Prečo mi nepovedal, že písal svojej ex?
Objektivne ma zaujima či by ini ľudia mali s nasledovnou situáciou problém alebo nie.
Mám nový vzťah. Od začiatku sme kládli doraz na transparentnosť a že si povieme všetko tak ako je. Po predošlých sklamaniach obaja sme chceli tu od začiatku robiť všetko inak a lepšie.
Preto som mu sama od seba povedala, keď sa mi ozval ex. Pretlmočila som mu, čo mi napisal, a čo ja jemu. Chcela som, aby o tom vedel. Žiadne tajomstva pred týmto mužom nemám a všetko mu poviem. No a zistila som, že on si napísal pár správ so svojou ex ale nepovedal mi o tom. Mala sviatok takze jej napísal a potom asi prehodili pár správ. On od začiatku čo sme spolu niečo mali tvrdí, že je dávno vysporiadany s minulými vzťahmi a plne som mu verila. Ale toto ma jednak prekvapilo aj zamrzelo. Nepovedal mi to sám od seba ale zistila som to náhodne pri bežnej konverzácii, keď som sa ho niečo spýtala a on povedal že jej písal. Čiže netajil to ale cakala som, že tak ako ja jemu aj on mi to povie. Možno by som doteraz o tom ani nevedela, keby som nedala tu tému. A teraz sa cítim tak nepríjemne že nechcem sa ani na nič ohľadne toho pýtať, keď už mi to nepovedal sám. Neviem koľko správ, ani ich obsah, nechcem sa na to pýtať, pripadam si ako keby ja niečo narúšam.
Tak ma iba zaujíma čo na to niekto cudzi, keď sa vžijete do tejto situácie či by ste s tým mali problém.

@anonym_2ed33c práve preto na začiatku prebieha komunikácia o tom, komu čo vadí, kto ma aké traumy trebárs alebo obavy z predošlých vzťahov a pod. Toto všetko som za to aby bolo vydiskutovane, aby obaja vedeli čomu sa vyhnúť, na čo dať pozor. Myslím že obaja sme to chceli rovnako a keby sa mu to nepáči, logicky nemusí so mnou pokračovať a robiť zo seba niekoho iného, či ? Nie je horšie práve to? Keď vopred vie, s čím mám problém a potom to urobí v domnienke že nebolo to podstatne povedať, to vidím ako problém
@anonym_autor
traumy, obavy z minulých vzťahov si máš vyriešiť ty v sebe, v tom ti žiaden muž nepomôže, už začiatok vzťahu a tieto diskutovania čo áno a čo nie....je také divné.