icon

Prečo mi kamarátka nechce pomôcť?

28. jún 2024

Prišla som sa sem vyplakať. Strašne ma otravuje jedna moja kamarátka. Poznáme sa od strednej školy, boli sme spolužiačky. Ja som si našla v 17tich snúbenca, ku ktorému som sa nasťahovala. Išli sme spolu na VŠ matematické zameranie resp. ona bola na informatike ja na informačnej bezpečnosti ale mali sme dosť predmetov spolu. Išla som na tú školu, lebo som vedela, že absolventi sú dobre platení, nie že by ma to nejak bavilo. Prvým ročníkom som prešla len kvôli nej. Resp. mala som opakovať fyziku a štatistiku. Vďaka bohu prišla korona a snúbenec mi pomohol nejak to obabrať na skúške online. Dokončili sme školu obe. Už keď sme boli na VŠ tak na mňa nikdy nemala čas, lebo pracovala. Proste furt bola v robote. Dúfala som, že na mňa bude mať čas aspoň po štátniciach ale nie ešte ani neskončil akademický rok a už mala full time job. Ja som si povedala, že chcem ešte prázdniny. To bolo minulý rok. Zostala som ale doma a nešla som do práce, lebo snúbenec ma nenútil. Zvykol si na to, že som doma. Teraz sme spolu boli po čase a celý čas mi tam rozprávala o tom, že koncom roka chce brať hypo na taký menší trojizbáčik v BA. Nechcelo sa mi to počúvať ale však dobre. Ja som ju potom poprosila, či by mi vedela priniesť razítko, že som u nich bola na pohovore kvôli úradu práce. Veľmi nepekne mi povedala, že ona mi nebude vybavovať nejaké potvrdenie, že som niekde bola. To som fakt chcela tak veľa? Jedno razítko? Celé mi to príde, že po mne vybuchla za hlúposť lebo závidí? Že ja robiť nemusím?

nana8989
28. jún 2024

Keď ťa snúbenec kopne do prdele za pár rokov tak som zvedavá ako ty budeš závidiet zabezpečeným ženám, keď zostaneš bez bývania, skúseností a s holým zadkom 🙄🙄

lucylaw
28. jún 2024

Ak je táto téma reálna,tak ti môžem napísať len jednu vec. Si krava. Byť finančne závislá na chlapovi je tá najväčšia blbosť,akú môže žena urobiť,pretože ten chlap tu dnes je,zajtra tu byť nemusí. A chcela by som vedieť,čo budeš robiť potom. Závidieť ti? Iste závidím nejakej socke,ktorá bez podvádzania nedokázala ani len školu dokončiť,nechá sa živiť chlapom a žobre od ľudí pečiatky pre úrad práce 🙈 To je úplný život snov 🤦🏻‍♀️

nika3136
28. jún 2024

Mna by zaujimalo, preco mas dojem, ze kazda jedna by tu a tebou menila 😃😃😃 akoze byt niktos je take super? Ja taham uz druhu rodicovsku dovolenku a su to roky, co som doma, muz podnika, nemusim pracovat..ale sama chcem a pomaham mu, lebo by mi to nedalo a unudila by som sa... a to sa staram o deti, nie som ako ty, ze som len zena v domacnosti 😃 ved ak ti to tak vyhovuje ok, ale mas brutalne ego ked si myslis, ze ti kazdy zavidi. Vela ludi by pracovat nemuselo a chce, moj muz ma firmu a chodi pracovat medzi robotnikov, lebo ho to brutalne bavi. Ked chce, ide, ked nechce, nemusi, ale on by ani v kancelarii nonstop sediet nechcel 😃

alex49
28. jún 2024

väčšina žien by nemenila, chlap sa na teba vykašle a čo potom? chlap ti môže aspoň tú zdravotku platiť a nemusíš sa prosiť o razítka. Ked už sedíš doma a staráš sa jeho veľa ctený zadok, dúfam, že aspoň navarené má každý deň, upratané, opraté.

dskjhfdlkdjhl
28. jún 2024

Tak teraz vazne. Co by sme Ti mali zavidiet? To, ze sedis doma? To, ze si zavisla na frajerovi? Alebo co? Fakt neviem, ale mozno nam to objasnis.

dominikamacakova
28. jún 2024

Ty robiť nemusíš?? Napíš sem o päť rokov ako si dopadla.

angeli121212
28. jún 2024

Autorka to že sedíš doma na zadku je tvoje rozhodnutie ak to tak chceš nech sa páči... Ostatné ťa tu ani nie pre toto hejtujú ale hlavne pre ten tvoj prístup k tomuto a celkovo... No nie si im dva krát sympatická a ani mne veru.. nikto ti nezávidí a určite nie tvoja kamarátka.. nemá ti jednoducho čo závidieť

kikushaa
28. jún 2024

Ja len, ze ti drzim palce aby ti ta laska vydrzala navzdy.

dskjhfdlkdjhl
28. jún 2024

@kikushaa este aby aj jej partnerovi ta laska vydrzala😉

barbora0308
28. jún 2024

Dalsia vymyslena tema na rozprudenie vasni 🤦 ja len nechapem, preco toto niekoho bavi?

katkaseiner
28. jún 2024

inak strasne sa smejem...vystupujes tu bez mena a tváriš sa ako stred vesmiru. Školu ti pomohol dorobit snubenec ktorí ta živí.... bravo...strasne závidím 😆😆😆😆 verim ze aj tvojmu chlapovi všetci zavidia 😆😆😆

denithestrange1993
28. jún 2024

Ake razitko? Ved v dnesnej dobe staci uradu prace potvrdenie z profesie o poslani zivotopisu nejakej firme. Celu tuto slohovu pracu si si mohla odpustit

prasiatko30
28. jún 2024

A zacali prazdniny

lienka.7
28. jún 2024

@autorka waw, ty si teda ina liga 🙈 závidieť ti, ze ty si na UP? nenamyskas si o sebe trosku? Btw, to stále budeš zavesená na snúbencovi , či ako?
A inak, ani ja by som ti to "razitko" nedala. Prečo? Lebo neznášam lemry lenive👎

svetlonos
28. jún 2024

Noo nato ako je to celkom pekne napísané sa autorka javí príliš blbá = niekto sa tu super zábava 😉
Ten kto by študuje VŠ (po ktorej má potom dobre platenú pracu) s odretymi ušami- taky sa tým nepochvali. Ešte by aj vyskúšal ist do práce.
Ale
-byt blby,
-vyštudovať za pomoci druhych,
-neísť do prace lebo ved som blb,
-urobiť debila z pracujúcej šikovnejší kamosky
-sťažovať sa že nemá na doticnu čas lebo "hlupaňa" pracuje
-nezaujíma ju ako sa kamoske darí
-chce razítka len tak = teda aby ta normalna urobila zo seba hlúpu a isla sa ztrapnit na hr
- naštve sa, že kamoska neurobí zo seba vola
- ešte jej aj ma závidieť, ze sedí doma odkázaná na priateľovi prachy

Ja neverím, že niekto aj keby bol taky sprosty ako z príspevku vyznieva, by sa tým aj pochválil, co I len ako anonym.
A to ja som asi len 2-3 x napísala, že téma musí byť vymyslená, ale toto nieee 😁

angeli121212
28. jún 2024

@svetlonos noo ja tiež dufam, že je vymyslená ale zhodou okolností som ozaj takú kozu poznala do bodky rovnaké zmýšľanie a tiež sa s tým pochválila 😂

lucy_ms
28. jún 2024

Prázdniny začali, vášne si touto diskusiou zdvihla, teraz vymysli niečo zaujímavé na zajtra. PS: inak ani ja nemusím pracovať, takže ti nemám čo závidieť, len ja by som nevedela len tak sedieť na zadku a nič nerobiť..

h2
28. jún 2024

Ja teraz neviem, či sa mám smiať, či za hlavu chytať! Ty si nešla po škole robiť, lebo snúbenec "ťa nenútil", šikovná kamoška, ktorá má dobrú prácu a ide si kupovať vlastný byt, ti závidí a my všetky by sme s tebou hneď menili, keby sme mohli?!!! 🤯😂 Ja by som s tebou nemenila ani náhodou. Mimochodom, strašne by ma zaujímalo, čo budeš robiť, keď ťa snúbenec nechá (ja viem, nenechá ťa, lebo sa strašne ľúbite a vaša láska bude trvať večne, však?)

bmolko
28. jún 2024

jasne zavidime ti, ze si zavisla od chlapa a ked ta posle do predele, tak budes od tej "zavistlivej" kamosky zobrat suche rozky

doriiis
28. jún 2024

Zbytočne sa ofukujes.Z vás dvoch je úspešnejšia tvoja kamoška.

alickapusinka
28. jún 2024

to sa niekto nudí začali prázdniny a ak nie tak nemá čo TI závidieť si lenivá a nezodpovedná. A hlavné vybitá chceš mať len výhody. A hlavne sebavedomie TI nechýba. A ak nie je po tvojom tak každý je zlý len TY si dobra zobud sa.

evkakorcek
28. jún 2024

Pre Boha, to čo je za dobu????? 🙏

marca12
28. jún 2024

Ja by som nemenila. Ja chodim do prace od 15stich,kazde leto brigada,po skole hned robota. Nikdy som nebola nezamestnana. Potrebujem sa citit uzitocna,zblaznila by som sa sediet doma bez prace. Naozaj ti nezavidim. Mozem byt doma,muz by mas uzivil,ale nechcem. No ale k veci. Asi nie ste az take kamosky,ked ma problem s jednym razitkom. Podla mna ti nezavidi,skor jej vadi tvoja vychcanost a lenivost. Ona si musela vsetko vydriet a ty sa o nic nesnazis,vsetko si vybavis.

komplikovana
28. jún 2024

takto sa vyjadruju dnesni vysokoskolaci? 😲

esteris
28. jún 2024

Vieš, ono tá práca mnohých ľudí aj napĺňa, ak ti niečo hovorí potreba sebarealizácie v Maslowovej pyramíde potrieb. A nerobia to primárne kvôli peniazom 🙂

viestta
28. jún 2024

Moja zlata, ja by som doma nesedela ani ak by som mohla. Mna by doma piclo. Ale to bude asi tym, ze nie som vos leniva, ktora nie je schopna ani do tej firmy kde robi kamoaska zajst osobne a popytat si blbu peciatku na papier...
Ale samozrejme straaaaaasne ti zavidim, to fakt mam aj co...

aandrea9
28. jún 2024

Nezávidí. Len nepodporuje klamstvo ako to robíš ty. Sedíš doma na zadku a ona na sebe maká, aby niečo dosiahla.

dota6
28. jún 2024

@autorka Ahoj autorka, prečo si evidovaná na úrade práce? Keď nemusíš pracovať, ani nechceš táto inštitúcia nie je pre teba.

dorottka
28. jún 2024

Troll

petronelag
28. jún 2024

Ja by som tiež nebola po ukončení školy doma, lebo získať prax a pracovné návyky je dôležité. Na mužov sa nedá spoliehať, najlepšie je byť sebestačná a mať svoju prácu.
O pár rokov bude kamarátka na tom lepšie a nemá čo závidieť.