icon

Prečo ma ženy stále prehliadajú?

unbeholfen
19. okt 2025

Spravíme trošká taký prieskum, podebatujeme, a skúsíme pozisťovať prečo to tak je. Mám nejaké teórie aj nejaký feedback od ženy. To si povieme neskôr.

Opíšem reálne situácie ako sa diali. Aj dnes som došiel z tanečnej zábavy, a zase to isté čo aj pred tým. Ženy ma stále berú ako také pozadie, a vždy sa im páčia moji kamaráti, nie ja. Napríklad dnes sme boli na zábave s dvomi kamošmi. Boli tam dve baby ktoré spoznali na minulej zábave kde som ja nebol. Ale ja som nevedel že sa poznajú. Kamoš ma poslal za nimi nech sa im prihovorím. Ja som sa im prihovoril, potom sa kamoš pridal a už sme boli partia, kecali sme, tancovali, a vždy keď ideme zo zábavy tak v aute preberáme čo sa udialo. Vraj jedna z tých žien (práve tá čo sa mi páčila) vraj kamošovi povedala že prečo poslal mňa, že ona čakala že ich osloví on. A potom aj ďalej klasický scenár že kamošovi v pohode dala rovno číslo, mne nechcela dať ani len kontakt na messenger. Nejako to zahovorila. Potom keď sme pili víno, tak vraj balila kamoša ale on ju nechcel. Ten druhý kamoš medzi tým bol s ďalšou ženou z inej partie ktorú som ja chcel ešte na dávnejšej zábave, a odmietla ma, somnou nechcela nič, ale druhý kamoš mi hovoril že s ňou tancoval slaďák a že ju držal za zadok a ona nebola proti, a ževraj mu ona posúvala ruku bližššie k prsiam. A vraj na ešte dávnejšej zábave vtedy som ja nebol, vraj tá baba ktorá balila prvého kamoša tam mala nejakú kamošku ktorá balila oboch kamošov a že tiež mu dávala ruku na prsia. Keď som im v aute hovoril že o nich sa ženy zaaujímajú a o mňa nie, tak ten kamoš č.2 dodal že jeho ženy po zoznámení volajú na kávu, ďalšia ho volala na wellnes, ďalšia na výlet... Somnou si len zatancujú, pokecajú, ale ďalej nič neriešia. Ešte dávnejšie s iným kamošom sme boli na diskotéke tak že sme šli on, ja a jeho frajerka, s tým že tam bude jeho kamoška. Ja som sa zase tešil že budeme taká 4ka že 2 ženy 2 muži, on s frajerkou a ja zbalím tú jeho kamošku. Ale tá kamoška aj napriek tomu že kamoš tam bol s frajerkou ho volala na byt, a ja som pre ňu bol len taký niekto kto prišiel s jej kamošom, že proste nijako špeci sa o mňa nezaujímala. Pritom kamoš ju odmietol že je zadaný. Ten istý kamoš mi ešte dávnejšie prebral babu tak, že ja som ju riešil, ona mala priatela ale nežili dobre, uvažovala o rozchode. Ja som s ňou mesiac behal, spoznával sa, ona tak stále váhala že možno sa s ním rozíde ale ešte nevie... Išli sme spolu von ja, ona, ten kamoš. Oni sa videli prvýkrát v ten deň, a už večer na diskotéke, aj v aute domov už hrkútali, ešte v tú noc sa aj vyspala s ním, ráno mu už vypisovala že ho chce vidieť, či by nezašli na kávu a tak. Keď kamoš jej pripomenul že nech si najprv porieši toho priatela, tak v jeho prípade sa s ním okamžite rozišla. Ďalší kamoš ešte pred tým dávnejšie mi rovno 2x prebral babu. Obe prípady kopírovali ten predošlý že ja som sa zoznámil, ja som mesiac-dva dvoril, a keď baba spoznala kamoša tak sa do neho hneď zalúbila a bolo. Chápete že iní muži OK idú po nich ženy, lahko ich získajú, alebo ich aj odmietnu, a ja čo by som chcel, snažím sa, a ajtak ich nezaujímam. Akože pokecajú, zabavia sa, ale niesom pre ne ten, s kým sa chcú vidieť aj nabudúce, niesom ten s kým radi vymenia kontakt, s kým by zašli na kávu. Akože keď som tam OK pokecajú, posrandujú, ale inák som im lahostajný, že proste furt ich zaujímajú moji kamaráti.

jana_eyre_2
19. okt 2025

No problém bude v Tom a to sa ospravedlňujem za úprimnosť, ale asi to, že vek nekoleruje s tým ako rozpravas.. Každá žena je iná, ale za seba môžem povedať, že ak hovoríš takým štýlom ako pises, tak problém vidím v Tom.. v úvode som si myslela že máš maximálne 22rokov..

anonym_c832c7
19. okt 2025
@unbeholfen

@anonym_c832c7 keď potrebujem peniaze tak chodím. Roboty nemám ešte ale na dvoch miestach som sa hlásil, majú sa ozvať. Invalidný a ŤZP mám vybavený. Chodím aj na IPRBA cez čo sa snažím dostať do chránenej dielne.

@unbeholfen
Píšeš-
Zbieram len taký čo viem speňažiť. Tam nebude pes zakopaný lebo pozrite si kde je najlepšia pôrodnosť? Chudobné osady, zaostalé krajiny… Nenosí to bocian.

-no ja neviem, ale keď sa ta žena opýta kde robíš a ty jej povieš, že chodíš po kontajneroch a zbieras odpad myslíš si, že nájdeš normálnu zenu?
Hladaj teda nejakú bezdomovkynu, zberačku

andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
19. okt 2025

@unbeholfen nie si moc doterny?

unbeholfen
autor
19. okt 2025

Však nechcem dostať facku, to len iní môžu byť ja nie. Ak muž ženu priťahuje tak ju neobťažuje, nieje doterný. Ak ju nepriťahuje tak je doterné všetko.

liv1
19. okt 2025

Tiez som si myslela ze mas max 20. Pozri. Aj ja budem velmi uprimna. Ziadna, naozaj ziadna normalna zena nechce zberaca kontajnerov. Mozno alkoholicky a drogovo zavisle, bezdomovkyne, ano. Pokial nebudes mat normalnu pracu, normalny prijem, nejaku buducnost, tak ta budu prirodzene zeny obchadzat. A nie preto, ze by chceli tvoje peniaze ale preto, ze praca o cloveku vela vypoveda. Ja by som napr. nechodila s nikym kto robi za pasom, ani s nejakym robotnikom, predavacom, skladnikom, atd. Dufam, ze tu nikoho neurazim, ale takto to proste mam. Moze to byt mily prijemny muz, ale toto by napr mna ihned ohradilo pri prvej debate. A potom su tie dalsie veci, ako vyzor, vystupovanie, charizma. Proste chapes ak chces zvysit tvoj kredit, bez prace, a ostatnych veci co som ti pisala, to proste nepojde, alebo inak povedane, skor nie ako ano. Musis nieco vo svojom zivote jednoducho radikalne zmenit.

unbeholfen
autor
19. okt 2025

Ale ty to máš tak. Kamoši sú práve tá kategória že robotníci a idú na nich ženy.

unbeholfen
autor
19. okt 2025

Napríklad jedna čo sa mi páčila a to je tá čo mi povedala že musia byť iskry, sa dala dokopy so srbom čo sem chodia robiť za pásom.

miselka257
19. okt 2025

ako tu píšete o práci, podľa mňa je jedno akú prácu má človek (aj chlap aj žena), ide o snahu robiť niečo a nie sedieť doma na zadku 😀 jasné, že to nie je bohvieaká robota a ani plat za ňu nie je nejaký wow, ale stále si musíme uvedomiť, že nie každý chlap je podnikateľ s prijmom 5000€ mesačne 😂 takže tak no 😀 skôr ide o to, čo vyžaruješ a nie o robotu, jedná vec je, ako píšeš, druhá je ako sa môžeš vyjadrovať na živo 😀 nepoznáme ťa a nevieme aký si, radusi od nás nepýtaj prosím, lebo ak fakt nebalíš ženy mimo svojej "kategórie", nikto iný, len tie ženy, ktoré ťa odmietajú vedia prečo 💁‍♀️

andrejka2424
19. okt 2025
@liv1

Tiez som si myslela ze mas max 20. Pozri. Aj ja budem velmi uprimna. Ziadna, naozaj ziadna normalna zena nechce zberaca kontajnerov. Mozno alkoholicky a drogovo zavisle, bezdomovkyne, ano. Pokial nebudes mat normalnu pracu, normalny prijem, nejaku buducnost, tak ta budu prirodzene zeny obchadzat. A nie preto, ze by chceli tvoje peniaze ale preto, ze praca o cloveku vela vypoveda. Ja by som napr. nechodila s nikym kto robi za pasom, ani s nejakym robotnikom, predavacom, skladnikom, atd. Dufam, ze tu nikoho neurazim, ale takto to proste mam. Moze to byt mily prijemny muz, ale toto by napr mna ihned ohradilo pri prvej debate. A potom su tie dalsie veci, ako vyzor, vystupovanie, charizma. Proste chapes ak chces zvysit tvoj kredit, bez prace, a ostatnych veci co som ti pisala, to proste nepojde, alebo inak povedane, skor nie ako ano. Musis nieco vo svojom zivote jednoducho radikalne zmenit.

@liv1 Predavači, robotníci sa bez najmenších problémov zoznamujú, ženia a vydávajú. Takýmito bežnými a obyčajnými prácami sa živí väčšina ĺudí. Ak ideš hovoriť toto človeku,čo nemá prácu a vyberá kontajnery, je to dosť demotivujúce.Ani tie ženy ,ktoré sa snaží zbaliť asi nebudú právničky,lekárky a manažérky pravdepodobne.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
unbeholfen
autor
19. okt 2025

Nepýtam radu, ale videl som témy kde sa muzi pýtali žien nech sa vyjadria či sú vám sympatickí. Tu je veľa žien, a bezohladu na to či ste vydaté, viete povedať či vám je niekto sympatický. Ok nič zo mňa nevyžaruje, niesom charizmatický. Vybavené.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
andrejka2424
19. okt 2025
@unbeholfen

Nepýtam radu, ale videl som témy kde sa muzi pýtali žien nech sa vyjadria či sú vám sympatickí. Tu je veľa žien, a bezohladu na to či ste vydaté, viete povedať či vám je niekto sympatický. Ok nič zo mňa nevyžaruje, niesom charizmatický. Vybavené.

@unbeholfen Si kto si.Nikto si nevie vybrať ,či bude krásavec, či bude,alebo nebude chorý.Máš proste smolu, ale stále vieš hrať s kartami aké máš, vieš sa snažiť udržať si prácu.Akákoĺvek poctivá, platená práca hanbou nikdy nebude. Aj ženu si možno časom nájdeš,ale treba hĺadať medzi ženami s podobným osudom,alebo diagnózami aké máš ty.

galadriel90
19. okt 2025

@unbeholfen chces feedback? Tvoje správanie na mňa pôsobí nezrelo a neprimerane tvojmu veku. Často sa chováš detinsky, akoby si sa ešte nenašiel ako samostatná osobnosť. Neustále sa držíš svojich kamarátov, ktorí, úprimne povedané, tiež neprejavujú veľa intelektuálneho či emocionálneho vývoja. Vaše neustále súperenie o pozornosť žien mi pripomína pubertálne výstrelky zo strednej školy, keď sme mali 16 a boli sme na koncoročnej chate.

Ak sa chceš posunúť v živote ďalej, budeš sa musieť radikálne zmeniť – v správaní, v hodnotách, aj v tom, ako pristupuješ k vzťahom. Inak, a hovorím to úprimne, nevidím v tebe potenciál na manželstvo, nieto ešte na rodičovstvo. To si vyžaduje zrelosť, stabilitu a schopnosť niesť zodpovednosť – a tie ti momentálne chýbajú.

unbeholfen
autor
19. okt 2025
@andrejka2424

@unbeholfen Si kto si.Nikto si nevie vybrať ,či bude krásavec, či bude,alebo nebude chorý.Máš proste smolu, ale stále vieš hrať s kartami aké máš, vieš sa snažiť udržať si prácu.Akákoĺvek poctivá, platená práca hanbou nikdy nebude. Aj ženu si možno časom nájdeš,ale treba hĺadať medzi ženami s podobným osudom,alebo diagnózami aké máš ty.

@andrejka2424 očúvajte šecci andejku jak vyprává velkú vec povedala. Já pozbírám železá a predám do zberných surovín. Pozbieram odhodené zálohovatelné flaše/plechovky a zálohujem. Čistím enviro eko lebo dám tie veci tam kam patria, získam takto peniaze. A hentí degeši čo vás otravujú pri obchodoch a na stanici že im dajte cigaretu alebo 50 centov? Já také nerobím, tak sú ovela horší odomňa.

unbeholfen
autor
19. okt 2025
@galadriel90

@unbeholfen chces feedback? Tvoje správanie na mňa pôsobí nezrelo a neprimerane tvojmu veku. Často sa chováš detinsky, akoby si sa ešte nenašiel ako samostatná osobnosť. Neustále sa držíš svojich kamarátov, ktorí, úprimne povedané, tiež neprejavujú veľa intelektuálneho či emocionálneho vývoja. Vaše neustále súperenie o pozornosť žien mi pripomína pubertálne výstrelky zo strednej školy, keď sme mali 16 a boli sme na koncoročnej chate.

Ak sa chceš posunúť v živote ďalej, budeš sa musieť radikálne zmeniť – v správaní, v hodnotách, aj v tom, ako pristupuješ k vzťahom. Inak, a hovorím to úprimne, nevidím v tebe potenciál na manželstvo, nieto ešte na rodičovstvo. To si vyžaduje zrelosť, stabilitu a schopnosť niesť zodpovednosť – a tie ti momentálne chýbajú.

@galadriel90 a čo hentí chlapi od ktorých je kopa žien v krízovom centre? Chodili domov napití, týrali ženu, niektorí aj na vlastné deti siahli? Na nich bolo čo také zrelé že im dali ženy šancu, vydali sa za nich, založili snimi rodinu?

andrejka2424
19. okt 2025
@unbeholfen

@andrejka2424 očúvajte šecci andejku jak vyprává velkú vec povedala. Já pozbírám železá a predám do zberných surovín. Pozbieram odhodené zálohovatelné flaše/plechovky a zálohujem. Čistím enviro eko lebo dám tie veci tam kam patria, získam takto peniaze. A hentí degeši čo vás otravujú pri obchodoch a na stanici že im dajte cigaretu alebo 50 centov? Já také nerobím, tak sú ovela horší odomňa.

@unbeholfen No,myslela som skôr prácu na zmluvu, alebo na dohodu. Určite je lepšie, ak iba nežobreš nečinne.Ale určite máš na viac. Napr.strážnik, vrátnik, pomocný robotník. Lenivý nie si, keď niečo robíš a chceš si privyrobiť k dôchodku.

unbeholfen
autor
19. okt 2025

Očúvajte ma sem aká žena mi píše. Ževraj je z USA pracuje v mierových silách na blízkom východe a predkov má zo slovenska. A že som jej sympatický taký aký som.

unbeholfen
autor
19. okt 2025
@andrejka2424

@unbeholfen No,myslela som skôr prácu na zmluvu, alebo na dohodu. Určite je lepšie, ak iba nežobreš nečinne.Ale určite máš na viac. Napr.strážnik, vrátnik, pomocný robotník. Lenivý nie si, keď niečo robíš a chceš si privyrobiť k dôchodku.

@andrejka2424 jasné moja drahá šecko bude. Dve som sa zaujímal, a že sa majú ozvať. Žobrať nechodím, já si to pracne pozbieram, odkočíkujem, odbicyklujem.
To som hovoril aj im pred chvílečkú že já aspoň neotravujem ludí na stanici a pri obchode.

andrejka2424
19. okt 2025
@unbeholfen

Očúvajte ma sem aká žena mi píše. Ževraj je z USA pracuje v mierových silách na blízkom východe a predkov má zo slovenska. A že som jej sympatický taký aký som.

@unbeholfen Áno, už každému z nás niekedy napísal americký vojak,princ z Nigérie a iné esá-sú to podvodníci a snažia sa vylákať z ĺudí prachy. Ale ty to určite vieš a iba žartuješ.

unbeholfen
autor
19. okt 2025
@andrejka2424

@unbeholfen Áno, už každému z nás niekedy napísal americký vojak,princ z Nigérie a iné esá-sú to podvodníci a snažia sa vylákať z ĺudí prachy. Ale ty to určite vieš a iba žartuješ.

@andrejka2424 ja to viem, čakám čo sa z toho vykluje. Idete do toho somnou? Bue sranda aspoň. Dig more mne čo zeberú? Podvodník a bedár. To je ako keď Jánošík ide lúpiť do rómskej osady alebo pod most k bezdomovcom.

sickynickyobsadene
19. okt 2025

@unbeholfen nečítam diskusiu, len ten úvodný príspevok a veru o také ženy by som ani bicykel neoprela, nie to ešte smútiť za nimi. Nukat sa chlapom, vyspať sa len tak-otras ženské.

unbeholfen
autor
19. okt 2025
@sickynickyobsadene

@unbeholfen nečítam diskusiu, len ten úvodný príspevok a veru o také ženy by som ani bicykel neoprela, nie to ešte smútiť za nimi. Nukat sa chlapom, vyspať sa len tak-otras ženské.

@sickynickyobsadene pozor nie každému. Mňa prehliadajú. Idú len s tým kto sa im páči.

gagik
19. okt 2025

Ved si hľadaj nejaku tiez na invalidnom dôchodku s nejakými lahsimi psycho diagnózami. A nie zdrave zeny na zabávach.

unbeholfen
autor
19. okt 2025
@gagik

Ved si hľadaj nejaku tiez na invalidnom dôchodku s nejakými lahsimi psycho diagnózami. A nie zdrave zeny na zabávach.

@gagik chodí po meste taká cigánka a aj sa mi zvykla prihovoriť keď kočíkujem kovošrot že no čo darí sa a tak. Len furt sú pri nej chalani. Málokedy je sama.

gagik
19. okt 2025
@unbeholfen

@gagik chodí po meste taká cigánka a aj sa mi zvykla prihovoriť keď kočíkujem kovošrot že no čo darí sa a tak. Len furt sú pri nej chalani. Málokedy je sama.

@unbeholfen ved take skúšaj nejake. Si myslis,ze ktora zdrava zena bude chcet invalidného dôchodcu,bez roboty, co zbiera odpad? To naozaj radsej nejakeho Srba ,co ma aspon nejaku robotu a dobducna a ma dobuducna trocha perspektívu.

unbeholfen
autor
19. okt 2025

No čo ženy dáme ich dole? Nestiahol som tú fotku, mohli sme zistiť odkial ju ukradli. Kristínu Kövešovú dáme na nich. Tá sníma porobí porádky.