icon

Prečo mi nevychádzajú vzťahy?

10. mar 2025

Ahojte dievčatá, viem že podobnych diskusii tu je vela, len sa asi potrebujem aj vyrozprávať a upokojiť. Ide o to že mám 34 rokov nikdy som oficiálne nemala žiaden vzťah, nikdy som nepredstavila rodičom priateľa. Nemyslím si že som divná, vyzoro mi povedia v práci aj kamarátky že som pekna. Istú dobu som robila aj modelku. Povahovo som také veselé žieňa. A teraz k veci, už sa mi stalo 6 krát že som sa stretávala pravidelne s nejakým mužom všetko vyzeralo ideálne a po 2-3 mesiacoch po intímnom zblizeni to ten dotyčný zrazu ukončil, len správou že to nie je pre neho dostatočne alebo niečo iné že to nie je 100%tne. Strašne mi to ničí aktuálne sebavedomie mám už mesiac hlavu v smútku každý deň plačem čo robím zle…prečo si priťahujem týchto mužov. Prosím o nejakú radu, upokojenie nechcem aby ste mi tu nadavali už mám toho teraz aj tak dosť :( alebo hladam možno niekoho kto si prešiel podobným a podelil by sa o svoj príbeh a o to či nakoniec našiel šťastie 😀 ďakujem

Strana
z2
evcagabi
10. mar 2025

Co robis zle? Uz len z textu znies strasne zufalo

katka2022
10. mar 2025

@sova7 aj to môže byť, záleži ako sa na to pozeráme. Aký je tvoj deň narodenia (nie celý dátum) a mamin?

mischy00
10. mar 2025

@sylvester1 ja takéto problémy nemám, skôr naopak, na mne muži vedia visiet celé roky a to s nimi ani nespavam. Ja neviem co môže žena také robiť, ako sa správa, prezentuje že si počkajú na sex a potom čau🤔

sova7
10. mar 2025

@katka2022 ako sa na to pozeráme? 😏veď predsa vidím a viem že tam sú spoločné črty, vlastnosti a správanie. Žiadne čary mary a namyslanie. Dátum narodenia s tým nemá nič. Chcem len poukázať že tie moderné ezo veci o vzorcoch a popularna psychológia z navodov na život neplatia paušálne a nie sú vytesané

sova7
10. mar 2025

@sylvester1 ak chlapa ženy nechcú aj keď on si o sebe myslí že je normalny mal by sa nad sebou zamyslieť či to nie je iba jeho zbozne želanie a realitu mu ukazujú tie ženy tym ze ho nechcú

katka2022
10. mar 2025

@sova7 ak žiješ v hlave, tvoja hlava si vždy niečo vymyslí a to čo si vymyslí, to potom aj žiješ. Psychológia podľa čísel nemá nič spoločné s ezo, je daná štatistikou. Buď tomu rozumieš alebo nie, prečo inak by si mala vstupný dátum narodenia a nikdy ho nemohla zmeniť? Načo ti bol daný? Tak je aj matematicky nakodovane tvoje telo, však neriešiš koľko dýchaš, telo dýcha a pracuje za teba..jak to je asi možné? Je to matematicky dané, aj rodina, jak vo videohre. Podľa tela bol vytvorený aj PC, podobný princíp, no neriešiš, že preco a ako funguje, dátum je ako software. Zly vztah s otcom sa rovna zly vztah so sefom na pracovisku, zly vztah s matkou, problemy s financnym riaditelom, zly vztah so surodencami = zly vztah s kolegami. Ženy, kt sa spravaju ako deti, s takými sa ťažko zakladá rodina. Vsade su vzorce...na všetko sa da pozerat z viacero uhlov a to, čo človeku pomôže - to má pre neho význam.

sova7
10. mar 2025

@katka2022 nie nežijem v hlave. A ten zbytok radšej ani nekomentujem. 🤦

nin12345
10. mar 2025

@mischy00 presne som sa nad tymto rozmyslala ze ako sa asi autorka prezentuje ake ma hodnoty. Tiez mam opacny problem skor sa neviem muzov striast ako ze by ma nechceli alebo dokonca vyuzili na sex

aandrea9
10. mar 2025

Jasne, po dvoch mesiacoch a hlavne intímnom zblíženi si pre nich až moc dobrá 🤦‍♀️ ja som teda asi staromodna ale ved testuj ich trocha dlhšie ako 2-3 mesiace. Netreba sa hneď intímne zblizovat 🤷‍♀️ Zdá sa, že si len ďalší zárez na pazbe a dúfam, že máš na viac.

atinkaa
10. mar 2025

@autorka je vcelku zaujimave co pises, jednak vraj hras hru, ze si nedostupna, no sme este len na prvej strane a nevyzera to, ze by ti, co tu hru hraju s tebou nedostali to, co chcu. Teda zjavne az tak nedostupna nie si a to neber ako urazku, ale ako holy fakt, mimochodom ty ani len nevies ako to je inde a inak....pretoze zjavne cosi bude ine u teba, kedze z toho nekuka dlhodoby vztah....

a to, co je u teba ine nachadzam a ani nie som na str. c.2 - co znamena, ze sa kazdeho narovinu pytas, ci chce dlhodoby vztah? Akoze si strihnes otazku, hej haloo chces mat dlhodoby vztah? A kus to zlahcim, ale to sa pytas este po tom sexe alebo pred nim? Ako nemusis ani uvazovat, akakolvek kombinacia je zvlastna a chcelo by to zmenu stylu - kompletnu, pretoze ty ich jednoducho v inom jazyku uplne odradis, teda mozno si pekna, ale v ramci vztahov posobis ozaj ako niekto, kto netusi co ma robit....ako neviem ako sa randi v roku 2025....no len tak tipujem, ze ak chces s niekym byt dlhu dobu, tak by ste sa asi najskor mali rozpravat....niekam spolu ist a ani neviem ci vobec niekde v prvom roku ma byt veta o tom, ci to s tebou niekto mysli vazne..to by asi malo vyplynut, asi by mal chciet ani nemysliet na nic ine, ako na to, ze to s tebou mysli fest vazne...a nie ako ta tvoja motanica .....akoze sa tvaris ze mu nedas, potom sa to spytas a potom mu i tak das a je vybavene...

sylvester1
11. mar 2025

@sova7 svata pravda

mantilka
11. mar 2025

Jaaa, tak to ťa chceli do postele. Aj ja som to istý čas zažívala...ale takých som hneď vyselektovala.
Buduj od začiatku vážny vzťah a neponahlaj sa do postele, len tak zistíš kto to s tebou mysli vážne. A buď hlavne sama sebou, muž nepotrebuje dokonalú ženu.
Nálaď sa pozitívne a ver, že niekde je ten pravý len ste sa ešte nestretli. Držím palce ♥️.

Strana
z2