Prečo mi nepovedal, že písal svojej ex?
Objektivne ma zaujima či by ini ľudia mali s nasledovnou situáciou problém alebo nie.
Mám nový vzťah. Od začiatku sme kládli doraz na transparentnosť a že si povieme všetko tak ako je. Po predošlých sklamaniach obaja sme chceli tu od začiatku robiť všetko inak a lepšie.
Preto som mu sama od seba povedala, keď sa mi ozval ex. Pretlmočila som mu, čo mi napisal, a čo ja jemu. Chcela som, aby o tom vedel. Žiadne tajomstva pred týmto mužom nemám a všetko mu poviem. No a zistila som, že on si napísal pár správ so svojou ex ale nepovedal mi o tom. Mala sviatok takze jej napísal a potom asi prehodili pár správ. On od začiatku čo sme spolu niečo mali tvrdí, že je dávno vysporiadany s minulými vzťahmi a plne som mu verila. Ale toto ma jednak prekvapilo aj zamrzelo. Nepovedal mi to sám od seba ale zistila som to náhodne pri bežnej konverzácii, keď som sa ho niečo spýtala a on povedal že jej písal. Čiže netajil to ale cakala som, že tak ako ja jemu aj on mi to povie. Možno by som doteraz o tom ani nevedela, keby som nedala tu tému. A teraz sa cítim tak nepríjemne že nechcem sa ani na nič ohľadne toho pýtať, keď už mi to nepovedal sám. Neviem koľko správ, ani ich obsah, nechcem sa na to pýtať, pripadam si ako keby ja niečo narúšam.
Tak ma iba zaujíma čo na to niekto cudzi, keď sa vžijete do tejto situácie či by ste s tým mali problém.
Podla mna je ok, ak si verite a povie ti o takom niecom. Ale ked to zataji, tak tam asi nejaky ten problem bude. Nemozes byt predsa s niekym, komu neveris, komunikacia je zaklad!
Mimo toho co sa pytas, ale naco mate potrebu si pisat s exami? Jedine, ze mate deti a riesite veci ohladom toho
Mimo toho co sa pytas, ale naco mate potrebu si pisat s exami? Jedine, ze mate deti a riesite veci ohladom toho
@crazy_cat_lady nie deti nemame. Ja som pred ním držala kontakt s ex takze sa ešte z času na čas ozve ale ja už o komunikáciu nestojím, tak som novému normálne povedala keď sa ozval atd. A on tej svojej písal k sviatku čo nemám za zle ale nepovedal mi o tom
Podla mna je ok, ak si verite a povie ti o takom niecom. Ale ked to zataji, tak tam asi nejaky ten problem bude. Nemozes byt predsa s niekym, komu neveris, komunikacia je zaklad!
@tabakmirka nechcem hneď obviňovať, že zatajil, iba nepovedal. Tajil by keby sa spýtam a oklamal by. Neviem ale, či mu to len nenapadlo zmieniť, lebo veď ja som mu o mojom povedala tak snáď mu to napadlo počas toho, ako si tých pár správ vymenili. Najviac ma hnevá asi to, že keby sa nespytam, tak dodnes neviem
@crazy_cat_lady po mojej skúsenosti ...by som sa mala na pozore, resp. ak tam nie sú deti, prečo má potrebu byť s ex v kontakte.
@anonym_autor zas tie očakávania
@minenkaa že keď poviem ja jemu tak očakávam že povie aj on mne? Áno sú to asi ocakavania, ale záleží ako si to každý nastaví na začiatku. Mala som pocit že my to mame nastavene tak, ze povie sám od seba
neviem naco si obaja vypisujete s EX?
@minenkaa že keď poviem ja jemu tak očakávam že povie aj on mne? Áno sú to asi ocakavania, ale záleží ako si to každý nastaví na začiatku. Mala som pocit že my to mame nastavene tak, ze povie sám od seba
@anonym_autor tak ty si mala pocit a on asi aj zabudol,že jej písal
@crazy_cat_lady po mojej skúsenosti ...by som sa mala na pozore, resp. ak tam nie sú deti, prečo má potrebu byť s ex v kontakte.
@zmrzlinka8 nepíšeš žiadnym ex na narodeniny alebo nejaký sviatok? Mal viac vzťahov a neviem ani, ktorým píše a ktorým nie, keďže veľmi nechcem do jeho minulosti vrtat. Aj keď by ma to dosť zaujimalo. Viem že táto jemu písala tak sa asi chcel revanšovať. Fakt by mi nevadila jedna správa všetko najlepšie ale ak sa aj zaujímal, ako sa jej darí a pod. Tak je to take, no. Ani neviem kedy to bolo, mna to tak prekvapilo že som sa ďalej ani nepýtala
@zmrzlinka8 nepíšeš žiadnym ex na narodeniny alebo nejaký sviatok? Mal viac vzťahov a neviem ani, ktorým píše a ktorým nie, keďže veľmi nechcem do jeho minulosti vrtat. Aj keď by ma to dosť zaujimalo. Viem že táto jemu písala tak sa asi chcel revanšovať. Fakt by mi nevadila jedna správa všetko najlepšie ale ak sa aj zaujímal, ako sa jej darí a pod. Tak je to take, no. Ani neviem kedy to bolo, mna to tak prekvapilo že som sa ďalej ani nepýtala
@anonym_autor nie, svojich ex nijako nekontaktujem, na čo.
neviem naco si obaja vypisujete s EX?
@anonym_220548 citaj komenty, nevypisujeme
@anonym_autor takže ty ho radsej nechaj tak lebo keď si takto zbytocne zvedavá ,to nie je dobre
Načo ti to aj je vedieť o bývalých
@tabakmirka nechcem hneď obviňovať, že zatajil, iba nepovedal. Tajil by keby sa spýtam a oklamal by. Neviem ale, či mu to len nenapadlo zmieniť, lebo veď ja som mu o mojom povedala tak snáď mu to napadlo počas toho, ako si tých pár správ vymenili. Najviac ma hnevá asi to, že keby sa nespytam, tak dodnes neviem
@anonym_autor ved prave, ze nepovedal. nechcem byt za zlú, ale vypisovanie byvalym uz netolerujem, kedze v mojom pripade sa z toho vyklulo aj stretavanie... a nerozhodnost dotycneho, ked som sa to dozvedela. toto uz v zivote nechcem zazit. takze za mna, ak vypisuje exkam, tak nie je do mna zamilovany dostatocne a pre mna stopka
@anonym_autor nie, svojich ex nijako nekontaktujem, na čo.
@letfenixa no ani ja môjmu už nemám v pláne písať ku sviatku ale keď som tohto partnera nemala tak sme zvykli mat občas kontakt. A hlavne on tvrdí že keď ma ex tak nepotrebuje už kontakt
@anonym_autor ved prave, ze nepovedal. nechcem byt za zlú, ale vypisovanie byvalym uz netolerujem, kedze v mojom pripade sa z toho vyklulo aj stretavanie... a nerozhodnost dotycneho, ked som sa to dozvedela. toto uz v zivote nechcem zazit. takze za mna, ak vypisuje exkam, tak nie je do mna zamilovany dostatocne a pre mna stopka
@zmrzlinka8 rozumiem. Podľa mna trochu záleží aj od veku. Napríklad 50 ročná žena nebude zrejme v kontakte s ex keď mala 20. Ale keď si okolo 30tky a máš vzťah, ktorý skončí a čoskoro po ňom další tak je to ešte take že k tým sviatkom si možno napíšete, vieš ako to myslím. Samozrejme naj by bol žiadny kontakt ale nemôžem mu povedať, nepíš už ani na narodeniny. Sú tu ale dve veci ktoré vidím ako problém a to že mi o tom nepovedal a druha, ak bol iniciátor on nejakých otázok o živote, alebo ako sa ma. Neviem ani kto komverzaciu ukončil. On sa práveže snaží robiť všetko dobre, tak ho nechcem kvôli tomu hneď vidieť ako red flag. Nič iné zatiaľ neurobil zle
@anonym_autor takže ty ho radsej nechaj tak lebo keď si takto zbytocne zvedavá ,to nie je dobre
Načo ti to aj je vedieť o bývalých
@minenkaa niekto chce vedieť o minulosti partnera a celkovo vedieť o sebe všetko či teraz alebo vtedy. Aj ta minulosť dosť ovplyvňuje prítomnosť. Necítila by som asi dostatočnú blízkosť ku niekomu, kde neviem ani koľko mal partneriek a celkovo. Ak to ma byt životný partner a nejaké puto medzi sebou, za mna to tam patrí
@zmrzlinka8 rozumiem. Podľa mna trochu záleží aj od veku. Napríklad 50 ročná žena nebude zrejme v kontakte s ex keď mala 20. Ale keď si okolo 30tky a máš vzťah, ktorý skončí a čoskoro po ňom další tak je to ešte take že k tým sviatkom si možno napíšete, vieš ako to myslím. Samozrejme naj by bol žiadny kontakt ale nemôžem mu povedať, nepíš už ani na narodeniny. Sú tu ale dve veci ktoré vidím ako problém a to že mi o tom nepovedal a druha, ak bol iniciátor on nejakých otázok o živote, alebo ako sa ma. Neviem ani kto komverzaciu ukončil. On sa práveže snaží robiť všetko dobre, tak ho nechcem kvôli tomu hneď vidieť ako red flag. Nič iné zatiaľ neurobil zle
@anonym_autor oni skoncili tesne predo mnou, takze to bolo cerstve
@minenkaa niekto chce vedieť o minulosti partnera a celkovo vedieť o sebe všetko či teraz alebo vtedy. Aj ta minulosť dosť ovplyvňuje prítomnosť. Necítila by som asi dostatočnú blízkosť ku niekomu, kde neviem ani koľko mal partneriek a celkovo. Ak to ma byt životný partner a nejaké puto medzi sebou, za mna to tam patrí
@anonym_autor a on to tak cíti lebo ak nie toto bude dosť veľký konflikt
Pozri, keď ťa to tak zožiera normálne mu to povedz a on ti povie ako to berie on. Napísal jej k sviatku nie len tak z nudy ani si nevypisujú každý týždeň. Mohli to ukončiť ako dospelí ľudia.
@anonym_autor robis z komara somara. Jednoducho to nepovazoval za tak dolezite ako ty. A asi t povazujes vela veci za dolezitejsie ako on. Bud sa s tym zmieris a budes ho akceptovat aj s jeho rebrickom hodnot a dolezitasti veci alebo nie. Iste je, ze svoj rebricek hodnot mu velmi tazko nanutis.
Mne to príde ako také zbavovanie sa jeho svojpravnosti. Aj ja napr som vo veľmi sporadickom kontakte s ex. A nehlásim to bežné manželovi v štýle- dnes som mu napísala, napísal to a to. Niekedy si skutočne iba zablahoželame k sviatku, inokedy vymeníme par správ. Tiež to niekedy spomeniem v kontexte, v rozhovore....a pride mi to také normálne, že si veríme. Každý máme svoje rodiny.
@anonym_autor a to naco je dobre zdoverovat sa s kazdou hovadinou? Informujes ho aj o kvalite svojej rannej stolice?
Kvoli prianiu k sviatku a par zdvorilostnym spravam robit taketo divadielko? Trosku drama queen. Tiez si myslum, ze aj zabudol ze cosi pisal. A nie kazdy pali za sebou vsetky mosty, tolko ku kontaktom s byvalymi.
Kvoli prianiu k sviatku a par zdvorilostnym spravam robit taketo divadielko? Trosku drama queen. Tiez si myslum, ze aj zabudol ze cosi pisal. A nie kazdy pali za sebou vsetky mosty, tolko ku kontaktom s byvalymi.
@venom19 žiadne som nerobila preto ani viac okolo toho neviem, tu som sa len zdvoverila pre svoj pocit aby som videla, či by to niekomu vadilo alebo nie. Viem čo mi hovorí vnútorný pocit a tu som chcela objektívne zhodnotenie
@anonym_autor a to naco je dobre zdoverovat sa s kazdou hovadinou? Informujes ho aj o kvalite svojej rannej stolice?
@anonym_19571 niekto chce vedieť takéto veci niekto nie, my sme si na začiatku povedali že chceme tak preto som aj mala očakávanie. Teraz sa cítim aj hlupo že som mu ja vešala na nos to čo sa nepýtal, chcela som len dobre a otvorenosť
@anonym_autor tak on ako muz ma urcite dovod , preco sa tym nepochvalil - lebo vie ako by to dopadlo, vie ako by si reagovala, vie ze by z toho bola hadka atd.... osobne si myslim , ze je lepsie sa nevyvinovat z toho, ze ta "oklamal", lebo nepovedat pravdu ja povazujem za klamstvo.... ako dopredu vediet, ako to dopadne... nasrata by si bola mozno rovnako, ale takto mas ako bonus , nedodrzanie dohody... otazka je, preco sa byvalej pripomina? je zvedava na sms k narodeninam?
Mne to príde ako také zbavovanie sa jeho svojpravnosti. Aj ja napr som vo veľmi sporadickom kontakte s ex. A nehlásim to bežné manželovi v štýle- dnes som mu napísala, napísal to a to. Niekedy si skutočne iba zablahoželame k sviatku, inokedy vymeníme par správ. Tiež to niekedy spomeniem v kontexte, v rozhovore....a pride mi to také normálne, že si veríme. Každý máme svoje rodiny.
@anonym_a7a431 tu možno aj záleží, či máte vydiskutovane či vám to prekáža. Keby vieš, že by to partnerovi prekážalo a narušalo nejaký drive medzi vami robila by si to rovnako? Tým chcem len poukázať na to, že sú možno pary kde si hneď povedia že je to ok nevadí a potom si to teda následne neoznamujú.
@anonym_autor a on to tak cíti lebo ak nie toto bude dosť veľký konflikt
@minenkaa konflikt nebude, ja už neplanujem ho s tým konfrontovať. Keď mi povedal, že jej písal tak viac som ktomu nič nepovedala a on sa neopýtal, či je to problém. Nebola som ani nahnevaná a nedala som mu to nijak vyzrat… len mi to teraz tak napadlo, blíži sa sviatok môjho ex, tak aj rozmýšľam či mu napíšem a či si to nechať pre seba alebo čo. Lebo za normálnych okolnosti by som mu to povedala asi tak, že, dnes ma môj ex narodky napísala som mu a vybavene.ja by som bola spoko. Ale teraz si hovorím, ma zmysel mu to hovoriť?
Pozri, keď ťa to tak zožiera normálne mu to povedz a on ti povie ako to berie on. Napísal jej k sviatku nie len tak z nudy ani si nevypisujú každý týždeň. Mohli to ukončiť ako dospelí ľudia.
@januska12323 mimo toho nie sú v kontakte. Ale keď sa tak zamyslim teraz, popriať je jedna vec a nadväzovať potom ako sa jej darí je ďalšia, tam už je zvedavosť a snaha chvíľku udržať kontakt

@anonym_autor zas tie očakávania