Prečo mi nevychádzajú vzťahy?
Ahojte dievčatá, viem že podobnych diskusii tu je vela, len sa asi potrebujem aj vyrozprávať a upokojiť. Ide o to že mám 34 rokov nikdy som oficiálne nemala žiaden vzťah, nikdy som nepredstavila rodičom priateľa. Nemyslím si že som divná, vyzoro mi povedia v práci aj kamarátky že som pekna. Istú dobu som robila aj modelku. Povahovo som také veselé žieňa. A teraz k veci, už sa mi stalo 6 krát že som sa stretávala pravidelne s nejakým mužom všetko vyzeralo ideálne a po 2-3 mesiacoch po intímnom zblizeni to ten dotyčný zrazu ukončil, len správou že to nie je pre neho dostatočne alebo niečo iné že to nie je 100%tne. Strašne mi to ničí aktuálne sebavedomie mám už mesiac hlavu v smútku každý deň plačem čo robím zle…prečo si priťahujem týchto mužov. Prosím o nejakú radu, upokojenie nechcem aby ste mi tu nadavali už mám toho teraz aj tak dosť :( alebo hladam možno niekoho kto si prešiel podobným a podelil by sa o svoj príbeh a o to či nakoniec našiel šťastie 😀 ďakujem
@sylvester1 ja takéto problémy nemám, skôr naopak, na mne muži vedia visiet celé roky a to s nimi ani nespavam. Ja neviem co môže žena také robiť, ako sa správa, prezentuje že si počkajú na sex a potom čau🤔
@katka2022 ako sa na to pozeráme? 😏veď predsa vidím a viem že tam sú spoločné črty, vlastnosti a správanie. Žiadne čary mary a namyslanie. Dátum narodenia s tým nemá nič. Chcem len poukázať že tie moderné ezo veci o vzorcoch a popularna psychológia z navodov na život neplatia paušálne a nie sú vytesané
@sylvester1 ak chlapa ženy nechcú aj keď on si o sebe myslí že je normalny mal by sa nad sebou zamyslieť či to nie je iba jeho zbozne želanie a realitu mu ukazujú tie ženy tym ze ho nechcú
@sova7 ak žiješ v hlave, tvoja hlava si vždy niečo vymyslí a to čo si vymyslí, to potom aj žiješ. Psychológia podľa čísel nemá nič spoločné s ezo, je daná štatistikou. Buď tomu rozumieš alebo nie, prečo inak by si mala vstupný dátum narodenia a nikdy ho nemohla zmeniť? Načo ti bol daný? Tak je aj matematicky nakodovane tvoje telo, však neriešiš koľko dýchaš, telo dýcha a pracuje za teba..jak to je asi možné? Je to matematicky dané, aj rodina, jak vo videohre. Podľa tela bol vytvorený aj PC, podobný princíp, no neriešiš, že preco a ako funguje, dátum je ako software. Zly vztah s otcom sa rovna zly vztah so sefom na pracovisku, zly vztah s matkou, problemy s financnym riaditelom, zly vztah so surodencami = zly vztah s kolegami. Ženy, kt sa spravaju ako deti, s takými sa ťažko zakladá rodina. Vsade su vzorce...na všetko sa da pozerat z viacero uhlov a to, čo človeku pomôže - to má pre neho význam.
Jasne, po dvoch mesiacoch a hlavne intímnom zblíženi si pre nich až moc dobrá 🤦♀️ ja som teda asi staromodna ale ved testuj ich trocha dlhšie ako 2-3 mesiace. Netreba sa hneď intímne zblizovat 🤷♀️ Zdá sa, že si len ďalší zárez na pazbe a dúfam, že máš na viac.
@autorka je vcelku zaujimave co pises, jednak vraj hras hru, ze si nedostupna, no sme este len na prvej strane a nevyzera to, ze by ti, co tu hru hraju s tebou nedostali to, co chcu. Teda zjavne az tak nedostupna nie si a to neber ako urazku, ale ako holy fakt, mimochodom ty ani len nevies ako to je inde a inak....pretoze zjavne cosi bude ine u teba, kedze z toho nekuka dlhodoby vztah....
a to, co je u teba ine nachadzam a ani nie som na str. c.2 - co znamena, ze sa kazdeho narovinu pytas, ci chce dlhodoby vztah? Akoze si strihnes otazku, hej haloo chces mat dlhodoby vztah? A kus to zlahcim, ale to sa pytas este po tom sexe alebo pred nim? Ako nemusis ani uvazovat, akakolvek kombinacia je zvlastna a chcelo by to zmenu stylu - kompletnu, pretoze ty ich jednoducho v inom jazyku uplne odradis, teda mozno si pekna, ale v ramci vztahov posobis ozaj ako niekto, kto netusi co ma robit....ako neviem ako sa randi v roku 2025....no len tak tipujem, ze ak chces s niekym byt dlhu dobu, tak by ste sa asi najskor mali rozpravat....niekam spolu ist a ani neviem ci vobec niekde v prvom roku ma byt veta o tom, ci to s tebou niekto mysli vazne..to by asi malo vyplynut, asi by mal chciet ani nemysliet na nic ine, ako na to, ze to s tebou mysli fest vazne...a nie ako ta tvoja motanica .....akoze sa tvaris ze mu nedas, potom sa to spytas a potom mu i tak das a je vybavene...
@sova7 svata pravda
Jaaa, tak to ťa chceli do postele. Aj ja som to istý čas zažívala...ale takých som hneď vyselektovala.
Buduj od začiatku vážny vzťah a neponahlaj sa do postele, len tak zistíš kto to s tebou mysli vážne. A buď hlavne sama sebou, muž nepotrebuje dokonalú ženu.
Nálaď sa pozitívne a ver, že niekde je ten pravý len ste sa ešte nestretli. Držím palce ♥️.

Co robis zle? Uz len z textu znies strasne zufalo