icon

Prečo manžel doma sám nič neurobí?

Včera o 19:36

Ja uz som zufala z toho. Okrem toho ze doma obcas nalozi alebo vylozi mycku, neurobi sam od seba absolutne nic. Byvame v dome a mame 3 deti. Manzel zacina robit az na obed. Obaja robime z domu, on cele doobedu nic neporobi. Ok teraz je sice s detmi ale aj to ked moze tak ich bud zoberie k mojim rodicom alebo svojim áebo im pusti telku a on je na mobile. Mali sme predtym dohodu ze ja sa staram o domacnost a on robi okolo domu kedze byvame v novostavbe a mame este vela roboty na dvore ako aj na dome z vonku. Ale jedine co urobi je ze pokosi ale ani to pred domom pri obrubnikoch nedokonci a to iste ma dvore okolo okrasnej zahrady necha tak, lebo to by musel pouzit strunovu a to sa mu nechce. Smeni nevynesie nikdy sam od seba a je jedno ze vidi ze sa uz neda zavriet. V technickej mame nadoby ma separovany odpad, to vynesie von az vtedy ked uz sa nedaju zavriet a pada odpad von. Na svojom pracovnom stale si neustale skladaju pohare taniere pribor zvysky jedla, vynesie ich az ked uz plesniveju. Oblecenie nechava vsade po kopkach, do spinaveho pradla dava oblecenie tak ako sa vyzlecie, spodky nohavice a ponozky v jednom. Po detoch nikdy neuprace ani ich k tomu nevedie ak su s nim, sa hraju a potom ze idu niekam a nejcaju rozhadzany cely dom. Vysavac zoberie len vtedy do ruky ak mu to pripomeniem. A ja toho uz mam plne zuby, ze vypnem sa z roboty a mozem ist davat dom do povodneho stavu, varit byt s detmi este v podstate aj na dvore zbierat hovienka po psikoch lebo on neurobi nic. A mna to nebavi dookola stale omielat ved je dospely a hadam vidi ze co treba urobit. On ma vlastne cele doobedie volno, potom si porobi do 9tej a ma zase volno do cca polnoci a hraje hry. A ja od inavy zaspavam skor ako deti, pri uspavani stale zaspim

bludna
Včera o 21:33
@marca12

@anonym_autor Asi mas doma ukoloveho muza. Jemu treba zadat ulohy,ked ho nenapadne sameho. Moj tiez sam od seba nevhyti vysavac,ale ked mu pociem,tak povysava. Nie kazdy chlap ma geny na domace prace. Ale to,ze nepomaha s detmi je chyba. To si ho mala uz pri prvom dietati viest k tomu,aby sa podielal na statostlivosti

@marca12 WTF geny na domace prace?! 😅😅😅 To nemyslis vazne, ze toto napises o dospelom muzovi, otcovi troch deti.
NEMA GENY NA DOMACE PRACE 😅😅😅

anonym_b6bad6
Včera o 21:44
@bludna

@marca12 WTF geny na domace prace?! 😅😅😅 To nemyslis vazne, ze toto napises o dospelom muzovi, otcovi troch deti.
NEMA GENY NA DOMACE PRACE 😅😅😅

@bludna Tiez ma skoro vystrelo. Tak aspon ze autorka ma TIE GENY😄😆

anonym_158c57
Včera o 22:45

@anonym_autor Nedá sa vrátiť?

anonym_67d771
Dnes o 01:30
@marca12

@anonym_autor Asi mas doma ukoloveho muza. Jemu treba zadat ulohy,ked ho nenapadne sameho. Moj tiez sam od seba nevhyti vysavac,ale ked mu pociem,tak povysava. Nie kazdy chlap ma geny na domace prace. Ale to,ze nepomaha s detmi je chyba. To si ho mala uz pri prvom dietati viest k tomu,aby sa podielal na statostlivosti

@marca12 geny?? 😃😃

anonym_6b8051
Dnes o 03:32
@anonym_autor

@anonym_241b02 no mozno neuveritelne ale pred svatbou sme rok zill spolu a teda nebol taky. Normalne sam od seba povysaval, vyniesol smeti, robil okolo stavby vtedy este. Odkedy mame deti je taky a mne uz pretiekol pohar trpezlivost, mam pocit ze mam 4 deti

@anonym_autor to nie je len pocit. Ty máš 4 deti.

No... Ja takého manžela síce nemám, ale môj otec je taký. Neurobi nič .. doslova nič. Upratovať ani náhodou a robiť okolo domu už vôbec. Ledva pokosil naposledy čo mi mama spomínala a aj to len takú časť okolo chodníka smerom k vchodovým dverám a zvyšok pozemku džungľa 🤷 otec žije sám v dome, nemá nič iné na starosti, nič nechová, nepestuje, chodí len do práce a domov ale aj napriek tomu urobí veľké hovno. A to mi mama vravela že niekedy bol naozaj veľmi pracovitý okolo domu, pamätám si to aj ja ešte z detstva že vedel okolo domu porobit a o interiér sa zase starala mama a aj ja som pomáhala.
Mama je z neho už na prášky. Nežijú spolu, sú už dávno rozvedení ale nehnuteľnosť majú spoločnú. Mama pracuje v zahraničí a príde len občas na pár týždňov ale vždy je zhrozená z toho ako to vyzerá okolo domu ale aj vnútri v dome a ja som zhrozená tiež keď ho prídem niekedy navštíviť. Nemá zmysel mu hovoriť niečo lebo aj tak nič neurobí len sa vyhovára že nemá čas , o dom sa treba starať lebo bude chátrať. V našom prípade už chátra.

Inak troch mimo témy, ale nechápem načo idú ľudia žiť do domu keď sa nestarajú.

Možno aj vy sa rozvediete jedného dňa keď ti už prasknú nervy .

autor
Dnes o 04:41
@thirstymonk

Máš to nahovno. Opíšem ti môj dnešný deň:

4:30 budiček
4:31 tron + zahuliť
4:50 na zadny dvor, namiešať beton do vedierka, ukladať obrubniky
6:15 vstalo najmenšie dieťa, dokončil som, prišiel dnu
6:30 beriem najmenšie dieťa dole, aby sa mamka mohla dať dokopy, varim jej kavu (ja kavu nepijem)
6:31 richtujem raňajky sebe aj deťom, pušťam muziku z CD, krmim najmenšieho aj seba
7:00 druhy tron (mám IBS). Ďalšie deti postupne vstavaju, richtujem im jesc, mordujem nech sa obliekaju
8:00 manželka obetavo berie najmenšieho von, dvaja starši chcu kukať telku, ja idem na dvor kosiť
10:00 prichadzam domu, sprchujem sa, bo travu mam až v ...
11:00 rýchlo žerem cheescake, najmenšieho beriem zaspavať do kočiara
11:12 dnes zaspal neobvykle rýchlo, vraciam sa s kočiarom domov, obliekam zaprašene kraťasy
11:14 berem flexu, režem kameň, obkladam plot, stlpiky
13:00 vstava najmenšie dieťa, končim s plotom, idem sa prezliesť a znova osprchovať, bo prach mam až v...
13:20 po ľadovej sprche chalujem vypražany syr, hranolky, majonezu, zapijam kolou.
13:50 beriem deti do mesta na zrmzlinu.
14:00 v reštauracii bude kar, nemôžu sa tam pohrať, bereme zmrzlinu a ideme na ihrisko, aj keď je vonku nekonečno stupňov
14:11 skrutlo mi v črevoch, rušame sa domov
14:19 LTT sme to stihli, mal som zimomriavky.
15:00 najmenšieho beriem na dvor. Dvaja starší nechcú
15:05 skladam schodiky k bazenu. Navrhoval ich snaď debil. Ťažšie poskladať glupe schodiky než ťahať fasadu :D Najmenši je chviľu na trampoline, chvilu na hojdačke, chviľu v hracom hrade, chviľu v blate až po uši, papa horalku, pije (resp. vylieva po zemi a po sebe) vodu
17:10 prichadzame domov, sprchujem sa
17:20 s dvoma staršimi mamke richtujeme večeru (šalatovu misu) a večeriame
18:30 wapkujem všetky tri plody
19:15 s najmenšim ešte vybehnem na hojdačku, bo reve jak tur a matka v sprche.
19:30 najmenši spi, dvaja starši vymyšľaju blbosti, aby ma popudzovali, lietam po poschodiach jak debil. Tu jej treba šťať, tu chce oreo, tu sladkosť, tu hot-dog, tu sa boji, atď atď
21:00 ukladam aj dvoch staršich, ale je mi to platne jak mrtvemu zimnik.Nespia, robia hurhaj bordel, seru ma
21:20 vzdavam to s nimi, zapinam PC a pracujem aj keď je sobota.
21:56 konečne je v ich chyži ticho.
22:15 dopracoval som a píšem tieto sračky.

Ako neviem... ja by som zdochol, keby som nerobil "nič"

@thirstymonk tak toto moj muz v zivote nerobil, ani tretinu toho, ani ked sme stavali, az zavidim tvojej zene

autor
Dnes o 04:43
@marianarem

@anonym_autor A tie tri deti aktivne chcel aj on? A ostal takyto.uz po prvom alebo az po tretom? Poznam jednu zenu s takymto chlapom, ten sa dokonca ani detom nevenuje, len tam je problem aj to, ze on ich ani az tak nechcel, len sa nechal prehovorit po velkom usili zeny.

@marianarem dokonca tretie chcel viacej on ako ja, ja som bola spokojna aj s dvoma…. Ked som cakala druhe bola som na rizikovom a vacsinu veci dokonca robil on ale potom nejak prestal. Ani neviem kedy sa to vlastne stalo

autor
Dnes o 04:48
@anonym_f42099

keď je taký lenivec ako nám tu opisuješ - kto postavil dom?
Načo máte psa keď nemáte čas ? Ten je sám na dvore ?

@anonym_f42099 dom stavala firma este ked sme spolu len chodili, on nerobil vlastne nic take, aj ked firma dokoncila a neurobili schody do domu tak miesto toho aby urobil schody tam nanonosil len hlinu a kamene a urobil kopcek. Som myslelal ze asi nevie urobit ale zjavne sa mu skor nechcelo a toto bolo prenho dostacujuce riesenie. Psikov by mal mat ma starosti on ale su tiez na mne, raz za tyzden s nimi doobeda vybehne on inak ich poobede beriem ja s detmi von.

autor
Dnes o 04:51
@euka210

@anonym_autor mojmu sa dnu tiez nechce pomahat a rovnako sam nic od seba neurobi, nenapadne ho, nebol k tomu vedeny, on neporiadok nevidi ako ani nasi uz vacsi chlapci 🤦‍♀️. Ale za roky som sa naucila, ze on si domyslat nevie a mam mu rovno povedat, co chcem a dokedy to chcem.
Na taniere mimo kuchyne som alergicka, to by hned musel upratat, ziadna rastuca kopa.
Moj vonku ale porobi, to ma radsej ako domacnost.
Pride mi to cele vymyslene, lebo to ide az do nepochopitelbych extremov.

@euka210 zial, nie je to vymyslene. Je to moja kazdodenna realita😞

anonym_b6bad6
Dnes o 04:52
@anonym_autor

@anonym_f42099 dom stavala firma este ked sme spolu len chodili, on nerobil vlastne nic take, aj ked firma dokoncila a neurobili schody do domu tak miesto toho aby urobil schody tam nanonosil len hlinu a kamene a urobil kopcek. Som myslelal ze asi nevie urobit ale zjavne sa mu skor nechcelo a toto bolo prenho dostacujuce riesenie. Psikov by mal mat ma starosti on ale su tiez na mne, raz za tyzden s nimi doobeda vybehne on inak ich poobede beriem ja s detmi von.

@anonym_autor Fuha, riadne "Netahlo". Naco je takymto ludom dom? Este aj psy si tam dovlecie. Sliepky a zajace a kravy nechce? 😄

anonym_deb666
Dnes o 04:55

Ja som naozaj vďačná za svojho muža. Každým takýmto príspevkom viac a viac. Nemá problém navariť, oprať, nakompletku obstarať dve deti, hrať sa s nimi, urobiť poriadok nielen po sebe, ale aj po ostatných a k tomu ešte robí na dome.
Nechápem na čo tvoj muž súhlasil s tromi deťmi, keď sa nedokáže postarať ani o jedno. Na čo býva v dome, keď sa mu ho nechce zveľaďovať? Pomôže ti aspoň keď si chorá?

autor
Dnes o 04:56
@anonym_6b8051

@anonym_autor to nie je len pocit. Ty máš 4 deti.

No... Ja takého manžela síce nemám, ale môj otec je taký. Neurobi nič .. doslova nič. Upratovať ani náhodou a robiť okolo domu už vôbec. Ledva pokosil naposledy čo mi mama spomínala a aj to len takú časť okolo chodníka smerom k vchodovým dverám a zvyšok pozemku džungľa 🤷 otec žije sám v dome, nemá nič iné na starosti, nič nechová, nepestuje, chodí len do práce a domov ale aj napriek tomu urobí veľké hovno. A to mi mama vravela že niekedy bol naozaj veľmi pracovitý okolo domu, pamätám si to aj ja ešte z detstva že vedel okolo domu porobit a o interiér sa zase starala mama a aj ja som pomáhala.
Mama je z neho už na prášky. Nežijú spolu, sú už dávno rozvedení ale nehnuteľnosť majú spoločnú. Mama pracuje v zahraničí a príde len občas na pár týždňov ale vždy je zhrozená z toho ako to vyzerá okolo domu ale aj vnútri v dome a ja som zhrozená tiež keď ho prídem niekedy navštíviť. Nemá zmysel mu hovoriť niečo lebo aj tak nič neurobí len sa vyhovára že nemá čas , o dom sa treba starať lebo bude chátrať. V našom prípade už chátra.

Inak troch mimo témy, ale nechápem načo idú ľudia žiť do domu keď sa nestarajú.

Možno aj vy sa rozvediete jedného dňa keď ti už prasknú nervy .

@anonym_6b8051 toto som mu uz milionx hovorila ze na co chcel dom ked sa nevie okolo starat a je na to lenivy. Priklad z praxe, mame dreveny pristresok pre auta, trebalo ho uz natriet. Robil to 3 roky, nesrandujem. Zacal jeden rok, urobil kusok, na druhy rok pokracoval lebo som donho nahucala ze ci to teda mieni niekedy aj dokoncit, tak pokracoval dalsim kuskom a samozjreme to nedokoncil tak na treti rok vlastne musel komplet cely lebo tie dva co zacal a nedokoncil uz zase vyzerali na hovno. A toto nie je vymyslene ale moja realita.

autor
Dnes o 04:58
@anonym_deb666

Ja som naozaj vďačná za svojho muža. Každým takýmto príspevkom viac a viac. Nemá problém navariť, oprať, nakompletku obstarať dve deti, hrať sa s nimi, urobiť poriadok nielen po sebe, ale aj po ostatných a k tomu ešte robí na dome.
Nechápem na čo tvoj muž súhlasil s tromi deťmi, keď sa nedokáže postarať ani o jedno. Na čo býva v dome, keď sa mu ho nechce zveľaďovať? Pomôže ti aspoň keď si chorá?

@anonym_deb666 pomoze ako pomoze, dopadne to tak ze ked prejde akutna faza choroby dom vyzera ako po vybuchu. Ale hej. Postara sa taky cas o deti ale uz na druhy den je nervozny ked ma mat na krku aj deti aj varenie a iz potom len ziape po nich

autor
Dnes o 05:00
@anonym_b6bad6

@anonym_autor Fuha, riadne "Netahlo". Naco je takymto ludom dom? Este aj psy si tam dovlecie. Sliepky a zajace a kravy nechce? 😄

@anonym_b6bad6 psy su jeden moj a jeden jeho este predtym sme ich mali ako sme sa spolu prestahovali do domu

anonym_deb666
Dnes o 05:05
@anonym_autor

@anonym_deb666 pomoze ako pomoze, dopadne to tak ze ked prejde akutna faza choroby dom vyzera ako po vybuchu. Ale hej. Postara sa taky cas o deti ale uz na druhy den je nervozny ked ma mat na krku aj deti aj varenie a iz potom len ziape po nich

@anonym_autor A ako to s ním vyzeralo po prvom dieťati?

anonym_b6bad6
Dnes o 05:11

Ja odporucam este 1 dieta. To musi pomoct🤪

anonym_5b9b69
Dnes o 05:15

@anonym_autor ahoj, no môj urobí sám od seba , čo treba, povysava, umývačku správe,naloží, o psa sa postará, čo ťa napadne.....ale aj to ma svoje úskalia, napríklad.....on sa chystá na sluzobku na mesiac preč, v ten deň namiesto balenia, čistí práčku, sušičku, rúru dá čistiť, začne si triediť poštu a neviem čo namiesto balenia. Povie že chce vyjsť o 9 ráno a vyjde o 9 vecer kým si všetko "porobiť", urvat ma ide..... Ďalšie úskalie.....má dosť jasnú predstavu ako by mala domácnosť vyzerať a podľa jeho nálady a chuti rýpať mi povycita veci že by ťa ani nenapadlo......a čo tým chcem povedať .....že s pribúdajúcim vekom si začínam myslieť že ti chlapi sú osiny v riti len každý iným spôsobom.

anonym_6b8051
Dnes o 05:32
@anonym_autor

@anonym_6b8051 toto som mu uz milionx hovorila ze na co chcel dom ked sa nevie okolo starat a je na to lenivy. Priklad z praxe, mame dreveny pristresok pre auta, trebalo ho uz natriet. Robil to 3 roky, nesrandujem. Zacal jeden rok, urobil kusok, na druhy rok pokracoval lebo som donho nahucala ze ci to teda mieni niekedy aj dokoncit, tak pokracoval dalsim kuskom a samozjreme to nedokoncil tak na treti rok vlastne musel komplet cely lebo tie dva co zacal a nedokoncil uz zase vyzerali na hovno. A toto nie je vymyslene ale moja realita.

@anonym_autor brutál. Ale verím ti. Vidím to na vlastné oči ale nie ako manželka, ale dcéra.
Ja nepochopím načo si naši postavili ten dom keď sa o to nikto nestará. Ok mama je v zahraničí chápem, ale otec je doma a naozaj nič neurobí a ma 58 rokov, není to 80 ročný dedko. Ono keby sa išiel niekto cudzí pozrieť k tomu domu tak by si kľudne mohol pomyslieť že tam žije nejaký starý nevládny dedko alebo že tam nežije nikto.

Budeš to mať so svojím mužom ešte dosť ťažké podľa toho čo píšeš 🙏 okolo domu sa jednoducho musí robiť. Nemusí sa nič pestovať ani chovať, ale udržiavať okolie je priam povinnosťou. Už veľa krát som mala na jazyku povedať našim nech predaju ten dom ešte kým je v akom takom stave lebo raz úplne schátra keď sa nemá kto starať, ešte som mala na jazyku im vyčítať že mali ísť radšej do bytu bývať a nie do domu lebo musím potom ja počúvať sťažnosti aky je on lenivý a nevie ani pokosiť a to ani nehovorím o tom ze mne je ľúto keď tam prídem a vidím v akom je to stave, ale to nie je môj problém. Ešte ako teeneger, predtým než sme sa tam nasťahovali, som hovorila našim že lepšie do bytu. A mama ma presviedčala že neviem o čom hovorím že pochopím keď budem staršia že lepšie je na dedine v dome 😀 už mám 33 a ešte som to nepochopila a stále trvám na svojom. Bývam v byte a viem sama veľmi dobre že mne by sa nechcelo okolo domu robiť, radšej pôjdem na výlet, turistiku alebo nejaký iný koníček než stráviť každu sobotu robotou okolo domu a byť otrokom nehnuteľnosti. Ale to som ja a ja si to uvedomujem preto by som nikdy nešla do domu dobrovoľne.

Dúfam že to u vás neskončí tak ako u našich 🙏🙏 držím palce

autor
Dnes o 05:44
@anonym_6b8051

@anonym_autor brutál. Ale verím ti. Vidím to na vlastné oči ale nie ako manželka, ale dcéra.
Ja nepochopím načo si naši postavili ten dom keď sa o to nikto nestará. Ok mama je v zahraničí chápem, ale otec je doma a naozaj nič neurobí a ma 58 rokov, není to 80 ročný dedko. Ono keby sa išiel niekto cudzí pozrieť k tomu domu tak by si kľudne mohol pomyslieť že tam žije nejaký starý nevládny dedko alebo že tam nežije nikto.

Budeš to mať so svojím mužom ešte dosť ťažké podľa toho čo píšeš 🙏 okolo domu sa jednoducho musí robiť. Nemusí sa nič pestovať ani chovať, ale udržiavať okolie je priam povinnosťou. Už veľa krát som mala na jazyku povedať našim nech predaju ten dom ešte kým je v akom takom stave lebo raz úplne schátra keď sa nemá kto starať, ešte som mala na jazyku im vyčítať že mali ísť radšej do bytu bývať a nie do domu lebo musím potom ja počúvať sťažnosti aky je on lenivý a nevie ani pokosiť a to ani nehovorím o tom ze mne je ľúto keď tam prídem a vidím v akom je to stave, ale to nie je môj problém. Ešte ako teeneger, predtým než sme sa tam nasťahovali, som hovorila našim že lepšie do bytu. A mama ma presviedčala že neviem o čom hovorím že pochopím keď budem staršia že lepšie je na dedine v dome 😀 už mám 33 a ešte som to nepochopila a stále trvám na svojom. Bývam v byte a viem sama veľmi dobre že mne by sa nechcelo okolo domu robiť, radšej pôjdem na výlet, turistiku alebo nejaký iný koníček než stráviť každu sobotu robotou okolo domu a byť otrokom nehnuteľnosti. Ale to som ja a ja si to uvedomujem preto by som nikdy nešla do domu dobrovoľne.

Dúfam že to u vás neskončí tak ako u našich 🙏🙏 držím palce

@anonym_6b8051 no ja presne preto nic nepestujem, kym sme boli som segrou deti tak ked sme daco vyviedli nasi nam davali ako trest robit v zahradke. Odvtedy to neznasam a preto mam len okrasnu kde na jar ostrihnem kriky a ked je sucho polejem a tam to konci. Akoze ma dom svoje vyhody, je super ze deti si vybehnu na dvor a hraju sa, ze sa v lete mozu okupat v bazene, ale akoze naozaj moj muz okrem kosenia ani nema vela roboty na tom pozemku, mensiw dokoncovacky a prosto nie. Bude radsej sunky valat. A dnuka to iste, deti obcas pustia psikov do domu a potom su chply a odtlacky labiek po celej podlahe ale jeho prosto nenapadne zobrat vysavac a povysavat. Nikdy. A ja mna to uz nebavi dookola mu vsetko hovorit co by mohol urobit. A mam pocit ze je to cim dalej tym horsie a to ma len 37 rokov. Co bude ked bude mat okolo 50???

autor
Dnes o 05:47
@anonym_deb666

@anonym_autor A ako to s ním vyzeralo po prvom dieťati?

@anonym_deb666 pri prvom este aj celkom pomahal, aj kocikovat chodil aj uspaval aj okupal, ako tak rozmyslam pri druhom to bolo take velmi na mna naviazane to som mala vacsinou ja na starosti a on bol so starsim ked som sa ja venovala mladsej a pri 3om to uz nejak bolo vacsinou na mne cele. Zobral ich von ked som ich poslala, okupal ked som povedala ale uz to bolo zakazdym s frflanim

anonym_c1bc79
Dnes o 07:05

moj muz zlenivel po 50tke

anonym_bf6a00
Dnes o 07:17
@anonym_c1bc79

moj muz zlenivel po 50tke

@anonym_c1bc79 moj bol hnily cely zivot, len ja hlupa som to nevidela, verna kopia svojej matky, aj ta cely zivot spi a cita. Moj spi a sedi na rybach. Doma nic neporobi a ani nerobil. Zlaty zivot ma. Aj teraz este sladko spinka, vstava az naobed. Je to strasne, ale zial nemam peniaze na to, aby som ho vyplatila a poslala kade lahsie. Vadny kus, absolutne nevhodny pre mna. Jeho len po smrt poslat, nikdy nezomriem, ako sa hovori. V podstate si kazdy zijeme svoje zivoty, sme len spolubyvajuci.

anonym_c1bc79
Dnes o 07:21
@anonym_bf6a00

@anonym_c1bc79 moj bol hnily cely zivot, len ja hlupa som to nevidela, verna kopia svojej matky, aj ta cely zivot spi a cita. Moj spi a sedi na rybach. Doma nic neporobi a ani nerobil. Zlaty zivot ma. Aj teraz este sladko spinka, vstava az naobed. Je to strasne, ale zial nemam peniaze na to, aby som ho vyplatila a poslala kade lahsie. Vadny kus, absolutne nevhodny pre mna. Jeho len po smrt poslat, nikdy nezomriem, ako sa hovori. V podstate si kazdy zijeme svoje zivoty, sme len spolubyvajuci.

@anonym_bf6a00 tak ja tiez nejako extra neriesim domacnost, porobim co treba raz za cas ale my vela cestujeme po Europe a ked sme doma ja mam milion hobby cize malo sme doma. Len co si vsimam ze moj po 50tke uz celkom zlenivel co sa tyka domacnosti

terezia74
Dnes o 07:23

@anonym_autor lenivý chlap, to je tvoja daň za to, že si otehotnela 3x s tým istým chlapom, a vedome. Starostlivosť o domácnosť je už len bonus. Pevné nervy

anonym_cb0fc7
Dnes o 07:27

@anonym_autor ano mala, ex bol 12 hodin denne na internete. Posledne 2 roky vychadzal iba na wc a jedlo.uz sme rozvedeni.

anonym_69824f
Dnes o 07:38
@anonym_autor

@mirkava uz to zial nepodavam prijemnym sposobom , bud ironicky alebo mu to pripomeniem hnusnym tonom. Nemam uz na to nervy

@anonym_autor verim, potom mi povie, ze sa s nim bavim ako s deckom. A co je, ked mu vsetko musim sto krat pripomenut? Vsetko od a do z povedat? Tiez mam niekedy pocit, ze je dalsie decko u nas doma.

anonym_c35746
Dnes o 08:38

Pred deťmi to bol ako vždy ideálny chlap. Ty chces meniť dospelú osobu? Nuž druhý človek nie je projekt. Vybrala si si partnera ktorý je tvoje 4 dieťa v puberte závislé na mobile. Čo by si tak chcela od takéhoto charakteru? Predstav si pubertaka s mobilom v ruke a čo také dieťa dokáže. Nič viac s neho nevydolujes. Pre deti je to skutočne skvelý vzor do života.

anonym_5b7854
Dnes o 08:39

Za trest taký chlap, ani jedno decko by som s takym lenivcov a humusakom nemala.Moj robi od rana do večera, bud okolo domu, mame hospodárstvo, vela zvierat, pestujeme, veľké pozemky.Vo vnútri sa tiež automaticky chytá roboty, čo treba, ma aj on oči a rozum, vidí plný kôš pradla zapína práčku, vidí špinu na zemi, berie vysavac, mop, kúpeľnu, wc vyčistí.Obriadi deti, urobí jest, zahrá sa, berie von.Ziadne povely ako psovi nedávam.Len sme akčne typy a nevieme necinne sedieť len tak..Nas deň je vyplnený na 100%.Robota, vylety, dovolenky, šport.
Niektore zeny sa uspokoja s hocijakým chlapom len aby bol, co je smutne a zaklincuju to detmi a potom už je neskoro plakat.To radšej samej zene ako sa starat okrem deti aj o chlapa a on hnije medzi 4 stenami
Len ja som dobre vyberala aby nebol lenivec ale akčný typ, lenivca som mala a hrôza
Taký chlap ta stiahne dole s jeho negativizmom a nezáujmom, umieranim zaživa medzi stenami pri TV ci na mobile

anonym_5b7854
Dnes o 08:40
@anonym_c35746

Pred deťmi to bol ako vždy ideálny chlap. Ty chces meniť dospelú osobu? Nuž druhý človek nie je projekt. Vybrala si si partnera ktorý je tvoje 4 dieťa v puberte závislé na mobile. Čo by si tak chcela od takéhoto charakteru? Predstav si pubertaka s mobilom v ruke a čo také dieťa dokáže. Nič viac s neho nevydolujes. Pre deti je to skutočne skvelý vzor do života.

@anonym_c35746
Samozrejme to je pravidlo na koniku, že pred detmi to bol ukážkový a akčný chlap a všetko robil😁

anonym_c35746
Dnes o 08:44
@anonym_autor

@anonym_deb666 pri prvom este aj celkom pomahal, aj kocikovat chodil aj uspaval aj okupal, ako tak rozmyslam pri druhom to bolo take velmi na mna naviazane to som mala vacsinou ja na starosti a on bol so starsim ked som sa ja venovala mladsej a pri 3om to uz nejak bolo vacsinou na mne cele. Zobral ich von ked som ich poslala, okupal ked som povedala ale uz to bolo zakazdym s frflanim

@anonym_autor otec nemá pomáhať ma byt normalny ďalší rodič. Budovať si vzťah s deťmi. Tu mas deti iba ty on ich urobil. Kočikat uspavať okúpať je úplne minimum to by mal robiť každý. Okrem toho by sa mal deťom venovať nie ich občas postrazit ako keby bol pubertalna suseda ktorej dieta zveríte na dve hodiny keď si vybehnite do kina. On už pri tom prvom sa nepretrhol. Len ženy sú naučené brat úplne minimum ako obrovsku vec. Nuž máš doma štvrté dieťa