D

Tak neviem kde hladas, ale nemozes ocakavat, ze pre chlapa 30+ budes druha sexualna partnerka. Ale nechapem, naco sa vobec detailne bavite o tom, kto ma aku sexualnu minulost, to je pre mna uplny nonsense.
Ak je to pre teba neprekonatelny problem, tak budes musiet “lovit” v nejakych inych vodach, napriklad krestanska zoznamka.