icon

Prečo ma ženy stále prehliadajú?

unbeholfen
19. okt 2025

Spravíme trošká taký prieskum, podebatujeme, a skúsíme pozisťovať prečo to tak je. Mám nejaké teórie aj nejaký feedback od ženy. To si povieme neskôr.

Opíšem reálne situácie ako sa diali. Aj dnes som došiel z tanečnej zábavy, a zase to isté čo aj pred tým. Ženy ma stále berú ako také pozadie, a vždy sa im páčia moji kamaráti, nie ja. Napríklad dnes sme boli na zábave s dvomi kamošmi. Boli tam dve baby ktoré spoznali na minulej zábave kde som ja nebol. Ale ja som nevedel že sa poznajú. Kamoš ma poslal za nimi nech sa im prihovorím. Ja som sa im prihovoril, potom sa kamoš pridal a už sme boli partia, kecali sme, tancovali, a vždy keď ideme zo zábavy tak v aute preberáme čo sa udialo. Vraj jedna z tých žien (práve tá čo sa mi páčila) vraj kamošovi povedala že prečo poslal mňa, že ona čakala že ich osloví on. A potom aj ďalej klasický scenár že kamošovi v pohode dala rovno číslo, mne nechcela dať ani len kontakt na messenger. Nejako to zahovorila. Potom keď sme pili víno, tak vraj balila kamoša ale on ju nechcel. Ten druhý kamoš medzi tým bol s ďalšou ženou z inej partie ktorú som ja chcel ešte na dávnejšej zábave, a odmietla ma, somnou nechcela nič, ale druhý kamoš mi hovoril že s ňou tancoval slaďák a že ju držal za zadok a ona nebola proti, a ževraj mu ona posúvala ruku bližššie k prsiam. A vraj na ešte dávnejšej zábave vtedy som ja nebol, vraj tá baba ktorá balila prvého kamoša tam mala nejakú kamošku ktorá balila oboch kamošov a že tiež mu dávala ruku na prsia. Keď som im v aute hovoril že o nich sa ženy zaaujímajú a o mňa nie, tak ten kamoš č.2 dodal že jeho ženy po zoznámení volajú na kávu, ďalšia ho volala na wellnes, ďalšia na výlet... Somnou si len zatancujú, pokecajú, ale ďalej nič neriešia. Ešte dávnejšie s iným kamošom sme boli na diskotéke tak že sme šli on, ja a jeho frajerka, s tým že tam bude jeho kamoška. Ja som sa zase tešil že budeme taká 4ka že 2 ženy 2 muži, on s frajerkou a ja zbalím tú jeho kamošku. Ale tá kamoška aj napriek tomu že kamoš tam bol s frajerkou ho volala na byt, a ja som pre ňu bol len taký niekto kto prišiel s jej kamošom, že proste nijako špeci sa o mňa nezaujímala. Pritom kamoš ju odmietol že je zadaný. Ten istý kamoš mi ešte dávnejšie prebral babu tak, že ja som ju riešil, ona mala priatela ale nežili dobre, uvažovala o rozchode. Ja som s ňou mesiac behal, spoznával sa, ona tak stále váhala že možno sa s ním rozíde ale ešte nevie... Išli sme spolu von ja, ona, ten kamoš. Oni sa videli prvýkrát v ten deň, a už večer na diskotéke, aj v aute domov už hrkútali, ešte v tú noc sa aj vyspala s ním, ráno mu už vypisovala že ho chce vidieť, či by nezašli na kávu a tak. Keď kamoš jej pripomenul že nech si najprv porieši toho priatela, tak v jeho prípade sa s ním okamžite rozišla. Ďalší kamoš ešte pred tým dávnejšie mi rovno 2x prebral babu. Obe prípady kopírovali ten predošlý že ja som sa zoznámil, ja som mesiac-dva dvoril, a keď baba spoznala kamoša tak sa do neho hneď zalúbila a bolo. Chápete že iní muži OK idú po nich ženy, lahko ich získajú, alebo ich aj odmietnu, a ja čo by som chcel, snažím sa, a ajtak ich nezaujímam. Akože pokecajú, zabavia sa, ale niesom pre ne ten, s kým sa chcú vidieť aj nabudúce, niesom ten s kým radi vymenia kontakt, s kým by zašli na kávu. Akože keď som tam OK pokecajú, posrandujú, ale inák som im lahostajný, že proste furt ich zaujímajú moji kamaráti.

anonym_5d70a2
19. okt 2025
@cutespider

Podľa mňa by si mal zapracovať na tom, aby si bol viac chlapom. Keď som čítal Tvoj text, myslel som si, že to píše nejaký pubertiak, nie 30+ chlap. Ak o teba nemá žena záujem, rešpektuj to a ďalej ju už nerieš. Zapracuj aj na výzore. Chlap by mal byť svalnatý, nie chudý, nie pri tele. Samozrejme, každému sa páči niečo iné, ale so svalnatou postavou môžeš cieliť na väčšiu skupinu žien. Súhlasím s dadis, začni cvičiť. Svaly Ti zlepšia výzor, držanie tela, získaš sebavedomie a budeš celkovo na ľudí pôsobiť pozitívnejšie.

@cutespider chlap by mal byť svalnatý? No som rada teda že tejto rady sa chlapi nedržia, lebo mne sa svalnaci teda nepáčia. Bývalý mal miernu nadváhu a neskutočné ma priťahoval

anonym_1feec2
19. okt 2025

ja ze to je nejaky 18-20 rocny chalan 😂
tak uz vies v com je chyba, zeny hladaju chlapa a nie dieta

miselka257
19. okt 2025

čo tak si vyberať ženy vo svojej kategórii? ak vieš čo tým myslím 😀 veľa mužov si myslí, že má na modelky, ale opak je pravdou, nikedy sa treba obzrieť aj za "obyčajnou" ženskou 😁 mini sukňa a dlhé nohy nie sú všetko 😀 z vlastnej skúsenosti píšem, poznám pár takých, ktorí to skúšali na naozaj nie k nim pasujúce typy a nevedeli si nájsť nikoho a zrazu keď hľadali aj medzi inými, hneď bum 😀

bielasovicka
19. okt 2025
@miselka257

čo tak si vyberať ženy vo svojej kategórii? ak vieš čo tým myslím 😀 veľa mužov si myslí, že má na modelky, ale opak je pravdou, nikedy sa treba obzrieť aj za "obyčajnou" ženskou 😁 mini sukňa a dlhé nohy nie sú všetko 😀 z vlastnej skúsenosti píšem, poznám pár takých, ktorí to skúšali na naozaj nie k nim pasujúce typy a nevedeli si nájsť nikoho a zrazu keď hľadali aj medzi inými, hneď bum 😀

@miselka257 také sa mu asi nepáčia 🤭🤭

miselka257
19. okt 2025

@bielasovicka to mi je jasné 😂 podľa mňa hľadá aj medzi mladšími ženskými, čiže aj vekovo to bude niekde inde, nie len typovo 😀 ale to zas chápem, lebo predpokladám, že nemá deti, keďže má po 40 a nevie si nájsť nikoho, takže logicky hľadá vhonú aj na potomstvo...

viestta
19. okt 2025

Chyba je v tebe. Ty ides na zabavu iba a len preto aby si tam nejaku zbalil. Ked nezbalis, tak si sklamany. Z teba to zufalstvo musi kricat na plne pecky. Zufalca nechce ziadna

sima2111
19. okt 2025

Zachvíľku napíšeš, že všetky sú zlatokopky … 😀 Podľa mňa si podivín, ale v 44 rokoch chodiť na zábavy a riešiť či mi kamarát prebral babu… sú proste typy ľudí, ktorí sú čudní a nemajú charizmu, majú čudné správanie a hlavne reči. To je jedno či si chudý alebo viac pri sebe, keď z teba niečo vyžaruje tak sa na teba budú baby lepiť samé.

Bývaš sám?

terezia74
19. okt 2025

@unbeholfen práve ti pozerám profil na pokeci, máš uvedenú váhu 126 kg 🤔 44 rokov. Štýl písania a prejavu mi ale k tvojmu veku nesedí, pôsobiš dosť nevyzreto.
Tiež by som takého muža nechcela

cutespider
19. okt 2025
@anonym_5d70a2

@cutespider chlap by mal byť svalnatý? No som rada teda že tejto rady sa chlapi nedržia, lebo mne sa svalnaci teda nepáčia. Bývalý mal miernu nadváhu a neskutočné ma priťahoval

@anonym_5d70a2, prečítaj si, prosím, aj ďalšiu vetu, kde píšem, že každému sa páči nieco iné 😉
Väčšinou, keď má chlap svaly (nemyslím na steroidoch), znamená to, že je zdravý a dokáže Ťa v prípade potreby ochrániť.

anonym_5d70a2
19. okt 2025
@cutespider

@anonym_5d70a2, prečítaj si, prosím, aj ďalšiu vetu, kde píšem, že každému sa páči nieco iné 😉
Väčšinou, keď má chlap svaly (nemyslím na steroidoch), znamená to, že je zdravý a dokáže Ťa v prípade potreby ochrániť.

@cutespider tak napísal si že "mal by byť". Treba lepšie sformulovať. Aj chlap pri sebe ťa môže ochrániť. To nie je moc o svaloch

anonym_abd7c1
19. okt 2025

Tipovala by som ťa na čudáka s nadváhou a nepríjemným vyžarovaním, úlisného a zúfalého . Vzhľadom k veku by aj tvoja komunikácia mala vyzerať úplne inak. Akoby si sa zasekol niekde v 17 rokoch a ďalej si sa už osobnostne nevyvíjal. Nie , toto ženy nepriťahuje a si nepoužiteľný. Pre mladé vrcholne odpudivý , pre rovesníčky nevyzretý neschopák , navyše tučniak a škaredý .Podľa mňa si už stará firma a všetky ťa poznajú vrátane zoznamiek . Zúfalosť vie z ľudí veľmi vyžarovať a u teba by som to tipla aj na neschopnosť sa uživiť, možno nejaká závislosť a neprekvapila by ma ani detská izba u mamy.

anonym_d50a66
19. okt 2025

Ved na tych diskotekach ked ma nejaka 26 a menej moze byt tvoja dcera .. ach jaj 🤦‍♀️🤷‍♀️

miselka257
19. okt 2025
@terezia74

@unbeholfen práve ti pozerám profil na pokeci, máš uvedenú váhu 126 kg 🤔 44 rokov. Štýl písania a prejavu mi ale k tvojmu veku nesedí, pôsobiš dosť nevyzreto.
Tiež by som takého muža nechcela

@terezia74 on má pokec? 😂 takže odtiaľ viete vek, ahaaaa a ja sa čudujem ako ste na to prišli

zuzanita1609
19. okt 2025
@cutespider

@cutespider keď má chlap svaly a je dobre stavaný,to ešte neznamená,že ťa v prípade potreby dokáže ochrániť....pri tomto príspevku mi napadlo niečo z mojej mladosti 😆. Ešte počas strednej,som sa zoznámila s fakt pekným,dobre stavaným chlapom,randili sme pár mesiacov, chodili na túry po lesoch atď. No a raz sme šli cez les,na okraji stal posed a za nami bola rodinka diviakov. Ja som ich zbadala neskôr a otočím sa,chlapa nikde 😆. Pozerám,že kde zmizol...a ten čumí z posedu vydeseným pohľadom,že a ty tam čo? Veď ahaa,diviaky rýchlo za mnou...išla som sa pocikať od smiechu 😂. Chlap ako hora a on ma ani nevaroval a vybehnú tým rebríkom ako strela 😂. Tak teda fajn,som si pomyslela, odvahu a obranu milovanej ešte svaly a pekná stavba tela nezaručia 😁. Nemalo to potom už dlhé trvanie 😜.

anonym_39f08c
19. okt 2025

No tak napríklad môj muž (43) ma zaujal tým že bol neskutočne dospelý oproti tebe 😁, po mladých babách nepozeral lebo sa cítil ako pedofil, do barov rozhodne už nechodil tá doba dávno pominula čo si uvedomoval, nepil a venoval sa svojim koníčkom pri ktorých sme sa aj spoznali a začali ich robiť spolu. Naozaj žiadna dospela žena nemôže mať záujem o vzťah zo starším mužom ktorý sa chová ako 20ročný

anonym_abd7c1
19. okt 2025

Ešte doplním, aj keby si zajtra vyhral športku , to vyžarovanie a správanie sa nezmení, rsp. nie k lepšiemu a ak by si niekoho našiel, tak len zlatokopku, čo ťa podojí, kým si pri prachoch, aj keď sa za teba bude na verejnosti hanbiť a potom odíde. Lebo niektorí chlapi sa radi vyhovárajú, že ženy chcú len pracháčov a svalnáčov. Keby si bol v pohode, tak si vo svojom veku už pupkatý, spokojný tatino s manžekou a deťmi. Aj bez svalov, bez kopy prachov. Normálne stabilná práca, neriešil by si omakávanie prsníkov ako pubertiak a žil by si životom dospelého muža.

tramtada31
19. okt 2025

Necitala som komenty, ale na prvú mi vadí styl vyjadrovania. Tanečnú zabavu? Takéto vyjadrovanie majú seniori, rovnako si príliš opisný, to môže ženám vadit. Nerozprávas veľa o sebe? Ako sa obliekas, aký máš výzor? Tam bude chyba… mojej mamine sa tiež pacil ocinov kamarat, ale ziskal si ju vtipom, šarmom aj napriek tomu, že bol vtedy chudobný student a bola to triafa do čierneho, lepsieho manzela a otca pre svoje deti si vybrat nemohla

sweet20
19. okt 2025
@tramtada31

Necitala som komenty, ale na prvú mi vadí styl vyjadrovania. Tanečnú zabavu? Takéto vyjadrovanie majú seniori, rovnako si príliš opisný, to môže ženám vadit. Nerozprávas veľa o sebe? Ako sa obliekas, aký máš výzor? Tam bude chyba… mojej mamine sa tiež pacil ocinov kamarat, ale ziskal si ju vtipom, šarmom aj napriek tomu, že bol vtedy chudobný student a bola to triafa do čierneho, lepsieho manzela a otca pre svoje deti si vybrat nemohla

@tramtada31 on ma 44 a takto sa sprava 😀

januska12323
19. okt 2025

Dnes budeš mať veľkú klikanosť na pokeci.

misicka31
19. okt 2025

Mňa by ešte zaujímalo koľko rokov majú tí tvoji kamoši...a akú vekovú kategóriu balíš.Tipujem do max 23. Mohol by si byť pokojne ich foter.😃

liv1
19. okt 2025

Neviem ci to to tu niekto poradil, ale dam ti radu nad zlato. Je zbytocne nejako analyzovat kde je problem lebo ta nevidime, nepocujeme… co ti poradim a co zmeni tvoj zivot, je. 3x tyzdenne do fitka, kazdy den nejaky pohyb, motivacna literatura. Nechaj si zalezat na svojom vzhlade, vzdy cisty, vonavy, veci vyprate, zuby ciste opravene, vlasy ciste. Najdi si konicky, nesed doma, uc sa, venuj sa roznym veciam, nesed na mobile ani pocitaci. Investuj do seba cas a peniaze. A potom pride aj to ostatne. Pravdepodobne. Ale aj ty uz budes iny clovek. Sebavedomejsi, krajsi zvonka aj zvnutra. A budes tiez pritahovat ine baby.

anonym_5d70a2
19. okt 2025
@anonym_abd7c1

Tipovala by som ťa na čudáka s nadváhou a nepríjemným vyžarovaním, úlisného a zúfalého . Vzhľadom k veku by aj tvoja komunikácia mala vyzerať úplne inak. Akoby si sa zasekol niekde v 17 rokoch a ďalej si sa už osobnostne nevyvíjal. Nie , toto ženy nepriťahuje a si nepoužiteľný. Pre mladé vrcholne odpudivý , pre rovesníčky nevyzretý neschopák , navyše tučniak a škaredý .Podľa mňa si už stará firma a všetky ťa poznajú vrátane zoznamiek . Zúfalosť vie z ľudí veľmi vyžarovať a u teba by som to tipla aj na neschopnosť sa uživiť, možno nejaká závislosť a neprekvapila by ma ani detská izba u mamy.

@anonym_abd7c1 tak ty si čo za trúbu. Že škaredý tučniak? To ako vieš že škaredý? Ukáž svoju postavu a svoj ksichtik ja sa rada pobavim. A nehovor za všetky ženy

anonym_e97653
19. okt 2025
@anonym_5d70a2

@anonym_abd7c1 tak ty si čo za trúbu. Že škaredý tučniak? To ako vieš že škaredý? Ukáž svoju postavu a svoj ksichtik ja sa rada pobavim. A nehovor za všetky ženy

@anonym_5d70a2 nedá sa povedať, že je škaredý, skôr tam chýba tá mentálna úroveň: https://pokec.azet.sk/unbeholfen?i9=0d98c6248f46

bielasovicka
19. okt 2025
@anonym_e97653

@anonym_5d70a2 nedá sa povedať, že je škaredý, skôr tam chýba tá mentálna úroveň: https://pokec.azet.sk/unbeholfen?i9=0d98c6248f46

@anonym_e97653 fakt škaredý nie je, ani tučný, ved je vysoký,niekomu sa páčia takí, tam bude niečo iné....

anonym_5d70a2
Autor odpoveď zmazal
anonym_e97653
19. okt 2025
@anonym_5d70a2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_5d70a2 ved si klikni na jeho profi tu na MK, kde to ma napisane. Z coho by sme asi vychadzali inak?

miselka257
19. okt 2025

normálne ste ma prinútili otvoriť azet po x rokoch, ale akože dosť neprečítaných mailov mám, ďakujem, môžem mazať 😂

anonym_c832c7
19. okt 2025

Chlapče asi vysoko rubes nie? Treba si hladat baby svojej triedy.Ako vyzeráš? Približne taku hladaj a nie modelky.A tiež poznam muzov, su šikovní, výzor nic moc ale maju množstvo kamosiek a tam to konci, vo vztahu nevedia fungovat, zeny ich do vztahu nechcu ale na Pokec ako kamoska su super.

andrejka2424
19. okt 2025

Si celkom sympoš, tak tam asi nebude pes zakopaný. Ale teda riešiť tanečné zábavy a omakávanie -to je také, že zážitky z obdobia strednej školy . Skús porozmýšľať nad tým, v čom inom môžeš ženy odrádzať. A tiež, či si vyberáš adekvátne svojmu vzhľadu, veku , mentálnej výbave..

anonym_c832c7
19. okt 2025

Jajjjj už viem kto si…To si ty, čo chodíš po smetiakoch a zbieras odpad? Už si tu mal viac nickov a aj fotky ako zbieras odpad s takym vozikom.Tam bude pes zakopaný.
Už máš prácu?