icon

Prečo manžel bez vysvetlenia zmizne na celý deň?

ellie2412
9. máj 2025

Ahojte..
Som už zúfalá...bola som vydatá...mala som manžela ktorému bol alkohol a kamaráti prednejsi. Nevedela som si predstaviť odísť...mala som pocit ze to nedokážem...kým neprišiel on... rozviedla som sa. Môj terajší manzel ma tendenciu sa stratiť.proste 2 týždne je fajn, a zrazu zmizne.dnes napríklad sme boli po obchodoch.naobedovali sme sa spolu...potom povedal ze ved keď ja idem variť on ide umyť auto.odvtedy ho nieje.a viem ze sa mi ozve až zajtra. Zostal mu v aute môj ruksak aj s kľúčmi od bytu . Zajtra idem do prace.nedviha, nečíta sms ani iné správy.nieje to prvý raz.ale prvý raz ma nechal v stichu . Vie ze zajtra idem do prace a predsa má nechal bez kľúčov a to aj od auta. Musela som volať svokrovcom- ktorý sú naj na svete, nech mi dajú náhradný kľúč.samozrejme otázky prečo a co sa deje.som hotova...neviem co ďalej.argumentuje ze sú chlapi co chodia po krcmach.on len potrebuje byť sám. Možno by som aj chápala.ale dnes má nechal úplne v stichu ...

trdelnik234
10. máj 2025
@ellie2412

@martinkatinka mala som pocit ze je mojou spriaznenú dušou.chybajucim dielikom. Chcel somnou tráviť čas, zdieľať svoju dušu...ťažko sa to chápe nezaintersovanemu.

@ellie2412
Zlato,ja ti to napisem bez obalu,ok?
AK teda nie si troll,tak zijes s tazkym psychiatrickym pripadom.
Blbe n'a tom je,ze ta postupne bude tahat dole az kym si poriadne nenabijes pusu.
Za tych par "spriaznenych momentov" raz kruto zaplatis.
Prepac
P.S. neviem,preco sa tvoj manzel vypari.
Ale to,ze to nevies ty,je velky pruser

trdelnik234
10. máj 2025
@yasina

@ewellina ano zvyknu to robit moslilovia arabi ze sa s chalanmi miekde vytratia na cely den a nepovedia zene ani kde boli a telefon mezdvihnu... Vlaatna skusenost. alebo na sk nejaki zhulenci mozno

@yasina
Aj chlapci z Africky toto robia

trdelnik234
10. máj 2025
@luccys

@marca12 Su proste take zeny. Keby im dali do radu 9 normalnych chlapov a 1 luzra, vyberu su neomylne toho luzra. Mali sme taku susedu. Ona pekna, vzdelana, a vzdy si dotiahla nejakeho alkaca/smazku/suknickara/etc., ze az hroza. Nuz...asi to inak nevedia.

@luccys
Ano su, a mnohe z nich maju spasitelsky syndrom a to je konecna potom 😭.
Ti kreteni potom tento typ zeny vycitia a zblbnu ju..
Co medzi nami nie je vobec tazke😀
Mam o tom trosku nastudovane veci, pocuvala som pribehy zien,co si vypisovali s kriminalnikmi a zalozili s nimi rodinu...
Autorka bude podobny pripad si myslim.
Chce sa trapit,potrebuje to vzruso,neistotu..
Nechce stabilitu,nepozna to..
Lepsie by to tu vysvetlil odbornik

bielasovicka
10. máj 2025

@ellie2412 no co, už sa vrátil?

alenka58
10. máj 2025

zobrať si za manžela nepracujúceho a s takou minulosťou to si teda nemusela, stačilo byť kamarátmi, už s ohľadom na deti, teraz sa vypar ty na pár dní a uvidíš

oblecenie99
10. máj 2025

Čo si zažila pri bývalom je slabý odvar v porovnaní s tým, čo ťa čaká pri súčasnom 🫤

chrissssss2727
10. máj 2025

Hahaha typicka zena 😆😆 zeny miluju retardov,takze vsetko v pohodicke 😆😆

meduzzzka
10. máj 2025

Nečítala som všetko, ale prepáč podľa toho čo píšeš to budú drogy. Presne takéto skúsenosti mám aj ja. Človek zmizne aj na 2 dní a nie je ho. Keď príde domov ako sa správa? Prespí celý deň? Má chuť do jedla? Miera agresivity? Konfrontovaná si ho? Ako reagoval? Toto si žiadna žena nezaslúži 🙏

lauricka
10. máj 2025

@ellie2412 tak neviem, či je toto reálne. To by spravil raz a je to hotovo. To sa akože opakuje a vy to tolerujete? Že len tak odíde, nič nepovie, neozve sa viac? To fakt? Tak keď už ste sa rozhodli žiť s takýmto týpkom, tak sa začnite zabávať rovnako. Odíďte vy aj s jeho kľúčmi a vecami, na pár dní a neozvete sa viac. Čo sa s tým kašlete? Ale vážne, nemáte žiadnu úctu k sebe samej?

mk22
10. máj 2025
@lauricka

@ellie2412 tak neviem, či je toto reálne. To by spravil raz a je to hotovo. To sa akože opakuje a vy to tolerujete? Že len tak odíde, nič nepovie, neozve sa viac? To fakt? Tak keď už ste sa rozhodli žiť s takýmto týpkom, tak sa začnite zabávať rovnako. Odíďte vy aj s jeho kľúčmi a vecami, na pár dní a neozvete sa viac. Čo sa s tým kašlete? Ale vážne, nemáte žiadnu úctu k sebe samej?

@lauricka a on príde, a potom je úžasný partner 😅

diamont00
10. máj 2025

@ellie2412 navstiv psychologa, mozno prides na to, preco si vyberas do svojho zivota takychto partnerov ....toto ries najprv a potom mozno ti bude uz jedno kde sa tvoj chuj prave nachadza

staryjarec
10. máj 2025

Opäť sa musím zamyslieť nad čarovným slovkom láska. Je tu veľmi veľa príbehov vykresľujúcich psychický, dokonca fyzický teror, vydeľovanie peňazí, úplne nelogické zákazy, alkohol, drogy a iné mužské neresti. Ak sa autoriek pýtate, akí boli ich partneri pred manželstvom, odpovede sú rovnaké. Boli takí istí, ale my sme ich MILOVALI a pred realitou sme si zatvárali oči aj uši. Nechápem, ak sem niekto napíše, že dostal facku a pýta sa čo má robiť. Alebo má muža 30 dní v liehu, ale ten jeden dníček, keď je triezvy je vzorný manžel a otec. Toto je pre mňa nepochopiteľné a poprosil by som milé dámy o objasnenie, čo vedie ženy k tomu, že si vezmú magora, o ktorom vedia, že je čistý magor, žijú s ním a plodia jeho deti. Ja už fakt neverím, že láska je taká slepá a blbá. Alebo sú načisto slepé a blbé autorky týchto článkov? Alebo som blbý ja, keď tomu nerozumiem?

sova7
10. máj 2025
@trdelnik234

@ellie2412
Zlato,ja ti to napisem bez obalu,ok?
AK teda nie si troll,tak zijes s tazkym psychiatrickym pripadom.
Blbe n'a tom je,ze ta postupne bude tahat dole az kym si poriadne nenabijes pusu.
Za tych par "spriaznenych momentov" raz kruto zaplatis.
Prepac
P.S. neviem,preco sa tvoj manzel vypari.
Ale to,ze to nevies ty,je velky pruser

@trdelnik234 on nebude pacient skôr psychopat a ešte narkoman no úžasný úlovok

radostka
10. máj 2025

mrzi ma to, podla mna berie nieco, tipujem piko…autorka, aj ked sa uz neozyvas, dufam, ze to citas a tato diskusia (verim ze tazke citanie…) ti otvori oci. Urcite si zasluzis byt stastna bez neho.. A ak sa rozhodnete byt spolu, minimalne by som riesila BSM, aby nenarobil spolocne dlhy

meduzzzka
10. máj 2025

Dievčatá rádia navštíviť psychológa, akokoľvek to znie škaredo, majú pravdu, odporúčam terapie, rozpoznať vzorce z detstva a pátrať po príčine nesprávneho výberu partnera. Mne terapia zmenila život 🙏 6 rokov som bola single, dlhá doba ale bolo to naozaj to čo som potrebovala na to, aby som sa dala dokopy ako človek a ako žena, zistila čo chcem a čo je pre mňa neprípustné. Terapia prináša veľa bolesti, ale pochopenie tvojich rozhodnutí ti prinesie svetlo do života ❤️

meduzzzka
10. máj 2025
@staryjarec

Opäť sa musím zamyslieť nad čarovným slovkom láska. Je tu veľmi veľa príbehov vykresľujúcich psychický, dokonca fyzický teror, vydeľovanie peňazí, úplne nelogické zákazy, alkohol, drogy a iné mužské neresti. Ak sa autoriek pýtate, akí boli ich partneri pred manželstvom, odpovede sú rovnaké. Boli takí istí, ale my sme ich MILOVALI a pred realitou sme si zatvárali oči aj uši. Nechápem, ak sem niekto napíše, že dostal facku a pýta sa čo má robiť. Alebo má muža 30 dní v liehu, ale ten jeden dníček, keď je triezvy je vzorný manžel a otec. Toto je pre mňa nepochopiteľné a poprosil by som milé dámy o objasnenie, čo vedie ženy k tomu, že si vezmú magora, o ktorom vedia, že je čistý magor, žijú s ním a plodia jeho deti. Ja už fakt neverím, že láska je taká slepá a blbá. Alebo sú načisto slepé a blbé autorky týchto článkov? Alebo som blbý ja, keď tomu nerozumiem?

@staryjarec podľa pozorovania z môjho okolia: ženy nemajú sebavedomie, spoznajú muža a držia sa ho zubami nechtami, nie je z lásky ale zo strachu že ostanú sami, a potom príde hlasné tikanie biologických hodín, a v zúfalstve to dieťa splodia dúfajúc že sa dieťaťom niečo zmení. Div sa svete nezmení. A ďalšia vec je tlak okolia na ženy aby rodili deti a vydali sa. Ty ako chlap nemáš predstavu. Ja mám 38 rokov, detičky nemôžem mať, by si neveril aký ľudia dokážu byť sprostí keď zistia že v mojom veku nemám "rodinu". Pritom oni doma žijú s korunovaným imbecilom, s dvoma troma deťmi na krku plus manžel a tvária sa, že všetko je tak ako má byť ...

sashenocka007
11. máj 2025

@ellie2412 bud berie drogy alebo je v tom ina zenska moj ex ked bral drogy tak ho doma nebolo kym sa nevybehal... alebo ho doma nebolo kym bol s nejakou druhou.

ema22270
11. máj 2025

Ja by som muzovi asi medzi dvermi jednu vlepila, keby prisiel po 2 dnoch domov, nic by o sebe nedal vediet. Vsak ty z tohto mozes dostat aj uzkosti a ine, ked 2 dni premyslas, co je s nim, ci je v poriadku a este ti vezme tvoje veci s klucami? Mne by blikala kontrolka uz aj kvoli tej praci, preco nema 2 roky pracu? A co konkretne robi, ked nepracuje? Zivis ho? Asi nedostava ani ziadne peniaze. Je dobre, ze spolu nemate deti, lebo tu je zodpovednost nulova uplne.

adrianap83
11. máj 2025

@ellie2412 no vieš čo, ja som veľmi tolerantná, obzvlášť, ak má niekto "splín". Ale toto je fakt veľa.
By som sa porozprávala aj so svokrovcami. Môže mať reálne depresie. Nech to riešia aj oni. Toto už nie je len o ňom. Vážne tým zasahuje do života Tebe - ôk si jeho žena, čo ho ľúbi. Ale ak sa niečo fakt stane, byť jeho mamou, aj by som sa trápila.
Ale teda najskôr s nim pohovor, celkom vážne. Ak chce byť sám, nech sa zavrie do izby, hoc aj na týždeň, ale budeš vedieť, že je tam, dáš mu jest atď.
A porozmýšľaj, či by si ho nedostala k psychológovi. Mohol by mu aj pomôcť s prácou, teda motivovať ho, zvažovať viac možností...no najprv by som sa šla sama poradiť, ako s ním jednať. Nájdi niekoho dobrého. A rieš to, lebo takýto život nikto nechce. Drz sa!

drobcek100
11. máj 2025
@ruxandra

Momentálne je na Slovensku dostatok práce, ak nežijete niekde v hladovej doline, alebo hlboko v lese, tak neexistuje aby si dva roky nevedel nájsť prácu. Proste sa mu pracovať nechce. Vie, že ty ho uzivis, tak načo by sa snažil?
Dokonca si je vedomý aj toho, že keď od teba na par dni odíde, potom úplne stačí ti porozprávať aká si úžasná a ako je rád, že ťa ma, a zase bude mať na mesiac vystarane.
Vy nemáte nijako hlboký vzťah, ani nie ste osudovi, on len veľmi dobre vie, čo ti ma narozpravat, aby si tomu verila a nikdy ho neopustila.
Pekne ta manipuluje a ty si to necháš.. zobud sa čím skôr, nemáte úžasný vzťah, on ta len využíva

@ruxandra Žije v lese, Jarabá je diera,kde líšky dávajú dobrú noc,tam nie je žiadna práca, možno tak v lese

58jozef
11. máj 2025

Samozrdjme ze droguje. Nech ide na vyšetrenie krvi a budeš prekvapena. To su dôsledky aj na internate kazdy treti vysokoskolak uz bere. Jedneho zavislaka na alkohole si sa zbavila a este horšieho si si zo rala na krk. O slušnych chlapov zaujem neni. Ja napriklad som ženu nemal ani deti a nikdy nemala o mňa záujem žiadna štíhla, sám držim líniu a neprejedam sa. A nevysvetlujte mi ze je to zdravotnými problemami ta obezita. Len obezne mali o mňa záujem a taku nechcem, aj ked mam uz 59 rokov, radsej budem sám.

hrasocek12
11. máj 2025

Ja si tiež myslím že je s inou rodinou. Preto ti nedvíha a nereaguje

evansova
12. máj 2025
@ellie2412

@ahhola ďakujem. Ja viem, koho som si zobrala...vážne... akurát ma to dnes položilo... mrzí ma ze som sem vôbec pisala

@ellie2412 Mas velke trapenie, ani sa neviem vzit do tvojej situacie, ten koho milujes sa s tebou nedokáže uprimne porozpravat a vysvetlit co sa deje. Tu je kazda rada draha, mozno by pomohol mediátor, ti vedia ako riešiť problemy. Drzim ti palce.

0silvia0
12. máj 2025
@58jozef

Samozrdjme ze droguje. Nech ide na vyšetrenie krvi a budeš prekvapena. To su dôsledky aj na internate kazdy treti vysokoskolak uz bere. Jedneho zavislaka na alkohole si sa zbavila a este horšieho si si zo rala na krk. O slušnych chlapov zaujem neni. Ja napriklad som ženu nemal ani deti a nikdy nemala o mňa záujem žiadna štíhla, sám držim líniu a neprejedam sa. A nevysvetlujte mi ze je to zdravotnými problemami ta obezita. Len obezne mali o mňa záujem a taku nechcem, aj ked mam uz 59 rokov, radsej budem sám.

@58jozef ale je zaujem o slusnych chlapov, coby nebol. Vela z nas tu ma za manzelov alebo partnerov slusnych chlapov, ktori nepiju ani nedroguju.
To akoby sme napisali, ze nie je zaujem u muzov o slusne zeny, len o mrchy. A sam dobre vies, ze to nie je pravda.

mantilka
12. máj 2025

Divím sa, že sa ho nebojis. Nikdy nevieš či mu neprepne.
Nerozumiem ako matka s deťmi sa nasťahuje k takému človeku, po tom ako musela riešiť odchod od alkoholika.
Pekne sa zbaľ a choď do krízového centra aj s deťmi a zaroveň požiadaj o rozvod.
Ľudia, ktorí sú vo veľkých problémoch vedia byť sladký ako med, práve pre tie problémy to takto kompenzujú.
Radšej si hľadaj človeka, ktorý sa správa celý čas normálne, nemusí byť prehnane milý.
Tiež sa objednaj na terapie k psychológovi, lebo zjavne si ničia živiť a hlavne životy svojim deťom.
Takéto výpadky dostanú teba na psychiatriu, jed ti neublíži alebo tvojim deťom alebo ťa neokradne.
Svokrovcov sú super ľudia...však sú celý šťastný, že si zobrala na seba ich bremeno.

dvanastka
12. máj 2025

@ellie2412 len aby nenaviedol na drogy aj tvoje deti. Sú vo veľmi citlivom období, dajú sa rýchlo zmanipulovať.

58jozef
12. máj 2025
@0silvia0

@58jozef ale je zaujem o slusnych chlapov, coby nebol. Vela z nas tu ma za manzelov alebo partnerov slusnych chlapov, ktori nepiju ani nedroguju.
To akoby sme napisali, ze nie je zaujem u muzov o slusne zeny, len o mrchy. A sam dobre vies, ze to nie je pravda.

@0silvia0 vies ako sa hovori čo zoženeš za mladi na stare kolena ako keby si našiel. Ja uz nič nenajdem ked som nenasiel za mladi

nikaeli
12. máj 2025

@ellie2412 tak ako, už sa vrátil?

58jozef
17. máj 2025
@0silvia0

@0silvia0 ale prosim Ťa neni záujem o slusných chlapov. Ženy vzrušuju kriminálne xichty. Az potom dosiahne orgazmus ked ju pretiahne potetovany kriminálnik. Pochop že žena sa nevzruší ked pride jej muž z práce (sustružník) a povie svoje, choď si oddychnut ja idem poumyvať riad a vyžehliť pradlo.

sova7
17. máj 2025
@58jozef

@0silvia0 ale prosim Ťa neni záujem o slusných chlapov. Ženy vzrušuju kriminálne xichty. Az potom dosiahne orgazmus ked ju pretiahne potetovany kriminálnik. Pochop že žena sa nevzruší ked pride jej muž z práce (sustružník) a povie svoje, choď si oddychnut ja idem poumyvať riad a vyžehliť pradlo.

@58jozef 🤣🤣🤣🤣🤣