icon

Prečo mamičky zazerajú na upravené ženy?

14. máj 2025

Napíšem moju situáciu a dajte mi váš názor , chodím každý deň von kocikovat svoje dieťa ale nikdy nevyzeram ako bezdomovec , vždy sa ráno umyjem, učešem , spravím veľmi rychle 3 minútové líčenie (bronzer,špirála,ruz) , nikdy nejdem vo vyťahaných škaredých veciach dám si niečo čo aspoň ako tak vyzerá , a vidím tie pohľady ako na mna pozerajú a ako ma tak hnusne zdravia , zo slušnosti sa pozdravíme s každým ale počujem ten tón hlasu taký hnusný .
Ja nie som zlý človek zato že sa aspoň trochu upravím aby som sa cítila lepšie , nie som namyslena , prečo tie mamičky v tých vyťahaných teplákoch a s mastným drdlom na hlave tak zazerajú? Tiež mám zlé dieťa ktoré veľa plače a nemám žiadnu pomoc nemám tu žiadne babky , ale veď preboha to mi trvá už aj s rannou hygienou dokopy maximálne 15 minút už aj s vyzehlenymi vlasmi 🙈 myslite ženy aj na svojich manželov snažte sa aj vy aspoň sa učesať a nezazerajte na maminky ktoré sa trosku upravia.

Strana
z4
13uzivatelka11
14. máj 2025

Nie si namyslená, len si o sebe myslíš že si najkrajšia mamička na ihrisku 😅

mamina7070
14. máj 2025

na fcb su take srandovne videa s poradnami a tebe by sa tiez taka zisla asi najskor ta pre namyslene kofy

biba_18
14. máj 2025

vôbec na teba nezazerajú kvôli tomu že sa upravuješ, prestaň si namýšľať…

autor
14. máj 2025
@13uzivatelka11

Nie si namyslená, len si o sebe myslíš že si najkrajšia mamička na ihrisku 😅

@13uzivatelka11 toto si teraz z čoho vydedukovala? Úplne odveci komentár , ty si asi jedna z tých čo zazeraju inak si to vysvetlit neviem

lucia13022023
14. máj 2025

Pick me, choose me, love me🤣

dskjhfdlkdjhl
14. máj 2025

Vybehni v teplakoch a uvidis, ci budu tiez zazerat. Ak budu aj potom, tak je problem inde ako v obleceni😉

ivangeline
14. máj 2025

Zaoberas sa príliš sama sebou. ;D

ukulela
14. máj 2025

ja neverim, ze jedna zeny (normalne upravena, ako kazda druha) si toto namysla a je presvedcena, ze ostatne mamy na materskej maju mastne drdoly a vytahane teplaky .... wtf? toto musi byt len lapac na rozprudenie diskusie.

sticker
marianarem
14. máj 2025

Podla mna si nieco domyslas a nieco zle vysvetlujes Ja som asi z tych menej upravenych mamiciek a pri kocikovani mi bolo sumafuk,, co maju na sebe ostatne mamicky. Ak som nahodou niekoho niekedy hnusne pozdravila, tak preto, ze mi maly nevedel zaspat alebo som bola proste unavena.

autor
14. máj 2025

Vôbec som nechcela aby to vyznelo namyslene , ja som normálna milá usmiata baba , a len mi je divné ako všetky len škaredo pozerajú až mi to už normálne zle padne a dávam si otázku prečo

viestta
14. máj 2025

Ako vies, ze zazeraju? Ty im vidis do hlavy a vies co si myslia? Mozno len uprenym pohladom obdivuju aka si dokonala. Tak si tu svoju dokonalost uzivaj

mamamasama
14. máj 2025

Tu niekomu riadne udreli hormony do hlavy. 🤣🤣🤣 Ja som tak krasna, ze by som na teba urcite nezazerala, lebo sa miesto toho obdivujem v kazdom odraze. Ze jemne licenie na ihrisko. Pche. Diorka, full make up a vlasy od kadernika. Inak ani nejdem. Sa nediv, ze zazeraju, ked si takto zanedbaná.

galganka
14. máj 2025

Poznáš také, že čo vyžaruješ, to priťahuješ??? 🤔

13uzivatelka11
14. máj 2025

Nie nezazeram a je mi jedno či je daka namaľovaná alebo má mastné vlasy a ani som si nevšimla u nás na ihrisku že by to iné mamičky riešili 🙂 či už príde viacej upravená mamička alebo menej..

lucia13022023
14. máj 2025

Na koniec tu skončíme ako hnusne, zavistlive ženske z modrého kona a sem sa neoplatí nič písať a my všetky sme určite tie s mastnými vlasmi v teplákoch, s upistanymi deťmi, ktorým s manžel nevenuje a autorke je náš vlastne ľúto aké sme zle a zákerné a samozrejme ZAVIDIME

viestta
14. máj 2025
@lucia13022023

Na koniec tu skončíme ako hnusne, zavistlive ženske z modrého kona a sem sa neoplatí nič písať a my všetky sme určite tie s mastnými vlasmi v teplákoch, s upistanymi deťmi, ktorým s manžel nevenuje a autorke je náš vlastne ľúto aké sme zle a zákerné a samozrejme ZAVIDIME

ruxandra
14. máj 2025

A co ak je to tak, ze ty zazeras na ne a oni na teba len zrkadlia tvoj pohľad? Inak povedané, keď si ta vsimnu, zatvaria sa presne tak ako sa tvaris na ne ty, úplne automaticky/nevedome.

abbey1
14. máj 2025

Ja ti poviem takto. Síce sa nemalujem, ale v mojej skrini nenájdeš tepláky a nemá ich ani moja dcéra. 90% času som v šatách s kabelkou. Nemám ani batoh. Vlasy v gumičke nemám nikdy.
Ale asi nikdy som nemala pocit, že by iné mamičky na mňa zazerali, keď som v šatách robila dcére bábovky v pieskovisku. 🙂

ivik4
14. máj 2025

Nenamyslas si troska ? 😆
A nie nepisem Ti to ako zanedbana mater v teplakoch .
Uprimne isto nikoho nezaujimas .. nemyslim len ty, ale celkovo cudzi ludia nikoho nezaujimaju

nevenka
14. máj 2025

A ja sa priznam, ze som uz aj s dierou medzi nohami sla do skolky (v le-gi-nach, no skandal!!!, ale tam mi nikto nepozeral dufam, iba ak pes od susedov 😅), ano, aj mastne vlasy mam, ked sa zbadam, ze je 21, ako teraz a dieta este nespi, no tak nebudem si snad o 22 vlasy umyvat, tak zajtra pojdem tiez taka mastna do skolky a co ako? Ked idem rano, tak zazeram furt, v zime pre slzy nic nevidim, teraz pre alergiu nic nevidim, este mam oci zlepene, ked kracame hore kopcom a rozmyslam, co idem varit na obed, tak asi aj vyzeram, ze zazeram. Alebo riesim uplne ine veci v hlave, ako nejaku inu mamicku, co ide oproti mne. A chodi jedna s make-upom, a prave ona vzdy taka vazna, ja sa na nu usmejem a poviem dobre rano a ona len zahundre a ja si len pomyslim, ze asi mysli na to, co ja, aby stihla do roboty alebo co bude varit alebo mozno este dalsie veci, o dost vaznejsie. Preco by som si mala mysliet, ze zazera na mna alebo zase ona o mne, ze zazeram na nu. Nevidim dovod. Bezne mamy toto podla mna neriesia, niektore ste fakt tak strasne zamerane na fyzicky vzhlad, ze Vam chyba nadhlad.

zuzitko74
14. máj 2025

Mám v práci kolegyňu, ktorá si tiež myslí, že ľudia ju nemajú radi, kvôli jej modernému a štýlovému oblečeniu a výraznejšiemu make upu. Samozrejme, že sú to len bubáci v jej hlave, dôvod, prečo ju nemajú radi je v niečom inom, to si však ona nechce priznať. Je pre ňu príjemnejšie si myslieť, že je hejtovaná pre svoju upravenosť a eleganciu, než by sa nad tým zamyslela a zistila, že musí skorigovať svoje správanie.

blankaj
14. máj 2025

Si čudná... A to ťa ani nemusím vidieť. Nesympaticka už len písomnej stránke.

igiana
14. máj 2025

verim, ze aj taka zena sa moze najst, co sama o seba nedba a na pekne zeny zazera, ale snad nezazeraju po tebe vsetky??? Ja tiez nechodim dohabana a nikoho takeho nestretavam, iba vynimocne.
Mne sa to stalo raz na plese, ze zena co sedela oproti nas pri stole na mna zazerala a ignorovala ma, hoci som sa snazila milo prihovorit, a s inymi sa bavila. Netusim aky mohla mat dovod, jeden z dovodov mohol byt aj ten, ze som mozno vyzerala lepsie ako ona a mozno ziarlila, netusim, ale tiez ma to zranilo.

nika11103
14. máj 2025

Dievčatá , na čo vôbec reagujete na toto ? Veď toto je jasný troll …. Podľa mňa nejaká ubolena zakomplexovaná mamička ….

A tebe milý troll napíšem len toľko … reakcie sú úplne presne rovnaké, ako akcie . Takže či sa na to ihrisko vyfintis , nebudú z teba odpadávať , či tam prídeš ako bezdomovec , nebudú z teba grcat . Ja rozumiem čo tým si chcela povedať . Jasne že keď dôjde na ihrisko maminka s 50 kilami , mini šatami , namaľovaná , upravená , možno sa niektoré pozrieme s istou formou závisti ( čo niektoré mame 100 kíl a ledva žijeme 🤣), alebo si to niektoré vôbec ani nevšimneme . A mne nikdy v živote nenapadlo riešiť , že prišla nejaká maminka neupravená , ešte si v duchu poviem daj na to sestra chápem tá rozumiem ti.

Takže ak si tu chcela vzbudiť vášne , či už dehonestovať druhé , alebo pozdvihnúť vlastne ego , smola .

Ja si na mamickach na ihrisku všímam maximálne to , či sa venujú svojim deťom , aj to len v tom prípade , ak tie deti robia zle iným deťom , alebo sa nebezpečne hrajú a môžu si ublížiť . Inak mi je suma lauter fuk , či tam prišla miss world alebo Blaskova od vedľa ;)

mamamasama
14. máj 2025

Škoda, že už nepíšeš, autorka. 😅 Inak. Paradoxne.Dokonca aj dnes, stretavam len ludi, ktori su prijemni a usmievaju sa. Nebude to tym, ze chodis oduta? Skus sa zajtra usmiat.

lienka.7
14. máj 2025

@autorka niečo tu smrdí, nezdá sa ti??? Trosku si sklop ten noštek, ok? Inak v zivote som nešla von s mastným vlasmi a vo vytahanych teplákoch, a ani žiadna v mojom okolí, takže fakt neviem, kde byvas/chodíš

katica06
14. máj 2025

Nemám problém vyrobím si....

michaelajednorozec
14. máj 2025

Z mna je redflag ze hovoris o svojom dietati ze je zle. Je jedno ako vyzeras, ak sa takto vyjadrujes o babetku, ktore je este potrebne kocikovat, zazerala by som aj ja

majlo1234
14. máj 2025

Zazeraju, lwbo z teba citia, ze si … troll 🙂

moonlight1210
14. máj 2025

Mozno sa tak velmi snazis byt mila, usmievava a prirodzena, az im pride, ze to len hras a si falosna.

Strana
z4