Prečo mi píše, keď už má novú partnerku?
Ahojte, rozišli sme sa po troch rokoch. Najskôr mi písal že potrebuje čas sa z toho dostať a aby sme neboli v kontakte. Tak teda som mu nepísala a za dva týždne mi napísal že ako sa mám že mu na mne záleží a podobne. Tak som nereagovala. A potom mi napísal zase že má novú priateľku. Ona ma dve deti a nastahoval sa k nej. A že sa mi chce ospravedlniť za to ako sa ku mne choval. Lebo mal nehodu tak neviem či ho osvietilo a že ho mrzí ako sa choval. Nerozumiem prečo mi to píše že má inú a že ho to všetko mrzí? A že je do nej zamilovaný? Ako načo mi píše? Ja už som medzi časom bola na tom dobre s rozchodom a týmto mi zase ublížil. Mam 32 a som sama len tak medzi rečou. Ďakujem za odpovede.
Idealne je to odignorovat. Bud ta tym chce provokovat, alebo je naivny, alebo si skusa rozohrat zalozny plan. Vsetky 3 moznosti su zrele na ignoraciu.
Nič, reaguj stručne a jasne typu: to ako sa k tebe choval si mu odpustila a že si rada že si to uvedomil a že pre teba je váš vzťah už uzavretá kapitola a že mu praješ aby bol v živote šťastný a bude lepšie ak ťa už nebude kontaktovať. Na prípadné ďalšie správy nereaguj a zablokuj ho nech máš pokoj. Nedovoľ mu ta zase stiahnuť.
@klementinka58 no je to overené že ju má to som si istá. Ale možno ho hryzie svedomie
@lenicka999 ale ja som mu to napisala že som mu odpustila ale potom zase vošiel do mňa nejaký hnev a cítila som že som neodpustila, keď toto mi píše
@bibibee tak pise... lebo ludia tejto doby si zvykli pisat na vsetky strany a o kazdom prde, pripadne to potom este rozoberat na socialnych forach. Pred 30 rokmi by to mohol akurat niekde s kamosmi v krcme riesit, zapit a hotovo.
Vobec sa tym nezaoberaj, ruzovy vztah ste asi nemali, rozisli ste sa, nastahoval sa k inej s dvomi detmi...tak ho nechaj tak nech sa v tom placa a uzavri to.
Zožeň hocijakého kamoša s vodičákom a utekaj si auto zobrať, nevieš čo s ním môže spraviť a budeš zodpovedná ty.
@januska12323 nespraví nič to viem, ja už to beriem tak že nech si nechá keď potrebuje do roboty. Ja nikam nechodím, robim z domu. Tak som mu nechala
@bibibee ja mám skôr pocit, že s tým ešte nie si vyrovnaná, neuzavrela si to v sebe a keďže sa zase ozval a tlačí ti do hlavy kaleráby, možno by si ho aj chcela späť. Minimálne auto si porieš okamžite, aby si neprišla do problémov. Máš s ním spísanú nejakú zmluvu? či si mu ho dala na čestné slovo?

hlavne si to over, ci je to naozaj pravda.
zrejme potrebuje len byt dolezity