icon

Prečo mi píše, keď už má novú partnerku?

bibibee
19. nov 2023

Ahojte, rozišli sme sa po troch rokoch. Najskôr mi písal že potrebuje čas sa z toho dostať a aby sme neboli v kontakte. Tak teda som mu nepísala a za dva týždne mi napísal že ako sa mám že mu na mne záleží a podobne. Tak som nereagovala. A potom mi napísal zase že má novú priateľku. Ona ma dve deti a nastahoval sa k nej. A že sa mi chce ospravedlniť za to ako sa ku mne choval. Lebo mal nehodu tak neviem či ho osvietilo a že ho mrzí ako sa choval. Nerozumiem prečo mi to píše že má inú a že ho to všetko mrzí? A že je do nej zamilovaný? Ako načo mi píše? Ja už som medzi časom bola na tom dobre s rozchodom a týmto mi zase ublížil. Mam 32 a som sama len tak medzi rečou. Ďakujem za odpovede.

bibibee
autor
19. nov 2023

@nikaeli bola som vyrovnaná, ani by som ho nechcela, viem aký bol ku mne ku koncu. A on bol typ čo sa chcel hádať za malickosti a ja som skor taká že sa vyplacem a zavrem do izby. Nikdy som nekricala a on stále vyvolával hadky. Len ma hneva ze mi vypisuje aku ma uzasnu priateľku a potom sa cítim ako keby som bola menejcenna. Že si to nevazil co som robila pre neho. Starala som sa ako som mohla. A nemam s nim zmluvu žiadnu . Proste vyuziva auto a neriešim. Mna materialne veci nikdy nezaujimali.

bibibee
autor
19. nov 2023

@minenkak ako hej beriem som blbá, neberiem to v zlom neboj sa. Len som aka som a ja sprostá som mu ešte ponukla našu chatu že keď ma problémy a je v strese ze neje a schudol veľa. Tak ja som mu teda ponukla nech sa ide vyvetrať do hôr že mu dam kľúče a aj s ňou. Vidíš ja som fakt blba dobre si povedala. Ach jaj . Pravdu máš som fakt sprostá

minenkak
19. nov 2023

@bibibee k tým materiálnym veciam, vieš ,že keď si chceš niečo kúpiť musíš pracovať a keď si v práci tým dávaš svoj čas a zdravie za peniaze na výmenu

nikaeli
19. nov 2023

@bibibee ja nehovorím o materiálnych veciach ako takých. Hovorím o tom, že ak s tvojim autom urobí nejaký priestupok, polícia bude kontaktovať majiteľa auta. On môže tvrdiť, že v ňom v živote nesedel a ty budeš mať problémy. Rozmýšľaj trochu.

https://auto.sme.sk/c/7617889/pri-poziciavani-a...

roja01
19. nov 2023

Ja ho nechcem sudit, no mam pocit, ze sa ozyva a ospravedlnuje pre to, aby neprisiel o vyhody od teba. Najma ked auto teraz potrebuje. Je chvalyhodne, ze nedavas hlavny doraz na materialne veci, no u auta je to tak, ze s kazdym mesiacom straca na hodnote.
Rozhodni sa, ci si zmenis zivot k lepsiemu tak, ze zacnes jazdit (zaplat si jazdy) alebo nie a auto predas. Ina cesta je pre teba vzdy nevyhodna.

januska12323
19. nov 2023

Nech si vypýta auto od novej frajerky, naozaj si ho choď zobrať, minimálne kľúče aby nemohol jazdiť.

bibibee
autor
19. nov 2023

Ja som to auto dostala do daru od neboheho to je jedno. Ale všetky opravy a tak riešil on aj keď je pravda že iba on jazdil. Preto som nechcela byť zlá keď on sa o to staral. Takže tak

bibibee
autor
19. nov 2023

@januska12323 to som tak nechcela riešiť

bibibee
autor
19. nov 2023

@roja01 to nie je nejaké nové auto extra. Ako vravim dostala som ho do daru a nejako nechcem s ním mať problémy. Staral sa on vždy

bibibee
autor
19. nov 2023

@nikaeli chápem a ďakujem. Fakt neviem čo spravím

roja01
19. nov 2023

@bibibee ved nech ho od teba odkupi

kandelabra
19. nov 2023

@bibibee ex ta natahuje a skusa, dokedy bude moct, si prenho ako moznost v zalohe. Nie je to lutost ani zaujem, iba jeho ego. Blokni a neries, takeho blba ti v zivote netreba.

bibibee
autor
19. nov 2023

@minenkak teraz som to vysvetlila, nič ma nestálo dostala som od nevlastného otca do daru kym žil.

bibibee
autor
19. nov 2023

Ja vám ďakujem všetkým za odpovede, no nejako sme preskocili hlavnú tému a skoncili len u auta.

bibibee
autor
19. nov 2023

@kandelabra ja neviem o čo tam ide, prečo mi stale aj pisal ako sa o mna boji a cibsom zdravotne v poriadku a že ma ma rad a podobné sračky s prepáčením. A neviem ci ho hryzie svedomie, keď sa mi aj ospravedlnil za to ako sa spraval.

minenkak
19. nov 2023

@bibibee ale on na to robil

bibibee
autor
19. nov 2023

@minenkak no robil staral sa o to auto on. Preto to asi nechcem riešiť. Radšej mu ho necham ako sa doťahovať

minenkak
19. nov 2023

@bibibee a nechceš mňa ,písala si ,že máte chatu,ja sa s tebou potom rozzidem a budem ti aj kľudne vypisovať

monikkatt
19. nov 2023

@bibibee
Tak poprve.. auto je tvoje, je jedno ze riesil opravy a jazdil na nom. Ty si ho dostala tak je tvoje. Tak ked uz nevies soferovat popros kamarata, kolegu, kamosku hocikoho aby ho isiel s tebou zobrat. Aj keby si ho mala predat tak hentomu blbovi ho nenechavaj.
A za dalsie.. uvedom si ze ten chlap sa na teba vysral, pretahuje uz inu, aj s nou zije! Dokedy na nom mienis takto visiet? Proste zober auto, pretrhni vsetky vazby a nech ide do.... ty uz mas novy zivot. Zacni ho zit a nie zapodievat sa nejakym chudakom ktory vypisuje byvalej 🙄
Drzim ti palce🍀

bibibee
autor
19. nov 2023

@minenkak kľudne môžme ísť na chatu 😄

bibibee
autor
19. nov 2023

@monikkatt hej ono sa to stalo aj ppcas nášho vzťahu že vypisoval akože kamarátke. Ako nepodviedol ma to viem ale rad sa takto stazoval kamarátkam aka som hrozná a pritom mal všetko. Navarene kazdy den a ešte som varievala aj zvlášť veceru pre neho. No a prišiel nejaký konflikt co on vyvolal lebo je hadavy typ a stazoval sa na mňa vždy kmaratom a tym jeho kamaratkam. Takže to som mu vycitala že takto to rieši a aj tej jeho novej sa sťažoval tak preto je s ňou.

nenne27
20. nov 2023

@bibibee oco ti daroval auto a ty ho nechavas exovi ktory ti ublizil?nechapem...urcite by som nebola taka "dobra" a ked ti zacnu chodit pokuty za priestupky, budes ich tiez platit?alebo ho potom odblokujes? :D
Nenechavas mu to auto preto, aby si s nim mala stale nieco spolocne?

lenicka999
20. nov 2023

Pre svoje auto si určite choď a vezmi si so sebou nejakého chlapa. To že si ho dostala zadarmo nie je dovod aby si ho niekomu dala len tak aby ho využíval. To že do neho vrazil peniaze je jeho problém.
Vy ste sa rozišli, bol k tebe hnusný, on si bez mihnutia oka našiel náhradu a ty ho máš ešte ľutovať chudáčika.
Takže to čo najskor porieš a daj nám vedieť aby sme boli ak my v kľude, pretože nás to tiež vytáča.

januska12323
20. nov 2023

Tebe asi škoda niečo písať. Chlapík po tebe podupe, utrie si topánky ako do rohožky a ty mu ešte veľkodušne nechávaš vlastný majetok.

bibibee
autor
20. nov 2023

No pekne ste mi naložili. Ako ja to beriem. No uvidím čo spravím. Len ma to hnevalo že ma potrebu mi vypisovať a ospravedlnovat sa zrazu aj keď mi povedal že nech ho nekontaktujem. Mne už pride ako schyzofrenik.A to auto neriešte ja to nejako skúsim vymyslieť.

minenkak
20. nov 2023

@bibibee no pýtala si si, ale baby majú pravdu a chlapec si len chce zdvihnúť EGO a rýpať tým , že mu necháš auto ,ho len do budúcnosti podporis v takomto správaní

simca06022011
20. nov 2023

pozri, ja mam tiez takychto ex. Na tvojom mieste, ak si s tym vsetkym zmierena tak ako to je, by som to vbec neriesila. ja vzdy pekne odpisem, slusne, postupne to preslo uz len do gratulacii na svaitky za tie roky a neriesim. Neriesim s kym su, preco, za co. Narazky na rande, stretnutie a pod odpalkujem tym , ze nie... a ostatne by som absolutne neriesila, ani nove frajerky, ani buduce ani jeho vraj vycitky svedomia. POdla mna je to uplne bezne pri urcitych typoch muzov.

na tvojom mieste skor vyriesim, nedoriesene zalezitosti, napr. to auto. Nechces jazdit, nejazdi = chod si po auto s nejakym znamym, ALEBO ho predaj. AK si rozbil svoje auto, povez mu ze toto predavas, daj mu cenu, nech si ho kupi ak chce. A neries viac. Ako as hovori,kamarati budme, dlhy si platme... a potom uvidis, ako ho osvietilo a ako sa ti bude ozyvat :D

pkgirl30
20. nov 2023

Tu nejde o neho, že prečo to robí...osud ťa skúša ako veľmi si za vodou a či ťa ešte zaujíma, lebo ty vieš že sa od neho máš odpojiť ale z nejaké dôvodu sa ti stále vracia do života. Takže neuvažuj prečo to on robí ale opýtaj sa samej seba čo ti to ukazuje, čo sa máš ešte naučiť o sebe

zooeynka
20. nov 2023

@bibibee napis mu,ze ste obaja rozchodom ziskali. On nemusi riesit co si ziskala ty, do toho ho nic nie je. To by mohlo schladit jeho vysoke ego. Ver, ze keby bol s novou taky stastny tak si na teba ani nespomenie a vobec by ti nemal potrebu oznamovat aky je stastny a kolko nevlastnych deti ziskal. Chce zostat v kontakte, lebo ak ho nova casom vyhodi tak dufa ze sa opat vrati k tebe - tej blbej vo mu navari, postara sa o domacnost, auto mi zabezpeci, na chatu ho vezme, zasexuje....

moonlight1210
20. nov 2023

@bibibee 1. Robi so z teba emocny vankus kam vybije vsetok svoj spleen, zle pocity a ine veci spojene s rozchodom. Proste sa na tebe odreaguje dovtedy, kym sa uplne nevyrovna s rozchodom a nebude mu dobre. Potom sa na teba konecne definitivne vykasle.
Teraz sa ti ozyva, lebo ty si pristupila na jeho poziadavku sa nekontaktovat a naozaj si sa neozvala. Tak sa citil ublizeny, ze neprosis, nezialis, nevypisujes, ako ho chces naspat. Alebo aspon aka si na neho nahnevana.
Nie je schizofrenik. Jednoducho ho rozhodilo, ze nemas problem to naozaj ukoncit. Cakal ine reakcie.

2. To auto. Nech ta materialne veci zaujimaju-nezaujimaju, ber mu ho. Ak je raz napisane na teba, ty mozes mat problem. Nikoho nezaujima, ze ty si dusa nad materiu povznesena.
Ked on to auto kdesi buchne a necha tam rovno stat, lebo vsak nie je jeho, tak co sa s nim on bude natahovat, tak tebe pridu pokuty, ty budes platit odtah, pripadne stojne za zachynom parkovisku, ty sa budes natahovat s jeho vyradenim s evidencie, atd.
Mozno potom ta materia zaujimat zacne.
Vsetko odtial-potial.

Osobne by som muto auto vzala, nech si riesi svoje problemy sam. A zablokovala ho. Chcel rozchod, nech si ho ma a nech sa s nim vyrovna ako vie sam.