Prečo mamičky zazerajú na upravené ženy?
Napíšem moju situáciu a dajte mi váš názor , chodím každý deň von kocikovat svoje dieťa ale nikdy nevyzeram ako bezdomovec , vždy sa ráno umyjem, učešem , spravím veľmi rychle 3 minútové líčenie (bronzer,špirála,ruz) , nikdy nejdem vo vyťahaných škaredých veciach dám si niečo čo aspoň ako tak vyzerá , a vidím tie pohľady ako na mna pozerajú a ako ma tak hnusne zdravia , zo slušnosti sa pozdravíme s každým ale počujem ten tón hlasu taký hnusný .
Ja nie som zlý človek zato že sa aspoň trochu upravím aby som sa cítila lepšie , nie som namyslena , prečo tie mamičky v tých vyťahaných teplákoch a s mastným drdlom na hlave tak zazerajú? Tiež mám zlé dieťa ktoré veľa plače a nemám žiadnu pomoc nemám tu žiadne babky , ale veď preboha to mi trvá už aj s rannou hygienou dokopy maximálne 15 minút už aj s vyzehlenymi vlasmi 🙈 myslite ženy aj na svojich manželov snažte sa aj vy aspoň sa učesať a nezazerajte na maminky ktoré sa trosku upravia.
A nenamyslas si to tak trochu?😉
Co tolko sledujes ostatnych ludi🙂
Tu niekomu riadne udreli hormony do hlavy. 🤣🤣🤣 Ja som tak krasna, ze by som na teba urcite nezazerala, lebo sa miesto toho obdivujem v kazdom odraze. Ze jemne licenie na ihrisko. Pche. Diorka, full make up a vlasy od kadernika. Inak ani nejdem. Sa nediv, ze zazeraju, ked si takto zanedbaná.
@mamamasama 😂😂😂😂😂
A kolko máš deti, len to jedno? S jedným som aj ja bola každý deň namalovana a nacesana. S každým dalším som mala menej času na vlastné fintenie, a teraz som rada aj za to, že mám na hlave aspoň nejaké vlasy, po rokoch kojenia, a po krásnych mamickach nepozeram, lebo si strazim deti aby sa niektoré nestratilo. Tiež možno niekoho nepozdravim tak nadšeně ako by sa patrilo, lebo sa vtedy sustredim na niečo ohladne deti, ale zacnem si na to dávať pozor.
Len toľko riadne som sa zasmiala .
Prepáč ty si riadne trafená ,ale presne .
Od cias, co som kocikovala, ubehlo uz vyse 17 rokov, ale teda ja chodievala so synom na korcule (on v kociku, ja korcule na nohach a ficali sme) 10km tam a 10 s5; kazdy den ked neprsalo a bolo viac ako 10stupnov. Bola som teda spotena jak 🐷 mala som crop top (v chladnejsom pocku mikinu) a teplakove kratase a chranice kolien. Asi som bola jedna ta neupravena mamicka z ktorej kvapkal pot, bola som cervena jak paradajka. Ale fajne som sa uvolnila synovi sa pacilo, ze ficime jak strely (krasne po tom vylete spal aj 4h) zastavili sme sa aj na ihrisku kde som si dala kofolu on sa hral v piesku. Nik na mna nezazeral. Teda asi ano a potom to pisal na forach ze mamicky preco ste take 🐷🐽🐷
Si fakt myslíš, že ti niekto závidí bronzer, špirálu a rúž? Za 15 minut sa umyješ, oblečieš a ešte aj vyžehlíš vlasy? To ich máš koľko 4 na celej hlave?
Nepozerajú skôr, že ako ,,hrozne" vyzeráš? Lebo ja keď na IG vidím ten aktuálne veľký boom okolo farmasi a ich mamky ambasádorky, tak sorry, ale oproti ich make upu si len bezďák na úrovni podľa teba tej mastnej mamky v teplákoch. Inak kde máš základnú vec pri peknej pleti a to je skncare? Či si pacneš bronzer a vyzeráš ako Marfa z Mrázika? Potom by som chápala tie pohľady iných žien. Lebo podľa tvojho opisu teda žiadna sláva. Ja mám v okolí niekolko ihrisk, školu aj školku, ale matku s mastnymi vlasmi a vytahanymi teplakmi som davno nevidela. Ale ženu s ruzom, spiralou a bronzerom nepovažujem za nič extra, ani wow. To sú pre mňa tie aktuálne farmasi mamky.
Naozaj netušim, kde si vzala, že špirala, rúz a bronzer je niečo závidenia hodné. Veď to sú veci, čo pouzivaju deti na hranie.
ja neverim, ze jedna zeny (normalne upravena, ako kazda druha) si toto namysla a je presvedcena, ze ostatne mamy na materskej maju mastne drdoly a vytahane teplaky .... wtf? toto musi byt len lapac na rozprudenie diskusie.
@ukulela presne to mi napadlo.nerealn aby bol niekto takyto hlupy a tak provokoval
Jasne, kazda ti zavidi tvoju 15min rutinku 😅😅😅
"tiez mám zle dieťa " oj,aj toto celá vypovedá o tebe
No ja neviem, nikdy nechodím v teplákoch von ale ani doma, vlasy mám vždy umyté, sila zvyku umývam každý deň, makeup každý deň rúž , špirála podľa chuti. Nemám pocit žeby na mňa niekto zazeral, nemám pocit žeby mamičky na ihriskách boli v teplákoch alebo so zamastenymi vlasmi, ale teda asi by som si to ani nijako zvlášť nevšimla. Neviem kde ty žiješ a kade chodíš keď máš okolo seba takéto žienky vo vytahanych teplákoch a so škaredým pohľadom.
Mám v práci kolegyňu, ktorá si tiež myslí, že ľudia ju nemajú radi, kvôli jej modernému a štýlovému oblečeniu a výraznejšiemu make upu. Samozrejme, že sú to len bubáci v jej hlave, dôvod, prečo ju nemajú radi je v niečom inom, to si však ona nechce priznať. Je pre ňu príjemnejšie si myslieť, že je hejtovaná pre svoju upravenosť a eleganciu, než by sa nad tým zamyslela a zistila, že musí skorigovať svoje správanie.
@zuzitko74 s tým 100% súhlasím, ale na druhej strane sa netvárme, že neexistujú ženy, ktoré sú nepríjemné na iné ženy len preto, že sú mladé, pekné, štíhle a ony nie sú 😃
Ja nechápem tie kofy čo sa zmaluju aj do bazéna na baby plávaní 🤷♀️ neviem či majú tak nízke sebavedomie že sa boja bez makeupu vystrcit aj nos…ale ja som šťastná keď sa nemusím maľovať, keď si môžem dať pohodlne oblečenie a tenisky 😁
@feuille a čo sa ty staráš do druhých žien? 😉 ty "kofa" sa nemaľuj aj nikdy ak ti to tak vyhovuje, ale nemusíš riešiť druhé. Niektoré naozaj nemajú sebavedomie ale niektoré jednoducho len baví líčiť sa 😃 a ak by aj nemali sebavedomie a líčenie im ho zvýši čo to ty riešiš?
@feuille a čo sa ty staráš do druhých žien? 😉 ty "kofa" sa nemaľuj aj nikdy ak ti to tak vyhovuje, ale nemusíš riešiť druhé. Niektoré naozaj nemajú sebavedomie ale niektoré jednoducho len baví líčiť sa 😃 a ak by aj nemali sebavedomie a líčenie im ho zvýši čo to ty riešiš?
@petracandle hovorím čo si myslím a aj všetci ostatní 😉
@petracandle hovorím čo si myslím a aj všetci ostatní 😉
@feuille je rozdiel povedať čo si myslíš a povyšovať sa a nazvať ich pre to "kofami" 😉
Ja asi viem čo autorka myslela, áno zazeranie žien na ihrisku je bežné, ja som si to všimla roky dozadu, nevravím, že každá ale tak proste žena čo ma 100 kíl sa pozrie na 50 kilovu s jemnou závisťou to si zase nehovorme, tak isto proste žena či je či nieje na materskej mala by trošku o seba dbať, naozaj, keď vidím bežné ženu na nákupe a ako strašidlo tak kukne sa každý, čiže toto tým chcela autorka dodať, nieže by sa chcela vznášať, ale také to celkové zhodnotenie, aj mne príde, že veľa žien nevravím, že každá sa opustí načo sa udržiavať mám muža a dieťa, netreba cvičiť, netreba si sebe dopriať atď.
Vytahane tepláky už ani neexistujú. To sa nosilo asi tak v 80.rokoch. Povieš, na ktorom ihrisku tak chodia?
Tak popravde nečakala som až také hnusné komentáre a že ich bude toľko. 😲 Po takomto besnom nálete mk mamičiek by som asi mala rovno depku. 🤷
Autorka, nemyslím si že mamičky riešia tvoj vzhľad a určite nie keď máš len špirálu a bronzer. Možno skôr obdivujú tie vyžehlené vlasy. (Inšpirovala si ma umyť si dnes vlasy).🙂↕️ Je možné že si len nevyspatá, podráždená z dieťaťa a ostatné mamičky čo ťa zdravia sú na tom rovnako, a tak si možno obe strany namýšľate že jedna na druhú zazerá. Nabudúce sa skús usmiať, prihovoriť a možno si nakoniec nájdeš kamošku na pokec a kočíkovanie. 😉
Ja som jedna z tych upravenych fiflen cely zivot a prave mamicky na mna zazeraju najmenej z celej ludskej populacie :D. Nechapem tento hejt na zeny s detmi.
Ja som ako Ty, mne je jedno ako vyzeraju dalsi, ja by som sa dobre necitila bez toho stylu, co mam. Nemam teplaky doma, fakt nemam. Inym to neberiem, ja to neviem nosit. Podobne vlasy atd.
Si fakt myslíš, že ti niekto závidí bronzer, špirálu a rúž? Za 15 minut sa umyješ, oblečieš a ešte aj vyžehlíš vlasy? To ich máš koľko 4 na celej hlave?
Nepozerajú skôr, že ako ,,hrozne" vyzeráš? Lebo ja keď na IG vidím ten aktuálne veľký boom okolo farmasi a ich mamky ambasádorky, tak sorry, ale oproti ich make upu si len bezďák na úrovni podľa teba tej mastnej mamky v teplákoch. Inak kde máš základnú vec pri peknej pleti a to je skncare? Či si pacneš bronzer a vyzeráš ako Marfa z Mrázika? Potom by som chápala tie pohľady iných žien. Lebo podľa tvojho opisu teda žiadna sláva. Ja mám v okolí niekolko ihrisk, školu aj školku, ale matku s mastnymi vlasmi a vytahanymi teplakmi som davno nevidela. Ale ženu s ruzom, spiralou a bronzerom nepovažujem za nič extra, ani wow. To sú pre mňa tie aktuálne farmasi mamky.
Naozaj netušim, kde si vzala, že špirala, rúz a bronzer je niečo závidenia hodné. Veď to sú veci, čo pouzivaju deti na hranie.
@evaachesa tiež si myslím, že niektoré to až prehnali, urážať ju, že vyzerá ako Marfuša a že má riedke vlasy, neviem kde ste toto zobrali niektoré, keď ste ju ani nevideli..
@lalenka33 chcelo by to trocha objektívnejšiu kritiku, nie douražat ostatné maminy, ktoré sa tiež trocha ličia ako napríklad ja a nikomu nič neurobili. Tiež si dávam len špirálu, jemnú vrchnú linku trocha upravím obočie a idem (a nie som bezdak 🤣)A moje deti sa teda nehrajú so šminkami,neviem ako tvoje. 🤨
Autorka, trocha si možno namyšlaš, čo sa týka teplákov, aj ja niekedy idem v teplákoch a starších teniskach (nepôjdem do pieskoviska vyparadena ako na ples) a dokonca aj drdole( ležérny drdol zaberie málo času a ešte to ak dobre vyzerá), aj keď sa o seba starám, v živote by ma nenapadlo, keď mám pocit, že niekto po mne zazera, že by to robil zo závisti 😅 Vieš niektorí ľudia zazeraju a ani o tom nevedia, napríklad mne muž hovorí, že pôsobím arogantne niekedy (keď som zamyslená) 🤣 a niektorí ľudia zazeraju proste iba tak, lebo su takí, niektorí dokonca ani zdraviť nevedia, ale nemusia to hneď závidieť, keby chceli aj ony sa nalicia...
@lalenka33 moze to byt vobec o style, ja nepotrebujem vyzerat ako Jeffrey Star, ale mam svoj styl cely zivot a som vyrazny typ prave tym, ze som biela ako stena a postava presypacie hodiny. Na mna ludia cumia cele roky, ja to ani neriesim. Mozno aj autorita ma nieco unikatne a to tych ludi taha. Niekto nemusi mat na sebe vela, ale ma nejaku charizmu, alebo ako to popisat.
"milujem" ženy čo si o sebe myslia že na nich každá zazera a závidí .👍😂😂
@lalenka33 a čo sú to tie farmasi mamky? Lebo nemám IG ani FB ani nič. Len tu som, takže nemám potuchy a zaujíma ma to😅
Závisť. Kasli na nich, čokoľvek spravíš nie všetkym vyhovieš.
Ako tie príspevky, že z kade to vieš, namyslas si atď.
Tak človek vidí a cíti.
Nájdi si normálnu kamošku a ich ignoruj, sú to pre teba cudzí ľudia, ktorí do tvojho života nepatria keď ich nevpustiš.
Ja som zažila aj také, že dvaja susedia-chlapi...z inej brány, ktorých som vôbec nepoznala mi závideli služobné auto. Normálne som pozerala na nenávistné pohľady.
@lalenka33 moze to byt vobec o style, ja nepotrebujem vyzerat ako Jeffrey Star, ale mam svoj styl cely zivot a som vyrazny typ prave tym, ze som biela ako stena a postava presypacie hodiny. Na mna ludia cumia cele roky, ja to ani neriesim. Mozno aj autorita ma nieco unikatne a to tych ludi taha. Niekto nemusi mat na sebe vela, ale ma nejaku charizmu, alebo ako to popisat.
@kiki68 presne tak. Moja dcéra to teraz rieši aj ja som to mala. Človek si zvykne, ale nie vždy je to príjemné.
Zasa tu budú hejty...🤣
Závisť. Kasli na nich, čokoľvek spravíš nie všetkym vyhovieš.
Ako tie príspevky, že z kade to vieš, namyslas si atď.
Tak človek vidí a cíti.
Nájdi si normálnu kamošku a ich ignoruj, sú to pre teba cudzí ľudia, ktorí do tvojho života nepatria keď ich nevpustiš.
Ja som zažila aj také, že dvaja susedia-chlapi...z inej brány, ktorých som vôbec nepoznala mi závideli služobné auto. Normálne som pozerala na nenávistné pohľady.
@mantilka aha, takže hovoríš, že keď po mne niekto zazera na ulici automaticky mi závidí môj výzor? Super, práve si mi dvihla sebavedomie 🤣🤣🤣
@evaachesa tiež si myslím, že niektoré to až prehnali, urážať ju, že vyzerá ako Marfuša a že má riedke vlasy, neviem kde ste toto zobrali niektoré, keď ste ju ani nevideli..
@lalenka33 chcelo by to trocha objektívnejšiu kritiku, nie douražat ostatné maminy, ktoré sa tiež trocha ličia ako napríklad ja a nikomu nič neurobili. Tiež si dávam len špirálu, jemnú vrchnú linku trocha upravím obočie a idem (a nie som bezdak 🤣)A moje deti sa teda nehrajú so šminkami,neviem ako tvoje. 🤨
Autorka, trocha si možno namyšlaš, čo sa týka teplákov, aj ja niekedy idem v teplákoch a starších teniskach (nepôjdem do pieskoviska vyparadena ako na ples) a dokonca aj drdole( ležérny drdol zaberie málo času a ešte to ak dobre vyzerá), aj keď sa o seba starám, v živote by ma nenapadlo, keď mám pocit, že niekto po mne zazera, že by to robil zo závisti 😅 Vieš niektorí ľudia zazeraju a ani o tom nevedia, napríklad mne muž hovorí, že pôsobím arogantne niekedy (keď som zamyslená) 🤣 a niektorí ľudia zazeraju proste iba tak, lebo su takí, niektorí dokonca ani zdraviť nevedia, ale nemusia to hneď závidieť, keby chceli aj ony sa nalicia...
@lesiiaoldi môj komentár bol myslený čisto na autorku a jej sebavedomie. Že sú aj viac upravené ženy, ako ona a nemyslia si, že na nich iné zazerajú.
Autorka nazvala iné mamičky, že majú mastné vlasy a vyťahané tepláky a zazerajú nanu lebo má ruz, spiralu a bronzer. Preto som jej to vrátila tým, čo som napísala. Pretože autorka sa stavia do pozicie krásky a ostatne mamičky do pozicie chudier v teplakoch s mastnymi vlasmi, ktore jej zavidia.
A k tym 4 vlasom opät utočila na ine ženy , že ona sa za 15 minut umyje, oblecie, namaluje aj vyzehli vlasy. Ako sorry, ale to je nerealne za 15 minut. Preto som sa jej spytala, ci ich na na hlave 4.
@kiki68 len autorka vyslovene píše, že po nej zazerajú preto, že má špiralu,rúž a bronzer a nemá tepláky. A zazeraju ponej mamicky s mastnymi vlasmi a v teplakoch.

Tak podľa tvojho opisu by som povedala, že ja chodím upravená a “nastajlovana” ešte krajšie ako ty. A čuduj sa svete, nik po mne nezazera ako po Miss World, pritom stretávam množstvo mamičiek každý deň (popravde ani neregistrujem, či sú/nie sú upravené, najviac aj tak vždy ocumujem svojho okáňa v kociku).Ty budeš bud extremne krásna, alebo trochu domýšľavá. Ako dlho si už na materskej?