icon

Prečo manžel bez vysvetlenia zmizne na celý deň?

ellie2412
9. máj 2025

Ahojte..
Som už zúfalá...bola som vydatá...mala som manžela ktorému bol alkohol a kamaráti prednejsi. Nevedela som si predstaviť odísť...mala som pocit ze to nedokážem...kým neprišiel on... rozviedla som sa. Môj terajší manzel ma tendenciu sa stratiť.proste 2 týždne je fajn, a zrazu zmizne.dnes napríklad sme boli po obchodoch.naobedovali sme sa spolu...potom povedal ze ved keď ja idem variť on ide umyť auto.odvtedy ho nieje.a viem ze sa mi ozve až zajtra. Zostal mu v aute môj ruksak aj s kľúčmi od bytu . Zajtra idem do prace.nedviha, nečíta sms ani iné správy.nieje to prvý raz.ale prvý raz ma nechal v stichu . Vie ze zajtra idem do prace a predsa má nechal bez kľúčov a to aj od auta. Musela som volať svokrovcom- ktorý sú naj na svete, nech mi dajú náhradný kľúč.samozrejme otázky prečo a co sa deje.som hotova...neviem co ďalej.argumentuje ze sú chlapi co chodia po krcmach.on len potrebuje byť sám. Možno by som aj chápala.ale dnes má nechal úplne v stichu ...

Strana
z6
0silvia0
17. máj 2025
@58jozef

@0silvia0 ale prosim Ťa neni záujem o slusných chlapov. Ženy vzrušuju kriminálne xichty. Az potom dosiahne orgazmus ked ju pretiahne potetovany kriminálnik. Pochop že žena sa nevzruší ked pride jej muž z práce (sustružník) a povie svoje, choď si oddychnut ja idem poumyvať riad a vyžehliť pradlo.

@58jozef a to preco mi odpovedas druhy krat? Ved si mi odpovedal uz 12. 5. 😂

lamar11
17. máj 2025
@ellie2412

Ja som vedela ze mi nalozite.ale neviete kým nezazijete. Žena ktorá sa nachádza v takejto situácii nevie , či je ona ta chybná a prehnane žiarlivá a úzkostlivo.nevie ci je normálne cítiť to co cíti, alebo je ona ta zla, žiarlivá, stíhačka.... tam už potom je ťažké sa vyznať v tom co je okej a co uz nie

@ellie2412 Mala som kolegyňu,ktorej presne toto robil expriateľ. Tiež jej hovoril že sa vozí a este jej ukazoval zábery ktoré si akože nafotil, prírodu..Neviem už ako na to prišla že má ďalší vzťah a pendloval od jednej k druhej. Ty ho nemáš rada. Je to len závislosť. A hlavne-nemaš rada samú seba,lebo keby áno,toto si so sebou nenechala robiť.

nikaeli
17. máj 2025
@58jozef

@0silvia0 ale prosim Ťa neni záujem o slusných chlapov. Ženy vzrušuju kriminálne xichty. Az potom dosiahne orgazmus ked ju pretiahne potetovany kriminálnik. Pochop že žena sa nevzruší ked pride jej muž z práce (sustružník) a povie svoje, choď si oddychnut ja idem poumyvať riad a vyžehliť pradlo.

@58jozef a skúsil si to? už si dnes požehlil, kým drahá relaxovala vo vani?

58jozef
31. máj 2025
@nikaeli

@58jozef a skúsil si to? už si dnes požehlil, kým drahá relaxovala vo vani?

@nikaeli ja ženu nemam ohrňali nado mnou nosom. Davali prednosť zabavnym alkoholikom a silnym fajčiarom a domacim nasilnikom a tyranom v krcme pred slušnými luďmi. Pozri sudnu sien rozvody.

58jozef
31. máj 2025
@sova7

@58jozef 🤣🤣🤣🤣🤣

@sova7 ahoj sovička sa ti pačia moje odpovede že ? Vies dobre že alkoholik v hostinci vie byt velmi šarmantny a ocariť každu peknu ženu, vie sa pretvarovat, vie vtipy pri pohariku, je zábavny, pravidelne chodi do fitka, sĺuby ma, a slečna nema ani potuchy že si zavára na zivot s buducim domacim nasilnikom a tyranom, panovacnym despotom a veliteĺom.

sova7
31. máj 2025
@58jozef

@sova7 ahoj sovička sa ti pačia moje odpovede že ? Vies dobre že alkoholik v hostinci vie byt velmi šarmantny a ocariť každu peknu ženu, vie sa pretvarovat, vie vtipy pri pohariku, je zábavny, pravidelne chodi do fitka, sĺuby ma, a slečna nema ani potuchy že si zavára na zivot s buducim domacim nasilnikom a tyranom, panovacnym despotom a veliteĺom.

@58jozef no neviem do krčiem nechodím a miesto fitka mam záhradu. Ako ja poznám alkoholikov väčšina má od zábavného človeka ďaleko. A ak je chlap xy rokov sám a nepije nefajčí myslí si o sebe že je princ a ženy ho nechcú asi bude niekde problem ale nie v ženách. Tiež ten zivot čo ukazujú v telke ma od reality ďaleko.

Strana
z6