Prečo mladších mužov priťahujú staršie ženy?
Ahojte!
Toto ma vždy zaujímalo. Za mojich mladých čias muži pokukovali po mladších a teraz každého vzrušuje staršia. Wtf? Čo sa um páči? Tie strie, vrásky, šediny a vyťahané prsia? Tiež nie som najmladšia. Preto ma to zaujíma.
@anonym_b758a1 no ja budem mať čo chvíľa 45 v práci na o mňa už dlhodobo záujem 30 tnik, ked som mu, že okolo seba má kopec krásnych mladých žien on mi na to že všetky sú to tupela a že vzhľad mi môžu závidieť 20 tničky, takže ozaj sú aj muži ktorý majú záujem o staršie
@anonym_4872a3 moja kamarátka má 49 a chodí ju baliť kolegynin syn 27 ročný. Je hotový a vyjadril sa, že on len staršie
@anonym_autor o chvilu mam 50. Staram sa o seba, netrcia mi sediny, nemam faldy ani vytahane prsia. S vraskami bojujem. Objektivne vyzeram lepsie ako niektore mlade matky co stretavam pred skolou. Preco hned ides do urazok nechapem. Nie, nemam mladsieho chlapa. Mam muza uz skoro 30 rokiv jedneho a o 3 roky starsieho.
Niektore 40-50 rocne zeny vyzeraju lepsie ako mlade kocky. Mam kokegynu pred dochodkom a veru je to kocka. Nikdy by si nepovedala, ze ma 60.
@anonym_89882d a ta kolegyna co ma 60, ma niekoho? No vyzerat namalovana, zladena, oblecena a nedostatky zamaskovane ako kocka a ci maju muzi o nu zaujem, ked sa aj vyzlecie, su dve rozne veci. Clovek by sa mal o seba starat v kazdom veku, ale nenahovarajme si, ze niekto da prednost 60rocnej pred mladsou. To je ako keby zena dala prednost chudobnemu bezdomovcovi pred zabezpecenym muzom ... To sa stava zriedka.
mlade su pojasene, nevedia este co chcu .. a ked nieco chcu je to drahe ... starsia to uma ako tak v hlave upratane, vie varit,prat , nebeha po zabavach ma pracu ,byvanie... - moznosti moze byt vela... chlap neriesi vek - riesi co od zeny dostane- akos a vie onho postarat ... chlap je ako dieta co potrebuje matku ... Ale samozrejme nie vzdy .. niekomu sa pacia starsie inemu mladsie ... skor otazka co zena okrem sexu vydi na mladsom chlapcovi ... kedze zeny zas chcu ochrancu,muza co sa vie postarat , kt vie co chce.. kazdopadne kazdy nech je s takym, s kt bude stastny milovany a bude sa citit dobre
@anonym_89882d a ta kolegyna co ma 60, ma niekoho? No vyzerat namalovana, zladena, oblecena a nedostatky zamaskovane ako kocka a ci maju muzi o nu zaujem, ked sa aj vyzlecie, su dve rozne veci. Clovek by sa mal o seba starat v kazdom veku, ale nenahovarajme si, ze niekto da prednost 60rocnej pred mladsou. To je ako keby zena dala prednost chudobnemu bezdomovcovi pred zabezpecenym muzom ... To sa stava zriedka.
@anonym_b758a1 presne tak
@anonym_autor väčšinou sú to skúsenosti
mlade su pojasene, nevedia este co chcu .. a ked nieco chcu je to drahe ... starsia to uma ako tak v hlave upratane, vie varit,prat , nebeha po zabavach ma pracu ,byvanie... - moznosti moze byt vela... chlap neriesi vek - riesi co od zeny dostane- akos a vie onho postarat ... chlap je ako dieta co potrebuje matku ... Ale samozrejme nie vzdy .. niekomu sa pacia starsie inemu mladsie ... skor otazka co zena okrem sexu vydi na mladsom chlapcovi ... kedze zeny zas chcu ochrancu,muza co sa vie postarat , kt vie co chce.. kazdopadne kazdy nech je s takym, s kt bude stastny milovany a bude sa citit dobre
@anonym_cb8738 vydy 🙂 na nom mlade masko ... Vedla mladeho omladne aj ona.
@anonym_cb8738 vydy 🙂 na nom mlade masko ... Vedla mladeho omladne aj ona.
@anonym_b758a1 kks.co robí?vydy? Mňa dr..e🤣
@anonym_autor u mna je to opacne. Mam 33 a letia na mna 50+ :D
@anonym_b758a1 kks.co robí?vydy? Mňa dr..e🤣
@anonym_a412c9 to bola mala ironia na reagovany prispevok, kde bolo vydi 🙂 Len vylepsene o dalsie y.
Radšej staršiu a normálnu, s ktorou sa dá aj rozprávať, ako mladú, ktorej život sa točí iba okolo IG a FB.
@anonym_7e0e3e presne toto povedal aj môj manžel, su fajn pekné ale keby sa im dal vypnut mozog a prelepit usta
@anonym_autor možno práve preto lebo tu staršiu babu to baví, stara sa o seba, nemusi sa bát podrazu že bude otcom ,nie je ako drevo, nesuloží pre povinost lebo by mala alebo je to vhodne, jednoducho má chut
dá sa s nou pokecat, ma zmysel pre humor, rozhlad
ako by povedal klasik "treba aj prestávky medzi vyplnit "
niektoré 40,50 vyzerajú dobre , staraju sa , cvičia maju kondičku
a čo sa týka intimných partii pri momentálnych možnstiach upravy čohokolvek, lasery atd ani baba nemusi ist pod narkozu ...........niet sa o čom bavit 😂😂
je to len rýchly sex. "stará " pani mu dá okrem toho aj najesť, nemá také nároky ako mladá, popr. sa frajerovi ešte ujde aj finančná odmena 😉
@anonym_b758a1 ma dlhsie priatela seberovneho, je vdova.
Kks som sa pobavila, kolko stereotypov tu je popisanych 🙈 Ja mam okolo seba niekolko parov mladsi muz plus starsia zena (vekovy rozdiel 5-6 rokov, ale poznam dva pary, kde je vekovy rozdiel jeden 9 rokov a druhy 11), a vsetko su to uplne normalne funkcne vztahy, su spolu dlho, su stastni, niektori maju uz aj viac deti...A nie, rozhodne ti muzi nemaju tie zeny kvoli vareniu a sexu, prave naopak, o niektorych tych muzoch viem, ze napriklad varia vyborne 😝 Okolo mna su rozvedene / rozidene skor pary, kde je zena vyrazne mladsia, ktovie preco...
@anonym_autor Na začiatok trochu mimo témy, ale reagujem na to, že podľa teba kedysi muži pokukovali len po mladších: moja babička sa narodila v roku 1919 a dedko 1920. On si vybral ju, ona sa vydávať nechcela, ale on bol do nej tak bláznivo zaľúbený, že sa nad ním "zľutovala". Brali sa v roku 1947, takže ona bola podľa vtedajších kritérií regulérna "stará dievka". A teraz k tvojej otázke: mladší muži nejdú po starých, vyťahaných, šedivých ( s výnimkou gerontofilov, ale to je skôr úchylka, než bežná prax), ale po udržiavaných "pumách". Čakajú, že sa od nich čo-to priučia v posteli a potom to "vybalia" na svoje rovesníčky alebo mladšie "žabky" (až oni budú 35+). Ak sú dotyčné dámy "pri peniazoch", nemusia do nich ani extra investovať, skôr oni dostanú nejaké to "všimné" (aspoň môj známy to tak mal: on 20+, ona 60+, ale nepovedala by si to o nej). 😉
@anonym_autor Ja mám 36 a momentálne sa stretávam s 22-ročným…Nie, vôbec sa nehanbím…
@januska12323 napr 35 ročný chce 45 ročnú
@anonym_autor si predstav,že v tom veku som mala ešte mladšieho.Vždy som mala mladších,nikdy sme vek neriešili.
Môj muž je o 7 rokov mladší odo mňa. Susedia majú tiež vekový rozdiel 9 rokov, ona je staršia od neho. Môj zarába lepšie ako ja, nie je to tak, že by som ho ja financovala. A keď niekomu poviem, že som staršia o 7 rokov, tak väčšinou ludia povedia, že by to nepovedali. On vyzerá asi staršie, ako jeho rovesníci.
Mna raz balil asi 25 rocny sused a netajil sa tym, ze chce vyskusat 40-nicku. Samozrejme som ho odbila. Potom mi rozpraval, ze nejaku dostal a ona chce vztah a chce aby jej bol verny, co on odmieta. Ako uplne nechutne. Nechapem tu zenu co mu dala. Mne je z neho aj teraz zle. Ani krasavec nebol a vyzeral este mladsie ako bol, ako tinedzer.
@anonym_autor Mám o 5 rokov mladšieho manžela. Mladšie nechcel, ževraj sú hlúpe.
@anonym_autor muž je mladší o 5 rokov. Keď sme sa stretli, mal 24, čiže ja som nemala žiadne vrásky atď, z toho čo píšeš. Aj kamoška má muža mladšieho o 10 rokov, ale začali spolu, keď on mal 18.
Vždy som si viac rozumel so staršími ženami.
Pokým sa ženy o seba starajú, tak aj v 50tke vyzerajú lepšie ako mnohé o generáciu mladšie.
@januska12323 napr 35 ročný chce 45 ročnú
@anonym_autor a to si fakt myslíš, že 45-ročná žena má "strie, vrásky, šediny a vyťahané prsia"? Ak si približne v tom veku a vyzeráš tak, tak sa tvojej otázke nečudujem. A inak, každému človeku sa páči niečo iné a vôbec sa to nedá zovšeobecňovať
Ja si zase neviem pomoct a vzrusuju a pacia sa mi skoro vsetko iba mladi muzi a samozrejme aj ten moj, ktory uz tiez nie je najmladsi, ale ma o 5 rokov menej. Ak by nam to nevydrzalo, neverim, ze sa zalubim do starsieho.
Môj muž je o 7 rokov mladší odo mňa. Susedia majú tiež vekový rozdiel 9 rokov, ona je staršia od neho. Môj zarába lepšie ako ja, nie je to tak, že by som ho ja financovala. A keď niekomu poviem, že som staršia o 7 rokov, tak väčšinou ludia povedia, že by to nepovedali. On vyzerá asi staršie, ako jeho rovesníci.
@anonym_be2ccd k nám raz v čase kovidu prisiel kurier s balickom pre muza (muz je o dva roky starsi odo mna) ja som ho prevzala, a kuriér volal mojmu muzovi ze "je to vybavene, balik prevzala dcera" 🤣 super kompliment alebo ujo zle videl 😂
Ja mám 55 rokov a 32-ročného partnera. A nie, neživím ho, ani mu nič neplatím. On je na staršie, ja som na mladších, vyhovuje nám to a kašleme na to, čo si o tom kto myslí.
@anonym_autor Blbosť, som chlap a nepriťahujú ma staršie.