Prečo majú muži milenky, keď majú doma malé bábätko?
Prečo majú muži milenky keď majú doma malé babatko ?? A žene sa potom nechcú priznať ani za nič , aj keď už žena dávno vie o milenke ? Prečo ????
No vacsinou preto, lebo ak uz su usadení vo vztahu, prestanú na tom vztahu pracovať. Zena hned pod nožnice, vyťahané teplaky, look natural lebo ved som krasna bez makeupu. Ak je tehotna, bozechran prefarbiť vlasy, zjest sunku, ak porodí tak očakáva blahoslavenie u pápeža a naskakanu celu rodinu okolo seba lebo ved porodila. 30 kil nadváha aj 5 rokov po pôrode. A potom nic nerieši len dieta. Hned druhe, tretie… nema cas na seba, nema cas na muza lebo sa naháňa za detmi a on v robote do vecera aby ich uživil. Nie je cas na sex, na rozhovor. Potom chlapovi to zacne liezť na nervy a objaví sa niekde nejaka fresh dievčinka, ktorá je “mila a chapajuca” a aféra na svete. On sa zrazu zacne o seba starat pritom dovtedy ledva našiel žiletky.
Clovek nikdy nevie ako dopadne. Moze sa to stat bohuzial kazdemu. Ale treba vo vztahu eliminovať rizika a pracovať na nom.
Pretoze ked stretnu zenu, ktora ich pritahuje a ta zena im da prilezitost je im uplne ukradnute, ze maju doma male babatko. Ich pud je pre nich dolezitejsi, taketo jednoduche to je, netreba za tym hladat ziadnu vedu.
@cocolino234 co je na tom jej vyjadreni feministicke?
neradno pouzivat cudzie termity ked im nerozumies...
20 rokov chodin na pokec, robim si tak vlastnu statistiku pretoze ma tieto veci zaujimali a mozem povedat ze s IQ ani s inymi vecami to nesuvisi. 80% muzov sa citi uplne na vedlajsej kolaji a kedze taky pocit este nezazili a vadi im to tak pozeraju inam, casto to aj chcu riesit doma, ale nenachadzaju ziadnu odozvu. Dalsie percenta predsa nebudu menit svoje zvyky ked prislo dieta, podvadzali aj predtym a budu aj potom, a doma mozu mat aj uzasne chapajucu sex chcejucu neustale zenu. Proste ich to laka a vzdy bude. Ked som sa pytala ze maju doma vsetko a su spokojni preco to robia, proste pre ten pocit. S tym ta zena doma nenarobi nic a mnohi su natolko sofistikovani a az prilis inteligentni aby si zena vobec nieco vsimla.
Preco podvadzaju ked maju male decko? Dovodov moze byt milion. Myslim ze ludia ked budu chcet podvadzat nebudu zrovna cakat kym sa im narodi decko. Otazka na autorku skor je ze akoby cakala odpovede ze zena po porode je neatraktivna a pod Tak take odpovede resp podobne aj prisli. Takze dovod moze byt aj ten ale potom ten chlap neni chlap ale handra.
@barborachors hmm práveže žena po pôrode chuda ako laň , akoby ani nerodila, mlada , pekná dokonca o dosť mladšia od manžela .. a on si napriek tomu nájde “ dlhodobú milenku ale ženu proste opustiť nechce a povie to aj milenke keď mu dá na vyber . Tak toto ozaj nechápem prečo muži takéto manželky podvádzajú pritom sami nie sú na tom tak žeby potrebovali sex v jednom kuse alebo žeby bol nejaký alfasamec v posteli
vysvetlenie je uplne jednoduche: lebo moze
lebo zena ho nevyhodi zo zivota a milenka ho nevyhodi z postele. povedz mi jeden dovod, preco by mal fungovat inak?
ci je to moralne nechajme bokom...
Niekde som čítala, že chlapi si najviac hľadajú milenky, keď majú ženu tehotnú či doma malé dieťa.A potom po 50 ttke potrebujú si dokázať, že ešte za niečo stoja.podla mňa vôbec nesúvisí či má doma modelku a úžasnú ženu aj tak si nájde a často x úplne obyčajnú ženu.Takych poznám krásna rodina a aj tak si našiel sedu myšku.Je to úplne nevyspytateľné, ale krízový čas je, keď je žena doma s deťmi je natlakovana, zmenil sa životný štýl a chlapov to frustruje, že niečo musia, už nie sú iba oni ...lebo ženy často mužov obskakuju a príde dieťa a sú na druhej kolaji
Chlapi väčšinou mlčia nerozoberaju city, emócie čo im chyba a hneď si to riešia po svojom únikom k nejakej žene.Vobec si nemyslím, že IQ má na to vplyv.Niekedy čím vyššia pozícia, školy, moc tým väčšie zviera a ženám to lichotí.u nás v práci každý námestník či riaditeľ mal dlhodobo bokovku s nejakou asistentkou.EQ a charakter vzor v otcovi, že držal s mamou, usporiadaná funkčná rodina by mohlo byť, že si nebude hľadať milenky.
Ženy sú vždy viac zamerané na deti, rodinu muži sú lovci a treba im vzrušenie flirtovanie záleží aj od testosterónu sú chlapi, ktorý sex moc nemusia, submisivni, niektorí zase radi hľadajú vzrušo alkohol, hazard, party ...su akcnejsi.Ale z pozorovania známych okolo 40-45 nie je jeden, ktorý by nemal prešľap.
Dôvod v takom prípade môže byť, že milenka s ním robí také veci, ktoré manželka odmieta.
@ckocka tak...ono ženy možno majú zo svojho pohľadu pocit, že chlap má všetko a pod tým všetko si predstavuje veď ma navarené, o deti postarané, zdravé deti, sex...pre muža to môže byť nuda, usadený život žiadne vzrušo žena stále doma... potom sa urve z reťaze.Podla mňa musia byť ženy aj mrchy a vystrkovať rožky nemyslím neveru...muži sú ako deti chcú byť chvaleni, úžasní, pozornosť ...a väčšinou sa im dostane od žien ako sú nemožni 🙂)
Vela z nich to asi zacne riesit uz pocas tehu alebo potom . No zena nema tolko casu a tak sa chovaju ako hnup. Ako treba chlapov stale drzat dost zamestnanych aj v tej posteli.
Presne, preto isté, prečo podvádzajú aj ženy. Chlap si potrebuje niečo dokázať, niečo mu doma chýba, ale vyhovuje mu full servis, ktorý ma doma. Žena si tiež nájde milenca, keď jej niečo chýba, ale zároveň sa nechce rozviesť lebo dom, lebo zázemie, lebo financie. Inak sranda je, že keď si muž nájde milenku, tak je hneď kkt, nemá IQ ani EQ, ale keď si žena nájde milenca, tak je vlastne len chuderka,ktorá je zanedbávaná manželom, ktorý víjde v konečnom výsledku zasa len ako kkt,ktorý tú manželku zanedbáva a tak si toho milenca musí nájsť. Ešte som ani v 1 diskusii tu na MK nevidela, ze by niektorá nazvala ženu, ktorá ma milenca k..vou ..s nízkym IQ alebo EQ, vždy je tým kkt len chlap...a netreba zabúdať na ku..y, ktoré vlezú chlapom do postele a roztiahnu im nohy aj keď vedia, že majú doma ženu a deti. Poznám viac takýchto k...iev, ktoré idú vyslovene po zadaných mužoch ako pes po údenom.
Ruku si neodtrhne hej, narodilo sa mi babatko, ale kolegyňa tu žmurka na mňa, vyskušame, nič za to nedam, žena sa to nedozvie a už to ide...to nemusí byť preto, že žena je doma nemožná, on len chce sex , a ked je ľahko dostupny, prečo nie...len zasadovy muž sa nenecha zlakať, alebo ked sa mu žena nepači
“ A žene sa potom nechcú priznať ani za nič , aj keď už žena dávno vie o milenke ? Prečo ???? “
Chapem spravne, ze nejde o to, preco to urobia, ked maju doma babatko, ale preco to nepriznaju, ani ked uz na to zena pride. Ano?
Tak:
Ak o milenke viem, tak mam dokazy (trebars som ich prichytila, ci hovorila s milenkou. Alebo mam ich postu. Alebo fotky. …)
Tak naco mi to ma este chlap priznat? Vsak viem. Teda uz len konam. (Mozno mu to aj oznamim, ze viem. Ak chcem.)
Teda bud sa rozvadzam, alebo sa snazim s tym zzit, lebo opustit ho nechcem/neviem.
Tretia moznost nie je.
Nebudem sa ho pytat, ani diskutovat. Ja svoje viem, a ak bude treba, tak mu dokazy plesnem o hlavu a bude vediet aj on, ze si svoju pravdu uz moze nechat od cesty.
Ci ty asi riesis situaciu, ked zene niekto dobrosrdecne sucitne ustne zvestoval, ze jej chlap chodi za tou a tou, ale to je vsetko, co ma?
Ze to iba to je cela jej vedomost?
A ona to chce z neho vytlct, ze je to naozaj pravda, nech sa jej prizna?
A ide na to tak nesikovne (odkryje v prvej sekunde diskusie/hadky vsetky karty), ze chlap hned pochopi, ze ona nic rukolapne nema a nema mu realne co dokazat?
Tak naco by to vtedy priznal?
Zas ked idem do diskusie s minimom dokazov, tak nasadim poker face a tvarim sa, ze “viem vsetko”. Ze uz sa len rozhodujem, ci mu druhu sancu dam, ci nie.
Nevyhodim vsetky esa v prvej vete.
Tym ma len sancu ich nasledne jedno po druhom spochybnit a ja ostanem za blbu, lebo uz sa mozem len opakovat.
Alebo to teraz riesis z pozicie milenky (alebo kamosky, ktora je milenka), preco sa chlap nechce rozhodnut a zubami-nechtami chce ostat so zenou, aj ked nadalej chodi za milenkou?
@lalenka33 vieš prečo tu v diskusiách nenájdeš zle slovo na tie radodajky,ktoré odvádzajú mužov od rodiny?
Pretože,keď tu niektora žena na ne povedala svoj názor,tak ju tu takmer za to ukameňovali...že milenka je slobodná,ona tej podvádzanej žene vernosť neslubovala,ale ten muž...čo je síce pravda,ale tieto ženy majú predsa slobodnú volbu rozhodovania a to,že sa stanú vedome milenkami ženatých mužov,je už ich vôľa a rozhodnutie,ktoré žiaľ ovplyvní ďalšie životy....za mňa je táto doba preplnená morálnym úpadkom,verejne sa velebia milenky a nik nechce vidieť,čo za ďalšiu generáciu sa vychováva takýmto spôsobom-deti si už teraz myslia,že to takto má byť 😔
Ja sama som už dostala x ponúk od ženatých (aj zadaných),každého jedného som odkázala za jeho manželkou!Ale keď už mladé slecinky verejne vravia,že na čo majú ísť študovať,že budú milenkou bohatého chlapa...takéto názory majú len zo spoločnosti,ktorá ich obklopuje a ktorá verejne prezentuje toto ako štandard "rodiny"....
Autorka:chlap sa neprizná,mne môj klamal do očí a dôkazy som mala...klamal aj vlastným deťom,ktoré ich videli spolu,dokonca sa tváril muž ako otec milenkinho dieťaťa...naše ich videli a volali mu na mobil....zdvihol a poprel to...hoci mu deti povedali,že otec,vidíme ťa...to je proste ich mechanizmus,dokonca ten môj ešte útočil na mňa,že ja som ziarliva paranoidna hysterka(však áno,pre nich je najlepšia obrana útok)...
Žena môže byť neviem aká atraktívna,starajúca sa o neho,sexuchtiva,dokonca nevyžadujúca od neho pomoc v domácnosti a s deťmi...aj tak sú proste chlapi,ktorým keď iná otrci,tak pôjdu,hoci tým konaním prídu o rodinu...
na toto by som sa nepozerala len z jedneho pohladu. co tie zeny, ktore cielene zvadzaju muzov aj ked vedia, ze maju doma rodinu? dokonca mi nedavno kamoska vravela, ze sa dozvedela, ze o jej partnera ma zaujem nejaka zena, ktora verejne prehlasuje ze jej je jedno, ked je chlap vo vztahu. k takymto zenam nemam slusne vyjadrenie.
@kliatana ani ja nemam na ne slusne pomenovanie. No chlap ma vediet,ze ma doma deti a zenu. Co mu tie milenky drzia pistol pri hlave? Nie, on to proste chce urobit.
Ak je chlap aj v takomto prípade schopný si nájsť milenku, tak mu proste absolútne nezáleží na svojej rodine deťoch a žene.Tam to podľa mňa haslo a dotyčná žena, by mala čo najkôr od neho odíšť. Ak to spraví raz, podľa mňa to spraví znova
@moonlight1210 uz som tu jednu diskusiu zakladala do ktorej si mi aj tam pisala . Ide o to že už som zúfalá a neviem ako sa z toho vymotať . Proste som po cely rok mala v hlave jednu osobu a myslela si že ma muž s nou podvadza keďže mi vysielal nepriame signály spojené práve s nou . O tom že na ňu ziarlim a že ho upodozrievam z nevery s nou vedelo veľmi veľa ľudí . A zrazu po roku mi kamoska zadelila že nakoniec to je asi pravda ale ani za nič mi nechce povedať od koho to ma . Dokonca so mnou skončila lebo som mu povedala že mi to ona povedala . Týmto mi len uškodila lebo celé dni rozmýšľam kto jej to mohol povedať lebo aj to mi pomôže zistiť či to pravda je alebo nie . On si stále stojí za tým že to pravda nie je . Je to take 50 na 50 na jednej strane ani nebol nejaký žeby sa prehnane p seba staral alebo tak , ale na druhej strane tie nepriame signály , plus že mi to povedala kamoska zevraj vsetcia to vedia a vsetcia o tom hovoria pritom nikto iný mi to nepovedal , a neviem proste za nič nechce povedať pravdu aj keď ho presviedčam o tom že už to viac skryť nemôže on si stojí za svojim . Dokonca som sa s nou raz stretla v robote a tak cudne sa ona na mna pozerala. Mne sa uľaví keď sa mi prizná lebo tieto úvahy uz ďalej nezvladam a potrebujem vedieť pravdu .
a nebola to tá tvoja kamoška nakoniec? chce vás rozoštvať?
@karolinakr nie nebola . Ona ma svojho milenca s ktorým je non stop . A strašne nadávala na môjho že cely rok ju presviedčal že nič nerobi a že aby mi to vytĺkla z hlavy čo aj samozrejme robila a nakoniec sa dozvedela že predsa len to pravda je . Tak je naňho veľmi nastvana že ju využil a jedine pekne slovo naňho nepovedala . A mne povedala že ak mu to poviem že mi to povedala ona tak so mnou skončila
Ja som si hned myslela, ze si to ty. 🙂
Velmi podobny problem, ako ho jedna mater mala.
@moonlight1210 hej lebo som už zúfalá nemám sa s kým ani o tom porozprávať keďže mojaa super kamoska mi zdelila o tom info a ešte aj so mnou skončila 🙂 a podľa toho čo píšem ako to celé vidíš ty ? Viem že mi nemôžeš dať jasnú odpoved .. ale vSzne potrebujem s niekym o tom pokecať

Poprosim moderátorov nemeniť názov diskusie !!!! Otázka neznela prečo majú milenky keď majú malé babatko , názov diskusie bol celkovo muži a milenky a ta veta s tým bábätkom bola len taká info . Poprosim moderátora zmeniť nazov diskusie na pôvodný a nemeniť mi tým cely význam diskusie . Ďakujem