icon

Prečo majú muži milenky, keď majú doma malé bábätko?

12. sep 2021

Prečo majú muži milenky keď majú doma malé babatko ?? A žene sa potom nechcú priznať ani za nič , aj keď už žena dávno vie o milenke ? Prečo ????

Strana
z3
lalenka33
13. sep 2021

@anig presne si to zhrnula...ja vždy vravím, že keby tie radodajky neliezli do postele ženatým chlapom, tak tí chlapi by nemali z kým tie manželky podvádzať. Samozrejme, keď slečny vedia, že je ženatý/zadaný. Poznám pár takých u nás, ktoré nechcú vzťah len sex a je im jedno, že chlap je ženatý lebo oni len roztiahnu nohy, užijú si a idú ďalej.

julka828
13. sep 2021

Lebo niektori su prasata bez chrbtovej kosti

moonlight1210
13. sep 2021

a tvoj plan po uisteni sa, ze nevera bola, je rozviest sa?

luccija
13. sep 2021

Neviem prečo si kamarátku podrazila

luccija
13. sep 2021

@lalenka33 ale také radodajku budú stále žiť a svojim spôsobom on má rodinu a má mať morálku nie?nezvalujme to na radodajku a rozbijacky rodín.Chlap je svojpravny ide do toho a má si zvážiť riziko.
Autorka tvoj chlap bude vždy zapierat a nikdy sa neprizná.To si tu ty mala príspevok či sa pred psychológom prizná?Ešte si prišla aj o kamarátku...

vanda323
13. sep 2021

Jaaaj mojooo zlaté to sú také ťažké otázky...na.ktorw ti nik nevie dať odpoveď akú by si chcela počuť....a podľa ani sám muž občas nevie prečo tu milenku vlastne má keď miluje svoju ženu a deti....

lalenka33
13. sep 2021

@luccija áno, chlap má rodinu, má mať morálku a tá rozťahnôžka, keď vie, že má chlap doma rodinu ma mať tiež rozum, morálku a rozmýšlat tým, čo má v hlave a nie medzi nohami čiže netvárme sa, že len chlapi sú kkti a ženy su nevinné bytosti. Chlap, ktorý podvedie svoju ženu je pre mňa kkt, tak isto, ako žena, ktorá podvedie svojho muža je k..a

autor
13. sep 2021

@moonlight1210 to netuším . Vždy tvrdím aj v iných diskusiách že kým nezazijes nevieš ani nemôžeš radiť čo by si v takej situácii robila . Takze ozaj neviem . Minimálne viem že by sa mi konečne uvalilo lebo ma toto riešenie toho len zoziera . A muž vie žeby sa mi uľavilo . Len stále si hovorím to svoje že silou mocou potrebujem vedieť pravdu ale že on sa mi nemá proste k čomu priznať

ckocka
13. sep 2021

Pravdu - myslím že pravda sa preceňuje. Naozaj chceš počuť že už si nudná, trocha opotrebovaná, a že on potrebuje iskru a sviežesť do života? Ak budeš vedieť bude ťa zožierať už tá nepopieratelná realita.
Rovnako doležité ako čo viem je ako sa k tomu čo viem postavím.
A ak sa skutočne nemá k čomu priznať, ako ti to može dokázať? Dokázať sa dá to čo existuje, to čo neexistuje - ako? Aký dokaz by ti mal vlastne predložiť aby si uverila že nepodvádza, veď ty z neho sústavne ťaháš len priznanie že podvádza a opaku neveríš. Ty nevidíš že takto to nemá riešenie?
Dalo by sa povedať že mu na tebe v každom prípade ešte záleží, aj ak tak urputne zapiera tak ťa vlastne chráni.

stanulienkat
14. sep 2021

@ckocka tiež Nerozumiem prečo si podrazila kamarátku? Načo to bolo dobre? Také veci sa nerobia. Inak keď ho niekoľko mesiacov,alebo rokov podozrievas z nevery a ťahas od neho informácie a priznania, asi ani s tebou nebude ľahký život. Musíš byť dobrá stíhačka. K čomu ti tá informácia pomôže? Bud si s ním spokojná v manželstve, alebo nie. Čo čakáš, že sa ti prizná?

ivca88
14. sep 2021

Autorka. Už minule som sa nad tvojou situáciou zamýšľala, ale nenapísala som nič.
No teraz napíšem.
V prvom rade si uvedom, že ubližujes najmä sebe. Doslova sa tyras. Chápem, že to musí byť strašne, ale ... Nikam to nevedie.
Ak tvoj muž naozaj neverní nebol, tak to ani nemá ako dokázať. Lebo, neveru ešte ako tak odhaliť vieš, ale vernosť? Veď ak nič nespravil, tak čo má urobiť, aby si mu uverila ?
Chápem že je to domotane, ale aj tvoja kamarátka sa správa divne. Niečo mi tam nesedí.
To že si sa stretla raz s tou slečnou/pani a pozerala zvláštne na teba, nuž. Isto sa k nej dostalo že na ňu žiarlis - a dosť. Ja byť na jej mieste, asi sa radšej schovam, nech nespravis scénku alebo čo..

Proste sa pozri na to len a len zo svojej strany - budúcnosti.
Máš svojho muža rada ? Ako sa k tebe správa ? Ako dlho chces, aby takéto obdobie u vás trvalo ?
Ja byť tebou, tak proste poviem mužovi, že už nevládzeš. Že sama vidíš že to nikam nevedie.
Opýtaj sa muza, či ťa má stále rád, či chce byť s tebou. Ty si poloz rovnakú otázku.
Ak sa obaja zhodnete na tom, že sa ľúbite, tak to proste vypusti z hlavy. Povedz mu, že mu budeš teda veriť a možno raz čas ukáže, aká je pravda, ale ak by ťa naozaj podvádzal, tak nech sa zamysli nad tým, či je to to, čo naozaj chce, lebo ty mu ďalšiu šancu nedáš.

Strana
z3